Dejligt stort udvalg inden for de forskellige varegrupper. Personalet yder en god service overfor kunderne. Vi fik rigtig god vejledning omkring de hvidevarer vi købte. Lidt kritik: Vi købte en d... もっと見る
企業が回答しました
Blev i dag vejledt af Marius ifm. køb af hvidevarer. Suveræn sælger, med ekstrem stor viden om produkterne… Helt igennem en “klasse”oplevelse! Tak 👍
企業が回答しました
Fine produkter og fine priser. Vi oplevede dog et noget omstændigt system ved afhentning i Click og Collect i Odense - først stod vi i køen her i 10 min hvorefter vi blev bedt om at gå op i butikken... もっと見る
企業が回答しました
Under hedebølgen ledte jeg efter en ventilator... alt var som det så ud UDSOLGT Så spurgte jeg power onlinechat og der igennem fik jeg den bedste service og bestilling. 1 time efter fik jeg besked at... もっと見る
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Er blevet informeret om at blive kontaktet snarest , hvad ikke er sket efter ét produkt der er ikke tilfredsstillende (85 tommer TV, deres eget mærke cepter) virkelig skuffende service.
Med lidt hjælp i butik, blev det til en rigtig god oplevelse.
Nemt at finde rundt.
Godt produkt til en rigtig god pris

POWER.dk - Odense からの回答
Sælgeren var venlig og imødekommende og hjalp med at finde et produkt der matchede mit behov. Da varen jeg i første omgang havde bestemt mig for er udsolgt.

POWER.dk - Odense からの回答
Jeg sætter meget stor pris for jeres ansatte da de er smilende til folk og når jeg har brug for hjælp har rart at snakke med 😀😀

POWER.dk - Odense からの回答
Tak for den gode service. Jeg er meget glad for mit nye TV og meget tilfreds med både produktet og den venlige betjening

POWER.dk - Odense からの回答
Fin kundebetjening og rådgivning. Dog er produktet ikke leveret endnu

POWER.dk - Odense からの回答
Super god service fra en ung mand der viste hvad han snakkede om
Så godt gået

POWER.dk - Odense からの回答
Sælgeren var flink og venlig, ikke noget med blive presset til at købe, og så forklarede han tingene på en forståelig måde.

POWER.dk - Odense からの回答
Rigtig god og professionel betjening. Vi fandt sammen den det rigtige produkt for os

POWER.dk - Odense からの回答
Ufattelig dårlig oplevelse i Power Odense.
Sælger var alt for påtrængende med det ene og det andet. Havde taget et cover som jeg synes var lækkert, men det frarådet sælger da det var af dårlig kvalitet og vil smuldre. Meget mærkeligt at have det til salg så.
Helt ærlig, så var det en oplevelse, hvor sælger manglede total situationsfornemmelse og meget ringe behovsanalyse.
Desværre handler jeg fremover på den anden side af vejen eller på nettet.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。