POWER.dk - Haderslev レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Nordhavnsvej 2, 6100 Haderslev, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg havde bestilt i outlet via nettet og stilte mig i kø ved informationen/klik og kolekt i butikken. Der var travlt 😐 der kom en ekspedient bag fra og spurgte om hun kunne hjælpe og det kunne hun �... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Oscar i Power /Haderslev gav sig fantastisk tid til mig ift vejledning og køb af ny telefon. Gav ekstra rabat, hentede en vand til mig og var meget tålmodig og høflig i sin betjening.

5つ星のうち2の評価

Købte et TV onsdag den 5 august. Kørte fra midtfyn til Haderslev, fordi det var et ekseptionelt godt tilbud(outlet). Da jeg kom hjem manglede powercord og skruer til foden. Fik med møje og besvær kon... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Beste service nogensinde i en powerbutik. Købte kogeplade og ovn og fik en rigtig god pris og grundig gennemgang. Han gav sig god tid og vi følte os mødt. Ikke mindst næste dag dag vi måtte købe en ny... もっと見る

企業情報

(2,120)

過去12か月のレビュー数: 32,666

レビューを書く

Hej Inga,

Mange tak for den flotte vurdering og de venlige ord om vores service i Haderslev. Det glæder os altid at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at betjeningen levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Fin butik

Fin butik. Hjælpsom og venlig personale.
Alt til UG. Kan varmt anbefales 🙂

2026年8月24日

Hej Gurli,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det er vidunderligt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Haderslev med hjælpsomt og venligt personale. Vi sætter stor pris på din varme anbefaling og håber at se dig igen snart.

5つ星のうち5の評価

Hurtig kontakt fra en medarbejder

Hurtig kontakt fra en medarbejder, der havde varen klar-og tid til en lille snak 👍

2026年8月26日

Hej Poul,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er altid en fornøjelse at høre, at du har fået en god og hurtig betjening hos os i Haderslev. Det lyder som en rigtig god oplevelse fra start til slut, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den med os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen i butikken.

Hej Margrethe,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de venlige ord! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Haderslev, og at du fik den hjælp, du havde brug for. Det er netop sådan, vi gerne vil have, at det skal fungere hver gang. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang!

5つ星のうち4の評価

Hurtig “levering “

Hej Lena,

Mange tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Vi er glade for at høre, at leveringen gik hurtigt, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er altid dejligt at høre, når tingene kører gnidningsløst.

Dejligt

Rar betjening og dejlig butik med kæmpe udvalg.

2026年8月23日

Hej Klaus,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse i vores butik i Haderslev med rar betjening og et stort udvalg. Vi sætter stor pris på din tid og dit flotte ord for vores butik og medarbejdere. Vi håber at se dig igen snart i POWER Haderslev!

5つ星のうち1の評価

Jeg syntes ikke ham jeg handlede med…

Jeg syntes ikke ham jeg handlede med var kunde venlig,det var mig der skulle spørge,han stod lige som han var ligeglad,der kommer jeg ikke mere,så må jeg tage til Kolding og se hvordan det er.Hilsen Hanne.

2026年8月22日

Hej Hanne,

Kære Hanne

Det er virkelig ærgerligt at høre, at du ikke oplevede at blive mødt med god og hjælpsom betjening i vores butik i Haderslev 😊 Vi sætter en ære i, at alle vores gæster skal føle sig velkomne og godt modtaget, og det er tydeligvis ikke lykkedes i dette tilfælde.

Din oplevelse af, at medarbejderen virkede uengageret og at det var dig, der skulle tage initiativet, er ikke den standard vi ønsker at leve op til. Vi tager din feedback med videre internt, så vi kan se på vores servicerutiner og sikre, at vores medarbejdere er bevidste om vigtigheden af en imødekommende og opsøgende tilgang 💬

Jeg håber, at du vil give os en chance for at vise dig en bedre oplevelse en anden gang 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

5つ星のうち5の評価

Søde & vidende medarbejdere.

Søde & vidende medarbejdere.
God & ærlig vejledning

Hej Nina,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du oplevede vores medarbejdere som søde og vidende, og at du fik god og ærlig vejledning i vores butik i Haderslev. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at give. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele dine oplevelser med os.

En dejlig butik

En dejlig butik, god betjening

Hej Betina,

Mange tak for den vidunderlige anmeldelse! Det varmer at høre om dine oplevelser i vores butik i Haderslev, og det er fantastisk at vide, at udvalget og betjeningen lever op til dine forventninger. Det er netop den personlige kontakt og opmærksomhed, vi stræber efter at tilbyde, og det er helt særligt at høre, at personalet endda spørger til hundens velbefindende. Vi sætter stor pris på, at du handler hos os og altid går glad derfra. Din anbefaling betyder utrolig meget for os, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen mange gange.

God og professionel service

God og professionel service

2026年8月18日

Hej Nina,

Mange tak for din fantastiske vurdering og de venlige ord om vores service i Haderslev! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god og professionel oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, og det motiverer os til at fortsætte med at levere en førsteklasses oplevelse hver gang. Vi håber at byde dig velkommen igen i vores butik på Nordhavnsvej.

5つ星のうち5の評価

Som altid god kundeservice hos Power…

Som altid god kundeservice hos Power Haderslev

2026年8月18日

Hej Gert,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du igen har oplevet god kundeservice hos POWER Haderslev. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din positive oplevelse, og det motiverer os til at fortsætte med at levere god service hver gang. Vi håber at se dig igen snart!

