Power.no - Stavanger Tvedt レビュー 17

3.9

Lagerveien 2, 4033 Stavanger, NO

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Kundebehandler er «helt på» og skaffer til veie det du ønsker. Forekommende, kan varene, ikke stress. Svært fornøyd denne gangen også

5つ星のうち3の評価

Svært ulik kompetanse og informasjon hos de ulike medarbeiderne. Serviceledelsen har en utfordring her mht til å gi tilstrekkelig opplæring. Dette skapte stor frustrasjon og ekstra mange turer til bu... もっと見る

5つ星のうち5の評価

I had to return a broken item. The warranty claim was dealt with almost immediately. Great service

Veldig god service! Hyggelig folk både i avdeling for Tv og i kassen

• Lagerveien 2, 4033, Stavanger, ノルウェー

• 21004000
Promotion box for Power.no - Stavanger Tvedt

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

3.9

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Fikk beskjed om levering - Dette stemte ikke

Fikk beskjed om levering. Jeg fikk ordnet varebil osv til henting. Så viste det seg at varene ikke var klar til henting likevel. Varene var sendt fra Sverige, men ikke ankommet Norge enda sa kundeservice. Varebil ble levert tilbake og involverte personer ble "avbestilt". To timer før power stengte fikk jeg beskjed om at varene kunne hentes likevel... Dette var siste åpningsdag før påske!

2026年4月1日

Hei Ingve,

Takk for at du deler opplevelsen din – og jeg forstår veldig godt frustrasjonen, spesielt rett før påske når mye skal klaffe.

Vi beklager at du fikk beskjed om at varene var klare, men at det ble forvirringer etter chat dialog med vår AI assistent.
I chat så ser jeg at AI informerer om at vi anbefaler å avvente til hentemelding og det er indikasjonen på at varene er klar for henting 😊

Vi kommer til å se nærmere på rutinene våre for informasjon om levering og «klar til henting», slik at dette blir mer presist og forutsigbart.

Ønsker deg uansett en fin dag og håper at du gir oss en ny sjanse i fremtiden 😊

Kjempe bra service

Veldig god service! Hyggelig folk både i avdeling for Tv og i kassen

2026年4月10日

Hei TINA,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du hadde en så positiv opplevelse hos oss på Stavanger Tvedt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer, og det er flott å høre at teamet vårt både i TV-avdelingen og i kassen ga deg god service.

Takk for at du valgte POWER!

5つ星のうち1の評価

Evig epost-mas..

Er du glad i meningsløse eposter så kan du godt handle her. Er du som meg, gjøre en handel og så gå videre i livet - finn heller på noe annet.
Kjøpte tlf og nesten bare fått tid til å slette eposter fra Power etterpå. Ja dette var selvfølgelig en overdrivelse, men er det nødvendig å sende meg 6-7 eposter for å gratulere meg, «informere» meg og så spør gjentatte ganger om jeg kan gi en tilbakemelding.. hint til power; droppet jeg det første gangen så er det ikke for at jeg har glemt det.. Spar meg!

2026年3月31日

Hei,

Takk for at du sier ifra.
Vi skjønner godt at mange e-poster kan oppleves masete, spesielt når du bare vil gjøre et kjøp og gå videre.
Vi skal se nærmere på hvor ofte vi sender ut kjøpsrelaterte e-poster og  forespørsler om tilbakemelding, og bruke innspillet ditt til å rydde og begrense unødvendig kommunikasjon 😊

Du har også mulighet via din MyPOWER profil å velge hva slags mail vi skal sende, samt om du vil melde deg helt av å få mail fra oss 😊

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde høflig og kunnskapsrik betjening hos oss på Stavanger Tvedt. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

5つ星のうち5の評価

Fikk hjelp til å kjøpe det produktet…

Fikk hjelp til å kjøpe det produktet jeg var ute etter

2026年3月16日

Hei Gunvor,

Så flott å høre at du fikk den hjelpen du trengte! Det er alltid gøy når vi kan hjelpe kundene våre med å finne akkurat det de leter etter. Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

5つ星のうち5の評価

At det stekeovnen endelig ble en ordning………1,5 år…

At det endelig ble en ordning………1,5 år hvor jeg ikke forstår min stekeovn…og får ny!👍

2026年3月13日

Hei Tone,

Tusen takk for din tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du endelig fikk en løsning på stekeovnproblemet ditt etter 1,5 år. Vi setter stor pris på tålmodigheten din gjennom denne prosessen, og det er flott at du nå har fått en ny stekeovn som fungerer som den skal. Din positive opplevelse betyr mye for oss!

Det var fin service

Det var fin service. Power på Tvedt Stavanger.

2026年3月7日

Hei Patricia,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk fin service hos oss på Tvedt i Stavanger. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Veldig bra hjelp.

