レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SkÞn butik med lÊkre ting til badevÊrelset. Fandt en helt unik kleenex holder, som nu pryder vores dejlige badevÊrelse. KÞbte ogsÃ¥ nogle skÞnne duftpinde, som dufter helt naturligt. Virkelig en inspir... もっず芋る

Der var nemt, hurtigt og en hyggelig oplevelse af bestille herfra. Selvom udvalget ikke er det store, sÃ¥ var det prÊcis hvad jeg ledte efter. Varen blev sendt hurtigt og sikkert - og sÃ¥ dejligt med... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde bestilt en kleenex boks. Den kom i lÞbet af 3 dage. Virkelig hurtigt. Og endda med en personlig hilsen vedlagt. Bestemt en hjemmeside jeg holder Þje med. Udover det levede kleenex boksen op til... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. バスルヌム甚品店
  2. キャンドル専門店
  3. むンテリア デザむン店
  4. 毛髪補品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

HVORFOR BADEVÆRELSESTILBEHØR? Jeg startede i forÃ¥ret 2015 min webshop med badevÊrelsesinteriÞr. Det har altid vÊret min drÞm at fÃ¥ min egen “butik” og sÊlge netop det, der er min helt egen stil, og det jeg holder allermest af. Valget faldt pÃ¥ badevÊre...

• RavnekÊrlund 148, 5800, Nyborg, デンマヌク

レビュヌを曞く

Super hurtig levering

2025幎3月6日

PureStyle からの回答

KÊre kunde hos PureStyle. Tusind tak fordi, du har taget dig tid til at give min lille webshop om mig en fin anmeldelse. Hilsen Birgitte fra PureStyle

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse. Jeg havde brug for lidt speciel service, og Birgitte var super rar og imÞdekommende. Helt klart et sted jeg vender retur til nÊste gang behovet opstår.

Tak.

2024幎9月16日

PureStyle からの回答

Hej Thomas. Tusind tak for den gode anmeldelse. Jeg er meget glad for, at du er tilfreds med min service. Hilsen fra Birgitte, PureStyle

Hurtigt, nemt og personligt touch

Der var nemt, hurtigt og en hyggelig oplevelse af bestille herfra. Selvom udvalget ikke er det store, så var det prÊcis hvad jeg ledte efter. Varen blev sendt hurtigt og sikkert - og så dejligt med en lille personlig hilsen!

Vil klart bestille herfra igen skulle jeg falde over noget andet.

2024幎8月5日

PureStyle からの回答

Dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos PureStyle. Tak fordi, at du har taget dig til at skrive en fin anmeldelse, det sÊtter jeg stor pris på, og det betyder så meget.

Det var en dejlig nem hjemmeside

Det var en dejlig nem hjemmeside. Fik en personlig håndskrevet hilsen med pakken. Det er ikke sidste gang jeg handler der. Jeg har omtalt firmaet til mine venner.

2024幎2月1日

PureStyle からの回答

Hej Inge. Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det glÊder mig, og jeg sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive på Trustpilot. Hilsen fra Birgitte

Hjemmesiden var dejlig nem at finde

Hjemmesiden var dejlig nem at finde rundt i og bestille fra. Hyggeligt med det personlige prÊg omkring min (meget lille) handel.
Helt klart et sted jeg vil handle igen, når behovet opstår.
PostNord var ikke så hurtige, men ok, intet livsvigtigt.

2023幎9月25日

PureStyle からの回答

Hej Niels. Tak for din flotte anmeldelse af PureStyle. Jeg sÊtter stor pris på, at du har givet dig tid til at skrive den. Sådan en anmeldelse gÞr mig oprigtigt glad og varmer om hjertet. Hilsen fra Birgitte

Mega god kundeservice

Mega god kundeservice, kvalitets produkter og Jeg er glad for jeres hormonfrie og naturlige og sunde produkter

2023幎5月7日

PureStyle からの回答

Mange tak Jonathan for din fine anmeldelse. Det betyder meget for mig, at du sÊtter pris på PureStyles gode og rene produkter.

KÞbte en rigtig flot sÊbedispenser der

KÞbte en rigtig flot sÊbedispenser der nu pynter på badevÊrelset. Lynhurtig levering. Kommer meget gerne igen!

2023幎3月17日

PureStyle からの回答

Tusind tak for en fin anmeldelse. Det glÊder mig, at du synes om sÊbedispenseren i akacietrÊ, den er også meget populÊr. Måske ses vi igen engang, du skal i hvert fald vÊre meget velkommen.

Personlighed

Udover det levede kleenex boksen op til forventningen. Billede og produkt var det samme. Virkelig flot trÊ som på billede.

2023幎2月21日

PureStyle からの回答

KÊre Susanne. Tak for de pÊne ord. Og tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse - det betyder meget for mig. Jeg er glad for at hÞre, at kleenexskjuleren levede op til dine forventninger, det er også et produkt jeg sÊlger mange af. Tak for de 5 stjerner fra Birgitte

Super hyggeligt at få en lille

Super hyggeligt at få en lille håndskreven besked og et klistermÊrke på fÞlgeseddelen :-)

Alt forlÞb som smurt, lÊkre produkter.

2022幎12月19日

PureStyle からの回答

KÊre Rune. Mange tak for din fine ord. Jeg er glad for, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder meget for mig med anerkendelse. Jeg prioritere altid hÞjt at skrive en personlig hilsen til mine kunder. Mange nytårshilsener fra Birgitte fra PureStyle

God service, fine ting, hurtigt afleveret, gratis porto. Ikke sidste gang jeg kÞber noget derfra.😁

2022幎7月17日

PureStyle からの回答

KÊre Ingrid Gertsen. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for mig og min lille webshop at få sådan en positiv tilkendegivelse. Hilsen fra Birgitte

Fine produkter

Fine produkter, der kom hurtigt.

2022幎3月27日

Hej Gunvor.
Tak fordi, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse med kÞbet hos PureStyle. Jeg er glad for, at du er tilfreds med sÊbedispenserne. Hilsen Birgitte

Har kÞbt nogle flotte sÊbeskÃ¥le her ad

Har kÞbt nogle flotte sÊbeskåle her ad to omgange, og det var virkelig hurtig afsendelse og levering, og god service, da jeg skrev og spurgte indehaveren om produkterne. Kan kun anbefales!

2022幎3月22日

PureStyle からの回答

KÊre Lenette. Tusind tak for de rosende ord. Som jeg skrev til dig, betyder det rigtig meget for mig at få tilbagemeldinger fra kunderne. Og jeg giver selvfÞlgelig besked, når jeg har sÊbeskålene hjemme igen. Hilsen fra Birgitte