Känslan av att personalen, var lite sega på att uppmärksamma mig som kund. Dom pratade med varandra istället, tills den ena sa att vi borde hjälpa kunden. Produkten jag köpte var mycket bra. Fick å... もっと見る
企業が回答しました
Hej! Jag vill gärna framföra mitt tack för den fina service jag har fått som ny kund hos Power. Hela processen, från abonnemangsteckning till aktivering, har varit smidig och professionell. Ja... もっと見る
企業が回答しました
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos POWER. Personalen var trevlig, hjälpsam och kunnig. Jag fick bra information om produkten och servicen var snabb och professionell. Allt fungerade smidigt frå... もっと見る
企業が回答しました
Jag vill framföra mitt beröm till säljaren Reynaldo L. Efter att en annan säljare hade informerat mig om att enheten jag sökte var slut i lager, gjorde Reynaldo en extra insats för att hitta en åt mig... もっと見る
Enköpingsvägen 27, 177 38, Järfälla, Stockholm, スウェーデン

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Personalen gjorde mycket mer än tillräckligt för att hjälpa mig med diverse andra frågor utöver mitt köp!

POWER.se - Barkarby からの回答
För det första heter jag inte Kalle!
Jag har absolut inte handlat något av POWER!

POWER.se - Barkarby からの回答
Jag har köpt AirPods 4 för två månader sedan och fick en försäkring för AirPods för 149 kr/månad. Dotterns ena AirPods blev stulen och det går inte att koppla bara den ena, det måste vara ett par för att koppla. Jag gick till butiken för att få hjälp, men de sa att försäkringen inte täcker AirPods, utan är för ID-stöld. Hur är det möjligt att man köpt en försäkring för AirPods som är för ID-stöld? Skamligt!

POWER.se - Barkarby からの回答
Fick åka till varutlämningen och hämta paketet.
Ringde ett nr, och efter en stund kom en ur personalen ut tog kvittot och stängde dörren mitt framför näsan.
Sen tog det ca 10min innan han kom ut igen med varan.

POWER.se - Barkarby からの回答
Bra service och bra pris. Jag stöder Power och rekommenderar mina vänner att köpa från Power.

POWER.se - Barkarby からの回答
Jag besökte telefon och kameraavdelningen på nedre våningen i Barkarby. När jag kom fram till kunddisken stod fyra medarbetare där men samtliga var upptagna och tittade ner på sina arbetsuppgifter.
Jag har full förståelse för att personalen kan vara upptagna med andra kunder/ärenden men när en kund kommer fram förväntar man sig ändå ett trevligt och tydligt bemötande.
Jag frågade: "Hej, behöver man ta en nummerlapp för att få hjälp?" En av medarbetarna svarade endast: "Vänta." Därefter blev jag stående i fem minuter utan någon ytterligare information om hur länge jag skulle behöva vänta eller vem som skulle hjälpa mig.
Efter en stund kom en annan medarbetare som såg mig hela vägen från golvet. Jag uppskattade att jag till slut fick hjälp, den medarbetaren var trevlig och jag fick det jag efterfrågade. Det förändrade dock inte upplevelsen av bemötandet först vid kunddisken.
Det som förvånade mig var att det fanns fyra medarbetare, men ingen verkade kunna avsätta en kort sekund för att hjälpa mig eller åtminstone ge ett trevligare bemötande. Om samtliga medarbetare regelbundet är upptagna samtidigt kan det vara värt att se över bemanningen, så att kunder slipper ”vänta” och känns sig som ett frågetecken eller förbisedda.

POWER.se - Barkarby からの回答
Hussein på barkarby var toppen, bra bemötande och hjälpte till hela vägen han är trevlig och tydlig. Så jag är nöjd hela vägen.

POWER.se - Barkarby からの回答
Hej fick vänta mycket länge för att kassa systemet var nere man kunde få en faktura istället som sades att det inte gick men till slut fick man det och varu utlämningen är alldeles för långsamt

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。