Idag fick jag möta rätt personal, dom hjälpte mig med min telefon som inte fungerar som den ska trots att den är helt ny! Som personalen var idag det är så det ska vara... Tack för ni fick mig k... もっと見る
企業が回答しました
Allt hade funkat bra om inte säljaren lagt sig i för då vart det fel färg. det var det enda jag hade som krav. säljaren gav tummen upp sen när man kommer hem tolv mil bort så fick jag bajsröd färg. Sk... もっと見る
企業が回答しました
Första gången jag besöker Power i Örebro /Marieberg. Jätte trevlig och hjälpsam personal, fick snabb utrett mitt ärende. Personalen i kassan tog sig verkligen tid och förklarade garantierna och at... もっと見る
企業が回答しました
Trevlig kille med humor som hjälpte mig med min förbeställa leverans. Han la även i den i kundvagnen vilket var imponerande service utan jag bad om det. Trevlig butik i Marieberg där de hälsar utan v... もっと見る
Marieberg Säljarevägen 10C, 70236, Örebro, Örebro län, スウェーデン

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

POWER.se - Örebro からの回答
Säger först att jag ska få rabatt och 400:-billigare på mitt nuvarande abonnemang Telia och 2000:-rabatt på telefonen + 2000:- i presentkort sen ändrar han till Telenor
Försöker vid flertal gånger byta abonnemang fast jag sagt ifrån från början
Tänkte gå till annan affär för att få köpa utan problem
Kommer definitivt aldrig handla där mer

POWER.se - Örebro からの回答
Ni har skickat flera mail om min köp upplevelse men jag har inte fått varan än och det har gått 5 dagar

POWER.se - Örebro からの回答
Jag köpte flera enheter vid olika tidpunkter, utmärkt kvalitet efter att ha använt dem, utöver det goda bemötandet från personalen.

POWER.se - Örebro からの回答
Jättetrevlig expedit som verkligen var engagerad och tog fram den bästa lösningen för oss!

POWER.se - Örebro からの回答
Känner mig lurad av säljare när han föreslog att jag skulle byta till Tele 2 från Halebop. Jag sa att jag ville ha kvar Telias mobilnät då andra inte fungerar där vi bor. Enl honom så använder de samma. Nu visar det sig att de delar 3G nät men vem använder det? Känner mig lurad och det är väldigt krångligt att få hjälp att ångra köpet.

POWER.se - Örebro からの回答
Säljaren försökte lura mig genom att säga att jag skulle få ett presentkort hos min ISP/mobiloperatör "bara sådär".. Det han inte nämnde var att jag skulle binda upp mig på nytt u 24mån. Usel och riktig ful säljteknik. Det var även 3betala för2 på mobiltillbehör. Köpte två laddare 1m och en 1,5m lång, han skulle ge mig samma pris för den 1,5m långa som för den som var 1m. Men i kassan hade han struntat i att lägga in det och jag fick betala fullpris ändå. Handlar om 50kr så det är inte hela världen. Men trovärdigheten och sättet han gjorde detta på gör att jag inte har samma inställning till Power som jag haft tidigare.
Inte bra.

POWER.se - Örebro からの回答
Kia var en förtjusande, charmig och mycket kunnig person som på Power i Marieberg guidade oss till ett bra köp.

POWER.se - Örebro からの回答
Bra kunnig säljare. Tyvärr har jag inte fått varan ännu, borde inte ta så lång tid.

POWER.se - Örebro からの回答
Ett väldigt bra kundbemötande. God hjälp och en toppensäljare, Josef!

POWER.se - Örebro からの回答
Mycket bra bemötande av försäljaren som visste vad jag var ute efter .mycket nöjd kund.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。