Power.no - Lørenskog レビュー 90

3.9

Solheimsveien 6-8, 1473 Lørenskog, NO

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

De som jeg spurte om hjelp. Stod ett en annet sted en der jeg trengte hjelp. Fikk da beskjed at jeg måtte få hjelp av noen andre. Fikk till slutt hjelp av de samme gutta. Fikk da god hjelp. Og da jeg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Trengte en induksjons-platetopp akkurat siste dag av en kampanje og sparte mye på å handle raskt. Hentet på Power Lørenskog og for en butikk! Kjempestor, og bredt vareutvalg. Imøtekommende og hyggelig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We are very pleased with the services we received from you, especially from your employee Kent, who helped and guided us in choosing the best option for us. He is very professionally prepared and has... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tusen takk for god oppfølging 😊 Jeg er veldig fornøyd med hvordan dere har håndtert saken, og føler meg godt ivaretatt. Jeg har derfor oppdatert tilbakemeldingen min. 🙏👍❤️

企業情報

1. 電子機器店

当該企業による記述

連絡先

• Solheimsveien 6-8, 1473, Lørenskog, ノルウェー

• 21004000
Promotion box for Power.no - Lørenskog

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

3.9

Anbefaler power.no til venner og familie

Anbefaler power.no til venner og familie

2026年4月11日

Hei Nerva,

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen! Vi setter stor pris på at du anbefaler oss til venner og familie.

Det er kunder som deg som gjør jobben vår meningsfull, og vi er takknemlige for tilliten du viser oss.

5つ星のうち3の評価

Venter lenge…

2026年4月14日

Hei Tuong Vy Nguyen,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi forstår at det kan være frustrerende å vente lenger enn forventet på ordren din.

Jeg ser at du har ordrenummer Elguide-11181731440. Du kan sjekke ordrestatusen din ved å logge inn på MyPOWER-kontoen din og navigere til seksjonen "Ordre og kvitteringer". Der vil du se gjeldende status for bestillingen din, inkludert ordrebehandlingsstatus, fraktinformasjon og estimert leveringsdato.

Du kan også bruke lenken for ordrestatus som ble oppgitt i ordrebekreftelsesmailen din, som tar deg direkte til statussiden for din spesifikke bestilling.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lørenskog⚡

En spesialist vil se nærmere på dette og ta kontakt med deg snart. Vi setter pris på din tålmodighet og forståelse.

Lite hjelp

Lite hjelp, dårlig service og jeg følte meg litt viktig.

2026年4月15日

Hei Elin,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse.

Erfaringen du beskriver, at du fikk lite hjelp og dårlig service og at du ikke følte deg viktig når du var hos oss er ikke den opplevelsen vi ønsker at du som kunde skal ha. Dette er absolutt ikke godt nok av oss, og det beklager jeg veldig for.😔

Jeg forstår at dette ikke var noe hyggelig, og at det nok ikke frister å komme innom oss igjen. Men vi tar med oss tilbakemeldingen din slik at vi kan bli bedre i fremtiden, og jeg håper du gir oss en sjanse til å bevise dette.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Klikk og hent

Jeg bestilte en original Asus Rog Strix 65w lader, med levering til mitt lokale varehus på Lørenskog. På mine sider står det klinkende klart at varen er klar til å hentes datert 15.04.2026. Når jeg ankommer på varehuset i Lørenskog samme dag får jeg beskjed av en ansatt at varen enda ikke har ankommet deres lager. Jeg viser til mine sider der det står at varen kan hentes. De ansatt avfeide dette og sa at det skyldtes en "feil" i systemet. Dette er den tredje gangen jeg opplever liknende problem med Klikk og hent tjenesten de siste 7-8 månedene. Det er ikke greit og slett kundeservice! Jeg kommer aldri mer til å handle hos Power igjen da jeg har gitt dere tre sjanser. Neste gang blir det handel hos Elkjøp heretter.

