POWER.se - Linköping レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Bonnorpsgatan 3, 582 73 Linköping, Tornby, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fick mycket god hjälp av säljaren att kolla olika alternativ för diskmaskin, 45 cm bred. Inklusive koll hos andra butiker (konkurrenter) Det slutade med att vi köpte en burk kalkupplösningspulver för... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Bra - men inga fem stjärnor då Power (som många andra företag) envisas med att vägra låta dig veta huruvida produkten är något för dig eller ej. "Du kan inte få känna på hur datamusen ligger i din han... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Smidigt och prisvärt. Och det är just det som ni behöver fortsätta med, och kanske bli ännu lite billigare för att komma ner i Elgigantens priser, för att fullt ut kunna konkurrera med dem. Jag är he... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Sjukt okunnig personal. Istället för att säga att dom inte visste den informationen jag frågade om den tv jag skulle köpa så hittade dom på. Lämnade tillbaka den då den inte hade den panelteknik dom p... もっと見る

企業情報

• Bonnorpsgatan 3, 582 73, Linköping, Tornby, スウェーデン

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Linköping

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

優良

(2,441)

過去12か月のレビュー数: 14,990

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Trevlig personal som hjälpte oss med…

Trevlig personal som hjälpte oss med vårt köp och lyssnade på våra behov.

2026年6月2日

Hej Birgitta,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att ni fick trevlig hjälp och att era behov blev lyssnade på. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

5つ星のうち5の評価

Handlar på POWER p.g.a de kunniga o…

Handlar på POWER p.g.a de kunniga o trevliga anställda som jobbar där.

2026年5月31日

Hej Håkan,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att den kunniga och trevliga hjälpen i varuhuset gör skillnad.

Vi uppskattar att du handlar hos POWER och att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Utmärkt anställd/säljare

Utmärkt säljare

2026年6月1日

Hej Lars,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i Linköping och att servicen uppskattades så mycket.

Trevlig personal.

Trevlig personal.

2026年6月1日

Hej Anders,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Linköping var så bra och att bemötandet uppskattades.

Trevlig personal

Vi fick bra service

Hej Anne Charlotte Elisabeth K,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att ni fick bra service och ett trevligt bemötande i Linköping. Det uppskattas verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

5つ星のうち4の評価

Välbemötande fick mycket bra…

Välbemötande fick mycket bra information am varan.

Hej Håkan,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och tydlig information om varan.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち5の評価

Mycket trevlig och kunnig personal och…

Mycket trevlig och kunnig personal och varorna vi köpte var bra.

Hej Anna,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att ni fick trevligt och kunnigt bemötande och att ni är nöjda med varorna ni köpte.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande 😊

2026年5月23日

Hej Krister,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande. Sådan feedback uppskattas verkligen.

5つ星のうち4の評価

Jag visste vad jag ville ha och det…

Jag visste vad jag ville ha och det fanns hemma. Jag fick svar på mina frågor och blev hjälpt av en kunnig person.

Hej Göran,

Tack för att du delar med dig.

Vad roligt att höra att produkten fanns hemma och att du fick tydliga svar och bra hjälp på plats. Det är extra uppskattat att höra att upplevelsen kändes kunnig och smidig.

5つ星のうち5の評価

Fick världens bästa kundservice av…

Fick världens bästa kundservice av Victor!
Tänk om fler var så proffsiga och bemötande som du i butikerna! Stjärna!!

2026年5月25日

Hej Lisa,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra hjälp i Linköping och ett så professionellt bemötande i butiken. Sådant uppskattas mycket, och det är extra kul när servicen gör så starkt intryck.

All the best, Erik at POWER! ⚡

5つ星のうち5の評価

Kunnig och duktig personal som lyssnade…

Kunnig och duktig personal som lyssnade på mina behov och hjälpa mig.

Hej Natalie,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick kunnig hjälp och blev lyssnad på utifrån dina behov. Sådant uppskattas mycket, och det är härligt att din upplevelse i Linköping blev så bra.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Trevligt bemötande.

Hej KrisTina,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande. Sådant uppskattas verkligen.

5つ星のうち5の評価

Bra service när jag köpte min klocka…

Bra service när jag köpte min Apple Watch

Hej Annica,

Tack för de fina orden om upplevelsen i Linköping.

Det är väldigt roligt att höra att köpet av din Apple Watch kändes bra och att servicen uppskattades.

bra utbud

bra utbud, fina priser

2026年5月22日

Hej där,

Tack för den fina recensionen!

Vad roligt att höra att du uppskattar både utbudet och priserna.

Det är verkligen kul att få sådan feedback.

5つ星のうち4の評価

bra kontakt med försäljaren.kunnig och…

bra kontakt med försäljaren.kunnig och trevlig.

Hej Wilzén,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra kontakt och ett trevligt bemötande.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

5つ星のうち5の評価

Mycket trevligt bemötande och all hjälp…

Mycket trevligt bemötande och all hjälp jag önskade.

Hej Marita,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och den hjälp du önskade.

5つ星のうち1の評価

Siempre he sido bienvenido po en la…

Siempre he sido bienvenido po en la última visita no hubo buena atención

2026年5月18日

Hello!

Thank you for your review! It makes us happy to hear that you’ve normally had such a welcoming experience with us. We’re sorry this latest visit felt different and didn’t leave the same good impression. We know small things in the service can make a bigger difference than people think. Really appreciate you pointing it out and keeping it honest with us!

You are welcome back any time!

All the best,
Saga at POWER!⚡