POWER.se - Bäckebol レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Transportgatan 19, 422 46 Hisings Backa, Göteborg, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bästa! Filip på Power Bäckebol vet verkligen vad service är! Lång historia kort, i samband med ett köp av en Apple Watch bytte vi mobiloperatör. Bytet skulle ske ett halvår senare. När vi väl sku... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Beställde upphämtning i butik. Fick ett mail och sms att min vara var redo att hämtas. När jag kom till butiken och gick fram i kassan var inte alls min vara reserverad utan jag fick gå och hämta den... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Gick till butiken för att köpa en torktumlare. På den avdelningen fanns ingen personal. Jag bokade själv framplockningen på min telefon. Gick till kassan och betalade. Körde runt för att få min mas... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Personen som hjälpte oss var mycket professionell, hjälpsam och engagerad. Han tog sig tid att lyssna på våra behov och arbetade aktivt för att hitta lämpliga lösningar. Vi uppskattade även den vänl... もっと見る

企業情報

• Transportgatan 19, 422 46, Hisings Backa, Göteborg, スウェーデン

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Bäckebol

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

ほぼ満足

(2,049)

過去12か月のレビュー数: 15,677

レビューを書く

Hej Jan,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och kunnig hjälp i Bäckebol.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Bra kille fick testa den först

Bra kille fick testa den först

2026年7月10日

Hej Reine,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du fick ett bra bemötande och möjlighet att testa produkten först. Det uppskattas verkligen.

5つ星のうち5の評価

Köpte en jbl partybox 710…

Köpte en jbl partybox 710 och reserverade den men de gav mig fel utlämningsställe men allt löste sig ändå.

Hej Rasmus,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att allt löste sig till slut, även om utlämningsstället blev fel från början.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att du är nöjd med din JBL PartyBox 710.

5つ星のうち5の評価

Fick god hjälp av kunnig personal…

Fick god hjälp av kunnig personal mycket nöjd

2026年7月7日

Hej Norrman,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick god hjälp av kunnig personal och att du är mycket nöjd.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos POWER Bäckebol.

Toppen

Snabbt, smidigt och trevligt bemötande!

2026年7月9日

Hej Ola,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du upplevde besöket som snabbt, smidigt och trevligt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra bemötande!

2026年7月9日

Hej Hans,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande i Bäckebol.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Handla

Jag jätteglad och vilken bra bemötande av trevliga power personaler .
Bra pris bra kvalitet

Hej Elmi,

Tack snälla för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd med både bemötandet, priset och kvaliteten hos POWER Bäckebol.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att du får mycket glädje av ditt köp.

Hej Yurub,

Tack för de fina orden och för ditt toppbetyg! Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen i Bäckebol var fantastisk.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Rätt produkt

Snabb service och rätt produkt för ett rimligt pris!

Hej Robert,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att allt gick smidigt och att du hittade rätt produkt till ett rimligt pris.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse av POWER Bäckebol.

Bra bemötande!

Bra bemötande.

2026年7月8日

Hej Sven,

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

5つ星のうち1の評価

När vi kom till butiken fanns knappt…

När vi kom till butiken fanns knappt någon personal. Vi gick till click&collect för att få hjälp. Vi hänvisades att gå tillbaka till den avdelning varan skulle finnas på. Leta efter personal på egen hand.
Ingen personal fanns.
Maken går tillbaka till Click&collect som gör samma hänvisning igen.
Efter en lång tid kommer personal för avdelningen. Hen säger att hen lagt vår vara i kassan hos Click&collect!!! Vi kunde alltså fått vår vara inom 5 min, men istället fick vi vänta i nästan 30 min!
Ett förbannat dåligt bemötande, noll servicemind och ingen kommunikation mellan personalen.

Hej Zandra,

Tack för att du delar med dig av detta, Zandra. Det är verkligen inte den upplevelse man ska få vid Click & Collect, särskilt inte när varan redan fanns på plats. 😔💬

Att bli hänvisad fram och tillbaka, inte få hjälp direkt och sedan behöva vänta nästan 30 minuter på en vara som låg i kassan är inte acceptabelt. Din feedback om bemötandet, väntetiden och den bristande kommunikationen i butiken har nu förts vidare internt så att rutinerna i Bäckebol kan ses över. 🙏😊

Vi uppskattar att du tog dig tid att uppmärksamma detta, och vi hoppas att vi får möjlighet att ge en betydligt bättre upplevelse nästa gång.

5つ星のうち2の評価

Lång väntetid pga personalbrist

Lång väntetid pga personalbrist

2026年7月5日

Hej Hugo,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen inte den service man ska mötas av, och lång väntetid på grund av personalbrist är förståeligt frustrerande. 😊

Din feedback om väntetiden i Bäckebol har tagits vidare internt så att butiken kan se över bemanning och tillgänglighet framöver. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, eftersom sådan återkoppling hjälper oss att förbättra upplevelsen i butik. Vi hoppas att du får en betydligt bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, samt hjälpsam vid lagret

Hej Fredrik,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra hjälp vid lagret i Bäckebol.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Hej Sven-Eric,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du fick så hjälpsam service i Bäckebol.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får välkomna dig tillbaka igen.

Bra och tillmötesgående säljare

Bra och tillmötesgående säljare. Tydlig i vad jag köpte. Hjälpsamma att jag kunde starta upp nya telefonen på plats.

2026年7月4日

Hej Martin,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande, tydlig hjälp kring ditt köp och stöd med att komma igång med din nya telefon direkt på plats. Precis så vill vi att det ska kännas att handla hos oss.

Hej Linda,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade en så trevlig upplevelse och att personalen i Bäckebol kunde hjälpa dig på ett bra sätt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Bra bemötande

Bra bemötande

2026年7月1日

Hej Moona,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande i Bäckebol.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Jätte bra

Bra prodktar och bra pris

2026年6月29日

Hej Dalia,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att du är nöjd med både produkterna och priserna hos POWER Bäckebol.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service trots att det var…

Fantastisk service trots att det var få i personalen. Glatt, lättsamt och positivt bemötande. Man blev helt enkelt glad själv.

2026年7月1日

Hej Hans,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att besöket i Bäckebol gav ett så positivt intryck, särskilt när bemanningen var låg.

Det betyder mycket att du lyfter det glada och lättsamma bemötandet. Precis så vill vi att ett besök hos POWER ska kännas.

de var jätte bra o smidig

de var jätte bra o smidig

2026年6月28日

Hej Razhan,

Tack för det fina omdömet! Härligt att höra att allt var så bra och smidigt.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag avPOWER Bäckebol⚡

Trustpilot エクスペリエンス