POWER.se - Luleå レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Betongvägen 1f, 973 45 Luleå, Norrbottens län, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Förhandsbokade en diskmaskin via webben. När jag kom till butiken gick jag till kassan för att betala, men blev hänvisad till vitvaruavdelningen. Där fick personalen knappa in beställningen, för att... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Gjorde en beställning med hjälp av mobilen. Fick svar på SMS att jag kunde hämta min vara. Blev uppringd strax efteråt. ”Bokföringen” stämde inte.Men varan skulle beställas till samma pris och jag sku... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Bra pris på en kaffemaskin men säljaren visste ingen info om maskinen i stort sett. Frågade vad för kaffe som ska vara i den men säljaren visste ej säkert. Fanns inte instruktionsbok eller kartong vil... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kom in för att köpa en billigare Electrolux tvättmaskin. Stjärnan till säljare Markus var så pass duktig att jag lämnade butiken med en maskin för nästan dubbla priset. Är övertygad att jag inte hade... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

• Betongvägen 1f, 973 45, Luleå, Norrbottens län, スウェーデン

Promotion box for POWER.se - Luleå

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

優良

(1,732)

過去12か月のレビュー数: 14,909

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Alltså man köper en tv för nästan 10000…

Alltså man köper en tv för nästan 10000 och då är den inte klar. Vad är det för jäkla skämt. Det ska kalibreras skärmen efter butikens ljusförhållanden. Det blir ju såklart inte bra. Som att köpa en ny bil och motorn inte riktigt är justerad. Man får betala extra för det. Och man får inte ens skriva vad man tycker här utan att bli redigerad. Nä skärp er!

2026年7月18日

Hej Tomas!

Tack för att du delade med dig av din upplevelse. Vi förstår att förväntningarna är höga när man investerar i en TV i den prisklassen. Då vill man såklart känna att allt är redo att användas direkt utan några frågetecken.

Det finns olika nivåer av bildinställningar och den mer omfattande kalibreringen är en tjänst som erbjuds för den som vill finjustera bilden ytterligare. Samtidigt förstår vi att det kan skapa funderingar. Vi tycker att det är viktigt att informationen kring sådana tjänster är så tydlig som möjligt så att det blir enkelt att veta vad som ingår och vad som är ett tillval.

Vi såg också att du tog upp hur recensioner hanteras. Det är självklart viktigt att man känner att man kan lämna sin åsikt och vi uppskattar att du berättar hur du upplevt det. Tack för att du tog dig tiden att skriva. Även när vi får kritik hjälper den oss att förstå hur våra kunder tänker och vad de förväntar sig.

Vi hoppas att du får många trevliga timmar framför din nya TV och att den lever upp till dina förväntningar när allt är på plats!

Ha en fortsatt fin sommar,
Ebba på POWER!⚡

5つ星のうち5の評価

fick väldigt bra information och…

fick väldigt bra information och positiv hjälp

2026年7月15日

Hej kjell,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du fick bra information och positiv hjälp.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av din lokala POWER-butik⚡

Hej Maria,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett fantastiskt bemötande av personalen i Luleå.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

5つ星のうち4の評価

Säljaren gjorde ett bra jobb

Säljaren gjorde ett bra jobb, jag blev klar över vad jag vill ha och behöver.

2026年7月14日

Hej Ann-Katrine,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du fick bra hjälp och att besöket gjorde det lättare att landa i vad du vill ha och behöver.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Luleå.

5つ星のうち2の評価

FörsäkringsköpBlev ”påtvingad” köpa försäkring vilket…

Blev ”påtvingad” köpa försäkring vilket är absolut onödigt, skulle gärna anulera den och pengarna åter
Anders Öberg

2026年7月14日

Hej Anders!

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det var tråkigt att höra att det kändes som att försäkringen var något du behövde köpa. Vår ambition är alltid att informera om de olika alternativ som finns så att varje kund själv kan välja det som passar bäst.

Olyckor händer lättare än man tror och om produkten skulle tappas i golvet, råka ut för en vätskeskada eller bli stulen kan försäkringen vara en riktigt bra trygghet. Den har ingen självrisk, inget åldersavdrag och fortsätter dessutom att gälla även efter en skada. Behöver produkten repareras eller bytas ut hjälper vi till genom hela processen.

Om du däremot känner att försäkringen inte är något för dig är det självklart helt okej. Då är du varmt välkommen in till varuhuset så hjälper vi dig att säga upp den och svarar gärna på eventuella frågor du kan ha.

Tack igen för att du tog dig tid att lämna din feedback. Den hjälper oss att bli ännu bättre på att ge tydlig information och skapa en bra upplevelse för alla våra kunder!

