Meget kompetent og professionel hjælp/vejledning får man hvis man er så heldig at blive supporteret af Matias hos Power Glostrup’s support Med et imponerende overblik, humor og ro - supporterer han f... もっと見る
企業が回答しました
Bestilte iPhone til afhentning. Sælger prøvede smart ,men høfligt at sælge diverse ekstra , som f.eks. ny el udbyder,cover, forsikring.Afslog høfligt uden sure miner😀
企業が回答しました
Jeg vil gerne rose Glostrup medarbejderen Viktor/victor!! Jeg skulle ind og købe en iPad, jeg havde mine to drenge med - havde ikke regnet med at de havde ultra meget krudt i bagen (naiv? Lidt ja) men... もっと見る
企業が回答しました
Jeg kan ikke forstå, hvorfor man ved en Click & Collect-bestilling bliver sendt over til en sælger, når man kommer op til kassen for at betale og hente sit produkt. I mit tilfælde havde sælgeren... もっと見る
Hovedvejen 197, 2600, Glostrup, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

POWER.dk - Glostrup からの回答
Da vi skulle have nyt køkken, henvendte jeg mig til de tre store leverandører af hvidevarer. I power i Glostrup mødte jeg Janus som med det samme vandt på at han kunne forklare forskellen på de enkelte produkter omkring funktionerne. Janus leverede alle hvidevarende til vores køkken til tiden og i et enkelt tilfælde var der en udfordring som Janus bare løste med det samme,
Power Glostrup og især Janus får de bedste anbefalinger herfra.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

POWER.dk - Glostrup からの回答
En god men lidt hurtig betjening som ældre har jeg brug for lidt tid.

POWER.dk - Glostrup からの回答
God service og imødekommenhed ved køb af min PC. Det gjorde det nemt og smidigt at handle og gav tryghed til at vælge det rette produkt.

POWER.dk - Glostrup からの回答
Jeg har forleden købt en PS5 Pro og jeg havde en reklamation på controlleren der fulgte med konsollen.
Jeg blev budt velkommen i butikken ✅
Blev tilbudt hjælp og vejledt hentil servicedesken ✅
Ekspedienterne i service afdelingen var venlige og fik ombyttet controlleren ✅
De fik sagt pænt farvel/på gensyn ✅
Alt var som det skal være, så jeg er helt tilfreds 👏👏

POWER.dk - Glostrup からの回答
Fin betjening ville dog være nemmer at betale ved vareudlevering ved click og collekt

POWER.dk - Glostrup からの回答
Min vare var klar til udlevering da jeg henvende mig i butikken.
Meget venlig og imødekommende medarbejder.
Bh Glenn

POWER.dk - Glostrup からの回答
da de ikke kunne finde den vare jeg havde bestilt. blev jeg tilbudt et andet, til rigtig god pris, hvis jeg selv ville aftente det i Power Rødovre

POWER.dk - Glostrup からの回答
Ved vareudleveringen henvender jeg mig til personalet der siger tak og går efter et øjeblik går porten op medarbejderen kommer trækkende med min vare (køleskab) henover gulvet stiller den midt i porten siger værsgod.
Jeg synes det ville have været god service hvis medarbejderen var kommet med en sækkevogn så vi kunne have kørt hen til bilen
Det havde været god service

POWER.dk - Glostrup からの回答
Meget venlig betjening, både i går og i dag da vi måtte bytte varen.

POWER.dk - Glostrup からの回答
Jeg reagerede på et tilbud på en mail. Tilbuddet var knyttet til en bestemt butik og jeg kunne ikke bestille online og heller ikke benytte Click&collect, så jeg måtte møde op i butikken uden at vide om varen var på lager. En bøvlet procedure som risikerer at sende folk ud på unødvendige udflugter.
Jeg var heldig, at varen var på lager i butikken, så jeg kunne benytte mig af det gode tilbud - derfor de 2 stjerner.

POWER.dk - Glostrup からの回答
Købte en ovn som viste sig at have skæv låge når den blev pakket ud. Det er særdeles svært at komme i kontakt med Power for at få det løst og de vender ikke tilbage på sagen.
Virkelig ringe service

POWER.dk - Glostrup からの回答
I mangler meget bedere it hardware udstilling og generelt mere struktur

POWER.dk - Glostrup からの回答
Har fået fantastisk tilbud fra Mathias fra Glostrup. Har ydet ekstra for at vi kunne holde os indenfor budgettet. Tusinde tak 😊

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。