POWER.se - Jönköping レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Solåsvägen 4a, 553 03 Jönköping, Jönköpings län, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

För mig är säljaren den viktigaste delen av köpupplevelsen. När man blir bemött på ett trevligt, professionellt och vänligt sätt känner man sig trygg och vill gärna genomföra sitt köp där. Jag är myck... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Väldigt trevliga hjälpsamma killar som tog emot mig direkt när jag gick in in i butiken, frågade om de kunde hjälpa mig Liam var den som fixade med allt runt omkring min beställning. Sen tog hans... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Jag fick först besked att produkten jag sökte var slut . Som tur var hade jag sökt via nätet där det stod att produkten fanns efter övertalande gick han och kollade och visst den varan fanns i er but... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Det gick snabbt o bra att köpa på nätet men när jag kom till butiken o frågade om den här produkten var bra fick jag ett hyfsat oengagerat mottagande. Han sa det finns bättre och det finns sämre d... もっと見る

企業情報

• Solåsvägen 4a, 553 03, Jönköping, Jönköpings län, スウェーデン

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Jönköping

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

ほぼ満足

(2,188)

過去12か月のレビュー数: 14,796

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Informationen lite mera om tvättmaskin…

Informationen lite mera om tvättmaskin annas var det bra Men det tog också långt tid att vänta innan det var färdigt till kassan Han kunde prata lite tydligare om det han skrev och om tvättmaskin och programerna på tvättmaskinen .

Hej Anneli,

Tack för omdömet.

Det är fint att höra att upplevelsen i stort var bra.

Samtidigt ska informationen om tvättmaskinen, programmen och det som skrevs vara tydligare, och väntetiden vid kassan ska gärna vara smidigare.

Den återkopplingen är värdefull och tas med vidare.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

5つ星のうち5の評価

Stort tack till Säljaren (Linus) som…

Stort tack till Säljaren (Linus) som var otroligt kompetent och trevlig! Köpet gick smidigt.

2026年4月27日

Hej Jh,

Tack för de fina orden. Vad roligt att höra att köpet gick smidigt och att ni fick så kompetent och trevlig hjälp i varuhuset.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela detta.

Jätte bra hjälp

Hej Anneli,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att hjälpen var så bra.

5つ星のうち5の評価

Alltid vänlig personal som ma

Alltid vänlig personal som ma. Får hjälp av

Hej Jonas,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du alltid blir vänligt bemött och får bra hjälp i varuhuset.

Sådan feedback uppskattas mycket och betyder mycket för oss.

5つ星のうち5の評価

Personalen var väldigt kunnig och…

Personalen var väldigt kunnig och hjälpsam.

Hej James,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen i varuhuset uppskattades.

5つ星のうち2の評価

Ingen visade något intresse

Ingen visade något intresse. Plockade varan själv och gick till kassan där jag blev väl bemött

Hej Mats,

Tack för din feedback. Det är tråkigt att ingen personal visade intresse och att du fick plocka varan själv, vi vill ju vara proaktiva och hjälpa till direkt. Kul i alla fall att kassan bemötte dig väl!

Vi tar med oss detta och ska skärpa serviceandan i butiken. Tack för att du säger till.

Felix på POWER! ⚡️

Mycket trevliga och hjälpsamma säljare

Mycket trevliga och hjälpsamma säljare

Hej Ingela,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick trevlig och hjälpsam service i Jönköping. Sådant uppskattas verkligen.

Fungerade bra.

2026年4月24日

Hej Pär,

Tack för omdömet. Härligt att höra att allt fungerade bra.

Smidigt

Smidigt, bra priser och kunnig personal

2026年4月27日

Hej Herman,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att upplevelsen var smidig och att både priserna och hjälpen i varuhuset levde upp till förväntningarna.

Mycket bra säljare

Hej Hans,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så bra.

All the best, Erik at POWER! ⚡

5つ星のうち5の評価

Jag brukar aldrig fylla i sådanna här…

Jag brukar aldrig fylla i sådanna här undersökningar men ! : Extremt skicklig säljare som sålde på mig en förlängning av mitt abonnemang när jag var inne och skulle köpa hörlurar till min telefon. Först fick jag hjälp av en kille att hitta mina hörlurar. När jag var på väg till kassan frågade en annan säljare om jag behövde hjälp. Jag svarade att jag redan fått hjälp. Han bad då om att bara få fråga en fråga vilket abonnemang jag hade. Jag svarade att jag hade Telenor och var nöjd och inte ville ändra något. Ändå lyckades han sälja på mig en förlängning av mitt abbonemang. Detta var på power i Jönköping. Mycket trevlig kille, extremt duktig. Han gick efter köpet runt kassan och till och med tog i hand. Bästa säljaren jag har stött på i mitt 40 åriga liv. Är ni smarta låter ni denna kille lära upp era andra säljare och så har ni ett vinnande koncept sen. Det var första gången jag var på power i Jönköping men Jag kommer fortsätta göra alla mina större elektronikköp hos er i Jönköping tack vare honom. Jag var klädd i mjukis dress men blev ändå behandlad med respekt. Varm, rolig, social, glimten i ögat och mycket duktig kille.
Jag har själv jobbat som säljare och försäljningschef i hela mitt yrkesliv. Sådanna säljare som denna växer inte på träd ! Håll hårt i honom och dra nytta av hans kompetens så han kan även lära sina kollegor att göra det han gör.

