POWER.dk - Glostrup レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Hovedvejen 197, 2600 Glostrup, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Skulle købe en outlet bærbar men der var ingen oplader med Burde stå under beskrivelsen De siger det står andet sted men der ser man jo ikke Så købte en ny i stedet da det var billigere 🤷‍♂️ Pe... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg vil gerne give en stor ros til den medarbejder, der hjalp mig i POWER. Jeg fik en virkelig god service og følte mig både hørt og godt vejledt. Medarbejderen var venlig, tålmodig og professio... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zakaria power glostrup . Tusind tak for en formidabel service . Sådan en behandling ser man kun i udlandet som jeg fik af søde rare Zakaria.10 ud af 5 stjerner herfra.. Må du blive belønnet til det hø... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Strømsvigt i Power Glostrup. Vi skulle hente vaskemaskine og tørretumbler købt på nettet. De gik gennem ild og vand for at vi kunne få udleveret møblerne, på trods af at de ikke havde noget overblik o... もっと見る

企業情報

過去12か月のレビュー数: 32,746

レビューを書く

Hurtig service

Hej Dan,

Mange tak for den flotte femstjernede anmeldelse og de venlige ord om hurtig service! Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os i Glostrup. Det er altid dejligt at høre, når alt kører gnidningsløst, og vi håber, at du får glæde af dit produkt i lang tid frem. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen i butikken.

5つ星のうち5の評価

Vi fik en fin behandling af de ansatte…

Vi fik en fin behandling af de ansatte som både hjælp med installation af det tv vi købte. Også hjælp os ud til bilen med vores indkøb

2026年8月6日

Hej jette,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre, at du fik en god oplevelse i vores butik i Glostrup, og at de ansatte både hjalp med installationen af dit nye TV og bar dine indkøb ud til bilen. Det er netop sådan en service, vi altid stræber efter at levere. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, at du får glæde af dit nye TV i mange år frem.

5つ星のうち5の評価

Jeg var tilfreds med ordren og…

Jeg var tilfreds med ordren og leveringen

Hej Mahdi,

Mange tak for den fantastiske anmelddelse og de fem stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du var tilfreds med både ordren og leveringen. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi håber at byde dig velkommen igen hos POWER Glostrup.

Hej Johnny,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Glostrup. Vi sætter stor pris på din tid og dit besvær med at dele din oplevelse. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Altid imødekommende kompetent personale…

Altid imødekommende kompetent personale og service

Hej Lone,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er en fornøjelse at læse, at du altid oplever imødekommende og kompetent personale samt god service hos os i Glostrup. Vi sætter stor pris på din tid og dit besvær med at dele dine positive oplevelser, og det motiverer os virkelig at fortsætte med at levere en god oplevelse hver gang. Vi håber at se dig igen snart i butikken.

5つ星のうち3の評価

Hurtigt Click and collect men for langsom udlevering

Hurtig bekræftelse i click and collect, men så tog det til gengæld alt for lang tid, før min vare blev udleveret i vareudleveringen. Der bør være flere medarbejder i udleveringen, så det går mere smooth

Hej Nicholas,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er dejligt at høre, at selve Click and Collect-bekræftelsen gik hurtigt og gnidningsløst. Jeg kan dog godt forstå, at ventetiden ved vareudleveringen var frustrerende, og det er feedback, vi vil tage med os til videre forbedringer af vores butik i Glostrup. Vi vil altid gerne sikre, at udleveringen forløber lige så hurtigt og nemt som bestillingen, så din oplevelse er et godt udgangspunkt for at kigge på, hvordan vi kan optimere ventetiden. Vi håber, at du alligevel fik glæde af dit produkt, og at vi byder dig velkommen igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Fik lige det jeg skulle bruge så super…

Fik lige det jeg skulle bruge så super service.

Hej Thomas,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du fik præcis det, du skulle bruge, og at du oplevede en super service hos os i Glostrup. Den slags oplevelser er præcis det, vi stræber efter hver eneste dag. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Altid godt service

Altid godt service

Hej Kirsten,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du altid oplever god service hos os. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din positive oplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

5つ星のうち2の評価

Hvad der kan ske når sælgeren spørger om du vil have rabat.

