Känslan av att personalen, var lite sega på att uppmärksamma mig som kund. Dom pratade med varandra istället, tills den ena sa att vi borde hjälpa kunden. Produkten jag köpte var mycket bra. Fick å... もっと見る
企業が回答しました
Hej! Jag vill gärna framföra mitt tack för den fina service jag har fått som ny kund hos Power. Hela processen, från abonnemangsteckning till aktivering, har varit smidig och professionell. Ja... もっと見る
企業が回答しました
Andra gången det blir problem med upphämtning av en produkt bokad online. Först hade personalen lagt undan fel version av datormusen. Sen tog det 15-20 minuter att vänta på att personal skulle rota... もっと見る
企業が回答しました
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos POWER. Personalen var trevlig, hjälpsam och kunnig. Jag fick bra information om produkten och servicen var snabb och professionell. Allt fungerade smidigt frå... もっと見る
Enköpingsvägen 27, 177 38, Järfälla, Stockholm, スウェーデン

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jag fick fantastisk service av Selman, han tog sig verkligen tid och hjälpte mig att hitta en mycket bättre ugn än vad jag hade tänkt mig från början. Han hjälpte mig dessutom med mobil och bredband. Tack!

POWER.se - Barkarby からの回答
Personalen var trevlig som vanligt och jag fick min mobil till slut via clic and collect, men jag kan tycka att kösystemet var svårbegripligt och omständigt. Jag stod i kö tre gånger... Först för att hämta ett kvitto för mobilen jag reserverat, sen en andra gång för att få den fysiska mobilen i hand och till sist för att betala mobilen. Den borde ha funnits i kassan från första början kan jag tycka. Jag reserverade mobilen online just för att det skulle gå snabbt och smidigt att hämta upp den.

POWER.se - Barkarby からの回答
Väldigt hjälpsamma personal super trevliga, väldigt nöjd med min laptop, definitivt kommer handla där igen.

POWER.se - Barkarby からの回答
Hola muy contento con mi compra lo único que no me gusto yo fui tres veses a la tienda y estando la cafet
era en su vitrina no la tenían en bodega la cuarta fue la vensida gracias

POWER.se - Barkarby からの回答
Er säljare fick inte ett snabbt svar på sin fråga vilket spel men son spelade. Då sa han till honom /mig att "man ska lyssna och respektera de äldre". Jag konfronterade säljaren och han bad om ursäkt. Hade datorn varit till mig hade jag gått därifrån. Nu ville jag inte göra Junior besviken. Skandal. Han vet ingenting om min pojke.

POWER.se - Barkarby からの回答
En hjälpsam butiksanställd hjälpte mig med mitt köp på ett bra sett.

POWER.se - Barkarby からの回答
Detta var utan tvekan min sämsta köpupplevelse någonsin.
Jag köpte en tvättmaskin och en torktumlare i butiken. Så långt allt väl. Beställde därefter frakt samt inbärning av dessa. Leveransen utlovades till den 13/5 mellan 12 och 16. Jag tog ledigt från jobbet denna dag för att kunna ta emot leveransen. Runt klockan 16 denna dag fick jag meddelande att leveransen inte kunde utföras denna dag. Vid kontakt med kundtjänst fick jag en rad dåliga skäl till varför lev. Inte kunde ske (kom inte i kontakt med beställaren, för stor bil, kunde inte komma åt fastigheten osv). Enligt dokumenten står det att chauffören skall kontakta mig innan leverans. IINGEN ringde mig.
Ingen kontaktade mig heller om alternativt datum för leverans. Jag fick själv ringa och tjata mig till en leverans 15/5
Detta har kostat mig avdrag på lön i 2 dagar.
Jag kommer aldrig att köpa ngt från Power igen så länge de anlitar Bring som fraktpartner.

POWER.se - Barkarby からの回答
Servicen och samtalet med säljaren som erbjöd ett paketköp. Erbjudandet stog inte vid telefon uppställning men säljaren var så skyst och förklarade för mig hur jag kunde få det ännu billigare. Så Servicen var så bra, jag var nöjd med honom.

POWER.se - Barkarby からの回答
Mycket hjälpsam säljare som hjälpte att jag kunde köpa en tv i affären istället för den jag hade köpt på nätet som inte gick att hämta upp.

POWER.se - Barkarby からの回答
Jag hade en väldigt bra upplevelse. Dylan Rashid var trevlig och serviceinriktad, och jag kände mig välkommen direkt. Han var hjälpsam och bemötte mig på ett väldigt bra sätt.

POWER.se - Barkarby からの回答
Had good experience at store. Should have more stalf on weekends.

POWER.se - Barkarby からの回答
Vi är överlag nöjda,men processen för att få sin vara utlämnad på baksidan är inte så bra..vi fick vänta ca 35min på att få våran vara, i övrigt är vi nöjda..

POWER.se - Barkarby からの回答
När vi kom in i affären möttes vi av gott bemötande. Men att behöva gå upp till tv avdelningen först för att få 1 kvitto på att hämta ut tvn och sedan gå ner till kassan, var lite konstigt i mina ögon. Väl i kassan och upp igen, var det 2 kunder helt plötsligt före. En polack som pratade länge med den första kunden onödigt länge om allt och inget. Struntpratet hör inte hemma i en servicebutik. Lika dant med nästa kund, men den kunden ville inte snacka så där gick det fort.
Det tog ca 20 min för att få betala för tvn. Sen vid utlämningen tog det ytterligare 20 min minst. Under all kritik.

POWER.se - Barkarby からの回答
Trevlig säljare ej gåpåig vi fick i lugn o ro bestämma oss. Det blev en helt annan TV och han tog bort min reserverade produkt utan problem.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。