PS! Jeg godtar ikke unnskyldningen deres med "vi beklager"... da jeg har hørt dette fra før av. Rettere sagt tre ganger på rad! Skjerp dere POWER!

2026年4月15日

Kjøpte en returvare

Kjøpte en returvare. Fikk åpnet forpakningen og sjekke varennfør jeg betalte. Svært hyggelig medarbeider på lageret.

2026年4月14日

Hei Bjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med å kjøpe en returvare hos oss i Lørenskog. Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve handelen hos POWER.

Det er deilig å høre at medarbeideren på lageret var hyggelig og hjalp deg med å sjekke varen før du betalte. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Takk for at du valgte POWER, og vi håper du blir fornøyd med kjøpet ditt!

Godt service

Servicen på behandling av kunden

2026年4月11日

Hei Yohannes,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service og at behandlingen av deg som kunde var bra. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Bra kundebehandling.

Bra behandling av kunder.

2026年4月12日

Hei Bijar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god kundebehandling hos oss. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

5つ星のうち5の評価

Tatt godt i mot og fikk god informasjon…

Tatt godt i mot og fikk god informasjon om det jeg kom for.

2026年4月10日

Hei Helge,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du ble tatt godt imot på Lørenskog og fikk den informasjonen du trengte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Har verdens beste kundeservice

2026年4月8日

Hei Ahmed,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du har hatt en så positiv opplevelse med kundeservicen vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

5つ星のうち2の評価

Kjøpte blekkpatroner til en HP printer…

Kjøpte blekkpatroner til en HP printer kjøpt hos Power. Butikken måtte vøre under ombygging, kaos!
Fikk beskjed om at alt av HP blekk lå i en STOR "bagg"/sekk og at jeg fikk prøve der om jeg trang noe. Etter mye "graving" fant jeg det jeg trang mest. Fortsatt full pris for varene

2026年4月9日

Hei Morten,

Takk for at du forteller oss om opplevelsen din.

Det stemmer at butikken er under oppussing, dette er en prosess som gjøres trinnvis slik at butikken fortsatt holder åpent under ombyggingen. Vi beklager for ulempene dette har medført, og butikken er informert om opplevelsen du hadde.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Hei Vidar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med både kundeservicen og tilbudene våre. Slike positive opplevelser betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Vi jobber hardt for å gi våre kunder den beste servicen og de mest attraktive tilbudene, så det varmer å vite at vi lykkes med dette.

Takk igjen for at du valgte POWER Lørenskog!

5つ星のうち1の評価

Ikke handle på Power de selger brukte…

Ikke handle på Power de selger brukte TV som ny til kampanjepris. Alt du får er epost fra noen i kundesevice som "bryr seg".
Hold til Elkjøp rett og slett.

2026年4月5日

Hei Darko,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale av oss.

Alle våre TV-er som er brukte, altså outlet-/b-varer skal være merket både i butikk og på nett hos oss. Disse selges til nedsatt pris, men med forbehold om at de fungerer som nye produkter og at du beholder garanti- og reklamasjonsrett på varen som om den var ny.

Dersom du har kjøpt en outlet-vare til fullpris, så ønsker vi gjerne at du kommer innom oss slik at vi kan bistå med å undersøke dette videre.

Ønsker deg en fin dag videre!

Hei 😁

Tusen takk for god oppfølging 😊
🙏👍❤️

2026年4月1日

Hei Lili,

Takk for at du deler din erfaring med oss, det setter vi stor pris på!

Ser at butikken her har vært i kontakt med deg i etterkant, og jeg håper du føler deg fornøyd og ivaretatt av butikken. Skulle du ønske å gjøre endringer på din tilbakemelding så hadde vi satt pris på dette, men bare om du føler det er riktig!😊

Ønsker deg ellers en fin dag videre, og velkommen tilbake!🧡

5つ星のうち1の評価

Betale kontant med my power medlemskap…

Betale kontant med my power medlemskap ble ikke registrert så tapte bonusen på dette kjøpet. Det er helt uakseptabelt for meg derfor bytter jeg butikk til Elkjøp. Gitt dem frist til første virke dag etter påske. Fikser dem ikke den bonusen så takker jeg for meg. Går da over til Elkjøp enda jeg har hvert trofast kunde siden power ble opprettet for 20 år siden. Usaklig og frekk kundebehandler var det også navn Mikael.

