POWER.dk - Haderslev レビュー 1,923

4.3

Nordhavnsvej 2, 6100 Haderslev, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Power Haderslev. Kun 4 stjerner forbi der er altid plads til forbedringer. Bestilte til afhentning via nettet som fungerede næsten som beskrevet. 30 minutter til afhentning blev dog 45 minutter men hv... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Det er faktisk en positiv og negativ feedback. Vi har reserveret et køleskab på nettet i Haderslev butik. Det var ret hurtit svaret om køleskabet er klar for os. I Hadersev butik ved reception vi har... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg har netop købt mit Garmin Fenix 7x pro. Solar ur, som jeg var så heldig at få til en rigtig god pris, og jeg har allerede fået en rigtig god fornemmelse af købsoplevelsen. Bestillingen var let, og... もっと見る

企業情報

Og gode tilbud, Trump up
Kan godt anbefales.

Hej Pia,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen har været god, og at både servicen og tilbuddene har levet op til forventningerne.

Tak for anbefalingen. Det sætter vi stor pris på.

5つ星のうち3の評価

Da jeg spørger om et tilbud de har på…

Da jeg spørger om et tilbud de har på forsiden får man at vide at tilbudet stopper om 15min og jeg var da sent ude og dem havde de ikke flere af hjemme.
Men jeg betate for en og håber da den kommer hjem i løbet af denne uge.

2026年5月1日

Hej Kim,

Det lyder godt, at varen blev bestilt, selv om den ikke var på lager i butikken.

For at følge med i, hvornår den kommer hjem, kan ordren tjekkes på MyPOWER under [MyPOWER](https://www.power.dk/kundeservice/mypower/?q=mypower) i sektionen "Ordrer & kvitteringer". Det kan også ses via linket til ordrestatus i ordrebekræftelsen.

Hvis der er sendt opdateringer om levering eller eventuel forsinkelse, vil de også fremgå der.

Vi håber, at varen er klar i løbet af ugen og takker for feedbacken.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

5つ星のうち5の評価

Fik hurtig og korrekt hjælp med at…

Fik hurtig og korrekt hjælp med at finde produktet.
Venlig betjening og enkel check out.

2026年4月27日

Hej Torsten,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig godt at høre, at hjælpen var hurtig og præcis, og at både betjeningen og checkout oplevelsen fungerede godt.

Den slags feedback betyder meget.

Super service i Haderslev

Super service i Haderslev. MIn søn købte et rat/pedaler til 779 kr i søndags. Mandag er det på tilbud til 629 kr. Jeg siger til sælger, at det synes jegvar lidt misvisende, da der intet stod online og han havde betalt den fulde pris 1 dag før.
Sælger siger, ja, det synes han også og vælger at betale differencen tilbage. Det er top service synes jeg...

Hej Daniel,

Det er virkelig dejligt at læse.

Tak for den flotte anmeldelse og for at dele oplevelsen fra Haderslev. Det er skønt at høre, at der blev fundet en god løsning hurtigt, og at servicen levede op til forventningerne.

5つ星のうち5の評価

God vejledning. Det rigtige produkt.
Venlig ung mand. God service.

Hej Doris,

Mange tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen i Haderslev var så god, og at vejledningen hjalp med at finde det rigtige produkt.

Den slags feedback er virkelig værdsat.

God og venlig betjening.

Hej bend,

Mange tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen var venlig.

Kommer gerne i POWER.

Kommer gerne i POWER.
Dejlig lyse lokaler.
Faglige, smilende medarbejdere.
Får altid god behandling.
Power i Haderslev kan varmt anbefales

2026年4月28日

Hej Finn,

Tusind tak for de flotte ord om butikken i Haderslev.

Det er skønt at høre, at de lyse lokaler, den gode behandling og de smilende medarbejdere gør besøget til en god oplevelse.

Den anbefaling sætter vi stor pris på.

5つ星のうち5の評価

Super god service men og overskuelig…

Super god service men og overskuelig butik flink og venlig

Hej Egon,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var så god, og at butikken virkede overskuelig med venlig service.

5つ星のうち5の評価

Perfekt service og vi blev taget god…

Perfekt service og vi blev taget god imod!

2026年4月25日
自発的なレビュー

Hej William,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen i Haderslev var så god, og at I blev taget godt imod.

2026年4月19日

Hej Keld,

Mange tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var god.

5つ星のうち5の評価

Superdygtig ekspedient i Haderslev!

Superdygtig ekspedient i Haderslev!
Vi havde bestilt en ovn på nettet og skulle afhente.
Blev mødt af en sød kvinde, som foreslog os at kigge på en anden ovn. Nå, tænkte vi - nu skal hun prakke os en dyrere ovn på.
Men nej! Uden at presse, forklarede hun os hvorfor hendes forslag var et meget bedre køb, end det, vi havde valgt, og det kostede ikke vældig meget mere.
Vi glemte desværre, hvad hun hed, for vi ville gerne have nævnt det, så nu må vi nøjes med at indstille hende til lønforhøjelse. Vi købte en Grundig ovn, hvis det hjælper jer med at finde hende.
Og her kommer en klage: Det var håbløst at kommunikere om det med den irriterende robot, der har erstattet menneskelig kundeservice.
DET kunne måske få mig til at vælge et andet sted at købe en anden gang.