Veldig bra hjelp av kundeansvarlig . Faglig dyktig

2026年3月4日

Hei ROLF,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk så god hjelp av vår kundeansvarlige på Stavanger Tvedt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

5つ星のうち5の評価

I had to return a broken item

2026年2月28日

Hi Darren,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at garantisaken din ble håndtert så raskt og at du opplevde god service. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Stavanger Tvedt⚡

5つ星のうち5の評価

Hygg Betjening god kunnskap om…

Hygg Betjening god kunnskap om produktet jeg kjøpte

2026年2月22日

Hei ARNE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig betjening og at våre ansatte hadde god kunnskap om produktet du kjøpte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

God God service

God opplevelse

2026年2月18日

Hei Abeba,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du hadde en god opplevelse hos oss og at du var fornøyd med servicen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

5つ星のうち3の評価

Svært ulik kompetanse og informasjon…

Svært ulik kompetanse og informasjon hos de ulike medarbeiderne. Serviceledelsen har en utfordring her mht til å gi tilstrekkelig opplæring. Dette skapte stor frustrasjon og ekstra mange turer til butikken.

2026年2月12日

Hei Amalie,

Takk for tilbakemeldingen din om opplevelsen på POWER Stavanger Tvedt. Vi setter pris på at du deler erfaringene dine med oss, og vi er glade for at du har gitt oss tre stjerner.

Vi forstår at det kan være frustrerende når du opplever ulik informasjon fra våre medarbeidere. For å få hjelp med den spesifikke ordren din og for at våre spesialister kan følge opp tilbakemeldingen din direkte, anbefaler vi at du kontakter vår kundeservice slik at de kan hjelpe deg videre.

5つ星のうち1の評価

Hva synes du en selger hos POWER…

Hva synes du en selger hos POWER Stavanger Tvedt bør gjøre? Hvis du svarte «selge» - tar du feil. Jeg kom for å kjøpe en TV (ca.15 tusen nok.) og ønsket at de skulle vise meg den modellen som har jeg valgt eller lignende modeller, som de har i butikken. Jeg var klar til å kjøpe den der og da, og da jeg spurte selgeren: «Er du opptatt? Kan du hjelpe meg?», svarte han: «Ja, jeg er opptatt», og fortsatte å se på noe på nettstedet. Han var ikke opptatt med andre kunder eller en presserende oppgave. Han brydde seg rett og slett ikke om han fikk solgt eller ikke. Akkurat som alle andre i denne butikken, faktisk. Jeg anbefaler ikke å komme hit. Den mest dårlige opplevelsen for hele livet mitt.

2026年2月14日
自発的なレビュー

Hei Ole,

Jeg beklager for opplevelsen du hadde når du var hos oss for å handle. Dette er absolutt ikke slik det skal være.
Når du kommer inn klar til å kjøpe en TV og ber om hjelp, skal du selvsagt bli tatt på alvor og fulgt opp – ikke avfeid 😔
Tilbakemeldingen din tas videre internt med butikken, spesielt rundt tilstedeværelse og holdning til kunder som faktisk ønsker hjelp til et kjøp.

Ønsker deg en fin dag 😊

5つ星のうち2の評価

Dårlig service

Dårlig service

2026年2月14日
自発的なレビュー

Hei Thomas,

Ikke nøl med å ta kontakt med meg på review@power.no om hva vi kan ha gjort bedre her👍
Du kan også kontakte vår kundeservice om du skulle ha noen spørsmål. 📞💬

5つ星のうち5の評価

God service, hyggelig og hjelpsom betjening.

2026年2月13日

Hei Tor,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde god service og hyggelig, hjelpsom betjening. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Det er flott å vite at teamet vårt kunne hjelpe deg på en måte som gjorde inntrykk. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne erfaringen.

5つ星のうち5の評価

Fremragende kundebehandlereKundebehandler er «helt på» og skaffer…

Kundebehandler er «helt på» og skaffer til veie det du ønsker.
Forekommende, kan varene, ikke stress. Svært fornøyd denne gangen også

2026年2月11日

Hei Anna,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er utrolig hyggelig å høre at kundebehandleren vår på Stavanger Tvedt gjorde et så godt inntrykk. Vi setter stor pris på at du opplevde servicen som forekommende og at du fikk akkurat det du ønsket uten stress.

Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt. Det er deilig å vite at du er svært fornøyd med opplevelsen din hos oss.

Takk for at du valgte POWER!

Hei Per Kåre

Tusen takk for en kjempefin anmeldelse. Det er så gøy å se at du gir en så flott anmeldelse hos oss. 😊

Jeg ønsker deg ei strålende dag. ✨ Velkommen tilbake til oss.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。