Vi skulle købe et nyt Apple ur og alt gik godt lige indtil vi skulle betale så fik vi at vide at vi kunne spare 1000 kr. ved at skifte mobilselskab.
Sælgeren var meget opsat på at vi skulle gøre det og selvom vi i gang på gang fandt ud af at vi ikke sparede noget blev han ved og ved, vi følte han var meget vedholdende og at han var provisionslønnen.
Så vi gik derfra meget forvirret og med en meget dårlig oplevelse men forhåbentlig med et godt ur.

Hej Jørgen,

Det er ærgerligt at høre, at oplevelsen i vores Glostrup-butik ikke levede op til det niveau, vi gerne vil tilbyde. 😊 Vi kan godt forstå, at det var frustrerende at blive presset til at skifte mobilselskab, når I flere gange fandt ud af, at det ikke ville give en besparelse, og at det efterlod jer forvirrede.

Vi tager jeres feedback alvorligt og vil følge op internt på, hvordan vores sælgere kommunikerer om rabatter og tilbud, så det fremadrettet opleves mere tydeligt og respektfuldt over for kunden. 💬 Vi håber, at I får glæde af jeres nye Apple-ur, og at vi næste gang kan give jer en helhjertet god oplevelse fra start til slut. 🤗

Dårlig vejledning

Sælgeren viste ikke nok om produkterne. Solgte mig en printer dyrere end den stod til. Da jeg tjekker på nettet viser det sig at den er på tilbud i Power!
Jeg betalte først 800 kr. og fik den efterfølgende til 200 kr. Sælgeren var slet ikke kundens mand. En printer der kunne printe fotos, mente han ikke var en farveprinter!

Hej Bent,

Hej Bent,

Det er ærgerligt at høre om din oplevelse i vores Glostrup-butik, hvor du følte, at du ikke fik den vejledning, du havde brug for om printeren, og at prisen ikke matchede det tilbud, du efterfølgende fandt online. 😊

Vi tager din feedback alvorligt og vil tage den videre internt for at gennemgå både produktvejledningen og prishåndteringen i butikken, så vi kan forbedre oplevelsen for fremtidige besøg. 💬

Din sag er allerede blevet sendt videre til den relevante butik, som vil kigge nærmere på det, der er foregået. 🤗

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Super god service

Super god service

Hej Nina,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet super god service hos os i Glostrup. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

5つ星のうち1の評価

Manglende ekspertise

Fejlkøb pga jeres sælger kun tænker på at sælge. Han fik liste over hvad pc krav jeg havde, men fik en jeg ikke kunne bruge til uddannelseskravene. Jeg fik med det samme annulleret købet. Fik købt en i Elgiganten, hvor jeg fik professionel rådgivning.

Hej Tuncay,

Det er ærgerligt at høre, at du ikke fik den vejledning, du havde brug for, da du var på udkig efter en PC til dine uddannelseskrav 😊 Vi forstår godt, at det er frustrerende, når man har givet en konkret liste over krav og ender med et produkt, der ikke lever op til dem.

Din oplevelse med manglende ekspertise og rådgivning i vores Glostrup-butik er ikke den standard, vi ønsker at leve op til. Vi tager din feedback alvorligt og vil tage den videre internt for at gennemgå vores rådgivningsrutiner og sikre, at vores medarbejdere bedre kan hjælpe med specifikke behov 💬

Vi håber, at du vil give os muligheden for at levere en bedre oplevelse næste gang 🤗

Skulle bare købe et par AirPods. Lang ventetid

Skulle bare købe et par AirPods. Bare en hyldevare. Sælger sig selv. Skulle bare udleveres og betales. Ventede 21min i TV-afdelingen. 1 sælger som var optaget af noget pris-reklamations-snak med kunde.. I har dedikeret Apple-afdeling hvor produkter var udstillet men blev sendt i TV-afdelingen

Hej Mikkel,

Mange tak for din feedback og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse i vores Glostrup-butik. Det lyder som en frustrerende oplevelse, især når det drejer sig om et produkt, der burde være hurtigt at udlevere. Vi tager gerne højde for din oplevelse omkring ventetiden og placeringen af Apple-produkter i butikken. Vi håber, at du stadig får glæd af dine AirPods, og at vi næste gang kan give dig en mere gnidningsfri oplevelse.

