Betongvägen 1f, 973 45 Luleå, Norrbottens län, SE
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
企業が回答しました
Gjorde en beställning med hjälp av mobilen. Fick svar på SMS att jag kunde hämta min vara. Blev uppringd strax efteråt. ”Bokföringen” stämde inte.Men varan skulle beställas till samma pris och jag sku... もっと見る
企業が回答しました
Kom in för att köpa en billigare Electrolux tvättmaskin. Stjärnan till säljare Markus var så pass duktig att jag lämnade butiken med en maskin för nästan dubbla priset. Är övertygad att jag inte hade... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kommer in på Power när det är en dryg timme kvar till stängning. Fullt med personal som verkar ha tid för...varandra? Allt var rörigt och personalen verkade ha noll intresse att ta hand om sina kunder som alla fick vänta ganska länge. Endast killen i kassan verkade vara instämplad??? När han lämnade över dotterns smartklocka varnade han för att han kan ha gjort ett dåligt jobb med skyddsglaset jag betalade extra för, vilket visade sig vara sant. Det lossnade en vecka senare. Har inte haft varken tid eller ork att ta tag i det. Kommer aldrig handla hos er igen.

POWER.se - Luleå からの回答
Förhandsbokade en diskmaskin via webben. När jag kom till butiken gick jag till kassan för att betala, men blev hänvisad till vitvaruavdelningen. Där fick personalen knappa in beställningen, för att sedan hänvisa mig tillbaka till kassan för att genomföra betalningen.
Hela processen kändes onödigt omständlig – lite som att gå över ån efter vatten. När en vara redan är beställd via webben borde betalningen och utlämningen kunna hanteras på ett smidigare sätt.

POWER.se - Luleå からの回答
Vid upphämtning av beställda (och betalda) varor visade sig bara en av tre finnas.
Även fast bemötandet var ok och jag fick rabatterat pris på annan vara så var omständigt. Framförallt eftersom att jag var tvungen att göra ett nytt köp (även på varan jag redan hade betalat) eftersom att ett återköp gjordes på de varor jag beställt.
Tjorv. Trots bra bemötande så bör systemen ses över.

POWER.se - Luleå からの回答
Bra pris på en kaffemaskin men säljaren visste ingen info om maskinen i stort sett. Frågade vad för kaffe som ska vara i den men säljaren visste ej säkert. Fanns inte instruktionsbok eller kartong vilket inte gör mig något. Men då vill man ändå ha mer info om hur maskinen funkar och vilket kaffe som ska vara till den.

POWER.se - Luleå からの回答
En snabb försäljare som sökte upp mig och kunde hjälpa mig. Jag behövde inte gå runt och leta efter personal som hos konkurrenten...

POWER.se - Luleå からの回答
Jag och killen var och skulle köpa hörlurar b.la av er. Han skulle köpa dom rättare sagt och vi kände att vi blev lurade på vad dom skulle kosta egentligen.
Han dubbelkollade och läste på skylten att dom skulle kosta 1999 kr och även säljaren bekräftade att det skulle gå in för det priset.
Men sen när vi kom till kassan gick hörlurarna in för 3740 kr och då skyllde dom på att någon kund hade lagt dom fel och att hörlurarna inte alls skulle kosta 1999. Sagt pris från början gäller.
Så dåligt av dom att köra med lockpriser för att få folk att köpa mer. Inte nöjd med upplevelsen hos Power...ni kan bättre!

POWER.se - Luleå からの回答
Trevlig personal som både gav fakta och gav lite tips på ett roligt sätt. Väldigt nöjd med produkten.

POWER.se - Luleå からの回答
Tycker det är toppen att kunna få hjälp med varor för kunna få bästa möjliga hjälp

POWER.se - Luleå からの回答
Enkelt å bestille klikk og hent, betale i butikk, hente uten kø. Produkt var meget bra. El sparkesykkel.

POWER.se - Luleå からの回答
Professionell, rak & ärlig personal som inte säljer på/tvingar på en det man inte vill ha. Kommer med tips, råd & förklarar grundligt för och nackdelar med olika produkter. Rekommenderar varmt!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。