Powerbanken.dk レビュー

1,129
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk kundeservice. Tak for hjælpen til Tobias. Selvom det produkt vi havde købt endte med at blive refunderet tilbage igen, så gjorde Tobias det til en god og tryg proces. Samt virkelig hu... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Super Chat service. Har brugt Anker siden de kom frem, nu har jeg så lært RAVpower at kende, via Powerbanken.dk. Jeg fik via chat, en god teknisk forklaring på hvordan de forskellige teknologier... もっと見る

5つ星のうち1の評価

For stort/tykt USB C Stik...Dermed ubrugeligt Jeg købte et ikke helt billigt kabel, hvor USB C stikket IKKE passer størrelsesmæssigt til bla USB C oplade hunstikket på min Samsung Galaxy S8.. Metal'k... もっと見る

企業情報

1. 電池店
  2. 携帯電話アクセサリ店
  3. パソコンと周辺機器の店
  4. ハイファイ店

Powerbanken.dk について

さまざまな外部ソースから提供された情報

Vores målsætning er at blive danskernes foretrukne leverandør af powerbanks og opladere og samtidig levere den højeste kvalitet og kundeservice, der er på markedet.

Besøg os på www.powerbanken.dk og få hjælp til det helt rigtige køb via vores livechat.

Genvej til vores produktkategorier:

(1,129)

過去12か月のレビュー数: 9

レビューを書く

KANON GOD & HURTIG SERVICE

Skrev mandag om en reklamation på et ur til min 9 årig dreng. Dagen efter fik vi det leveret til nærmeste GLS pakkeshop.
Venligste betjening, og at det er den samme man kommunikerer med er SÅ dejligt :) Nyt ur og en meget glad dreng der nu allerede har taget det i brug.
Tusind tak til Tobias fra Powerbanken.dk

2022年9月26日

God service - reklamation

Jeg købte børne smart watch på Powerbanken.dk. Efter noget tid gik uret desværre i stykker. Jeg ringede til dem og kom hurtig i gennem til venlig dansktalende medarbejder som uden problemer sendte nyt smart watch. Da vi fik det nye ur havde vi problemer med uret ikke ville godtage SIM kort. Jeg ringede til Powerbanken.dk og fik igen serviceminded medarbejder i røret som kunne hjælpe mig på stående fod. Jeg er meget imponeret over deres viden og service niveau samtidig med vi er meget glade for uret. Kan varmt anbefale denne hjemmeside.

2022年8月17日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk kundeservice ved reklamation!!!

Min søn fik et ur i fødselsdagsgave af sin farmor. Urets batteri viste sig efter 3 måneder at have en defekt og var udvidet/eksploderet, så selve urkassen var udvidet på bagsiden.
Jeg havde en forventning om, at jeg nu skulle til at sende 1.000 billeder og argumentere for hvordan jeg var sikker på, at vi havde opladet og behandlet det efter forskrifterne. Prøvede med en kort forklaring og et billede i første omgang. Til min store overraskelse blev jeg mødt af et yderst professionel og hurtigt løsningsforslag. Tobias fra Powerbanken svarede samme dag og sendte et nyt ur uden yderligere diskussion. DET KALDER JEG KUNDESERVICE! Handler helt sikkert hos dem igen, når jeg mangler noget fra deres sortiment! Tak for god kundeservice!

2022年9月22日

Perfekt serice

Ordren blev bekræftet en time efter mit køb og ankom hjem dagen efter. Det kan ikke blive meget bedre :)

2022年9月9日

Verdens klasse service!!

Jeg er normalt imod give anmeldelser ud fra bare at købe noget og modtage det.
Men vi købte et ur til vores datter og da vi købt det fik vi den bedste service!
Nu er uret desværre holdt op med at lade, samme dag jeg skrev fik jeg allered en løsning på problemet.
Helt i gennem faktisk service, ikke bare når man skal købe noget men os når der er noget andet er hjælpen at finde !!
Kan kun anbefale at købe herfra!

2022年9月9日
5つ星のうち5の評価

Jeg købte et produkt hos dem og ved…

Jeg købte et produkt hos dem og ved første brug gik det i stykker, og jeg skrev til dem om jeg kan returnere det eller få et nyt. Og de svarede dagen efter med en pæn besked, og de tilbød mig en gratis.
Jeg er faktisk chokeret over, hvor god service de har.
Kan godt anbefales 100 ud af 10. 🙂

2022年9月7日

God kundeservice

Købte et produkt, der gik i stykker efter tre dage. Efter at have skrevet til virksomheden afsendte de hurtigt et nyt produkt, og jeg behøvede ikke engang returnere det gamle. God stil, og super god kundeservice.

2022年8月16日

Super service!!!

I have bought a smartwatch a couple of months ago and the delivery was very fast. After 5 months of using the watch it broke and I sent a email about my 'complain'.
Without hesitation they sent me a new watch, really a great service!
I highly recommend to buy products here!

2022年8月16日

Hurtig og god serve.

Vi modtog en vare som ikke virkede som det skulle. Jeg sendte en mail om problemet med uret vi havde købt og dagen efter sendte de et nyt ur uden problemer.
Hurtig og god service.

2022年8月10日
5つ星のうち1の評価

Dårlig service

Dårlig service. Har skrevet til dem flere gange til dem om en reklamation, og de har kun åbent i 2 timer om dagen.

Endelig fik jeg svar og kunne sende varen som ikke virkede til dem… men igen lang svar tid. Andre steder refundere de med det samme.

2022年7月23日
Powerbanken.dk ロゴ

Powerbanken.dk からの回答

Hej Ronnie

Jeg har lige fulgt op på din sag som jeg lige vil opsummere her.

Du henvender dig natten til torsdag med en reklamation. Vores support svarer dig ved middagstid torsdag, hvor de sender dig et returlabel.

Du skriver igen fredag aften, hvilket du får svar på mandag morgen.

Jeg har svært ved at se, hvordan vi skal kunne hjælpe dig hurtigere end dette, da vi har lukket i weekenden.

Vores telefon er åben 3 timer hver dag, men vores chat og mails er åben hele dagen.

Mvh.
Jacob

Super service

Første powerbank jeg fik var defekt, men medarbejderne var super hurtige til at få sendt en ny afsted uden omkostninger og den virker som den skal👍 Super god kundeservice, kan klart anbefales til formålet!

2022年7月18日

God oplevelse ved reklamation

Jeg har handlet nogen gange hos Powerbanken.dk.
Hurtig levering og er godt tilfreds med mine køb.
Jeg har lige haft et reklamation på et oplader kabel til Surface Pro, hvor ledningen begyndte at løsne sig ind mod pc adapteren. Jeg fik en hurtig og meget fair behandling og fik et nyt oplader kabel tilsendt. Jeg skulle ikke sende det defekte kabel tilbage.
Jeg er meget tilfreds

2022年7月8日