Fantastisk, yderst personlig, venlig og ekstremt hjælpsom service; hvor sælgeren (Anders, Frederiksberg Centeret) gav sig rigtig god tid til at hjælpe og forklare mig alt dét, som var nødvend... もっと見る
企業が回答しました
Udemærket oplevelse og god hjælp med køb, men fik at vide at min ordre kunne afhentes efter 3 dage ca. Nu er det blevet til 2-3 uger i stedet (hvilket lød som om de hele tiden har vidst det), så synes... もっと見る
企業が回答しました
Jeg havde en dårlig oplevelse med at købe et cover til min nye iPad (som jeg heldigvis havde købt hos en anden forhandler). Jeg måtte bytte det samme cover 3 gange, fordi jeg enten fik det forkert... もっと見る
企業が回答しました
Ved min personlige henvendelse i power frederiksberg flere dage i træk løste venlige personale mine problemer med min android og hjalp mig med at finde løsninger på hvidevare der duede til mit behov... もっと見る
Falkoner Alle 21, 2000, Frederiksberg, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Harun gave excellent advice to my son about purchasing a gaming screen for his PlayStation.

POWER.dk - Frederiksberg からの回答
Fantastisk service! Jeg blev hjulpet hele vejen igennem og fik både en god rabat samt tegnet et billigere erhvervsabonnement. Mohammad Mahdi var utrolig behagelig, venlig og professionel. Ham kan I virkelig være stolte af at have i POWER på Frederiksberg. En rigtig god oplevelse, stor anbefaling herfra :)

POWER.dk - Frederiksberg からの回答
Jeg har ikke fået min ting endnu så jeg kan ikke sige ret meget.

POWER.dk - Frederiksberg からの回答
Jeg mener det er for dårligt, at når man køber et dyrt produkt ikke har fri levering. Det gør selv mindre virksomheder. Men åbenbart ikke Power. Det er skidt!

POWER.dk - Frederiksberg からの回答
Let at overskue POWERs varer på website og at bestille dem til hurtig levering uden leveringsomkostninger i den nærmeste POWER butik ("click-and-collect"), som der heldigvis er mange af. Det kan da ikke være meget bedre eller nemmere. Fem stjerner!

POWER.dk - Frederiksberg からの回答
Jeg byttede et par høretelefoner, som ikke kunne repareres. Jeg får, hvad jeg tror, er et tilgodebevis. Kommer tilbage 2 dage senere og køber et par andre høretelefoner og får at vide, at det ikke er et tilgodebevis, men kun et bevis til ombytning “samme dag”. Dette blev jeg ikke informeret om, da jeg modtog tilgodebeviset. Fik nærmest ikke lov at benytte det til nyt par høretelefoner.
Altså, dårlig information af kunde og uhøflig betjening ved afhentningen. Stram op.
Det her er en lidt speciel anmeldelse.
Den startede nemlig i en anden forretning nemlig den ved Vesterport. Og der havde jeg en håbløs oplevelse, hvor en medarbejder var ugidelig, himlede med øjnene, da jeg spurgte til at få hjælp, lige så da jeg spurgte til leverings tid - "ja det er ikke til at sige og vi kan ingenting garantere". Det blev så toppet med, at han blev irriteret over, at jeg ville betale i butikken frem for at gå på nettet og bestille.
Jeg endte med at gå, og så vendte det hele til det bedre.
For på Frederiksberg var der god service, relevant vejledning. Fra første sekund rettede medarbejdere henvendelse til mig, og hans anden kollega som måske var under oplæring, var smilende og nærværende.
Fremover tager jeg den længere tur til Frederiksberg, for den ved Vesterport er ganske enkelt dømt ude.
Tak til Frederiksberg.

POWER.dk - Frederiksberg からの回答
Kære kunder Glem alt om få hjælp efter du har købt noget hos Power Frederiksberg Center
Jeg har købt en professionel printer brother med 2 års forsikring . Den kan ikke starte . Så er d’et hardware problem, så er det software osv . Brothers service kan heller ikke løs det
Power siger tager den med her i stedet for sende en service 27 kg kræver minimum to mennesker
De har sagt vi hjælper med alt hvis du ikke kan indstiller eller noget der dukker op
Det bliver stor sag hos forbrugers råd siger den forsikring jeg har lavet

POWER.dk - Frederiksberg からの回答
jeg ventede længe på at blive ekspederet. De farvepatroner, jeg søgte, var prismærket forkert, og ekspedienten skyndte sig at "vippe" skiltet væk og så var "rabatten også væk. Det var ikke åbenbart, at der var tale om fejl, - det kunne godt være en rabat, da det var en samlet pakke på 4 patroner (Epson tank 204). Det synes jeg ikke var god service, selv om jeg ellers altid har været tilfreds!

POWER.dk - Frederiksberg からの回答
I got good service immediately, with a smile. I got what I came for, and the staff was friendly and helpful.

POWER.dk - Frederiksberg からの回答
Super god og kompetent betjening.
Power er min go-to hver gang jeg skal købe elektronik.

POWER.dk - Frederiksberg からの回答
Mit produkt er ok. Men selve betjeningen af personalet oplever jeg emsigt og påtrængende. De skal bare sælge flere produkter og er bare irriterende. Oplevet det nogle gange. Det er tydeligt påtaget høflighed og manglende føling med om de skal høre om man f. Eks vil have et telefon abonnement - Og så forsætte til et el aftale …. Så de kan godt oplære deres unge medarbejdere til mere naturlig autencitet. Ro på!!

POWER.dk - Frederiksberg からの回答
Min mor og jeg købte en ovn hos POWER Frederiksberg, og vi blev betjent af Redha. Han var rigtig hjælpsom, venlig og gav os god vejledning hele vejen igennem.
Alt i alt en rigtig god oplevelse og super service fra Redha. Klart 5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。