POWER.se - Barkarby レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Enköpingsvägen 27, 177 38 Järfälla, Stockholm, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

När jag skuule hämtade min damsugare som ni hade på specialpris fick jag veta av personalen att damsugarpåsen måste bytas ibland och kostade 195 kr. Personalen tyckte att jag borde köpa en annan damsu... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hej! Jag vill gärna framföra mitt tack för den fina service jag har fått som ny kund hos Power. Hela processen, från abonnemangsteckning till aktivering, har varit smidig och professionell. Ja... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos POWER. Personalen var trevlig, hjälpsam och kunnig. Jag fick bra information om produkten och servicen var snabb och professionell. Allt fungerade smidigt frå... もっと見る

企業情報

• Enköpingsvägen 27, 177 38, Järfälla, Stockholm, スウェーデン

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Barkarby

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

ほぼ満足

レビューを書く

Sämst

Sämst. Aldrig köpa igen.

Hej Hassan,

Tack för att du delar med dig, Hassan. Det är verkligen tråkigt att läsa att upplevelsen i Barkarby blev så dålig att du inte vill handla hos oss igen 😔💬

Din feedback har redan förts vidare till butiken så att de kan gå igenom det som har hänt och se över sina rutiner kring bemötande och upplevelsen i butik. Sådan återkoppling är viktig för att vi ska kunna bli bättre 😊

Om du vill får du gärna beskriva vad som gick fel mer konkret i ditt omdöme nästa gång, eftersom det gör det lättare att förstå vad som behöver förbättras. Tack för att du uppmärksammade detta 🤗

Bra personal i kassan

Bra och trevlig tjej i kassan

Hej Annwi,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande i kassan i Barkarby och att upplevelsen kändes trevlig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

5つ星のうち5の評価

Det var jätte fin upplevelse

Det var jätte fin upplevelse. Jätte snälla personal och trevliga. Kommer gärna att besöka er igen. :)

Hej Setti,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du hade en så bra upplevelse i Barkarby och att du blev väl bemött.

Vi hoppas att du hittar tillbaka till oss snart igen.

5つ星のうち4の評価

fantastisk kundmottagning men dålig varuutlämning.

Alltså fantastisk kundmottagning inne i affären och hon visste verkligen hur man hanterar en kund. Sedan bra på TV. Men sämre att behöva vänta 45 min på varuutlämning - man sätts ju i ett Kafka-mode då man ej kan åka. Det är essentiellt att man kan få ut sin vara inom åtminstone 30 min eller få en heads up / info.

Hej MAGNUS,

Tack för att du delar med dig. Det är verkligen glädjande att höra att bemötandet i butiken och hjälpen med TV:n upplevdes så bra.

Samtidigt är 45 minuters väntan vid varuutlämningen alldeles för lång tid, särskilt när du inte får någon tydlig information under tiden. Det ska kännas smidigt att hämta ut sin vara, och jag förstår att upplevelsen blev frustrerande.

Din feedback om både väntetiden och behovet av bättre information är värdefull och viktig.

Nöjd kund

Bra produkter och trevlig personal.

Hej BHer,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd och att både produkterna och bemötandet i Barkarby gav ett bra intryck.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Majid,

Tack för de fina orden och för ditt toppbetyg! Det är verkligen roligt att höra att du hittade bästa priset på ditt erbjudande och att du är nöjd med upplevelsen hos POWER Barkarby.

Fantastiskt bemötande av personal

Fantastiskt bemötande av personal, fick hjälp av flera olika personal som var lika tillmötesgående allihop. Snabb hjälp, löste mitt problem utan att ens tveka, underbar service, gäller både butikspersonal och de som kom hem och hjälpte med montering och leverans av varor. Kommer definitivt komma tillbaka.

Hej Maria,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så gott bemötande hela vägen, både i varuhuset och vid leverans och montering hemma.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och det är extra kul att höra att hjälpen var snabb, smidig och lösningsfokuserad.

Du är varmt välkommen tillbaka.

