POWER.se - Sundsvall レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Gesällvägen 11, 857 53 Sundsvall, Skönsberg, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Påminnelse om uthämtning av vara inom 24 Tim. Inte möjligt för mig. Försökte ringa butiken. Telefon avstängd helg. Försökte få kontakt via kundtjänst mail o chat - ingen åtgärd över helgen. Måndag f... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Den övergripande upplevelsen var bra. Jag noterade att den medarbetare jag interagerade med, gällande frågor om en övervakningskamera, inte besatt någon som helst kunskap om produkten. Vilket ledde ti... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag hade lagt en order och en mycket duktig säljare gick igenom min order och tittade på alternativ så att allt skulle bli så bra som möjligt för mig som kund(köpte en integrerad diskmaskin). Kommer a... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Finns det ens något bättre ställe att bemötas på de fina sättet som man gör här på POWER i Sundsvall. Jag har fått hjälp av en kille 2 gånger vid 2 olika tillfällen. Han heter Mattias och haft så bra... もっと見る

企業情報

• Gesällvägen 11, 857 53, Sundsvall, Skönsberg, スウェーデン

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Sundsvall

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

優良

(2,135)

過去12か月のレビュー数: 14,894

レビューを書く

En bra produkt

En bra produkt , den suger...😉
Dammsugaren alltså

2026年9月2日

Hej Jan,

Tack för ett roligt och positivt omdöme! Det är alltid trevligt att höra att dammsugaren gör sitt jobb och suger på rätt sätt. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Duktig & påläst säljare

Duktig & påläst säljare

2026年9月2日

Hej pia,

Tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det är fantastiskt att höra att du fick hjälp av en duktig och påläst säljare i vår Sundsvallsbutik. Vi är väldigt glada över att du hade en bra upplevelse hos oss. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Sundsvall⚡

Hej Gunilla,

Tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med dina hörlurar och att upplevelsen hos POWER Sundsvall levde upp till förväntningarna. Vi älskar att höra när pris och kvalitet går hand i hand. Välkommen åter!

Professionellt och lättsamt

Bra jobbat ..

Hej Ivan,

Tack för en fantastisk recension! Det gör oss glada att höra att du upplevde mötet med oss som professionellt och lättsamt. Vi strävar alltid efter att skapa en bra helhetsupplevelse, från första kontakten till att du har din produkt i handen. Dina ord betyder mycket för oss i Sundsvall. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Sundsvall⚡

5つ星のうち3の評価

Kartongen var trasig när jag hämtade ut…

Kartongen var trasig när jag hämtade ut paketet. Tog sju dagar innan den kom.

Hej Helen,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det är tråkigt att höra att kartongen var trasig när du hämtade ut paketet och att leveransen tog längre tid än förväntat. Vi vill gärna se till att detta hanteras på bästa sätt. Om produkten inuti har tagit skada eller om något saknas, rekommenderar vi att du tar tydliga bilder på både skadan och förpackningen och hör av dig till vår kundservice direkt så kan de hjälpa dig vidare. Om produkten däremot ser oskadd ut trots kartongen, är det ändå bra att rapportera detta så att vi kan följa upp med transportören.

Kunnig

Kunnig, behjälpligt och trevligt personal

Hej Janis,

Tack för din fina recension och fyra stjärnor! Det gläder oss att du upplevde personalen som kunnig, behjälplig och trevlig under ditt besök. Vi strävar alltid efter att erbjuda en bra upplevelse och det är fantastiskt att höra att det märktes. Välkommen tillbaka till POWER Sundsvall när som helst!

Inga problem

Inga problem

Hej Markus,

Tack för din fantastiska recension och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att höra att allt fungerade smidigt och att du inte stötte på några problem. Sådan feedback är precis vad vi strävar efter varje dag. Välkommen åter till POWER Sundsvall när som helst!

Sundsvall

Mycket bra 👍

2026年8月27日

Hej herman,

Tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det gör oss riktigt glada att höra att du hade en bra upplevelse hos oss i Sundsvall. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din feedback med oss. Vi hoppas få se dig igen snart i butiken.

Duktig serviceminded försäljare

Snabb service, tålmodig försäljare, Dana, kunnig och lyhörd.

