POWER.dk - Haderslev レビュー 1,923

4.3

Nordhavnsvej 2, 6100 Haderslev, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Det er faktisk en positiv og negativ feedback. Vi har reserveret et køleskab på nettet i Haderslev butik. Det var ret hurtit svaret om køleskabet er klar for os. I Hadersev butik ved reception vi har... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg har netop købt mit Garmin Fenix 7x pro. Solar ur, som jeg var så heldig at få til en rigtig god pris, og jeg har allerede fået en rigtig god fornemmelse af købsoplevelsen. Bestillingen var let, og... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super service i Haderslev. MIn søn købte et rat/pedaler til 779 kr i søndags. Mandag er det på tilbud til 629 kr. Jeg siger til sælger, at det synes jegvar lidt misvisende, da der intet stod online o... もっと見る

企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Toate produsele care le avem de la Power sunt foarte bune și la fel persoanele care lucrează cu clienții sunt foarte de treabă.

Tare mult ne-au ajutat persoanele care lucrează cu clienții să ne cumpărăm produsele dorite.

2026年5月6日

Bună Doina,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at I er glade for både produkterne og hjælpen i butikken.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

God afhentning

God afhentning. Pris ok

Hej Jan,

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at afhentningen gik godt, og at prisen var ok.

5つ星のうち2の評価

Mersalg

Vi kørte fra Vejle for at hente vores click & collect ordre, og selve afhentningen gik fint. Det, der trak oplevelsen ned, var dog den meget vedholdende mersalgssnak ved kassen.

Efter vi havde sagt nej tak til et tilbud om OK-el og forklaret, at vi lige er flyttet og allerede har samlet vores løsninger ét sted, blev der stadig spurgt videre flere gange. Det kom til at føles lidt pressende, især fordi vi egentlig bare ønskede at hente vores vare og komme videre.

Jeg forstår godt, at medarbejderne skal spørge ind til forskellige tilbud, men det ville være rart, hvis et nej blev respekteret lidt hurtigere. Alt i alt en okay oplevelse, men mersalget fyldte desværre mere end nødvendigt.

Hej Lykke,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at selve afhentningen af jeres Click & Collect ordre gik fint, men samtidig ked af at høre, at oplevelsen ved kassen trak ned.

Jeg kan godt forstå, at det har føltes for påtrængende, når I flere gange har sagt nej tak og alligevel oplevet, at samtalen fortsatte. Det er naturligvis vigtigt for os, at vores kunder føler sig lyttet til, og at et nej bliver respekteret uden at situationen føles pressende.

Vi ønsker, at vores rådgivning og tilbud skal opleves relevante og hjælpsomme – ikke som noget der overskygger selve kundeoplevelsen.

Din feedback er derfor vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at skabe en mere balanceret oplevelse i butikkerne.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Super 👏🏻

Gode priser, gode produkter og venligt personale. Nemt at bestille online, til afhentning. Via kundeservice forlænget afhentning 👏🏻

Hej Miriam,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at både priserne, produkterne, den venlige betjening og den nemme online bestilling levede op til forventningerne.

Det glæder også ekstra meget, at afhentningen og hjælpen med forlængelsen fungerede godt.

Hurtig betjening og flink personale

Hurtig betjening og flink personale

2026年5月2日

Hej Flemming,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var præget af hurtig betjening og venligt personale.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service og hjælpsom…

Fantastisk service og hjælpsom personale, som løser enhver problemstilling.

Hej Mikkel,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen har været så god, og at hjælpen gjorde en forskel.

Glad for min produkter😊😊over

Glad for min købt, hurtig og pålidelig 😊

Hej Emefina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for dit køb, og at oplevelsen var hurtig og pålidelig.

Super god betjening

Super god betjening, meget hjælpsom og venlig personale.

Hej Anne-Charlotte,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at betjeningen blev oplevet som både hjælpsom og venlig.

Flink ung mand

God service ved flink ung mand 👍

Hej Palle,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god service og en god oplevelse i Haderslev.

Power Haderslev

Power Haderslev. Kun 4 stjerner forbi der er altid plads til forbedringer. Bestilte til afhentning via nettet som fungerede næsten som beskrevet. 30 minutter til afhentning blev dog 45 minutter men hva' så meget haster det jo heller ikke. Det er helt klart at jeg vil bestille igen.

2026年4月30日

Hej Thomas,

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at bestilling til afhentning over nettet overordnet fungerede godt, og at der er lyst til at bestille igen.

Samtidig er det godt at få med, at ventetiden blev lidt længere end forventet. Den slags feedback er værdifuld og hjælper med at gøre oplevelsen endnu bedre næste gang.

Venlig og imødekommende betjening

Venlig og imødekommende betjening

2026年4月30日

Hej Ernst,

Tusind tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var venlig og imødekommende.

5つ星のうち5の評価

Vi fik en vældig god betjening af en…

Vi fik en vældig god betjening af en flink ung mand der var inde i det han solgte plus meget mere

Hej Svend,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Haderslev var så god, og at betjeningen var både kompetent og imødekommende.

Den slags feedback er virkelig værdsat.

5つ星のうち5の評価

Vi fik en fin behandling og fik det i…

Vi fik en fin behandling og fik det i gik efter

Hej Lilly,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at I fik det, I gik efter.

bestiller 2 tørretumblere

bestiller 2 tørretumblere, fravælger ALT ekstra forsikring o.l.
Kommer for at hente maskiner og bliver nærmest krydsforhørt vedr. forsikringer, ekstra fødder og hvad ved jeg....
der er jo en grund til at alt er fravalgt og jeg skal kun hente mine maskiner, STOP det nu med alt det ekstra salg, der er p.... irriterende

Hej Ib,

Tak for den ærlige feedback.

Det skal være nemt at hente sine varer, især når alle tilvalg allerede er fravalgt online. Det er godt, at du siger det tydeligt videre her.

Den slags oplevelse kan hurtigt tage glæden ud af afhentningen, selv når selve ordren ellers er på plads. Din kommentar er værdifuld og bliver taget med videre.

Tak fordi du delte oplevelsen.

Personen

Personen, som betjente os var meget kompetent og dygtig.

Hej Kjeld,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Haderslev var så god, og at betjeningen blev oplevet som både kompetent og dygtig.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Good service

Good service

2026年4月28日

Hi Norbert,

Tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen levede op til forventningerne.

Hej Mikael,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at det gik hurtigt, og at varerne levede op til forventningerne.

5つ星のうち3の評価

Jeg har købt et tv med click and collect

Jeg har købt et tv med click and collect tvet virker perfekt men da jeg skulle hente det ned gjorde medarbejderen produktet fuldstændig fordi han vil have jeg skulle købe noget bedre og dyre

2026年4月28日

Hej der,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at TVet virker perfekt.

Oplevelsen ved afhentning lyder dog ikke god, og den feedback tager vi med videre.

Hvis du vil have hjælp til at følge op på det konkrete forløb, kan du kontakte kundeservice på 70 33 80 80, via [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk) eller chatten her [https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/](https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/).

Fantastisk oplevelse!!!

Fantastisk oplevelse!!!
Utrolig rar og kompetent sælger, med masser af baggrundsviden om de forskellige mærker og produkter ...
Og masser af tid - så man kunne træffe et oplyst valg.

Hej Britt,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig skønt at høre om en fantastisk oplevelse, god vejledning og tid til at træffe et oplyst valg.

Den slags feedback er meget værdsat.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。