5つ星のうち5の評価

Beställning och hämtning i butik gick…

Beställning och hämtning i butik gick snabbt och enkelt

Hej Olle,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att beställning och hämtning i butik gick snabbt och enkelt.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Nöjd och fick super bra pris,

Nöjd och fick super bra pris,

Hej Josip,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd och att du fick ett riktigt bra pris.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち5の評価

Vi har träffat Hussein den gladaste och…

Vi har träffat Hussein den gladaste och finaste människa , han hjälpte oss direkt utan tveksam

2026年7月27日

Hej Dalida,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick så snabb och varm hjälp i Barkarby, och att besöket gjorde ett så positivt intryck.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Hej Monica,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att allt gick enkelt och smidigt hos oss i Barkarby.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Bra personal och snabbt service

Bra personal och snabbt service

Hej Hatam,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp och snabb service i Barkarby. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Barkarby⚡

Bra som förväntat

Säljaren guidade mig till rätt produkt för mig. Inte den dyraste.

Hej Göran,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du fick bra vägledning och hittade rätt produkt utifrån dina behov.

Precis så vill vi att det ska kännas i varuhuset, hjälpsamt, tryggt och utan att styra mot det dyraste alternativet.

Bra och snabb service

Hej Sven,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra och snabb service i Barkarby.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

5つ星のうち5の評価

Flipp som hjäpte mig att köpa ny tv…

Flipp som hjäpte mig att köpa ny tv ..du bäst..tack för fin service

Hej Metin,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra hjälp med köpet av din nya TV och att servicen uppskattades.

Det var inte så bra

Det var inte så bra
Jag trodde det bli mer rabatt men det var inte

Hej Majid,

Tack för att du delar din upplevelse. Det är tråkigt att höra att rabatten inte motsvarade det du förväntade dig, särskilt när det påverkade helhetsintrycket av köpet. 😊

Din synpunkt om prisinformation och rabatt har redan förts vidare till varuhuset i Barkarby så att de kan se över hur detta kommuniceras i butik. 💬

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva om detta, eftersom sådan återkoppling hjälper oss att förbättra upplevelsen framöver. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Vänliga hälsningar Erik, POWERs AI assistant

Säljaren gav fel information

Säljaren sa att man kunde förskottsbetala hela bindningstiden på Telia om man ringer till dem för att meddela dem det. Tyvärr stämde inte det.

2026年7月24日

Hej Peter,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen inte bra när informationen i butik om Telias bindningstid och förskottsbetalning visar sig vara fel, och jag förstår att det blir frustrerande. 😊

Din återkoppling har tagits vidare till den aktuella butiken så att de kan se över hur information om abonnemang och villkor kommuniceras i säljsituationen. Det här är viktigt för att undvika missförstånd framöver och ge tydligare vägledning från början. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammade detta, och vi hoppas att du får en bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Bra service och och toppen hjälp

Bra service och och toppen hjälp

2026年7月27日

Hej Kenth,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra service och toppen hjälp i Barkarby.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち2の評価

Demovara

Köpte en demovara. Butiksmedarbetaren hittade inte produkten trots reservation. Som tur var hittade kollegan varan längst bak i lagret. Men produkten var defekt. Ena benet trasigt, vilket inte nämndes

2026年7月24日

Hej Arda,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen inte en bra upplevelse att först ha problem med att få fram en reserverad demovara och sedan upptäcka att produkten var defekt utan att det hade nämnts. 😕💬

Det här är inte den nivå av service vi vill ge, och din feedback kring både hanteringen av reservationen och informationen om produktens skick har tagits vidare till varuhuset för intern uppföljning. Vi kommer att se över rutinerna kring utlämning av reserverade varor och hur demovarors skick kommuniceras tydligare. 🤗✨

Vi uppskattar att du uppmärksammade oss på detta och hoppas att vi får möjlighet att ge en bättre upplevelse nästa gång.

Hej Bjarne,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att ditt köp gick ganska smidigt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig och hoppas att vi får hjälpa dig igen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。