POWER.dk - Tilst レビュー 2,808

4.0

Anelystparken 13, 8381 Tilst, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

meget god service fra teknisk support afdeling i forbindelse med en computer, som bare var meget langsom, hoppede af nettet mm. - og som der havde været problemer med i næsten 1½ år

5つ星のうち4の評価

Fik et fedt TV til gode penge, god service og hjælpsom medarbejder. Kunne godt have været foruden et forsøg til at købe et dyrere TV og skulle vente 20 min på at få varen udleveret. Ellers fint.

5つ星のうち3の評価

Produkterne er fine og betjeningen også. Det der falder igennem er alt det i samtidigt forsøger at sælge til en. Jeg er hverken interesseret i det ene eller andet ekstrasalg - hvor man så kan opnå rab... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg fik den allerbedste betjening, man kan tænke sig. Den unge mand var bare så imødekommende, smilende og meget behjælpelig med oplysninger om installation m.v., da jeg skulle købe en extender til wi... もっと見る

企業情報

この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Alt for meget pres for mersalg

Alt for meget pres for mersalg. Accepterede på ingen måde mit klare nej. Tastede endog blot et mersalg ind, uden mit samtykke

2026年5月1日

Hej Leif,

Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse i butikken.

Det er naturligvis ikke i orden, hvis du har oplevet pres for mersalg, og slet ikke hvis der er blevet registreret noget uden dit samtykke. Jeg kan godt forstå, at det har føltes både ubehageligt og uacceptabelt.

Det er vigtigt for os, at kunder altid bliver mødt med respekt for deres valg, og at et klart nej tak bliver taget til efterretning med det samme. Din feedback er derfor meget alvorlig og bliver taget med videre i arbejdet med vores salgspraksis og interne retningslinjer.

Hej Hao Zhi,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var rigtig god, og at hjælpen i butikken gjorde en positiv forskel.

5つ星のうち5の評価

Alt er bare gået så fint

Alt er bare gået så fint, både med at bestille varen, følge den og super levering af en smilende GLS kurer en igen 110 % oplevelse.
Vh.
Jørn Ry

2026年4月27日

Hej Grethe Jørgensen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at læse, at hele forløbet har kørt så fint, fra bestilling til levering, og at oplevelsen hele vejen har været så god.

5つ星のうち2の評価

God service, dårlig virksomhed

Flinke medarbejdere, men forfærdelig virksomhed. Først og fremmest, jeg købte en Ninja Creami 302. For et pop up med ekstra is-bære til 112kr. Fint, de røg også i kurven. Vælger at hente i pick-up, for at få begge ting med hjem samme dag. Betaler for begge ting. Kommer så ud i butikken og bliver gjort opmærksom på der sket en “lager fejl”. Så de ekstra bærer til maskinen ikke er på lager alligevel. Træls, men de har vedlagt andre som erstatning. Super. Der forhåbentlig styr på det tænker man. Men nej, da jeg så spørg om de passer til den maskine jeg har købt, kigger medarbejderen kort, og konkluderer at det gør de ikke. Så nu skal jeg ud igen for at hente ekstra bærer som de har solgt mig, uden de var på lager. Dernæst bliver jeg tilbudt 1 års forsikring til 89kr. Jeg spørg så flinkt, hvad med de 2 års reklamationsret der er på forbrugerkøb? Amen, det dækkede så åbenbart ikke hvis maskinen brændte sammen eller knivbladene knækkede. Så spurgte jeg hvordan det kunne være? Begge dele er åbenbart skrøblige, så hvis en af de to ting skulle ske, så det fordi man har puttet noget i maskinen ikke kunne holde til. Jeg spørg så hvad det kunne være? Og om ikke der er en brugsanvisning med? Jo jo, det var der. Så de tilbyder “forsikring” på noget der er dækket af reklamationsret. Og hvis produktet skulle gå i stykker, er det forbrugerens fejl, og ikke et lavkvalitetsprodukt? Forfærdelig oplevelse. Men flinke medarbejdere.

2026年4月30日

Hej Nikolaj,

Tak for din henvendelse, og jeg beklager virkelig meget den forvirrende og frustrerende oplevelse, du har haft i vores butik.

Jeg har sendt dig en mail, så vi kan få løst dette sammen.

Du ønskes en rigtig god dag.

Ingen problemer alt fint

Ingen problemer alt fint

2026年4月26日

Hej Tobias,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at alt gik fint, og at du ikke oplevede nogen problemer.

