levertijd zou soms misschien iets beter kunnen, maar je weet dit steeds op voorhand. Steeds vriendelijk bij vraag naar inlichtingen. Altijd telefonisch bereikbaar. Prijs : van de laagste die te vin... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Duidelijke website. Makkelijk bestellen en je vorige bestellingen blijven zichtbaar waardoor een nieuwe reeks lenzen nog makkelijker te bestellen zijn. Kost je echt nog geen minuut om een nie... ãã£ãšèŠã
Ik ben heel tevreden over de service en de snelle afhandeling. En tegen de prijs, daar kan geen enkel lensverkoopcentrum tegen op. En aangezien wij hier met 2 van de familie daglenzen dragen kunt u zi... ãã£ãšèŠã
I ordered from them on Sunday and by Wednesday I had my prescription lensâ delivered! I couldnât be more pleased with lens.me and how quickly I received my items. Also their customer service is INCRED... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Betere beschrijving van wat er besteld âŠ
Betere beschrijving van wat er besteld kan worden.
Snelle en betrouwbare levering tegen âŠ
Snelle en betrouwbare levering tegen onklopbare prijs. Administratieve service wel voor verbetering vatbaar, ondanks duidelijke melding tijdens de bestelling.
Achteraf (2 weken later) na zelf eerst te moeten aandringen, wel in orde gekomen.
Zeer snelle levering en de lenzen zijn âŠ
Zeer snelle levering en de lenzen zijn van superkwaliteit. En vooral een zeer voordelige prijs.
Onklopbare prijs en snelle levering
Onklopbare prijs en snelle levering. Zeker een aanrader !
Super
De bestellingen worden super afgehandeld. Moest lang wachten op mijn lenzen want die waren niet leverbaar. Kreeg ik gratis lensvloeistof erbij!
Prima levering
Vlugge en goede service!
Duidelijke site en snelle levering!
Klantonvriendelijkheid geen aanrader
Ik heb een multipack AO sept lenzenvloeistof besteld bij Q lens voor bijna eur 70. Nu blijkt vrij snel na gebruik dat ik allergisch reageer op de nieuwe formule met zogenaamde âhydraglydeâ. Q lens wil de zending niet omruilen voor de oude formule of andere lenzenvloeistof, danwel mijn geld terug geven. Nu zit ik met 4 ongeopende flessen en 1 geopende fles die ik niet gebruiken. Vreselijk onwelwillend en niet coulant om op deze manier met een klant om te gaan! Ik zou iedereen afraden om hier te kopen.
goede kwaliteit contactlenzen; trage levering.
goede kwaliteit contactlenzen. Levering duurt meerdere dagen (te lang)
zoals altijd snelle correcte levering .
Het is vrij vervelend dat er geen âŠ
Het is vrij vervelend dat er geen attesten worden afgeleverd voor de mutualiteit.
een tevreden klant
in deze is de concurrentiële prijs van belang en daart scoort Q lens telkens ! De snelheid en correctheid van levering is ook steeds top. Bedankt dan ook.
een tevreden klant !
Snelle en correcte levering.
Snelle en correcte levering.
Bedankt
Heel goede webshop
Heel goede webshop; veel keuze en goede prijzen, heel correcte leveringen. Zoals het hoort m.i.
Pakket zou geleverd worden binnen 5 âŠ
Pakket zou geleverd worden binnen 5 werkdag. Het werd nog steeds niet geleverd
daglenzen
Duidelijke communicatie over voortgang bestelling.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã