POWER.se - Helsingborg Väla レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Marknadsvägen 5, 260 36 Ödåkra-väla, Skåne län, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jag gjorde en click & connect för en förmodad smidig upplevelse. Fick instruktioner om att gå till sektionen inne i varuhuset. Fick där stå i "kö" för att få uppmärksamhet från upptagna säljare som in... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Excellent service! They helped me choose the right TV and soundbar and offered some really good deals. When I later needed to return the soundbar, the return process was very easy and hassle-free. I r... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag är väldigt nöjd med erbjudandet och rabatterna jag fick igår, och en mycket trevlig ung man som hjälpte mig att bestämma köpet förklarade allt för mig i detalj, svarade på alla mina frågor i detal... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vänligt bemötande o förklarade bra. Men jag fick i uppdrag att hämta ett simkort till routern på 3 där jag har min mobil. Det uppskattades inte o ifrågasattes varför jag inte fick det hos er. Fick ett... もっと見る

企業情報

• Marknadsvägen 5, 260 36, Ödåkra-väla, Skåne län, スウェーデン

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Helsingborg Väla

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

優良

(3,046)

過去12か月のレビュー数: 15,025

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Köpte en tv som inte fungera

Köpte en tv som inte fungera och säljaren i butiken löste det utan ngt problem fick en ny dom hämta den gammal och leverera den nya och koppla in och såg till allt fungera 💕💪💕

2026年6月10日

Hej Lennart,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det är verkligen fint att höra att butiken i Helsingborg Väla kunde lösa det smidigt och se till att allt fungerade som det skulle hela vägen.

Vi uppskattar särskilt att du lyfter hjälpen på plats, leveransen och installationen.

5つ星のうち1の評価

Berätta att det inte är ångerrätt

Berätta att det inte är ångerrätt, när man inte är nöjd,

2026年6月9日

Hej Helen!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi förstår att det ibland kan uppstå missförstånd kring skillnaden mellan ångerrätt och att helt enkelt inte vara nöjd med en produkt. Reglerna kring detta kan upplevas lite krångliga och därför försöker vi alltid informera så tydligt som möjligt utifrån den aktuella situationen.

Vi uppskattar att du lyfter frågan eftersom det ger oss en möjlighet att förtydliga vad som gäller och hjälpa till att skapa en bättre upplevelse framöver. Det är viktigt för oss att informationen känns tydlig och lätt att förstå.

Tack igen för din feedback!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Proffsigt

Vänligt , professionellt bemötande.
Hög grad av hjälpsamhet, bra information med lyhördhet utan att försöka pracka på extra.

2026年6月10日

Hej Pia,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du upplevde besöket som proffsigt, vänligt och hjälpsamt.

Vi uppskattar särskilt att du lyfter fram det lyhörda bemötandet och den tydliga informationen. Det är precis så vi vill att ett besök hos oss ska kännas.

Mycket fin service

Mycket fin service

2026年6月7日

Hej Marielle,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade en så bra upplevelse och fick mycket fin service i Helsingborg Väla.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Säljarnas bemötande

Säljarnas bemötande

Hej Lars,

Tack för din fina recension.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet uppskattades i varuhuset.

5つ星のうち5の評価

Säljaren var mycket trevlig och…

Säljaren var mycket trevlig och tillmötes.
Han försökte inte påverka mitt köp då jag sa att jag inte ville ha telefonen bunden till någon operatör.

2026年6月9日

Hej Håkan,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt och tillmötesgående bemötande och att köpet fick ske i lugn och ro utifrån dina önskemål.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådan återkoppling betyder mycket.

Best service

Best service

Hi Aleksandar,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du hade en så bra upplevelse.

5つ星のうち5の評価

Rent och duktig personal!

Rent och duktig personal!

Hej Doru,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du upplevde både butiken och servicen som ren och professionell.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Snabbt och lätt

Hej Mats,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att upplevelsen var snabb och lätt.

Jag rekommenderar power hbg

Jag nöjd bra service

2026年6月4日

Hej Mohamad,

Tack för de fina orden och för att du rekommenderar POWER i Helsingborg Väla.

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen.

Dom var trevlig och kunnig

Dom var trevlig och kunnig

Hej RICKARD,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att ni upplevde hjälpen som både trevlig och kunnig.

5つ星のうち3の評価

Det var bra förutom att bromsen inte…

Det var bra förutom att bromsen inte funka när jag fick hem den den bara ligger imon och skrapar

Hej Milton,

Tack för att du delar med dig.

Det låter bra att mycket fungerade som det skulle, men en broms som ligger emot och skrapar när produkten kommer hem är förstås inte som den ska vara.

Du kan lämna in produkten i valfritt POWER varuhus om det gäller en mindre artikel. Ta gärna med kvitto eller köpbevis så går hanteringen smidigare.

Om det saknas något eller om produkten är felaktig vid leverans är det också bra att kontrollera hela förpackningen noggrant och spara emballaget.

Om du vill får du gärna beskriva vilken produkt det gäller och om det är en mindre eller större artikel, så kan jag vägleda dig vidare med rätt nästa steg.

Bra och kunnig personal

Bra och kunnig personal

2026年6月4日

Hej Christer,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som bra och kunnig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち5の評価

Fick bra service och information om…

Fick bra service och information om produkten.

Hej Peter,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och tydlig information om produkten.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trevlig personal

2026年6月1日

Hej Jana,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse och att bemötandet uppskattades.

Service

Service, personal och produkt

2026年6月2日

Hej Anna,

Tack för att du tog dig tid att dela detta.

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen, personalen och produkten i Helsingborg Väla.

Vi uppskattar verkligen din återkoppling och tar den med oss vidare.

5つ星のうち4の評価

Fint bemötande från säljarna på…

Fint bemötande från säljarna på avdelningen. Lyssnade in mina behov, ärliga.

2026年5月31日

Hej Carina,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett fint bemötande och att hjälpen upplevdes som lyhörd och ärlig. Sådant uppskattas verkligen.

Det var underbart personalen

Det var underbart personalen aldrig träffat tack så jättemycket

Hej Salle,

Tack snälla för de fina orden!

Det gläder oss verkligen att höra att upplevelsen i Helsingborg Väla var så bra och att bemötandet gjorde ett så starkt intryck.

Sådant här uppskattas mycket. Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

5つ星のうち2の評価

Skulle hämta en ny telefon. Som var betald och klar

Skulle hämta en telefon som var beställd! Skickas från kassan till ” mobilhörnan” där var två säljare på plats och kön var lång…väntetiden var ca 40 minuter… å när vi väl kom fram så fick vi telefonen MEN sen skulle vi tillbaka till kassan. Å där var kön åter jättelång! Men lyckades via säljaren ” smita” förbi denna kö! Något irriterad kan jag säga!

2026年6月2日

Hej Ameli,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen att din upphämtning blev så omständig och tidskrävande.

Det ska självklart vara en smidig process att hämta en beställd vara, och vi förstår att det känns frustrerande när man behöver köa i flera steg. Vi tar med oss din feedback för att se över hur vi kan förbättra flödet i butik.

Felix på POWER! ⚡️

5つ星のうち3の評価

Både bra och dålig upplevelse

En säljare som gav bra, konkreta råd och lät som om han visste vad han pratar om. Vi hade lätt att välja och var jätte nöjda - tills vi kom till kassan. Då ska säljaren där försöka sälja in deras försäkring, som vi redan tackat nej till. Men han var så påflugen och tyckte vi gjorde ett dumt beslut som väljer bort försäkring. Men vänta nu, är tvättmaskinen bra eller inte!? Vi trodde vi precis hade valt en rätt dyr kvalitets maskin.. men här står du och säger att "en försäkring är ett måste"? Nä.. där tog vår glädje tyvärr...

Hej Sadina,

Tack för att du delar med dig. Det är verkligen fint att höra att ni fick bra och tydliga råd i början och att valet kändes enkelt.

Samtidigt förstår jag att upplevelsen vid kassan drog ner helhetsintrycket. Det ska kännas tryggt och tydligt hela vägen, särskilt när ni redan hade fattat ert beslut.

Vi uppskattar verkligen att ni lyfter både det som fungerade bra och det som påverkade upplevelsen negativt. Den typen av återkoppling är värdefull.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Trustpilot エクスペリエンス