Power.no - Lørenskog レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Solheimsveien 6-8, 1473 Lørenskog, NO

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi var innom på Lørenskog for å kjøpe 2 rimelige pc for bruk under reise. Under kampanje nå så får vi byttet inn 2 gamle maskiner til kr 750,- pr stk. Dette ble ordnet på en god måte av hjelpsomme og... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Blev tatt imot av en god og vennlig selger. Fikk riktig god hjelpe til å finne korrekt produkt. De hadde det ikke på lager men blev sendt til Strømmen Power for å hente hos de, men her var ser... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kjempeservice på Power Lørenskog! Jeg kjøpte en printer på klikk og hent før pinsen. Måtte returnere den da blekkpatronene som fulgte med var knusktørre uken etter. Fikk pengene tilbake uten noe spørs... もっと見る

企業情報

1. 電子機器店

当該企業による記述

連絡先

• Solheimsveien 6-8, 1473, Lørenskog, ノルウェー

• 21004000
Promotion box for Power.no - Lørenskog

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 10,368

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Fikk feil produkt selvom spørte…

Fikk feil produkt selvom spørte selgeren.
Nå må jeg levere tilbake.

Hei Riaz,

Det er utrolig frustrerende å få feil produkt hjem når man spesifikt spurte selgeren om å få riktig vare 😊 Vi forstår godt at dette skaper ekstra arbeid og bryder som du ikke skulle hatt, og vi beklager opplevelsen du hadde hos oss i Lørenskog.

Takk for at du deler dette med oss. Vi har sendt saken din videre til butikken i Lørenskog slik at de kan se på hva som skjedde og hjelpe deg med retur. De vil ta kontakt med deg for å følge opp.

Vi tar også med oss tilbakemeldingen internt for å se på rutiner rundt veiledning og plukking av varer, slik at vi kan unngå slike feil fremover 🤗 Vi håper du får en rask og grei løsning på returen.

Med vennlig hilsen POW, POWERs AI-assistent ✨

5つ星のうち3の評価

Måtte stå lenge i kø for å få hjelp…

Måtte stå lenge i kø for å få hjelp mens 4sto uten gjøre noe i kasse

Hei KHANZAD,

Takk for at du delte opplevelsen din hos oss i Lørenskog. Det er utrivelig å høre at du opplevde lang ventetid, og vi forstår at det kan være frustrerende når det ser ut som det ikke skjer mye. Vi setter stor pris på at du velger POWER og håper du gir oss en ny sjanse til å gi deg en bedre opplevelse neste gang.

Topp Service.

God hjelp og profesjonelle butikk medarbeidere.
Anbefales.

Hei Kunde,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk topp service og god hjelp hos oss i Lørenskog. Vi er stolte av å ha profesjonelle medarbeidere som gir det lille ekstra for at du som besøkende skal få en god opplevelse. Anbefalingen din betyr mye for oss, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til butikken en annen gang. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Lørenskog⚡

Good service

Good service

2026年9月1日

Hei Tiraya,

Takk for den fantastiske tilbakemeldingen og fem stjerner! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Veldig bra

Enkelt og greit

2026年9月1日

Hei Ali,

Takk for en fantastisk femstjerners anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at opplevelsen din var både enkel og greit, akkurat slik vi ønsker at det skal være hos POWER Lørenskog. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart.

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service. Jeg kjøpte en ekstra sim kort for å bruke på bærbar tablett. Medarbeideren avviste flere ganger for å aktivere sim-kort og jeg ble bedt om å aktivere det på appen. Jeg aktiverte den nye sim kortet og eksisterende sim kortet sluttet å fungere. Nå må jeg igjen dra på butikken for å få hjelp.

2026年8月29日

Hei!

Vi beklager så mye for den uheldige opplevelsen du har hatt i butikken vår, og for problemene som har oppstått med ditt eksisterende SIM-kort. Slik skal servicen hos oss absolutt ikke være. Våre ansatte skal hjelpe deg så langt det lar seg gjøre, slik at alt fungerer som det skal før du forlater butikken.

Vi forstår godt at det er frustrerende å måtte ta turen innom butikken på nytt. Når du kommer tilbake, vil våre medarbeidere se på saken videre for deg
Vi beklager ulempene dette har medført for deg, og takker for at du sier ifra slik at vi kan få rettet opp i dette.

