POWER.dk - Randers レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Paderup Boulevard 2, 8960 Randers SØ, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Jeg havede lidt travlt den dag jeg var på besøg og blev ovrerasket over at der var en før mig ved kassen og var faktisk færdig da jeg kom frem. Det var jo dejligt så jeg kunne komme afsted. At de så s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg fik rigtig godt service i power af medarbejderen der hed Melih, han var rigtig flink og fandt lige hvad jeg skulle bruge.

5つ星のうち5の評価

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg havde reserveret et outlet-tastatur, men det viste sig desværre at mangle to taster. Medarbejderen fandt hurtigt en bedre løsning og gav mig et andet tastatur, som normalt kostede omkring... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Min reservation var annulleret, da jeg hentede varen ca. 19 timer efter varen blev reserveret. Jeg havde ikke fået nogen notifikation om det. Heldigvis var varen stadig på lager og ekspedienten fik s... もっと見る

企業情報

(3,735)

過去12か月のレビュー数: 32,834

レビューを書く

God betjening

Meget vidende, lyttende og imødekommende medarbejder.

2026年7月18日

Hej ASJ,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god betjening, og at oplevelsen i Randers var præget af viden, nærvær og imødekommenhed.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Levering til tiden

2026年7月13日

Hej Marianne,

Tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at leveringen kom til tiden, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af Randers⚡

5つ星のうち2の評価

Amatøragtige sælgertricks

Jeg bestilte et TV, fik en besked om, at TV'et ikke var tilgængeligt pga. en lagerfejl. Jeg bestilte et andet TV, fik en bekræftelse på, at TV'et var klar til afhentning. I butikken sagde de, at ordren var blevet annulleret. Jeg valgte at købe et andet TV, men butiksassistenten kunne ikke finde det, selvom det skulle være på lager. Han kunne sjovt nok godt finde de TV der var kalibrerede, hvilket så betød en højere pris. Enten har Power ikke styr på deres lager, eller også er det en bevidst strategi hvormed kunder snydes til at købe unødvendigt dyrere produkter.

2026年7月18日

Hej Peer,

Tak for din feedback. Det er en frustrerende oplevelse først at få besked om en lagerfejl, derefter en bekræftelse på afhentning og så møde op til en annulleret ordre, samtidig med at lagerstatus i butikken ikke stemte. 😊

Din henvendelse om både afhentningsforløbet, lageroplysningerne og oplevelsen i Randers er sendt videre til butikken, så forløbet kan blive gennemgået nærmere. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og den slags feedback er vigtig for at forbedre rutinerne omkring lagerstatus og håndtering i butikken. 🤗

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse. 🙏

Hi Marianne,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at høre, at du har haft super service hos POWER Randers.

5つ星のうち5の評価

Jeg blev mødt venligt og professionelt

Jeg blev mødt venligt og professionelt, fik hurtig hjælp, og hele forløbet var nemt og overskueligt. Medarbejderne tog sig tid til at besvare mine spørgsmål, og jeg følte mig godt informeret undervejs.

Hej Donnalyn,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du blev mødt venligt og professionelt, og at hele forløbet var nemt og overskueligt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Lorens,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at du har haft en super oplevelse med smilende og god betjening i Randers. Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på.

Hurtig betjening

Hurtig betjening. God vejledning. Behagelig sælger

2026年7月17日

Hej Elinor,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik hurtig betjening, god vejledning og en behagelig oplevelse i Randers. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Alt har fungeret

Alt har fungeret, derfor 5 stjerner, og vi handler alt hos jer 👍😁

2026年7月15日

Hej Leif,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at alt har fungeret, og at I vælger at handle hos os igen og igen. Det sætter vi stor pris på.

Super

Hi Jørn,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en super oplevelse og fået super service i POWER Randers.

Godt

Fin vejledning og service i butikken. Ros til teknikeren for den efterfølgende opsætning.

2026年7月15日

Hej Svend,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik fin vejledning og god service i butikken, og at opsætningen bagefter også levede op til forventningerne. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Det var hyggelig ☺️

Hej Jette,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og de venlige ord.

Det glæder os at høre, at det var hyggeligt hos POWER Randers. Den slags feedback varmer virkelig.

