Lynhurtig afsendelse af min bestilling. Og rigtig gode priser. Jeg havde dog tastet forkert varenummer og ville gerne bytte til en anden model. Heller ikke her var der ventetid :-) Kan kun anbefal... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det var lige den vare jeg ville have. God service og hurtig levering. Mvh Regin S. Christensen
Gode produkter til en god pris. Leveringen var forsinket pga varer, der var i restordre. DesvÊrre var der ingen kommunikation om det. Vi valgte netop Prip pga leveringstiden og vores akutte behov -Ã¥b... ãã£ãšèŠã
Jeg fik en sygine fra Prip Inventar i gave, og den er super flot, dog sÃ¥ jeg nogle smÃ¥fejl i den, hvor jeg herefter kontaktede dem med det samme. Prip Inventar er hurtige til at skrive tilbage og lÞse... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig levering og service med nemtâŠ
Hurtig levering og service med nemt overblik over status. Tak.
Mega hurtig levering og god service.
Mega hurtig levering og god service.
Havde bestilt inventar fraâŠ
Havde bestilt inventar fra Prip-Inventar i torsdags, ringer til dem torsdag eftermiddag for at hÞrer omkring leverings tiden hvorefter jeg bliver oplyst at inventaret vil blive pakket og sendt fredag. Fredag ringer jeg igen for at vÊre hel sikker på leveringen da jeg havde bestilt montÞr til opsÊtning af det, igen for jeg afvide at det bliver sendt fredag og vil ankomme mandag. Mandagen går og jeg hÞrer intet fra dem fÞr sent aften hvor deres direktÞr skriver at handlen er annulleret grundet prisfejl på hjemmesiden. MEGA dårlig kommunikation fra Prip inventar, som prÞver og feje en af med en rabatkode!
Handel ikke med dem, da de lÞber fra deres aftaler.
Bestilte en lagervarer
Bestilte en lagervarer.
De skrev de ikke kunne leverer i forlÞbig, da den var i rest.
Jeg bad dem om at annullere ordren.
De bekrÊftede.
To uger senere sendt de alligevel varen og trak pengene.
Uprofessionelt.
Hurtig og god service
Top 5 dÃ¥rligste service jeg har fÃ¥et iâŠ
Top 5 dårligste service jeg har fået i hele mit liv
Prip Inventar leverer ikke rettidig
Prip Inventar leverer ikke rettidig, ikke det bestilte og man får en omgang sludder for en sladder.
Kan absolut ikke anbefales.
Ikke eksisterende kundeservice ogâŠ
Ikke eksisterende kundeservice og leveringâŠ
Bestilte lagervarer 1 uge forinden Ã¥bningen af min nye butik med den klare forventning om varerne var fremme inden lÊnge. Og i hvert fald indenfor deres lovede 1-5 hverdage. Ringede til dem efter 3 dage, DS jeg fortsat intet havde hÞrt. Her blev jeg mÞdt af en halv flabet kundeservice medarbejder som blot sagde at varerne blev sendt en af de kommende dage. Jeg havde travlt med Ã¥bningen af min butik og gik derfor ikke yderligere til hende. Ringede igen efter 6 dage (dagen inden min Ã¥bning). Her mÃ¥tte jeg ringe 3 gange, da jeg fÞrste gang fik af vide at hun ville ringe igen med svar, men hun ringede aldrig. 2. gang fik jeg af vide at hun ville ringe âindenfor kort tidâ. 3. gang, som i Þvrigt var 2 timer senere, fik jeg sÃ¥ af vide at varen fÞrst ville blive sendt dagen efter⊠Der var alt tÃ¥lmodighed vÊk, og jeg annullerede min ordre, og fik lynhurtig hjÊlp fra Inventarland, sÃ¥dan at jeg, imod forventningen i starten af dagen, blev klar til min Ã¥bningsfest.
Ja. Endnu en svindler.
Ja. Jeg kan se. Jeg skulle have lÊst herinde, fÞr jeg naivt kÞbte. Jeg kan se der er 2 reelle bedÞmmelser pÃ¥ hver 1 ð¥. Og Trolde pÃ¥ 5. NÃ¥r man lÊser dem med 5. Totalt useriÞst. Naivt kÞbte jeg 4 hjul. Efter 1 uge INTET modtaget. Sendte dem en mail og rykkede. Ingen svar. Ingen varerâŠ.. Kan vi ikke snart fÃ¥ tvangslukket disse Svindelbutikker.
Har kÞbt inventar flere gange igennemâŠ
Har kÞbt inventar flere gange igennem Prip. Det er en fornÞjelse hver gang, da varer og leveringstid er som aftalt. Har også fået hjÊlp på telefonen nogle gange, hvis jeg er i tvivl om mål og om nogle af varerne passer sammen. A+
Har vÊret i kontakt med virksomhedenâŠ
Har vÊret i kontakt med virksomheden for at kÞbe reservedele til en markedsvogn som de sÊlger til 8500 kr inkl. moms. De oplyser at de ikke understÞtter dette produkt med reservedele. FuldstÊndigt utilfredsstillende at man ikke kan kÞbe tilbehÞr til deres produkt. Vil slet ikke anbefale nogen at kÞbe markedsvogn hos Prip inventar.
Super fine produkter og hurtig levering.
Hold jer vÊk fra Prip Inventar
Hold jer vÊk fra Prip Inventar
Igennem vores projekt med Prip Inventar hvor vi skulle skifte inventar i en af vores butikker har vi oplevet stort set alle de problemer med Prip Inventar man overhoved kan opleve. Hvis vi kunne have givet 0 stjerne havde vi gjort dette.
Vi kan skrive en helt roman om problemerne - men bare for at nÊvne nogle enkelte punkter hvor Prip Inventar har fejlet kan man nÊvne:
- Du kan ikke stole på de oplyste leveringstider.
- Kvalitetsproblemer
- Manglende overholdelse af aftaler herunder omkring retur
- Overfakturering og fejlefakturering
- Diverse beskyldning fra Prips side som senere har vist sig at vÊre forkerte.
- Manglende udlevering af vare som vi har kÞbt og betalt for.
- Betalingsfejl
De stakkels medarbejdere fra Prip Inventar prÞver engenlig at hjÊlpe, men det er noget svÊrt når der står en umulig direktÞr bagved.
Fantastisk service
Fantastisk service. Lynhurtig levering. Godt produktðð»â€