2026年4月23日

Hej Staffan,

Vilken fantastisk återkoppling att få. Det är verkligen roligt att höra om ett så varmt, professionellt och minnesvärt bemötande i Jönköping.

Det märks att upplevelsen gjorde starkt intryck, och det uppskattas extra mycket att du tog dig tid att beskriva både servicen, engagemanget och respekten du möttes av.

Sådana upplevelser är precis det vi vill att ett besök hos POWER ska kännas som. Tack för att du delade med dig.

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Trevlig personal

2026年4月21日

Hej Hans,

Tack för de fina orden om den snabba servicen och det trevliga bemötandet.

Det är väldigt roligt att höra att besöket levde upp till förväntningarna.

5つ星のうち1の評価

Utebliven leverans

Jag beställde en vara från Power online och fick i ett mejl den 13 mars bekräftelse på att min order var redo att skickas. Efter att ha väntat i 10 dagar utan leverans kontaktade jag kundservice angående den uteblivna leveransen. Den 26 mars fick jag ett sms från Power Jönköping där de meddelade att ett problem hade uppstått med Post Nord samt att varan tyvärr inte längre finns i lager.

Jag är besviken över hanteringen av ärendet.

2026年3月26日
自発的なレビュー

POWER.se - Jönköping からの回答

Hej Loreta och tack för att du delar med dig.

Vi förstår att det blir en besvikelse när man väntar på sin beställning och informationen inte riktigt hänger ihop längs vägen. Här har det varit ett spårningsproblem i kombination med att varan tyvärr inte längre fanns tillgänglig i lager, vilket gjorde att leveransen inte kunde genomföras. Vi har nu säkerställt att återbetalningen är klar och bör vara tillbaka hos dig. Vi önskar såklart att hela processen hade känts mer tydlig och trygg från början.

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Bra försäljare.

Bra försäljare.. försökte inte tvinga på mig annat..

2026年4月20日

Hej Juha,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen kändes trygg och hjälpsam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

5つ星のうち5の評価

Professionell personal och god…

Professionell personal och god bemötande.

2026年4月21日

Hej Ewa,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen präglades av professionellt bemötande och god service. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Trevligt bemötande och service

Trevligt bemötande och service

2026年4月20日

Hej Ann-Charlotte,

Tack för de fina orden om bemötandet och servicen. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Personal mycket trevlig

Personal mycket trevlig
Han hade kunskap om produkten och instruerade på ett bra sätt

2026年4月23日

Hej Berit,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och tydlig vägledning kring produkten.

5つ星のうち2の評価

Sälj viktigare än kundservice

Bad om hjälp med att hitta en vara med som var tvungen att passa till mitt specifika behov. Blev rekommenderad en vara som enligt personalen skulle funka perfekt för mitt ändamål men som det senare visade sig inte funkade alls. Det gick dock bra att lämna tillbaka varan dagen efter.

Överlag var personalen inte så professionell och hjälpsam utan verkade istället mer intresserade av att sälja och att trycka på mig nytt mobilabonnemang.

Väldigt tydligt att sälj är viktigare än praktisk hjälp och expertis.

2026年4月19日

Hejsan!

Tack ska du ha för att du berättar hur du upplevde ditt besök hos oss. Vi är glada att höra att returprocessen fungerade smidigt, det ska alltid vara enkelt att ändra sig när något inte blir som tänkt.

Samtidigt är det förstås inte den känsla vi vill lämna efter oss när en produkt inte lever upp till det behov som beskrevs från början. Rådgivningen ska kännas trygg, relevant och anpassad, och vi vill absolut att hjälpen ska väga tyngre än själva säljögonblicket.

Vi uppskattar att du lyfter både det som fungerade och det som kan bli bättre. Det hjälper oss att utveckla både vårt bemötande och vår vägledning framåt.
Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Fin service i butiken

Fin service i butiken. Toppen:)

2026年4月19日

Hej Fredrik,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick fin service i butiken. Toppen att besöket blev så bra.

Trevlig personal

2026年4月22日

Hej Barbro,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Jönköping var så bra och att bemötandet uppskattades.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。