Var svært fornøyd med ekspeditør, men opplevde en ubehagelighet da jeg kom til kassen og skulle betale. Her fikk jeg uten å grunn fortalt hvilke mobilabonnement jeg hadde og lest opp post for post o... もっと見る
企業が回答しました
Bestillte klikk og hent. Fikk bekreftelse på at vare var klar for henting. Kommer, og må likevel stå å vente i 10 min på at ekspeditøren skal lete etter varen fra butikken. Så den var ikke klar. Dette... もっと見る
企業が回答しました
Selgeren hadde god kunnskap, vært i faget lenge. Hadde god produktkunnskap, med ett glimt i øyet. Man følte seg ivaretatt, og ikke lurt på pris, da man fikk gode produkter, og en god rabatt. Fantastis... もっと見る
企業が回答しました
Jeg fant fort produktet da jeg visste hva jeg ville kjøpe- Easy peasy... Jeg kjøpte også 5 nye børstehoder til min 11-år gamle !!!! Braun. Kryss på halsen. Denne latterlig billige elektriske tannbø... もっと見る
Strandgt. 55-57, 5004, Bergen, ノルウェー

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Veldig imøtekommende betjening.
De som jobber med support er særdeles hjelpsomme, blide og tålmodige.

Power.no - Sentrum からの回答
Fikk god hjelp av en hyggelig butikk ansatt.
Ja det er sånn at hver gang vi besøker Power blir vi alltid møtt med et smil og hyggelig mottakelse.
Dette er det jeg vil kalle GOD SERVICE.

Power.no - Sentrum からの回答
Jeg visste på forhånd hvilket produkt som jeg ville ha. Hyllene var godt merket, og jeg fant raskt fram. I kassen ble jeg møtt av en blid kvinne. Hun spurte om jeg var medlem

Power.no - Sentrum からの回答
For andre gang var jeg innom for å kjøpe et spesielt headset. Prisen stemte ikke. Dette er nå 4. gang det skjer med flere ulike produkter. Faktisk 3. gang på aklurat dette og naboproduktet i samme hylle. Det er derfor grunn til å tro at dette er bevisst juks med prisene.
Det er sendt inn beskjed til kunderservice som har videresendt, men ikke mottatt svar.
Hendelsene spenner over 2025 og 2026.
Service i butikken er bra. Det er den villedende prissettingen som ikke er ok. Vi snakker om headset til ca 2000 priset 400.

Power.no - Sentrum からの回答
Bestilte på nett og hentet i butikk 30 minutter senere. Fikk god service og informasjon om varen og det hele gikk hurtig og greit.

Power.no - Sentrum からの回答
Kjapt og greit, selv om ordren ikke var klar sånn som jeg fikk melding om. Men han fant den fort :-)

Power.no - Sentrum からの回答
Everything was ok especially customer service

Power.no - Sentrum からの回答
Det fungerte fint og bestille på klik og hent. Kunne hente etter 3 dager og opptjent bonus ble trukket fra i kassen.

Power.no - Sentrum からの回答
Hyggelig og hjelpsomme unge mennesker både i butikk og support.

Power.no - Sentrum からの回答
Power har hver uke noen svært gode tilbud på enkelte varer.

Power.no - Sentrum からの回答
Det gjekk usedvanlig hurtig og høflig for seg, topp

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。