Presentkort.com レビュヌ 26

TrustScore 5段階評䟡の2

2.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

OBS !!! LÀgg inte era pengar pÃ¥ presentkort hos presentkort.com för man fÃ¥r inte tillbaka nÃ¥got !!! Dom skickade tillbaka en mail med digitalt presentkort och en lÀnk som inte fungerar. Har kontaktat... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Köp inget presentkort hÀr. Fick inget presentkortsnumner o kunde dÀrför inte ge bort presentkortet. Fick inte heller tillbaka pengarna. Fy...gick köpa ett annat presentkort hos ett seriöst företag.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

OBS!! BedrÀgeri BedrÀgeri!! Köp inget presentkort för du fÃ¥r inget! De lÃ¥ter mycket seriösa och det Àr lÀtt att bli lurad hÀr! Köpte Interflora presentkort för 1000 kr till vÀnner som tack
 inge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde ett presentkort pÃ¥ panduro och allt gick smidigt. Sidan var enkel att förstÃ¥ och presentkortet dök upp snabbt upp i brevlÃ¥dan. Perfekt nÀr man Àr ute i sista sekunden som jag brukar vara.... もっず芋る

2.2

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

BEDRAGARE - undvik till varje pris

Jag blev lurad pÃ¥ ett Nintendo eShop-kort som jag köpte via presentkort.com. Koden jag fick fungerade inte alls, och nÀr jag kontaktade kundtjÀnst fick jag INGET svar överhuvudtaget. Varken bekrÀftelse, hjÀlp eller Ã¥terkoppling. Det har gÃ¥tt flera dagar – tyst som i graven.

Detta företag tar dina pengar, levererar ogiltiga koder och gömmer sig sedan bakom en obefintlig kundservice. Det Àr skrÀmmande hur oseriösa de Àr – man förvÀntar sig Ã¥tminstone ett svar, men inte ens det lyckas de med.

Jag kÀnner mig fullstÀndigt lurad, bedragen och totalt ignorerad. Att de ens får fortsÀtta bedriva verksamhet Àr ett mysterium.

Handla INTE hÀr. Vill du slÀnga dina pengar i sjön – dÃ¥ har du hittat rÀtt sida.
Vill du dÀremot ha fungerande presentkort och nÃ¥gon form av service – gÃ¥ nÃ¥gon annanstans.

0 av 5 stjÀrnor. Aldrig mer.

2025幎6月2日

Hej Stefan,

Tack för ditt meddelande. Vi ser att du kontaktade oss på söndag kvÀll runt halv sju, och vi svarade direkt på måndag morgon klockan 11.

Min kollega Sander har hjÀlpt dig vidare och du har i mejl bekrÀftat att presentkortet fungerade och att felet inte låg hos oss.

Vi önskar dig mycket glÀdje av ditt Nintendo-presentkort!

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde presentkort och fick en

BestÀllde presentkort och fick en orderbekrÀftelse dÀr jag fick informationen att presentkortet skulle komma till min mail inom en timme.
Inget presentkort kom och jag skickade då till supporten och ville annullera köpet då jag köpte presentkort från annat företag istÀllet.
Fick som svar dagen efter att de inte gjorde återköp och att jag nu skulle få presentkortet.

Nu (en dag efter köp) har jag fått ett presentkort på min mail men vÀldigt skeptisk till om det faktiskt fungerar efter att ha lÀst omdömen.
KÀnns lite trist att ge bort en vÀrdelös papperslapp i present om det visar sig att det Àr bluff. ÅterstÃ¥r att se om det fungerar, helt enkelt

2025幎5月14日

Presentkort.com からの回答

Vi såg att din spamfilter först blockerade vÀrdekoden. Efter att vi skickade vÀrdekoden igen slÀppte spamfiltret igenom den. Vi ber om ursÀkt för besvÀret.

Vi önskar dig mycket glÀdje med din gåva!

BLUFF!!!!

BLUFF!!!!
Man fÃ¥r ingen kod, de svarar pÃ¥ mail om ”systemfel.” Förstod direkt att det var bluff nÀr ingen kod kom! TyvÀrr kollade jag inte omdömena hÀr. Vill VARNA er alla att detta Àr bedrÀgeri!!

2025幎5月4日

Hej Sophia,

Tack för ditt meddelande.

Vårt bedrÀgerisystem stoppade din betalning för att skydda dig som kund. Beloppet har dÀrför automatiskt återbetalats till ditt konto inom några sekunder.

Problemet Àr dÀrmed löst.

Lurade min far på 1500kr men inga

Lurade min far på 1500kr men inga presentkort kom.

2025幎5月5日

Hej Eja,

Tack för ditt meddelande. Vi förstår din frustration, men vill gÀrna förklara att vi kontaktade dig inom 24 timmar efter ditt mejl och erbjöd en lÀmplig lösning. Presentkortet levererades faktiskt, men hamnade i din skrÀppost eller i kampanjmappen.

Om du har nÃ¥gra fler frÃ¥gor Àr du varmt vÀlkommen att mejla oss igen – vi hjÀlper dig gÀrna vidare.

Köpte sex stycken presentkort à 80kr/st

Köpte sex stycken presentkort à 80kr/st till Espressohouse och utlovades leverans inom en timme. Presentkorten var tÀnkta att anvÀnda till vår personal vid en speciell insats.

Inga presentkort kom. Mailade företaget som lovade att de hade skickat och bad mig kolla alla spam-junkboxar. De uppgav att de skickade koderna en gång till, men inga koder kom. Man hÀvdade att min arbetsmail var restriktiv med vilka mail den slÀpper igenom och de fick min privata mail. Inga koder kom.
Idag, sex dagar efter bestÀllning skickat man ut koder som inte går att anvÀnda.

Vill man ha en mailkompis på supporten så kan man absolut anlita presentkort.com men vill an köpa presentkort så bör man söka sig till en seriös aktör.

2025幎4月24日

Hej Sara,

Tack för ditt meddelande.

Jag vill bara meddela att jag redan har hjÀlpt dig via e-post, och som jag förklarade dÀr låg problemet hos Espresso House. För att lösa detta har jag återbetalat hela beloppet till ditt konto.

Återigen ber vi om ursÀkt för besvÀret och förvirringen.

Lurad

Lurad. Pengarna drogs men fick inte presentkorten

2025幎4月18日

Hej Emelie,

Vi ber om ursÀkt för det besvÀr du har upplevt. Jag kan se att min kollega Sander redan har hjÀlpt dig och att problemet nu Àr löst.

Om du har nÃ¥gra ytterligare frÃ¥gor eller funderingar Àr du varmt vÀlkommen att höra av dig – vi hjÀlper dig gÀrna vidare.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。