POWER.se - Örebro レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Marieberg Säljarevägen 10C, 70236 Örebro, Örebro län, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Idag fick jag möta rätt personal, dom hjälpte mig med min telefon som inte fungerar som den ska trots att den är helt ny! Som personalen var idag det är så det ska vara... Tack för ni fick mig k... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Väldigt dålig service när vi hämtade tvättmaskinen. Fick ingen hjälp alls att få ut maskinen till bilen utan fick ringa efter någon som kom och hjälpte oss att få ut den till bilen. Köpt och betalt då... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Smidigt. Men de som sålde produkten visste inget om att de skulle demonstrera den innan försäljning/leverans - något som SMS från dem sagt att de skulle göra. Nå allt gick bra

5つ星のうち5の評価

Första gången jag besöker Power i Örebro /Marieberg. Jätte trevlig och hjälpsam personal, fick snabb utrett mitt ärende. Personalen i kassan tog sig verkligen tid och förklarade garantierna och at... もっと見る

企業情報

• Marieberg Säljarevägen 10C, 70236, Örebro, Örebro län, スウェーデン

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Örebro

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

優良

Personal var snabba och trevlig

2026年5月5日

Hej Daniel,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att personalen var snabba och trevliga. Sådan feedback uppskattas mycket.

Excellent value for money

Excellent value for money.
Sales people are so nice and welcome.

2026年5月1日

Hi there,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att besöket upplevdes som prisvärt och välkomnande. Sådan återkoppling betyder mycket.

5つ星のうち5の評価

Service och trevlig personal.

Service och trevlig personal.
Tycker produkten jag köpte passar mig precis.

2026年4月28日

Hej Monica,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och ett trevligt bemötande, och att produkten passar dig precis.

5つ星のうち5の評価

Väldigt bra kundbemötande sekunden man…

Väldigt bra kundbemötande sekunden man kommer innanför dörren och hjälper en hela vägen till köpet.

2026年4月30日

Hej Karin,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen kändes bra redan från första stund och att hjälpen fungerade hela vägen fram till köpet.

Sådan återkoppling uppskattas mycket och betyder mycket för butiken.

5つ星のうち1の評価

Mycket missnöjd

Mycket missnöjd, köpte en laptop och en usb hubb. Laptopen har bara en usb c utgång och skull koppla till skärm som har hdmi. Försäljaren rekommenderade usb hubben som han sa skulle kunna strömförsörja datorn och samtidigt visa bild, men usb hubben kan inte försörja datorn även fast jag har dator laddaren tillkopplad till usb hubben, jag frågade flera gånger om detta skulle fungera och säljaren sa att det skulle. Verkar som om det gäller att sälja och inte att få nöjda kunder.

2026年4月29日

Hej Benny,

Tack för att du berättar. Det är frustrerande när USB-hubb inte laddar laptopen som utlovat, trots laddare ansluten för HDMI-skärm, vi förstår om du känner att försäljning går före kundnöjdhet.

Du har 60 dagars öppet köp, så välkommen tillbaka för byte eller retur av hubben.

Felix på POWER! ⚡️

Hej Gunilla,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen på plats uppskattades.

Nöjd

Jag är nöjd och glad

2026年4月29日

Hej Ange,

Tack för de fina orden. Härligt att höra att upplevelsen gjorde dig nöjd och glad.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

5つ星のうち2の評価

Väldigt många steg vid uthämtandet i…

Väldigt många steg vid uthämtandet i butik som tog massa onödig tid.

2026年4月30日

Hej Annika,

Tack för din feedback. Det är frustrerande när uthämtningen i butik tar massa onödig tid på grund av för många steg, det ska vara enkelt och snabbt för en smidig upplevelse.

Vi tar med oss detta och optimerar processen för färre steg och kortare tid. Tack för att du hjälper oss förbättras!

Felix på POWER! ⚡️

5つ星のうち5の評価

Riktigt bra försäljare som förklarade…

Riktigt bra försäljare som förklarade uppriktigt, sånt uppskattas 👍🏻

Hej Mats,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick tydlig och uppriktig hjälp i varuhuset. Precis så ska det kännas.

Allt gick smidigt.

Hej Elin,

Tack för de fina orden.

Härligt att höra att allt gick smidigt och att upplevelsen blev så bra.

Bra service

Bra service

2026年4月27日

Hej Ingela,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att upplevelsen var så bra.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Det är jättebra

Det är jättebra

2026年4月24日

Hej محمد,

Tack. Vad roligt att höra att upplevelsen var jättebra.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela det.

5つ星のうち5の評価

Trevlig och kunnig personal vid köp av…

Trevlig och kunnig personal vid köp av en kaffekokare.

Hej Anna,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Örebro var så bra och att hjälpen vid köpet uppskattades.

Gott bemötande och toppen kunnande

Gott bemötande och toppen kunnande

2026年4月23日

Hej Kund,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så bra och att bemötandet och kunnandet levde upp till förväntningarna.

Köp av diskmaskin

Besökte Power i Marieberg Örebro för att komma efter en diskmaskin. Fick en bra och professionellt bemötande av tjejen som arbetade i avdelningen för vitvaror. Personalen hjälpte till att utvärdera och se ut en maskin efter våra behov och önskemål. Då den diskmaskinen vi bestämde oss för ej fanns i butiken och var beställningsvara så var personalen tillmötesgående och vi fick köpa visningsexemplaret som stod ute i butiken för ett rabatterat pris. Så alla glada och nöjda åkte vi hem med vår nya diskmaskin 👍

Hej Kehu,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra att besöket i Örebro blev så lyckat och att ni fick ett professionellt och hjälpsamt bemötande vid valet av diskmaskin.

Extra kul att ni kunde hitta en lösning som passade era behov så att ni kunde åka hem nöjda med er nya produkt.

Bra bemötande

2026年4月22日

Hej Thomas,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande. Sådant uppskattas verkligen.

Hej Miranda,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att servicen upplevdes som härlig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Örebro

Magiskt bemötande av Hampus. Han var lyssnande, kom med förslag.
En säljare vi gärna möter igen!

2026年4月20日

Hej Elisabeth,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra om ett så bra bemötande och att besöket i Örebro blev en så positiv upplevelse.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela detta.

5つ星のうち5の評価

Jag fick svar på frågor jag hadde och…

Jag fick svar på frågor jag hadde och fick en väldigt bra råd för att kunna köpa dator

2026年4月16日

Hej Mahdieh,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick tydliga svar och bra råd inför ditt köp av dator. Sådant uppskattas mycket.

Toppen

Allt blev jättesnabbt och jättetrevligt, toppen!

2026年4月16日

Hej Sergey,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att allt gick snabbt och trevligt. Det uppskattas verkligen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。