Communicatie was niet helemaal duidelijk. Track and trace was van DHL (werd er gemaild) maar blijkbaar was mijn pakket al afgeleverd via PostNL en was de track and trace ook van hen. Hierdoor bijna... もっと見る
企業が回答しました
Onlangs een bestelling geplaatst en betaald en nooit iets ontvangen, noch een terugbetaling gekregen. Al verschillende e-mails verstuurd, maar geen reactie. Nochtans zullen ze nu ook standaard volgend... もっと見る
企業が回答しました
Vandaag 2 leveringen van Pure Parfum mogen ontvangen welke ik afgelopen maandag had besteld. Geweldige snelle levering. Netjes van elk pakje een track and trace code, kan niet beter. Las hier en... もっと見る
企業が回答しました
İk heb 5 flessen gekocht na 1 fles getest te hebben merkte ik dat het geur meteen na 10 min helemaal weg was ook al spuit je overdreven veel geur verdwijnt meteen. Pure oplichting want je kan ook geen... もっと見る
Welkom bij Pure Parfum, waar luxe geur samensmelt met betaalbare elegantie. Onze online winkel biedt een prachtige collectie Eau de Parfum, geïnspireerd door iconische winkelstraatmerken, met de garantie op een diervriendelijke ervaring. Doe met ons mee op Trustpilot en deel jouw liefde voor onze geuren! 🌸
Kerklei 77, 2960, Brecht, ベルギー
ネガティブなレビューの 86%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Heb 2 geurtjes besteld. Bloom en spicebomb maar ruikt absoluut niet naar die geuren. Bloom stinkt zelfs.
Was een probeersel maar ga dit niet meer bestellen
Levering was vrij vlot en compleet

Pureparfum からの回答
De geutjes ruiken heerlijk en ik krijg complimenten er over.
Blijft paar uur, maar niet de hele dag.

Pureparfum からの回答
4 sterren: Bestelling andere dag binnen. Toppie.
Drie sterren:
Qua geur twijfel ik nog, neigt niet naar de bestelde geur. Is wel lekker. Maar ben ook niet van mening dat ie heel de dag blijft zitten. Zoals beweert.
Moet 2x per dag ff bij spuiten.

Pureparfum からの回答
Prima parfums maar lijkt niet op de echte geuren 4 besteld en toch maar de originele weer gehaald maar voor de prijs prima

Geen 1 ster waard!
Ik had 2 heren en 2 dames dupe geurtjes besteld en alle hadden dezelfde onaangename geur.
Contact via de mail bleek na 4 pogingen onmogelijk en via een telefoonnummer onmogelijk. Via Messenger kreeg ik contact maar toen ik om retourbeleid vroeg kreeg ik een opmerking dat parfum na openen om hygiënische reden niet retour kan. Toen ik het retourbeleid vroeg kreeg ik geen reactie meer.
En dan vraag ik mij af hoe kan je een geurtje dat online gekocht is testen zonder te openen?
Dan hadden ze een geurkaartje moeten meesturen.
Kortom koop hier GEEN dupe!

Pureparfum からの回答
Sinds 2 januari wacht ik op mijn bestelling. Via de Track and Trace zie ik dat het nog niet bij DHL is aangekomen. Ik heb al wel een mail ontvangen met de vraag of ik tevreden ben over het product!!
Hoe slecht kun je de boel op orde hebben? Ik hoop van harte dat het product in ieder geval alsnog aankomt. Anders is het pure oplichting. Wat een prutsers. Doe iets goed of doe het niet!

Pureparfum からの回答
Ik heb nu 2 keer eerder een review gegeven hier omdat ik mijn bestelling van 22 december nog niet binnen had. Gemaild en tot op heden geen reactie.
Nu heb ik 9 januari hier nog een negatieve reactie geplaatst en vertelt dat ik naar nietbezord.nl was gestapt.
Daarna, misschien stom toeval maar krijg ik 10 januari van pure parfum een mail dat mijn bestelling onderweg was.
Ik heb dus afgelopen week eindelijk mijn bestelling ontvangen. Dit was de 3e keer dat ik wat bestelde bij dit bedrijf maar na deze ervaring wel mijn laatste.
Ik vind het raar dat ze nooit wat van zich hebben laten horen. Ben wel blij dat ik mijn bestelling heb.
Ik moet zeggen dat de parfum lekker ruikt alleen nu ik het een tijdje gebruik ik toch zoiets heb dat het niet zo is als het orgineel. Als ik het orginele parfum van Armani Code op spuit kan ik die soms nog wel 3 dagen later ruiken op mijn jas of sjaal. Dat heb ik met de parfums van pure parfum niet. Enigsinds baal ik daarvan maar anderzijds voor het geld wil ik daar niet teveel over klagen omdat ik het voor lief neem omdat de parfum wel lekker ruikt.
Mensen, wees dus gewaarschuwd.