Ønsker deg en riktig fin dag videre!😊️

Lene

God og rask service

God og rask service

2026年8月30日

Hei Ketil,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god og rask opplevelse hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å få velde deg tilbake igjen snart.

Det gikk greit

2026年8月28日

Hei Bjørn,

Takk for at du delte din opplevelse med oss! Det er alltid hyggelig å høre hvordan det gikk, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en vurdering. Vi håper du blir like fornøyd med produktet ditt som med besøket hos oss i Lørenskog. Vi ser frem til å hjelpe deg igjen neste gang du trenger noe!

Hei Sten,

Takk for en fantastisk femstjerners anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du er fornøyd med tilbudene og muligheten til å spare opp bonus hos oss. MyPOWER-programmet er laget for å gi ekstra verdi tilbake til deg som handler hos oss, og det er fantastisk å se at du setter pris på det. Vi håper du fortsetter å nyte godt av bonusene og de gode tilbudene fremover.

5つ星のうち1の評価

Styr unna Power Lørenskog! Ræva kundeservice og totalt rot.

Jeg hadde faktisk mer tillit til Power enn til Elkjøp tidligere, men denne opplevelsen viser at Power er betydelig verre. Jeg har blitt behandlet som en kasteball frem og tilbake mellom butikken og banken min etter at en refusjon på 999 kr forsvant i systemet deres.Da jeg dro til butikken for å ordne opp, logget jeg inn i DNB-appen min og viste de ansatte svart på hvitt at pengene ikke har kommet inn. Jeg viste dem også det fysiske kortet mitt for å bevise at det var det samme kortet som ble brukt ved kjøpet. Likevel nektet de å ta ansvar og påstod først at pengene var sendt til et helt annet kortnummer. De presterte også å taste inn feil e-postadresse manuelt da de skulle sende meg bekreftelse, til tross for at riktig adresse ligger lagret på kundeprofilen min!De skyver bare ansvaret over på kunden og ba meg sjekke med banken igjen. Banken min ser overhode ingen transaksjoner, så feilen ligger beviselig hos Power.Jeg er så utrolig dritt lei av å løpe frem og tilbake uten å få hjelp. Makan til amatørmessig og arrogant behandling av kunder skal du lete lenge etter.

2026年8月25日

Hei Darifa,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss.

Vi beklager så mye for den uholdbare situasjonen du har havnet i angående refusjonen på 999 kr, og for at du har opplevd å bli sendt frem og tilbake mellom butikken og banken. Slik skal det overhodet ikke være og vi forstår godt at dette er frustrerende.😔

Din tilbakemelding er eskalert internt til butikken slik at de kan se nøyere på dette, du er også hjertelig velkommen tilbake slik at vi sammen kan se på en løsning.

Veldig bra opplevelse

Alt fungerte som det skulle fra jeg bestilte hjemmefra til jeg hentet varen.

2026年8月26日

Hei Anita,

Takk for en fantastisk tilbakemelding! Det gjør oss utrolig glade å høre at alt fungerte knirkefritt fra bestilling hjemmefra til henting i butikk. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter å levere hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

5つ星のうち5の評価

Veldig god hjelp av flink selger,bare…

Veldig god hjelp av flink selger,bare en positiv opplevelse..

2026年8月26日

Hei Anne Karin Andresen,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så positiv opplevelse hos oss i Lørenskog. Det er alltid fantastisk å få bekreftelse at salgsteamet vårt leverer den gode servicen vi streber etter hver dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss og andre. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

5つ星のうち4の評価

Sympatisk kunderådgiver og ok utlevering…

Sympatisk kunderådgiver og utlevering selv om det bare var få minutter til stengetid. Da jeg sto alene og ventet kom det en annen ansatt som også tilbød hjelp.

2026年8月24日

Hei knutequist,

Takk for en hyggelig anmeldelse! Det er alltid deilig å høre om opplevelser hvor personalet går det ekstra steget, spesielt når det nærmer seg stengetid. At både kunderådgiveren og den ansatte som kom til, var villige til å hjelpe, viser virkelig engasjement for god service hos POWER Lørenskog. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper å se deg igjen snart!