Ha en fortsatt fin sommar,
Ebba på POWER!⚡

Snabb och kompetent service

Snabb och kompetent service, gjorde både en försäljning via RePower och därefter ett köp av ny produkt. Allt sköttes proffsigt och snabbt!

2026年7月12日

Hej Moa,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att både din försäljning via RePower och köpet av din nya produkt gick snabbt och smidigt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse av POWER Luleå.

Min order fanns inte :/

Min order fanns inte :/

2026年7月10日

Hej Carina,

Tack för att du delar detta. Det är verkligen frustrerande att komma till butiken i Luleå och upptäcka att ordern inte fanns där som väntat 😕💬

Det här har nu förts vidare till butiken i Luleå så att de kan se över vad som har hänt kring upphämtningen och orderhanteringen. Vi tar med oss din feedback för att granska rutinerna kring reservation och utlämning 😊

Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Din återkoppling hjälper oss att förbättra upplevelsen framåt 🤗

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse 😊

Trevlig personal

Trevlig personal, tydlig information, det kändes helt enkelt pålitliga.

2026年7月10日

Hej Per,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som trevlig och informationen som tydlig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Luleå, och det betyder mycket att besöket kändes pålitligt.

JOHN på Power i Luleå

JOHN på Power i Luleå! Han hjälpte mig med att kolla att min gamla ipad var stendöd. När jag sedan valt ut en IPad Air hjälpte han mig med överföringen, hjälpte mig att välja utrustning och hörlurar med stort tålamod. Allt blev perfekt!
Stort tack från en 76-årig kvinna!

2026年6月8日

Hej Siv,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick så trygg och tålmodig hjälp i Luleå och att allt fungerade perfekt med din nya iPad Air, överföringen och valet av tillbehör.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att du blir riktigt nöjd med din nya produkt.

Trevlig personal.

2026年7月1日

Hej Marika,

Tack för de fina orden om personalen i Luleå! Det är väldigt roligt att höra att du hade en trevlig upplevelse hos oss.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag avPOWER Luleå⚡

Bra service

Hej Kenneth,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra service i Luleå.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag avPOWER Luleå⚡

5つ星のうち1の評価

Inkompetens

Säljaren skulle hjälpa mig att starta telefonen jag precis köpt så att den skulle vara fullt användbar. Betalade till och med för det hundratals kr. Han lyckades absolut inte! Det var pinsamt att stå och titta på när han slösade med min tid och pengar! Nej det var sista gången jag gjorde affärer på POWER!

Hej Tony,

Vi beklagar verkligen att servicen i samband med din nya telefon inte alls blev som utlovat. Vårt mål på POWER är att du som kund ska känna dig trygg och redo att använda din produkt direkt, och det gör oss uppriktigt ledsna att höra att vi i stället orsakade frustration och tidsförlust.

Vi förstår att ditt förtroende för oss har påverkats negativt, men vi vill gärna få möjlighet att försöka rätta till detta. Eftersom tjänsten du betalade för inte kunde slutföras vill vi naturligtvis hjälpa dig med en lösning.

Varmt välkommen att kontakta oss på kundservice@power.se eller ringa 08 517 66 000 så att vi kan titta på ditt ärende och se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Felix på POWER! ⚡️

Hjälpsam personal

Hjälpsam personal

2026年6月27日

Hej Peter,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälpsam service i Luleå. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち5の評価

Trevlig personal som prismatchade min…

Trevlig personal som prismatchade min produkt!

Hej Linett,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och hjälp med prismatchning av din produkt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådant betyder mycket och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Mycket vänlig och hjälpsam

Mycket vänlig och hjälpsam. ☺️

2026年6月23日

Hej Else-Maj,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade en så vänlig och hjälpsam upplevelse hos POWER Luleå.

5つ星のうち5の評価

En väldigt trevlig expedit gav väldigt…

En väldigt trevlig expedit gav väldigt god service utan överdrifter.

2026年6月25日

Hej Britt-Inger,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick trevlig och balanserad service i Luleå.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får välkomna dig igen.

Mycket bra service

Mycket bra service

2026年6月22日

Hej Tomas,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick mycket bra service i Luleå.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hjälpsamma

Är det problem med någon elektronik eller annat så löser Power det. Mycket serviceinriktad. Speciellt personalen.

2026年6月21日

Hej Tyra,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det är väldigt roligt att höra att du upplevde servicen som hjälpsam och serviceinriktad, särskilt från personalen i Luleå. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Luleå⚡

Helnöjd

Helnöjd. Hittade vad jag sökte.

2026年6月23日

Hej Margareta,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du blev helnöjd och hittade det du sökte hos oss.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Lätt

Enkelt att boka och hämta

2026年6月18日

Hej Håkan,

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att det var lätt och enkelt att boka och hämta.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。