Bestel hier niet!
Meerdere parfums besteld en op zich ruiken ze prima, maar blijven hooguit een half uurtje hangen.
Na meerdere bestellingen wilde ik de Chanel nr 5 retour sturen, want deze rook echt niet lekker. Na meerdere keren geprobeerd te hebben contact te zoeken werd ik eindelijk gebeld. Ik mocht mijn parfum niet retour sturen, omdat het plastic er niet meer om heen zat. Een beetje bedrijf staat achter z’n product en neemt dit dan terug, nieuw plastic erover en klaar. Echter, zullen ze dit niet zelf kunnen en ook niet willen. Zeer slecht telefonisch behandeld en totaal geen service.
Zodra het verkocht is zijn ze blij, maar after sales is slecht!!
Update 29-1-2026
Na onderstaande reactie van pureparfum een mail gestuurd, maar nooit een reactie ontvangen. Slechte service!

Pureparfum からの回答
Ik wacht nu bijna 2 maanden op mijn reeds betaalde bestelling!!!PureParfum reageert eerst niet op mail! Na schrijven negatieve revieuw word ik verwezen naar het schrijven van een email alwaar ze NIET op reageren.
Op de review krijg je een geautomatiseerde reactie van we betreuren bla bla bla groet Linda of roulerende andere namen van dames...super hinderlijk!!!
BESTEL hier NIET!!!!!
PS ze bellen heeft geen zin!!!!
En kijk...na dit schrijven krijg je weer een excuus en n verwijzing naar hun klantenservice mail waar ze NIET reageren😡
Hallo,
Onze excuses dat uw ervaring niet naar wens was. Dit is zeker niet de standaard die wij onze klanten willen bieden. Neem gerust contact met ons op via info@pureparfum, zodat wij samen een oplossing kunnen vinden.
Julia- Pure Parfum
Niet te geloven dit!!!
Niet bestellen!!!

Pureparfum からの回答
18012026: AI antwoord en Julia is er maar druk mee. Wat een onzin.
Bestel hier NIET!!!
——————————-
Helaas na een maand nog steeds geen parfum ontvangen en reageren op de mail doen ze ook niet!

Pureparfum からの回答
Ik heb een bestelling gedaan waarvan 1 niet goed was en deze wilde ik retouren en na meerdere mailtjes nog steeds geen contact kunnen krijgen . echt slecht !!!!

Pureparfum からの回答
Eind december 6 flesjes parfum besteld voor een totaalbedrag van €185,26. Maar nu nog steeds niets ontvangen wegens niet alles zogezegd voorradig. Ik wacht nu nog steeds. Oplichters zijn jullie! Ik wil onmiddellijk al mijn geld terug ontvangen!

Pureparfum からの回答
6 januari brsteld en helaas ook hier geen bestelling ontvangen... Als ik track en trace kijk zou mijn pakketje 2 x onderweg geweest zijn, maar 2 x retour gegaan naar verzender. Eerste keer wegens schade aan pakket en 2e keer staat niks bij. Op mails wordt niet gereageerd.

Pureparfum からの回答
In het begin ruikte het helemaal anders toen. Ik het pas open had gedaan. Had de mademoiselle van Chanel ruikte eerst naar wc geur en 1 van Libre van ysl helemaal anders de Fahrenheit van Dior was zoals hoe het ruikt als echt! Eerst dacht ik oei ben gescamed Maar daarna ruiken die gewoon het zelfde als de origineel en bleef ook heel goed bij u kleren en u haar ! Dus ja ben tevreden en ga nog bestellen binnenkort! 🥰

Pureparfum からの回答
Het zou al moeten aankomen maar nog niet en elke email elke SMS elke Instagram berichtje wordt niet beantwoord.
En Julia jullie moeten even een zendingsnummer bij de email doen zodat we ons pakketje kunnen volgen

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。