2026年8月27日

Hej lena,

Vad roligt att höra om din upplevelse i vår Sundsvallsbutik! Det låter som att du fick en riktigt bra hjälp av en kunnig och lyhörd säljare. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela denna positiva feedback med oss. Det är alltid fantastiskt att läsa om besök där servicen är snabb och säljaren visar tålamod och engagemang. Tack för att du valde POWER!

Hej Ingela,

Vad roligt att höra att du hade en bra upplevelse hos oss i Sundsvall! Det gör oss glada att personalen var tillmötesgående och hjälpte dig på bästa sätt. Vi ser fram emot att få välkomna tillbaka dig till butiken framöver.

5つ星のうち2の評価

Önskar bättre support och hjälp för att…

Önskar bättre support och hjälp för att starta apparaten vi köpt
inte bara det är "bara att starta" ......

Hej Max,

Tack för att du delar med dig av detta. Det är inte den hjälp man ska få när man behöver komma igång med en ny apparat, och jag förstår att svaret du fick kändes otillräckligt. 😊

Din synpunkt om stödet i Sundsvall och hjälpen med att starta apparaten har redan förts vidare till butiken så att de kan se över både bemötandet och hur man hjälper till vid uppstart. 💬

Om du vill att jag ska försöka hjälpa dig vidare direkt här, skriv gärna vilken apparat det gäller och exakt vad som händer när du försöker starta den, till exempel om den inte får ström, visar ett felmeddelande eller stannar vid ett visst steg. Då kan jag guida dig vidare så långt informationen räcker. 🤗

5つ星のうち4の評価

Hittade snabbt det jag sökte

Hittade snabbt det jag sökte, utmärkt hjälp i kassan med tips på kompletterande produkter jag oxå köpte

2026年7月30日

Hej kund,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du snabbt hittade det du sökte och fick bra hjälp i kassan med tips på kompletterande produkter.

Det är precis den typen av upplevelse vi vill ge i varuhuset, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Enkelt 9ch produkten fanns hemma

Enkelt 9ch produkten fanns hemma

Hej Nina,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att allt var enkelt och att produkten fanns hemma när du behövde den.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち5の評価

Hittade och de kollade att jag köpt…

Hittade och de kollade att jag köpt rätt saker

Hej Carina,

Tack för din fina recension. Det är verkligen roligt att höra att du fick hjälp att hitta rätt och att allt kontrollerades ordentligt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Sundsvall.

Jag var nöjd

Jag var nöjd

Hej Marja,

Tack för din fina recension. Det gläder oss att höra att du var nöjd med din upplevelse hos POWER Sundsvall.

För korta skruvar …

Jag köpte en tv som jag frågade en säljare om och ett väggfäste som säljaren sa att det skulle passa,men när jag skulle skruva fast skenorna till fästet i tv:n så var skruvarna för korta det tycker jag är dåligt.

Hej Karl-Johan,

Tack för att du delar med dig. Det låter inte som en bra upplevelse när väggfästet rekommenderades som passande men skruvarna ändå inte räckte till.

Skruvlängden kan variera mellan olika TV-modeller, även när själva väggfästet är kompatibelt, så det är viktigt att både VESA-mått och rätt skruvdimension stämmer.

Om du vill får du gärna kontrollera TV:ns specifikationsflik för information om Väggfäste (VESA), och även se över väggfästets specifikationer under kompatibilitet och VESA-standard.

Tack igen för din återkoppling, den är värdefull.

Snabb och distinkt information

Snabb och distinkt information. Informerade om rabatt möjligheter på eget initiativ.

Hej Sara,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb och tydlig information, och att hjälpen kring rabattmöjligheter uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち5の評価

Produkten var bra och hade bra pris.

Produkten var bra och hade bra pris.

Hej Constantin,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med produkten och att priset kändes bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち5の評価

Trevlig personal och fick hjälp direkt.

Trevlig personal och fick hjälp direkt.

2026年7月30日

Hej Leif,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande i Sundsvall.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Trevlig och hjälpsam personal

Trevlig och hjälpsam personal

Hej Johan,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som trevlig och hjälpsam.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。