2026年4月2日

Hei Daniel,

Takk for at du gir oss din tilbakemelding!

Vi beklager at det oppsto problemer med registrering av bonus på ditt kjøp hos oss, men takker for at du gjorde oss oppmerksom på dette. Vi har fått ordnet dette, slik at bonusen på kjøpet ditt nå er registrert og vil synes på din MyPOWER-konto innen 14 dager fra kjøpsdato. Jeg beklager for ulempen dette har medført, men håper du velger å gi oss en sjanse til.

Ønsker deg en fin dag videre, og ikke nøl med å komme innom dersom det skulle være noe annet du lurer på! 😊

5つ星のうち4の評価

Jeg vil gjerne trekke fram support

Jeg vil gjerne trekke fram support. De er veldig servisemindet der. Jeg har vært der flere ganger og fått ypprlig servise hver gang i motsetniig til f.eks. Elkjøp

2026年4月2日

Hei Karl,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du har hatt så gode opplevelser med vårt supportteam på Lørenskog. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine positive erfaringer med servicen vår.

Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen mulig. Takk for at du velger POWER!

5つ星のうち5の評価

Sjekket på nett etter hva jeg skulle…

Sjekket på nett etter hva jeg skulle har, stakk innom og hentet, ferdig.

2026年3月21日

Hei Bjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så smidig opplevelse med å sjekke på nett og hente produktet ditt hos oss i Lørenskog. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

5つ星のうち2の評価

Måtte venter så lenge og få hjelp.Da…

Måtte venter så lenge og få hjelp.Da jeg kommer til kasse.varen jeg har bestilte forhold er ikke der likevel.Måtte vente til de ansatte skal hente en annet til meg.Litt skuffet.🤔🤔

2026年3月29日

Hei Kim,

Takk for tilbakemeldingen.
Vi beklager både ventetiden og at varen du hadde bestilt ikke var klar da du kom.
Det forstår vi er skuffende.
Innspillet ditt tar vi videre internt for å skjerpe rutinene våre rundt bestillinger og utlevering i butikk 🙌

Veronica

​Feilaktig varsling

​Feilaktig varsling: Jeg mottok en SMS om at varen min var klar til henting. Da jeg møtte opp i butikken, fikk jeg beskjed om at varen ikke kunne leveres ut før dagen etter. Dette medførte en unødvendig tur for min del.
​Mangel på vilje til å hjelpe: Da jeg kom tilbake dagen etter, ble jeg møtt av en ansatt som nektet å sjekke systemet eller lageret. I stedet ble jeg sendt videre til andre avdelinger som ikke hadde noen informasjon om saken.
​Uprofesjonell oppførsel: Etter å ha måttet krangle meg til at den ansatte faktisk sjekket systemet, viste det seg at varen sto rett bak henne hele tiden.

2026年3月14日

Hei Hashmat

Takk for at du deler denne opplevelsen.
Det du beskriver er langt unna den standarden vi skal ha – både når det gjelder informasjon om henting, vilje til å hjelpe og måten du ble møtt på i butikken.
At du måtte komme tilbake flere ganger og likevel oppleve motstand før varen faktisk ble funnet, er svært uheldig og noe vi beklager på det sterkeste.
Vi tar tilbakemeldingen din internt som et konkret eksempel i oppfølging og opplæring, slik at kunder møtes med servicevilje, respekt og bedre oversikt neste gang 😊

Ønsker deg velkommen tilbake for en hyggeligere handel 🤩

Veronica

Yggeligbetjening.

2026年3月20日

Hei ARILD,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er deilig å høre at du hadde en så positiv opplevelse med betjeningen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。