POWER.dk - Tilst レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Anelystparken 13, 8381 Tilst, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Jeg spurgte om hjælp til at finde en bærbar, og personen der hjalp mig prøvede ihærdigt at sælge mig det dyreste indenfor mit budget, også selvom der var markant bedre til en billigere pris pga tilbud... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg havde nogle ear drops, som var gået i stykker. Jeg forklarede ekspedienten problemet, og så fik jeg et valg mellem et par nye, eller pengene tilbage. Så hurtig og problemfri service er sgu dejlig,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

TV shopping for dummies. Rigtig god, kompetent og behagelig service leveret af Nicklas B (382024). Nicklas formår på en helt unik måde, at skabe en tryg og behagelig stemning ifbm køb af nyt TV. N... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Betjeningen i butikken var fin. Fik dog at vide, at vi skulle købe nogle sikkerhedsfødder til at sætte under vaskemaskinen, hvilket resulterer i, at maskinen flytter sig under centrifugering. Synes,... もっと見る

企業情報

(3,087)

過去12か月のレビュー数: 32,666

レビューを書く

Hej Verny,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en venlig og kompetent oplevelse hos os i Tilst. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

God oplevelse!

Meget fin service. Sympatisk og vidende personale, fine rabatter. Bedste anbefaling.

2026年9月3日

Hej Dorte,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en god oplevelse hos os i Tilst. Vi er glade for, at du fandt servicen fin, og at personalet virkede sympatisk og vidende. Det betyder meget for os, at du også var tilfreds med rabatterne, og vi sætter stor pris på din bedste anbefaling. Vi håber at se dig igen snart!

5つ星のうち5の評価

Jeg har altid en god oplevelse i Power

Jeg har altid en god oplevelse i Power. Mit besøg i fredags var også en god oplevelse. Med venlig hilsen Peter.

2026年9月5日

Hej Søren Peder Overby Jakobsen,

Mange tak for den flotte anmeldelse, Peter! Det er en fornøjelse at høre, at du altid har en god oplevelse hos os, og at dit besøg i fredags også levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din loyalitet og dit besøg i vores butik i Tilst. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Billigt

Billigt , effektivt og god service

2026年9月3日

Hej Connie,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at du har oplevet både gode priser, effektiv betjening og god service hos os i Tilst. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

5つ星のうち1の評価

Varen jeg havde bestilt var ikke den…

Varen jeg havde bestilt var ikke den jeg fik udleveret og kostede 3 gange mere. Virker som scam!

Hej Martin,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os 😊 Det er meget ærgerligt at høre, at du modtog en anden vare end den, du havde bestilt, og at prisen ikke stemte overens med det forventede. Vi tager denne type hændelser alvorligt, og jeg har derfor videreformidlet din henvendelse til butikken i Tilst, så de kan undersøge sagen nærmere 💬

Vi vil gennemgå butikkens rutiner omkring udlevering af ordrer for at sikre, at den rette vare afleveres til den aftalte pris. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have hos POWER, og vi sætter pris på, at du gør os opmærksom på det 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Fin service

Hi JH,

Mange tak for din fine anmeldelse og de fire stjerner! Det er altid en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i POWER Tilst. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

5つ星のうち3の評価

Jeg kan endlig godt lide power

Jeg kan endlig godt lide power, men er ved at være træt af at med arbejderne. Altid bliver ved med at presse på med alle mulige produkter man skal købe. Selvom at jeg kun er kommet for en købe en ting, der er en grund til at jeg spøger efter en specifik ting

Hej Simon,

Tak for din anmeldelse og for at du deler din oplevelse med os. Det glæder os at høre, at du godt kan lide POWER! Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når man kommer for at købe en specifik ting og føler, at der presses på med andre produkter. Vi tager din feedback til os og vil se på, hvordan vi kan blive endnu bedre til at lytte til, hvad der er behov for. Vi håber, at du fortsat vil besøge os, og at næste gang bliver en endnu bedre oplevelse.

5つ星のうち4の評価

Den købte/bedtilte enhed var på…

Den købte/bedtilte enhed var på mærkeligvis ikke i varehuset da jeg kom for at hente den. Men en dygtig sælger, fandt en anden erstatning til mig til samme pris.

Hej Mark,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Det er fantastisk at høre, at vores sælger i Tilst kunne finde en god erstatning til samme pris, da den bestilte enhed ikke var klar til afhentning. Vi sætter stor pris på din tålmodighed i situationen og er glade for, at du endte med at få en løsning, der virkede for dig. Vi håber at se dig igen i POWER Tilst!

Super Service!

Super Service!
Jeg skulle købe et tv og fik den bedste betjening og service af Nicklas B. Som står i Power Tilst.
Han lavede en opfølgning på et salg og hjalp mig med at få en endnu bedre handel.

自発的なレビュー

Hej kunde,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at du fik en oplevelse i vores butik i Tilst, som lever op til dine forventninger. Det glæder os særligt, at Nicklas B. stod klar med god betjening og hjalp dig med at få en endnu bedre handel på dit tv. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi sender gerne en tak videre til Nicklas og teamet i Tilst. Vi håber, at du får stor glæde af dit nye tv, og vi ser frem til at byde dig velkommen i POWER Tilst en anden gang.

