Power.no - Tønsberg レビュー 61

4.0

Halfdan Wilhelnsens Alle 41, 3118 Tønsberg, NO

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fikk ordnet det jeg var ute etter kjapt og enkelt. En høflig ekspeditør kom fort og spurte om jeg hadde behov for hjelp og fant det jeg var ute etter

5つ星のうち3の評価

Kjøpte ny tv og ble lovet lån av tilhenger for å få den hjem. Etter betaling viste det seg at det ikke var noen henger å få låne. Istedet for å heve kjøpet skulle en ansatt kjøre det hjem for meg så... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kul selger men glemte å fortelle meg noe ting om det jeg kjøpte så ble ikke helt som jeg hadde forventet meg så her egentlig lyst til å heve kjøpet. Men selger var min type selger som faktisk som jeg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Handlet en LG tv på Power Tønsberg 27.02.2026. Hadde med en ung fyr som het K. Veldig hyggelig, kunnskapsrik, ikke pressende på å måtte kjøpe det dyreste. Fikset ALT! SUPERFORNØYD med han!

企業情報

1. 電子機器店

当該企業による記述

連絡先

• Halfdan Wilhelnsens Alle 41, 3118, Tønsberg, ノルウェー

• 21004000
Promotion box for Power.no - Tønsberg

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4.0

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Hjelpsom og hensymsfull

2026年4月16日

Hei Harald,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde personalet vårt som hjelpsomt og hensynsfullt. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet på POWER Tønsberg.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Hei Jan Erik Myhre,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service og god hjelp hos oss. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

5つ星のうち5の評価

Veldig god service og gode råd.

Veldig god service og gode råd.

2026年4月15日

Hei Knut,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde god service og fikk gode råd hos oss. Slike positive opplevelser betyr mye for oss.

5つ星のうち5の評価

God service og vennlig person

God service og vennlig person. Gav meg tid som er en eldre dame, og forklarte på en vennlig måte🥰

2026年4月15日

Hei Synnøve,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk at våre medarbeidere tok seg tid til å hjelpe deg på en vennlig måte. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss.

5つ星のうち4の評価

Han var dyktig til å selge

Han var dyktig til å selge, kjøpte den første han foreslo.

Hei Anne,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du hadde en positiv opplevelse i vår butikk i Tønsberg. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer.

Det er alltid hyggelig å høre når våre ansatte gjør en god jobb med å hjelpe kundene våre med å finne det de trenger. Vi er glade for at du fikk den hjelpen du trengte.

Takk igjen for at du valgte POWER!

5つ星のうち5の評価

Fikk ordnet det jeg var ute etter kjapt…

2026年4月12日

Hei Robert,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk ordnet det du var ute etter så kjapt og enkelt. Vi setter stor pris på at du nevner den høflige ekspeditøren som hjalp deg.

Takk for at du valgte POWER!

5つ星のうち1の評価

Jeg kom for å kjøpe en Apple Watch med…

Jeg kom for å kjøpe en Apple Watch med ekg og varsling . Selger overbeviste meg om å kjøpe en Huawei til 1/3 av prisen . Han forteller at den har ekg, den varsler, og den ha lengre batteritid. Kjøper da 2 siden den var billig. Kommer hjem , ja du kunne måle ekg manuelt, den varsler ikke ved ujevn hjerterytme. Den sier ikke hvor jeg befinner meg dersom jeg trenger umiddelbar hjelp . Det var min lege som anbefaler denne type klokke. Velger derfor å bruke angrerett på den ene klokken. Klokken ble åpnet fscjeg trodde på selgeren . Denne selgeren hadde ikke peil på klokkens fungsjoner.

2026年4月10日

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss – og for at du forklarer så tydelig hva som var viktig for deg da du kom for å kjøpe klokke.

Vi beklager virkelig at du fikk feil informasjon i butikken, og at klokkene du ble anbefalt ikke har funksjonene legen din mente du burde ha.
Når du forteller selger hva du trenger, skal du kunne stole på at rådene du får stemmer med det produktet faktisk kan gjøre – spesielt når det gjelder noe så viktig som helsefunksjoner.
Her har vi rett og slett ikke vært gode nok, og det forstår vi har skapt både skuffelse og frustrasjon 😔

Det er bra at du har fått brukt angreretten på den ene klokken, og vi hjelper deg selvfølgelig gjerne videre med å finne en klokke som faktisk oppfyller behovene du og legen din har definert – eller se på en løsning for kjøpet dersom du ikke ønsker å beholde noen av dem 😊

Vi kommer til å ta dette videre internt i butikken for å sikre at kunnskapen om produktene, spesielt helsefunksjoner som EKG og varsling, blir bedre, slik at andre kunder ikke opplever det samme. Takk igjen for at du sier fra – det gir oss en viktig mulighet til å forbedre oss.

