Lynhurtig afsendelse af min bestilling. Og rigtig gode priser. Jeg havde dog tastet forkert varenummer og ville gerne bytte til en anden model. Heller ikke her var der ventetid :-) Kan kun anbefal... ãã£ãšèŠã
Det var lige den vare jeg ville have. God service og hurtig levering. Mvh Regin S. Christensen
Gode produkter til en god pris. Leveringen var forsinket pga varer, der var i restordre. DesvÊrre var der ingen kommunikation om det. Vi valgte netop Prip pga leveringstiden og vores akutte behov -Ã¥b... ãã£ãšèŠã
Jeg fik en sygine fra Prip Inventar i gave, og den er super flot, dog sÃ¥ jeg nogle smÃ¥fejl i den, hvor jeg herefter kontaktede dem med det samme. Prip Inventar er hurtige til at skrive tilbage og lÞse... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God oplevelse
God oplevelse, hurtig levering og nogle rigtig fine produkter.
Stort udvalg af varer
Stort udvalg af varer, til rigtige gode priser, samt meget hurtigt levering.ð
Hurtig levering
Fik hvad jeg havde bestilt
Fik hvad jeg havde bestilt. God kvalitet
Bestilte 10 sorte bÞjler
Bestilte 10 sorte bÞjler, de kom og var pakket forsvarligt ind.
De har en flot glans.
Bestilt Trådgitter 120 x 60 cm til ophÊngning på vÊg og loft
De er så 122,5 x 61,5 og passer så ikke ind i det de var tiltÊnkt
De bedste tÞjbÞjler ð€
Fin sÞgefunktion.
Havde lige de bÞjler jeg Þnskede mig.
Hurtig levering.
God kundeservice!
Jeg fik en sygine fra Prip Inventar i gave, og den er super flot, dog så jeg nogle småfejl i den, hvor jeg herefter kontaktede dem med det samme. Prip Inventar er hurtige til at skrive tilbage og lÞse situationen, så alle er glade! Super kundeservice!
Varen var ikke afprÞvet inden afsendelse
De trak pengene for varer de ikke havdeâŠ
De trak pengene for varer de ikke havde på lager og ikke sendte
Fik det vi bestilte
Fantastisk service og stor venlighedâŠ
Fantastisk service og stor venlighed fra personalet , og da jeg forespurgte på et produkt der ikke var i sortiment, skaffede de det indenfor en uge
Super service, og jeg er meget tilfreds med de produkter jeg har modtaget
Derfor 5 stjerner for mig
Altid hÞffelig betjening
Altid hÞffelig betjening. Dog en lille fejl da der mangle noget til varen. Ringede og snakkede med dem, og de efter sender dem. Lidt irreterrendene, men vi er alle mennesker. 4-5 da jeg altid mener man kan gÞre tingene bedre :-)
Stort udvalg, fair priser og hurtig ekspedition.
Prip har en stort udvalg, fair priser og en meget hurtig ekspedition.
Kan varmt anbefales ð