5つ星のうち2の評価

Vi reserveret en gaming mus til…

Vi reserveret en gaming mus til afhentning og fik en bekræftelse på nu var den klar da vi kommer for at hente den kunne de ikke finde den og vi får udleveret et billigere produkt som ikke var et match til bestil vare..

Hej Kate,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om jeres oplevelse med reservationen af gamingmusen. Når I har modtaget en bekræftelse på, at varen var klar til afhentning, forventer man naturligvis, at den også kan findes, når man møder op i varehuset.

Vi beklager derfor, at medarbejderne ikke kunne finde den reserverede vare, og at I i stedet blev tilbudt et billigere produkt, som ikke matchede den gamingmus, I havde bestilt. Det er selvfølgelig ikke en tilfredsstillende løsning, hvis det ikke var et reelt alternativ til den oprindelige vare.

Din feedback tager vi med videre til intern efterretning, særligt omkring lagerstatus og proceduren for reservationer, så kunder ikke modtager en besked om, at en vare er klar, uden at den efterfølgende kan findes.

Tak fordi I tog jer tid til at dele oplevelsen med os.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Venlig imødekommende personale

God oplevelse med imødekommende personale

Hej kunde,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du havde en god oplevelse med vores venlige og imødekommende personale i vores Glostrup-butik. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os og andre. Vi håber at se dig igen snart i POWER Glostrup!

Hurtigt og nemt 😉

Hej Nick,

Mange tak for den fantastiske vurdering og de fem stjerner! Det er altid dejligt at høre, at oplevelsen hos os har været hurtig og nem, som det jo også skal være. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang i vores Glostrup-butik.

God hurtigt betjening

God hurtigt betjening

Hej Johnny,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse og de venlige ord om hurtig betjening! Det glæder os altid at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Glostrup. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

5つ星のうち2の評価

Helt klart at ansætte nogle kompetente…

Helt klart at ansætte nogle kompetente og interessede medarbejdere.

Hej Gitte,

Kære Gitte H. Svendsen

Det er ærgerligt at læse, at du ikke oplevede at møde kompetente og interesserede medarbejdere hos os i Glostrup 😊 Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, for det er netop sådan feedback, der hjælper os med at blive bedre.

God service og engageret betjening er noget, vi arbejder kontinuerligt med, og din tilbagemelding vil blive taget med ind i vores interne arbejde med at forbedre medarbejderuddannelsen og serviceoplevelsen i butikken 💬

Vi håber, at vi får muligheden for at vise dig en bedre oplevelse næste gang, du besøger POWER 🤗

5つ星のうち1の評価

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service.
Produktet virkede ikke da det blev udleveret. Jeg kørte tilbage og ingen ville hjælpe.
Jeg måtte hæve stemmen for nogen gjorde noget. Så fandt de ud af at jeg havde fået forkert strømforsyning så derfor min pc skærm ikke virkede.
Efter sådan en oplevelse er det sidste gang jeg handler med Power. I skulle sgu skamme jer føj

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have, når man henter et produkt hos os, og det er meget utilfredsstillende både at få udleveret en forkert strømforsyning og derefter ikke få hjælp med det samme. 😕💬

Din oplevelse i Glostrup er allerede sendt videre til butikken, så de kan gennemgå både udleveringen og måden, du blev mødt på. Vi tager den slags feedback alvorligt, fordi god service og korrekt udlevering selvfølgelig skal være på plads. 🙏😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det, selv om oplevelsen var rigtig dårlig. Vi bruger din feedback til at forbedre vores rutiner fremadrettet.

5つ星のうち4の評価

Super god service og information om den…

Super god service og information om den vaskemaskine vi købte, men lidt skuffede over at man forsøgte at sælge os en maskine der var dobbelt op på pris og kunne mindre end den vi købte.
Man skal være vågen omkring det.

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om servicen og vejledningen i Glostrup.

Det er godt at høre, at I fik god information om vaskemaskinen. Samtidig forstår jeg godt, at oplevelsen blev lidt blandet, når rådgivningen også føltes som et forsøg på at styre jer mod en dyrere model.

Vi sætter pris på, at du deler det så ærligt. Det er værdifuld feedback, og det er vigtigt, at vejledning opleves relevant og tryg hele vejen igennem.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。