5つ星のうち3の評価

God service i butikken

God service i butikken, men kundeservicen er elendig. De lover å ringe tilbake, men gjør det ikke.

2026年8月18日

Hei Ann-Kristin,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Det er fint å høre at du fikk god service i butikken vår på Lørenskog, men det er frustrerende å høre at kundeservicen ikke følger opp som lovet. Vi tar dette til oss og vil se på rutinene våre for tilbakeringing. Hvis du fortsatt trenger hjent med saken din, er du velkommen til å ta kontakt igjen med ordrenummeret eller telefonnummeret registrert på kjøpet, så kan vi se på det nærmere.

Selve handelen gikk fint

Selve handelen gikk fint, og jeg fikk kjøpt den pakken med printerblekk som jeg var ute etter.
Jeg var ikke like fornøyd da jeg kom ut for å kjøre hjem og det sto en fyr og viftet med en gul lapp, 660kr takk! Jeg hadde oversett at jeg måtte sjekke inn. Har tidligere parkert samme sted uten problemer. Lite kundevennlig system etter min mening.
Det ble dyrt printerblekk!

2026年8月17日

Hei Peter,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Det er leit å høre at du fikk en parkeringsbot da du var å handlet hos oss, vi forstår godt at dette er frustrerende. Både parkeringsplassen og inngangen til vår butikk på Lørenskog skal være godt oppmerket med informasjon om registrering, samt at det skal stå sto stasjoner/skjermer på innsiden av inngangen der man kan registrere kjøretøy med en gang man kommer inn.

Dersom du mener at oppmerkingen og informasjonen om dette ikke er god nok er du hjertelig velkommen tilbake til oss så kan vi sammen se på dette 😊

Uansett tar vi med oss din tilbakemelding videre internt slik at vi kan se nærmere på dette.

Rask og god service

2026年8月17日

Hei Erik,

Takk for en hyggelig anmeldelse! Det gjør oss veldig glade å høre at du opplevde rask og god service hos oss i Lørenskog. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse, og vi håper du kommer tilbake til POWER en annen gang.

5つ星のうち5の評価

Veldig hyggelig og hjelpsom…

Veldig hyggelig og hjelpsom kundebehandler, topp kundeservice

2026年8月15日

Hei Kristin,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss i Lørenskog. Vårt team jobber hardt for å gi den beste kundeservicen, og det er fantastisk å se at det blir lagt merke til. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å få gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang.

Ikke mottatt som avtalt

Ikke mottatt som avtalt. Han som kille levere klarte ikke å få den med seg. Power klarte ikke å levere i tide.
Så jeg har forsatt ikke mottatt betalt vare.

2026年8月13日

Heisann,

Det er leit å høre at du ikke har fått levert varen du har bestilt som avtalt, forstår godt at dette er frustrerende og gjør at du sitter igjen med et negativt inntrykk av oss. Vi beklager for forsinkelsen som har oppstått og ulempen dette har medført deg.

Dersom du ønsker at jeg skal se nærmere på saken din, ta gjerne kontakt med meg på review@power.no. Legg ved all relevant informasjon om orderen din, kontaktinformasjon og en kopi av din omtale, så vil jeg kunne se nærmere på saken med deg og bistå med en løsning.🤗

5つ星のうち4の評価

Rask og effektiv hjelp til å finne…

Rask og effektiv hjelp til å finne aktuelt produkt.

2026年8月13日

Hei Alf,

Så hyggelig å høre at du fikk rask og effektiv hjelp til å finne det aktuelle produktet hos oss i Lørenskog! Det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen skal være, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

sevice

sevice. selv om føler litt press på å kjøpe akkurat dette produktet

2026年8月12日

Hei Susann,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss! Det gjør oss glad at du vurderer POWER Lørenskog. Vi tar til oss tilbakemeldingen om at du følte et visst press i butikken, og vi vil gjerne at besøket skal føles komfortabelt og avslappet for alle. Våre medarbeidere skal gi gode råd uten at det oppleves som pågående, og vi vil se på dette videre. Vi håper du kommer innom igjen en annen gang og får en enda bedre opplevelse hos oss.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。