Ønsker deg en fin dag! 🤩

Kundebehandler hadde peiling

Kundebehandler hadde peiling; rask service

2026年4月11日

Hei Petter,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at kundebehandleren vår hadde god peiling og at du opplevde rask service. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss. Det motiverer oss til å fortsette å gi den beste servicen vi kan.

God service

Traff en veldig hyggelig mann i kassa

自発的なレビュー

Hei Marian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse i vår Tønsberg-butikk.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne fine anmeldelsen med oss. Slike tilbakemeldinger motiverer hele teamet vårt til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du valgte POWER!

5つ星のうち4の評価

God service og god informasjon fra…

God service og god informasjon fra ansatte om produktet.

Hei Bjørn,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde god service og fikk nyttig informasjon om produktet fra våre ansatte i Tønsberg. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Hyggelig betjening og ok priser

Hyggelig betjening og ok priser

Hei Åge,

Tusen takk for din fine tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde hyggelig betjening og syntes prisene var ok hos oss i Tønsberg. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Sur betjening

Skjønner ikke hvorfor han som står i kassa er så sur.
Selv om jeg forsøker å være hyggelig. Får jeg bare «snøft» tilbake

2026年4月8日

Hei Håvard.

Takk for tilbakemeldingen.
Slik opptreden i kassen er ikke i tråd med hvordan vi ønsker å møte kundene våre, og vi beklager inntrykket du sitter igjen med.
Tilbakemeldingen din tas videre med butikken, slik at vi får fulgt opp service og holdninger bedre fremover.

Vi har i tillegg ordnet med en kompensasjon som er sendt på egen mail, som vi håper kan bistå litt med å rette på inntrykket ditt etter denne handleturen 😊

Vi ønsker deg uansett velkommen tilbake for en hyggeligere handel hos oss 🌞

Hei Berit,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde hjelpsom og hyggelig betjening hos oss i Tønsberg. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Kjøp av vaskemaskin

God service og god pris 😊👍

2026年3月28日

Hei Ole,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med både servicen og prisen på vaskemaskinen din. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Det gleder oss at handelen gikk så bra, og vi håper du blir fornøyd med det nye produktet ditt!

5つ星のうち1の評価

Ekspeditøren var kun interissert i å…

Ekspeditøren var kun interissert i å selge mobilabbonement fra ICE og få meg til å bytte leverandør angående Netflix. Fikk null veiledning så jeg kunne fått riktig produkt. Hadde ekspeditøren lyttet til hva jeg trengte så hadde jeg fått riktig produkt fra start. Sikkert min feil også at jeg ble med på dette. Men lett å la seg 'lure' . Jeg dro på ELKJØP og fikk ekselent hjelp og riktig produkt. Ble ikke angrepet av intens salg av mobilabbonenent fra noen leverandør i det hele tatt. 10 av 10 til ELKJØP

2026年4月1日

Hei Eivind,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse.

Jeg forstår at det er frustrerende når den ansatte du møter hos oss virker mer interessert i å selge deg et telefonabonnement, i stedet for å hjelpe deg med å finne frem til det produktet som er riktig for deg. Det er jo ikke slik vi ønsker at et besøk hos oss skal gå, og dette beklager jeg veldig for.

Vi kommer til å ta dette videre internt, og jobbe med våre rutiner slik at alle våre kunde føler seg godt ivaretatt hos oss. I mellomtiden ønsker jeg å komme med en liten kompensasjon for opplevelsen, og mer info om dette vil komme på en egen mail!😊

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Linn

5つ星のうち5の評価

Det er flinke folk som kan sinne…

Det er flinke folk som kan sinne oppgaver😁
God service

2026年4月1日

Hei Owe,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med servicen og at teamet vårt har gjort en god jobb. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Alt gikk greit

Alt gikk greit, og produktet virker ganske greit. Overraskende treg oppstart, men ellers fornøyd.

2026年3月25日

Hei Fred,

Takk for din tilbakemelding! Det er flott å høre at alt gikk greit med bestillingen din og at du er fornøyd med produktet. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Når det gjelder den tregere oppstarten du opplevde, kan dette variere fra produkt til produkt. Det er bra at du ellers er fornøyd med kjøpet ditt.

Tusen takk for at du valgte POWER, og vi håper du får mye glede av ditt nye produkt!

Fill hjelp med en gang

2026年3月31日

Hei JON,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er flott å høre at du fikk hjelp med en gang hos oss i Tønsberg. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

5つ星のうち1の評価

Utrolig dårlig informasjon og lang…

Utrolig dårlig informasjon og lang ventetid

2026年3月27日

Hei

Takk for at du sier ifra.
Vi beklager både mangelfull informasjon og lang ventetid – det er ikke slik vi ønsker at det skal oppleves.
Tilbakemeldingen din tar vi med oss i arbeidet med å forbedre informasjonen vi gir og flyten i butikk 😊

Hyggelig kundebehandler

2026年3月30日

Hei Karina,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er alltid hyggelig å høre at våre medarbeidere gir god service. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Velkommen tilbake til POWER Tønsberg når du trenger noe!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。