Servicen i butikken er upåklagelig. Varen var grei, men det stod at tripoden var stødig og det er den absolutt ikke. Den står ikke støtt på et innegulv engang med telefonen på. Dog fungerer greit s... もっと見る
Revetal Senter, 3174, Revetal, ノルウェー

この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bestilte klikk and Collect på Power. Etter å ha fått melding om at leveransen er klar reiste jeg for å hente. Måtte allikevel stå lenge og vente i butikken før kabelen kom. Burde ikke denne vært klar? Ellers blid betjening

Power.no - Revetal からの回答
Jeg ble godt mottatt og fikk den hjelpen jeg trengte.
Det er alltid god service på power Revetal.

Power.no - Revetal からの回答
Power på Revetal er en av mine favoritt butikker. Blir alltid møtt av blide, kunnskapsrike og serviceorienterte ansatte! En hyggelig handel som alltid!

Power.no - Revetal からの回答
Servicen i butikken er upåklagelig.
Varen var grei, men det stod at tripoden var stødig og det er den absolutt ikke. Den står ikke støtt på et innegulv engang med telefonen på. Dog fungerer greit som selfiestang og fjernkontrollen fungerer fint på Iphone 16 pro. Så er fornøyd med kjøpet.

Power.no - Revetal からの回答
Her er det alltid service i høysete. Godt utvalg og kjeden har mye gode tilbud. Hver eneste handel er en hyggelig opplevelse. De små tingene som at man alltid blir tilbudt hjelp når man kommer inn, god kunnskap om produkter, ryddig og oversiktlig. Detaljer som jeg som fast kunde verdsetter.

Rask og effektiv betjening
Alltid hyggelig hos dere på Revetal.

Power.no - Revetal からの回答
det er alltid hyggelig og komme til Power Revetal.Betjeningen er ALLTID veldig behjelpelige og yter god service.I dag var det en ung mann (gutt) som jeg handlet med.Maken til service skal du leite lenge etter. Helt SUPERT.
Mvh/gunnstein

Power.no - Revetal からの回答
Alltid hyggelig å komme inn i butikken. Fikk god hjelp, og denne gangen ba jeg om hjemlevering for aller første gang. (Liker å ordne selv) Var veldig spent på gjennomføringen da kombiskapet skulle opp en litt kronglete trapp. Datteren tok imot og var imponert over hvor flott det gikk. Guttene var hyggelige og forsiktige. Null problemer. Topp score hele veien.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。