POWER.se - Umeå レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Marknadsgatan 5D, 904 22 Umeå, Teg, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Hittade det jag ville. Men det var på egen hand. Uppskattar sortimentet på power men synd bara att säljarna har mer fullt upp med att prata med varandra. Upplevs oengagerat, slappt och lite nonchalant... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Köpa tv var lätt toppenservice. Köpte glaskanna till min mockamaster bryggare, bråttom fel kanna. Tillbaka i butik för att byta men rätt modell på kanna hade ni inte. Hänvisade till nätet att bestä... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Efter det första köpet av bärbar dator som visade sig vara trasig så löstes det snabbt och smidigt på plats i butiken i Umeå då jag uppdaterade och kunde köpa med mig en ny och fungerande hem igen. Ta... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Var ute efter en blender, fick fantastiskt bemötande, rätt produkt för mitt behov samt frågor om fler behov som ledde till ytterligare behovs köp som jag annars fortsatt skjuta på framtiden. Har nu oc... もっと見る

企業情報

• Marknadsgatan 5D, 904 22, Umeå, Teg, スウェーデン

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Umeå

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

ほぼ満足

Bra kunskap

2026年5月31日

Hej Bengt,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du upplevde bra kunskap. Sådan feedback uppskattas mycket.

5つ星のうち3の評価

Hämtade en förbeställd pryl.

Hämtade en förbeställd pryl.
Inget upphetsande. Väldigt ung personal, utom en gråhårig man på vitvaror. Så ledsen ut men klöckte fram tjena.

2026年5月29日

Hej Ingmar,

Tack för att du delar med dig.

Det är bra att din förbeställda produkt fanns redo för upphämtning, men upplevelsen i varuhuset låter ganska anonym och inte särskilt välkomnande.

Vi uppskattar den här typen av återkoppling, eftersom bemötandet i butiken är en viktig del av helhetsupplevelsen.

Bra hjälp och support

Bra hjälp och support

2026年5月28日

Hej Gunnar,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp och support. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Hej Lars-Göran,

Tack för den fina återkopplingen. Det är verkligen roligt att höra att allt fungerade smidigt och utan problem.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra pris

Bra pris, bra produkt, hade ingen direkt kontakt med personalen men hon u ladan hälsade iaf

2026年5月23日

Hej Fredrik,

Tack för den fina recensionen. Vad roligt att höra att du är nöjd med både priset och produkten, och att du ändå fick ett trevligt bemötande på plats.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Butiken välplanerad

Butiken välplanerad, enkelt att hitta det man behöver. Vänlig personal.

2026年5月23日

Hej Christine,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att butiken upplevdes som välplanerad och att det var enkelt att hitta det du behövde.

Det är också väldigt uppskattat att du lyfter den vänliga hjälpen i varuhuset. Sådant betyder mycket att få höra.

5つ星のうち4の評価

Hej Christer,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var snabb och kunnig. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

5つ星のうち4の評価

Bra!

Bra, trevlig personal.

2026年5月20日

Hej Roland,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var bra och att bemötandet uppskattades.

Vi hoppas att få hjälpa till igen framöver.

5つ星のうち5の評価

Tjejen i kassan var såå hjälpsam!

Tjejen i kassan var såå hjälpsam!

2026年5月21日

Hej Rut,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick så hjälpsam service i kassan i Umeå. Sådan feedback uppskattas mycket.

Hej Robin,

Tack för din recension.

Det låter som att upplevelsen känns oklar eller svår att bedöma.

Om du vill får du gärna skriva lite mer om vad du menar, så blir det lättare att förstå vad som fungerade bra i Umeå och vad som kunde ha varit bättre.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Bra kund bemötande

Bra kund bemötande

2026年5月15日

Hej Redouane,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet upplevdes som bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

2026年5月18日

Hej Eva,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i Umeå.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Bra bemötande.

Väldigt bra bemötande och kunnig personal.

2026年5月19日

Hej där,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och att hjälpen upplevdes som kunnig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち1の評価

Köpte produkt som stod som rea kassan…

Köpte produkt som stod som rea kassan försökte sälja den för fullpris. Hade även frågat om produkten var kompatibel med att installera custom firmware vilket jag fick berättat att det inte skulle vara några problem. Gick inte att installera firmware på den. 2000kr i sjön

2026年5月17日

POWER.se - Umeå からの回答

Tack för ditt omdöme! Vi förstår att det här inte riktigt blev den smidiga upplevelsen man vill ha när man köper ny teknik. Det är klart att det känns frustrerande när det blir oklarheter kring både pris och kompatibilitet, särskilt när man redan hunnit planera vad produkten ska användas till. Vi hoppas kunna ge dig en smidigare upplevelse nästa gång!

Ha en fortsatt fin dag!
Saga på POWER!⚡

Trevlig hjälpsam personal.

Trevlig hjälpsam personal.

2026年5月19日

Hej Birgitta,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick trevlig och hjälpsam service i Umeå. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Bra personal

Bra personal

2026年5月16日

Hej Patrik,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen i Umeå var så bra och att bemötandet uppskattades.

Hej Veronica,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick trevlig hjälp och ett bra bemötande i Umeå. Sådant uppskattas verkligen.

5つ星のうち2の評価

Jag har köpt många grejer

Jag har köpt många grejer! Det andra får ju 4-5 men en 1:a på routern jag köpte som ny! Den var definitivt använd och jag behövde återställa den till fabriksinsällningar! så det var riktigt dåligt ! Att jag inte fick rabatt eller information om det!

2026年5月16日

Hej Marit,

Tack för att du kontaktar oss och för att du är en återkommande kund! Det var tråkigt att höra om din upplevelse med routern. Vi förstår din besvikelse när en produkt inte lever upp till förväntningarna och dessutom verkar ha varit använd. Det är inte så vi vill att det ska fungera.

Om du inte redan varit i kontakt med vår kundservice hjälper vi dig gärna att se över detta och hitta en lösning! ☺️

Ha en fin dag,
Erika på POWER!⚡

Hej Test,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra personlig service och ett gott bemötande. Sådant uppskattas verkligen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。