5つ星のうち5の評価

Altid god betjening og er der problem…

Altid god betjening og er der problem løser i det altid hos Power,

2026年4月27日

Hej per,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig godt at høre, at oplevelsen er god, og at problemer bliver løst, når de opstår.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Både dividende og rabat

Jeg fik min dividende og rabat. Endvidere fik jeg et andet tlf.abonnement til en lavere pris.

2026年4月29日

Hej Vagn,

Det er dejligt at høre, at både bonus og rabat gik igennem, og at der også blev fundet en bedre løsning på telefonabonnementet.

Tak for den flotte anmeldelse og for at dele oplevelsen.

5つ星のうち5の評価

Patron til sodastreamer og…

Patron til sodastreamer og microbølgeovn
Blev betjent at venlige, imødekommende og behagelige butiksassistenter.
Fik det vi kom efter

2026年4月29日

Hej Hanne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at besøget i butikken var en god oplevelse, og at der blev fundet både patron til sodastreamer og mikroovn som ønsket.

Det er især dejligt, at betjeningen blev oplevet som venlig, imødekommende og behagelig.

5つ星のうち4の評価

God service, men kan altid regne med at butikken har det som man står og mangler.

2026年4月25日

Hej Tai,

Tusind tak for de fine ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at butikken opleves som et sted, hvor man kan regne med både god service og at finde det, man mangler.

Godt tilbud

Godt tilbud. Hurtig response. Personale.

2026年4月28日

Hej L.L.,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at der var et godt tilbud, hurtig respons og en god oplevelse i butikken.

Den slags feedback er virkelig værdsat.

En pæn betjening

En pæn betjening

2026年4月24日

Hej inge,

Tak for de fine ord. Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen gjorde et positivt indtryk.

2026年4月25日

Hej Kirsten,

Mange tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var god.

5つ星のうち5の評価

Har fået en 5+ oplevelse i Power i…

Har fået en 5+ oplevelse i Power i Tilst af Niklas som har super god viden, om de produkter han sælger. Han er desuden serviceminded og nærværende. Kan klart anbefale Power i Tilst🤗

2026年4月15日
自発的なレビュー

Hej Lene,

Tusind tak for de flotte ord og den fantastiske anmeldelse.

Det er skønt at høre om en så god oplevelse i Tilst og om den gode service og produktviden, der blev mødt i butikken. Den slags feedback er virkelig værdsat.

Køb af hovedtelefoner

Reserveret hovedtelefoner lå parat ved kassen, da jeg kom for at hente dem.

2026年4月22日

Hej Jesper,

Det er dejligt at høre, at reservationen stod klar ved kassen, da den skulle hentes.

Tak for den fine tilbagemelding om oplevelsen i Tilst.

5つ星のうち5の評価

God vejledning og venlig betjening.…

God vejledning og venlig betjening ved køb af ipad.

2026年4月22日

Hej Villy,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at vejledningen og den venlige betjening gav en god oplevelse ved købet af din iPad.

Det er super godt!&

2026年4月21日

Hej Dat!

Tak for din anmeldelse og de fine ord – det sætter vi stor pris på 😊

Det er altid dejligt at høre, når vores kunder har haft en god oplevelse, og din kommentar betyder meget for os. Det ser dog ud til, at der måske er sket en lille tastefejl i vurderingen, da den ikke helt stemmer overens med din beskrivelse – men uanset hvad er vi rigtig glade for din feedback.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

God betjening og vejledning

God betjening og vejledning

2026年4月20日

Hej Ruben,

Mange tak for de flotte ord om betjening og vejledning.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Tilst har været så god.

Uovertruffen service 😊👍

Uovertruffen service 😊👍

2026年4月20日

Hej Tove,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig skønt at høre, at oplevelsen har været uovertruffen 😊👍

5つ星のうち1の評価

Det tog mere en to måneder og få fat i…

Det tog mere en to måneder og få fat i varen. Var jeg glemt i systemet?

2026年4月16日

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at det har taget over to måneder at få fat i din vare – det er naturligvis alt for lang tid.

Jeg forstår godt, at du kan sidde med en følelse af at være blevet glemt i systemet, når ventetiden bliver så lang uden tydelig opdatering. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og det beklager jeg meget.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre, så vi kan forbedre både vores lagerstyring og vores kommunikation omkring leveringstider.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。