Imøtekommende hjelpsomme ansatte med god kunnskap. Konkurransedyktige priser. Men kundeopplevelsen fra man kommer til man går ut igjen er grunnen til at man handler alt elektronisk her. Får ikke fullr... もっと見る
企業が回答しました
Grei pris på Fryseskap. Fornøyd med produktet. Det eneste minuset var da vi skulle hente skapet ved utleveringen tok det ca 10 min før noen kom. Vi ringte på og ringte på. Til slutt kom det ut en man... もっと見る
企業が回答しました
Godt tilbud på enhet for lagring, men det ble kommunisert tidspunkt for når den ankom butikken for henting, men det som ble sagt stemmer ikke, og har fortsatt ikke fått den. Ærlighet ift slik er svært... もっと見る
企業が回答しました
Hadde kjøpt en vegghengt panelovn for ca. et år siden. Plutselig virket ikke elektronikken og ovnen hadde maks varme enda vi satte gradene til 5gr. Tok med ovnen, leverte den inn og fikk tilgodelapp... もっと見る
Strandpromenaden 73, 2609, Lillehammer, ノルウェー

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Dette ble en veldig god opplevelse etter at jeg knuste min gamle telefon og trengte en ny en. God service og informasjon fra de ansatte på Power Lillehammer. Tusen takk.

Power.no - Lillehammer からの回答
Har ikke ord .ALDRI MERE POWER for min del ,rot og tull med bestilling og bare rot .
Heretter blir det ELKJØP

Power.no - Lillehammer からの回答
Møtte en medarbeider med kunnskaper som løste mitt problem.

Power.no - Lillehammer からの回答
Lang ventetid i butikk ved Click & Hent, for så måtte stå videre i avdeling uten at noen kommer for å hjelpe.

Power.no - Lillehammer からの回答
Super kundebehandling og svært hyggelig personale

Power.no - Lillehammer からの回答
Jeg besøkte Power i Lillehammer, for å bytte eller returnere et rettetang jeg hadde kjøpt. Jeg har ikke brukt det, men det er for tykt for mitt hår, og jeg vet fra før at det ikke fungerer for meg. Jeg ønsket å bytte til et tynnere ett, men de nektet både retur og bytte på grunn av hygieneregler. Servicen var også veldig dårlig, og de fulgte ikke reglene for kundebehandling. Jeg er svært skuffet og vil ikke anbefale denne butikken.

Power.no - Lillehammer からの回答
Likte godt click&hent-opplegget på nett, det eneste dumme er at jeg skulle kjøpe 2 ting og måtte dermed ta 2 kjøp istedenfor å samle det til 1 kjøp. Greitt nok, reiste til Power og selvom det var 3 stk i kassa som ekspederte måtte jeg og samtlige andre kunder stå å vente i nesten i 30 min, og da var det kun 2 kunder foran meg i køen. Dette må kunne effektiviseres istedenfor at de som jobber i kassa må i tillegg til salg også må drive med service, f.eks koble opp et nettbrett, fikse en skriver osv.

Power.no - Lillehammer からの回答
Vi ble betjent av en ung mann, han var svært høflig og hjelpsom når det gjaldt valg av produkt, forklaring av forsikringsalternativer og gjennomføring av kjøpet. Anbefales.

Power.no - Lillehammer からの回答
Jeg ble godt mottatt av ansatt i Power, Lillehammer og grundig forklaring av produktet jeg kjøpte

Power.no - Lillehammer からの回答
Tok med ovnen, leverte den inn og fikk tilgodelapp uten diskusjon. Fornøyd!!

Power.no - Lillehammer からの回答
Moro å kjøpe produkter av dyktige folk som vet hva de snakker om👍

Power.no - Lillehammer からの回答
Fikk god hjelp da jeg skulle kjøpe både pc(før jul) og vaskemaskin nå i feruar.

Power.no - Lillehammer からの回答
Godt vareutvalg og fantastisk kundebehandling. Selgere med god kunnskap til produkter. Jeg og min kone har i mange år kun handlet hos Power. Meget bra.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。