Good service

Good luck and good service

2026年8月26日

Hi Mustafa,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse og de venlige ord om god service! Det er altid en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i POWER Tilst. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Niklas B

Niklas B. Top klasse sælger, ydmyg og meget rar og tale med, fik lavet en klasse pris til mig på nogle trådløs hørtelefoner. Går i ind i power i tilst anbefalder jeg stærkt at i får ham til og betjene🤩🤩

自発的なレビュー

Hej Johanne Jensen,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de varme ord om din oplevelse i vores POWER-butik i Tilst! Det glæder os virkelig at høre, at du fik en god oplevelse og en pris, du var tilfreds med på dine trådløse høretelefoner. Det er altid dejligt at høre om besøg, hvor servicen har gjort en forskel. Anbefalinger som din er med til at motivere os til at levere den bedste service hver gang. Vi håber at se dig igen i POWER Tilst!

5つ星のうち5の評価

Sælger var opmærksom på behov og…

Sælger var opmærksom på behov og spurgte relevante spørgsmål uden at presse på.
Rigtig god oplevelse

Hej Christian,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse hos os i Tilst. Det lyder som et besøg, hvor vores sælger virkelig lyttede og forstod dine behov uden at presse på, hvilket er præcis den service, vi stræber efter at levere. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

5つ星のうち5の評価

God betjening og vejledning af…

God betjening og vejledning af personalet

Hej Jørgen,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du har oplevet god betjening og vejledning hos os i POWER Tilst. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse, og det motiverer os altid at fortsætte med at levere en god service. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

5つ星のうち4の評価

Miele støvsugerkøb - meget fin servise

Købte en Miele støvsuger i Power Tilst.
Rigtig god betjening og service.

Hej Knud,

Mange tak for din fine anmeldelse og de venlige ord om oplevelsen hos os i Tilst. Det glæder os at høre, at du fik god betjening og service, når du købte din Miele støvsuger. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, at du får glæde af dit nye produkt i mange år frem.

Super hjælp og rådgivning

Skulle købe en ny IPhone og blev betjent af en meget vidende og servicemindet medarbejder. Han leverede rådgivning og praktisk hjælp på en yderst venlig og konstruktiv måde. En fornøjelse.

2026年8月30日

Hej William,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du fik så god hjælp og rådgivning til din iPhone-køb i vores butik i Tilst. Det lyder som en rigtig god oplevelse fra start til slut, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den med os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

5つ星のうち1の評価

Kommer og vil købe et tv

Kommer og vil købe et tv. Spørger 3 gange om man selv kan kalibrere det, får svaret (Jo med et kamera til 100.000kr.

Vi kommer hjem og tjekker lige tvet online og der står det har indbygget kalibrering! Han sælger os et tv ophæng til væggen og vil give 50% rabat da det er åbnet. De havde allerede 49% kørende på det ophæng så det var også fup og fidus finder vi så også ud af senere. Det endte i fuld refundering og jeg kommer ALDRIG i POWER mere😡

Hej Tobias,

Hej Tobias,

Det er rigtig ærgerligt at læse om din oplevelse i vores butik i Tilst. Det er frustrerende, når man som køber får information om kalibrering af et tv, som ikke stemmer overens med produktets faktiske egenskaber, og det er helt forståeligt, at det har været en skuffende oplevelse 😊

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil se nærmere på både informationen om tv'ets kalibreringsmuligheder og praksissen omkring rabatter på allerede nedsatte varer. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at vores kunder skal have, og din tilbagemelding er vigtig for os i arbejdet med at forbedre både rådgivning og gennemsigtighed i vores butikker 💬

Vi håber, at du på trods af oplevelsen vil give os en chance for at vise, at vi kan gøre det bedre en anden gang 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

5つ星のうち3の評価

Jeg tror sælgeren havde fået for meget…

Jeg tror sælgeren havde fået for meget koffein. Han var alt for frisk på en irriterende måde

Hej Rikke,

Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse i vores POWER-butik i Tilst. Det er altid godt at høre hvordan oplevelsen hos os har været, og vi sætter pris på din ærlige feedback. Vi tager dine kommentarer til os om betjeningen med i vores videre arbejde med at sikre en god oplevelse for alle i butikken. Vi håber, at du giver os en chance for at levere en endnu bedre oplevelse næste gang du besøger os.

5つ星のうち1の評価

Jeg fik en besked om at pakken var…

Jeg fik en besked om at pakken var kommet. Og så kørte jeg der ud hvorefter de sage at den ikke var kommet, ca en time efter skriver de så til mig igen at den var kommet igen.

2026年8月25日

Hej Sylvester,

Hej Tilst,

Mange tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os 😊

Det er rigtig ærgerligt at høre, at du fik besked om at din pakke var klar til afhentning, og at du derefter oplevede, at den ikke var ankommet, da du kørte derud – for derefter at modtage endnu en besked om, at den var kommet. Det forstår jeg godt er frustrerende og en ubehagelig oplevelse, som hverken du eller andre burde opleve 🤗

Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på vores afhentningsrutiner og kommunikationsflow, så vi kan forbedre oplevelsen for fremtiden 💬

Du er også velkommen til at skrive til os på trustpilot@power.dk med din oprindelige anmeldelse og dine kontaktoplysninger, hvis du ønsker, at vi kan følge op på sagen.

Venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent ✨

5つ星のうち5の評価

Altid den bedste service og de bedste…

Altid den bedste service og de bedste priser hos Power 👌🏻

2026年8月28日

Hej Janni,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de venlige ord! Det glæder os utroligt meget at høre, at du altid får den bedste service og de bedste priser hos os i Tilst. Vi sætter en stor ære i at levere en god oplevelse hver gang, og det er vidunderligt at vide, at vi rammer plet hos dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Hej Erik,

Mange tak for din fine anmeldelse og de fire stjerner! Det er fantastisk at høre, at du oplevede betjeningen som hurtig og kompetent hos os i Tilst. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det motiverer os til at fortsætte med at levere en god service hver gang. Vi håber at se dig igen snart!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。