Rigtig god og høflig betjening

Rigtig god og høflig betjening

2026年8月20日

Hej Liss,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet god og høflig betjening hos os i Haderslev. Vi sætter stor pris på din tid og dit feedback, og vi håber at se dig igen snart.

5つ星のうち4の評価

Det ville have været fint

Det ville have været fint, hvis der var skiltet til vareudleveringen, det var ikke lige til at finde + flere biler med trailere og ikke så meget plads. Og det kunne også godt stå i mail/ordrebekræftelse, hvordan man fandt om til vareudleveringen.

2026年8月12日

Hej Helle,

Mange tak for din feedback og de fire stjerner! Det er altid rart at høre fra dig, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det kan være frustrerende, når vareudleveringen ikke er nem at finde, især når der er mange biler og trailere på området. Vareudleveringen i vores Haderslev-butik findes på bagsiden af bygningen, og man følger simpelthen bygningen rundt fra hoveddøren for at finde udleveringspunktet. Det er en rigtig god pointe, at det kunne fremgå tydeligere i ordrebekræftelsen, hvordan man finder vej til vareudleveringen.

Vi håber, at du får en endnu bedre oplevelse næste gang du besøger os!

5つ星のうち5の評価

Blev modtaget i butikken af Flinke og…

Blev modtaget i butikken af Flinke og hjælpsomme personaler Havde en god kundeoplevelser

2026年8月19日

Hej Orla,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at du blev modtaget af et venligt og hjælpsomt personale i vores butik i Haderslev, og at du havde en god oplevelse hos os. Det er netop sådan en oplevelse, vi altid stræber efter at give. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Super godt produkt

Super godt produkt, god kundeservice og hurtig levering

2026年8月10日

Hej Jonna,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med både produktet, kundeservicen og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde velkommen igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Rigtig god betjening og vejledning

Rigtig god betjening og vejledning.
Jeg fik købt det jeg skulle.

Hej Hans,

Mange tak for den flotte vurdering og de gode ord om betjeningen i vores Haderslev-butik! Det er altid dejligt at høre, at man har fået god vejledning og fundet det, man kom efter. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fik en top service og venligt personale

Fik en top service og venligt personale

Hej Lars,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du fik en top service og oplevede venligt personale i vores butik i Haderslev. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Sådan en feedback gør en forskel og motiverer os til at fortsætte med at levere god service hver dag. Vi håber at se dig igen snart i POWER Haderslev.

5つ星のうち5の評価

Oscar i Power /Haderslev gav sig…

Hej Marie,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du fik en så god oplevelse i vores butik i Haderslev. Det lyder som en rigtig god dag, hvor du blev taget godt hånd om fra start til slut. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Jeg købte en Miele støvsuger (den var sat ned med 800 kr.) . Fik en god og kompetent behandling og hjælp til, at bære støvsugeren ud i bilen.
Jeg handler gerne hos Power i Haderslev igen.

2026年8月11日

Hej Annette,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du fik god og kompetent hjælp i vores butik i Haderslev, og at vi endda kunne hjælpe dig med at bære støvsugeren ud til bilen. Det lyder til, at du fik en rigtig god pris på din Miele støvsuger. Vi sætter stor pris på, at du vil handle hos os igen, og vi glæder os til at byde dig velkommen næste gang.

5つ星のうち1の評価

Mistet tilliden til Power kvalitet og brandt

Er meget skuffet over deres reklamation afdeling .
Købte et 65" samsung tv. I 2025 . Skærmen har fået lyse pletter forskellige steder på skærmen, ses specielt ved mørke / sorte toner.
Jeg lavede en reklamationssag via deres hjemmeside og fik besked om jeg skulle indleverer tv'et til butikken. Ved ankomst bliver jeg bedt om at udfylde ny reklamations sag hos sansung og tage tv'et med hjem igen for så ville der komme en og kigge på det hos mig.
Og nej der kom ikke nogen, jeg fik blot besked om jeg skulle opdatere og justerer. Efter jeg havde gjort dette, så ville de have jeg skulle acceptere at det skulle sendes til dem, og jeg skulle stå inde for fragt på 1600kr.
Skriver derefter til power reklamation igen, samt Samsung samt samsung repartør . Og ingen vælger at svare , selv om jeg skriver igen og igen.
Så må konstatere at Power ikke står inde for de produkter de sælger , eller ansvarligt overholder købeloven.
TOTAL DÅRLIG STIL POWER 🤬
Bare rolig denne sag er ikke over inu Power 😉

2026年8月13日
自発的なレビュー

Hej Michael,

Hej Michael, det er rigtig ærgerligt at læse om din oplevelse med reklamationen af dit Samsung TV, hvor du oplevede lyse pletter på skærmen og ikke fik den hjælp og opfølgning, du havde ret til at forvente 😊

Vi kan godt forstå, hvor frustrerende det må være, når du bliver bedt om at oprette en ny reklamationssag hos Samsung, ingen kommer forbi som lovet, og du derefter bliver bedt om at dække fragt på 1600 kr. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have. Vi har sendt din feedback videre til butikken i Haderslev, så de kan kigge nærmere på din sag og den samlede håndtering af reklamationen 💬

Vi tager din oplevelse alvorligt og vil gennemgå både reklamationsprocessen og kommunikationen omkring din sag for at sikre, at sådan noget ikke sker igen. Vi håber, at butikken vil være i kontakt med dig for at finde en løsning på dit TV 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Trustpilot エクスペリエンス