2026年4月22日

Hej Vibeke,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de pæne ord om oplevelsen i Haderslev. Det er virkelig godt at høre, at I fik ærlig og kompetent vejledning, og at det endte med det rigtige køb.

Det er også en stærk anbefaling, når en medarbejder bliver fremhævet på den måde. Oplysningen om en Grundig ovn og afhentning i Haderslev gør det heldigvis lettere at identificere den rette person internt.

Det skal samtidig være nemt at komme igennem med sin henvendelse, så kommentaren om kommunikationen tager vi med videre. Den del skal selvfølgelig fungere bedre.

5つ星のうち3の評価

Den unge mand som ekspederede mig

Den unge mand som ekspederede mig, var sød og flink og høflig. Men jeg stod i venteposition ved kassen/udleveringen LÆNGE, imens der var to ansatte i gang med at ekspedere/hjælpe andre kunder .. og de gjorde intet for at tilkalde en kollega til at ekspedere mig. Jeg måtte selv på tur i butikken for at finde en til at hjælpe mig.
DET kunne godt have været løst bedre!

Hej Marianne,

Tak for den fine omtale af den gode betjening.

Det er samtidig ærgerligt at høre, at ventetiden ved kassen og udleveringen trak unødigt ud, og at du selv måtte finde en medarbejder for at komme videre. Det burde have været håndteret bedre.

Tak fordi du deler både det positive og det, der kan forbedres. Den slags feedback er værdifuld.

Dejlig hurtig ekspedition

Dejlig hurtig ekspedition, medarbejderen var behagelig og tale med, men manglede dog en del viden om produktet. Håber servicen på produktet er i orden, hvis der bliver problemer.
Indtil videre er Google min ven.

Hej Verner,

Tak for den fine anmeldelse og for de nuancerede bemærkninger.

Det er rigtig godt at høre, at ekspeditionen var hurtig, og at oplevelsen var behagelig.

Samtidig tager vi med, at produktvejledningen ikke var helt på det niveau, den skulle være.

Hvis der senere opstår spørgsmål eller problemer med produktet, kan du kontakte vores kundeservice direkte, så de kan hjælpe videre.

Science fiction

Mange tak. Forsendelsen var hurtig. Jeg modtog et godt og pålideligt produkt.

2026年4月15日

Hej Andrii,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at forsendelsen var hurtig, og at produktet lever op til forventningerne.

5つ星のうち1の評価

Når I reklamerer med prisgaranti lige…

Når I reklamerer med prisgaranti lige inden for døren, så forstår jeg ikke, at det ikke gælder alle produkter. Ligeledes er det mig ubegribeligt, at jeg skal betale for fragten, når varen befinder sig i butikken.

2026年4月21日

Hej Henning

Tak for din anmeldelse. Jeg forstår godt din undren i forhold til både prisgaranti og fragt, og jeg er ked af, at det har givet anledning til frustration.

Hos os prismatcher vi konkurrenter under bestemte betingelser, så du som kunde er sikret en konkurrencedygtig pris. Jeg kan dog godt forstå, hvis det ikke har været tydeligt i din situation, og det beklager jeg.

I forhold til fragt kan der i nogle tilfælde være tale om et håndterings- eller leveringsgebyr afhængigt af, hvordan varen er bestilt og klargjort – også selvom den afhentes i butikken. Det kan virke forvirrende, og det skal vi være bedre til at forklare tydeligt.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det – din feedback er vigtig for os.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

God og venlig betjening

God og venlig betjening. Lo

2026年4月18日

Hej Keld,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen gjorde et positivt indtryk.

Hej Morten,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig skønt at høre, at oplevelsen har været god, og at servicen blev mødt med imødekommenhed.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

5つ星のうち2の評価

For lidt viden

Syntes de ansatte i butikken i Haderslev skulle bruge deres tid på at lære om produkterne, i stedet for at bruge alt deres krudt på at prøve at mer-sælge mobilabonnementer og streamingtjenester, for den salgstale har de i hvert fald lært uden ad alle sammen.

2026年4月19日

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at din oplevelse i butikken i Haderslev har givet indtryk af, at fokus har været mere på mersalg end på produktviden og rådgivning.

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere både kan rådgive grundigt om produkterne og samtidig kun tilbyder relevante tillægsprodukter, der giver mening for kundens behov. Jeg kan godt forstå, hvis det har virket for ensidigt i din situation, og det er bestemt ikke den balance, vi ønsker.

Din feedback er værdifuld og bliver taget med videre, så vi kan sikre en bedre fordeling mellem faglig produktviden og kundetilpasset rådgivning.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

God betjening.

2026年4月17日

Hej Bo,

Mange tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var god.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。