5つ星のうち5の評価

Vi fik en god oplevelse idet de i…

Vi fik en god oplevelse idet de i Punkt1, havde sat varen ned og Power matchede beløbet på den valgte Bosch støvsuger.
Servicen var god.

Hej Bettina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I fik en god oplevelse i Randers, og at både prismatch og service levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Købte en Ventilator hos Power

Købte en Ventilator hos Power, nemt at finde en og den fungere upåklageligt. Meget nemt at finde ud af.

2026年7月10日

Hej Jamie,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at det var nemt at finde den rette ventilator, og at den fungerer upåklageligt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Randers.

5つ星のうち5の評価

Venligt og hjælpsomt personale tilte vare...

Fandt hurtigt min bestilte vare... Tak for venligt og hjælpsomt ekspedition...

2026年7月10日

Hej Else,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du hurtigt fandt din bestilte vare, og at du fik en venlig og hjælpsom oplevelse i Randers.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

5つ星のうち5の評価

Venlig personale ,var i tvivl om min…

Venlig personale ,var i tvivl om min adapter kunne virke ,ingen problem kunne byttes selvom emballagen var brudt,det er virkelig service.

Hej Birgit,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik venlig hjælp i Randers, og at byttet gjorde det nemt at finde den rigtige løsning. Den slags service sætter vi stor pris på at høre om.

5つ星のうち1の評価

Der var feriesteming i butikken

Der var feriesteming i butikken, vi var flere kunder som gik og ledte efter ting uden en sælger kunne løsrive sig fra fodboldsnak eller hvem de var kærester med. Da en sælger siddende på en palle endelig kunne løsrive sig får man beskeden om at man jo også skal have det sjovt på arbjde. Det skal man nemlig, men man skal så også arbejde. Det med arbejde glemte man hvis den dag. Jeg kommer ikke igen.

2026年7月12日

Hej Natascha,

Tak for din anmeldelse, Natascha. Det er ikke den oplevelse, man skal have i butikken, og det er forståeligt, at det var frustrerende at gå rundt uden hjælp, mens fokus lå et helt andet sted.

Det du beskriver om manglende opmærksomhed og en kommentar, der ramte helt ved siden af, tager vi alvorligt 💬 Vi har sendt din feedback videre til Randers-butikken, så de kan gennemgå deres service og måden, kunder bliver mødt på.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det 😊 Den slags tilbagemeldinger er vigtige for at forbedre oplevelsen i butikken fremover 🤗

Uproblematisk reklamation.

Jeg var der med en reklamation på et ur. Efter en kort undersøgelse udleverede man et nyt. Oven i købet en opgraderet model uden merpris.
Så kan man ikke forlange mere.

2026年7月12日

Hej Kunde,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at reklamationen blev håndteret hurtigt og nemt, og at du gik derfra med en endnu bedre model uden ekstra omkostning. Det er præcis den slags oplevelse, vi gerne vil give.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Tårnventilator

God ventilator, vi har det nu dejlig køligt

Hej Kaj,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at tårnventilatoren gør en god forskel, og at I nu har det dejlig køligt.

5つ星のうち5の評価

Ekspedienten gav god vejledning og…

Ekspedienten gav god vejledning og fandt et godt produkt til os.

2026年7月13日

Hej Erik,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I fik god vejledning og fandt et godt produkt i Randers. Den slags oplevelser betyder meget, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

5つ星のうち3の評価

Er ikke helt tilfreds med prisen på mit…

Er ikke helt tilfreds med prisen på mit Apple Watch.
I annoncerer alle steder at i har prisgaranti men det fungerer åbenbart ikke når der står i annoncen at der er Maks pr kunde.
Hvad er det for noget fis
Jeg har konfronteret ekspedienten med dette og han forklarede at det kunne han ikke da det var imod reglerne.
Jeg købte alligevel men jeg orienteret ham om at jeg var meget utilfreds

2026年7月11日

Hej hanne,

Det er forståeligt, at det føles frustrerende, når prisløftet ikke gælder i den situation, du stod i.

Prisløftet dækker ikke tilbud med begrænset antal, særlige kampagner, medlemstilbud, køtilbud eller tilbud med begrænsninger som maks. pr. kunde. Derfor kan prisen ikke matches i de tilfælde.

Tak fordi du delte din oplevelse i Randers.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。