levertijd zou soms misschien iets beter kunnen, maar je weet dit steeds op voorhand. Steeds vriendelijk bij vraag naar inlichtingen. Altijd telefonisch bereikbaar. Prijs : van de laagste die te vin... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Duidelijke website. Makkelijk bestellen en je vorige bestellingen blijven zichtbaar waardoor een nieuwe reeks lenzen nog makkelijker te bestellen zijn. Kost je echt nog geen minuut om een nie... ãã£ãšèŠã
Ik ben heel tevreden over de service en de snelle afhandeling. En tegen de prijs, daar kan geen enkel lensverkoopcentrum tegen op. En aangezien wij hier met 2 van de familie daglenzen dragen kunt u zi... ãã£ãšèŠã
I ordered from them on Sunday and by Wednesday I had my prescription lensâ delivered! I couldnât be more pleased with lens.me and how quickly I received my items. Also their customer service is INCRED... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
vaste klant
Ik bestel al jaren bij Q-lens en blijf een tevreden klant.
Perfect!!!!
Duidelijke website.
Makkelijk bestellen en je vorige bestellingen blijven zichtbaar waardoor een nieuwe reeks lenzen nog makkelijker te bestellen zijn. Kost je echt nog geen minuut om een nieuwe set te bestellen.
In een paar dagen in huis.
Kosten: ca. 50% voordeliger dan bij de opticien.
1 Minpuntje: je kan een reguliere lens niet los verkrijgen. Mocht een lens dus beschadigd zijn dan heb je pech.
Dus ook wanneer de opticien je een andere sterkte of merk aanraadt kan je dit niet testen.
Ik gebruik maandlenzen die ik per set van 6 aanschaf.
alles verliep vlekkeloos,dank U
Livraison rapide et produit tout à fait âŠ
Livraison rapide et produit tout à fait correct
Goede service!
Goede prijs en goede service
Lange levertijd
Ik bestel mijn daglenzen altijd via Q-lens en normaal gezien worden deze snel geleverd. Deze keer heb ik echter een maand moeten wachten op mijn bestelling. Ik heb zelf contact op moeten nemen met de klantendienst om te weten te komen dat er een probleem was met de backorder. De klantendienst had mij beter zelf op de hoogte gebracht van de problemen.
Uitstekende prijzen en service
Uitstekende prijzen en service! Ook het verkrijgen van ingevulde formulieren voor het bekomen van tegemoetkoming van het ziekenfonds is geen probleem en gaat heel vlot.
Een echte aanrader.
Nice website
Nice website, delivery on time and sharp prices. What more do you want ;o)
Zeer correcte en snelle afhandeling van âŠ
Zeer correcte en snelle afhandeling van de bestelling. Kan niet beter.
Op vrijdag besteld en pas de volgende âŠ
Op vrijdag besteld en pas de volgende week de donderdag geleverd !
Great and correct service!
Q-Lens is new to me and very revealing. Correct service and price, good delivery!
As always speedy delivery.
Goede service, prijs, levering
Goede service, snelle levering. Heel goede prijs!!
Snel en concurrentieel zoals steeds
Nooit weer..
Op de website was alles snel geregeld, na de betaling zou de bestelling verstuurd worden want ze waren op voorraad. Besteld en betaald, maar de lenzen kreeg ik maar niet.. na een week wachten maar een contact gezocht via het contactformulier op de website maar ik heb nooit antwoord gekregen... na nog een paar dagen wachten maar eens gebeld, lenzen moesten nog via de fabriek binnenkomen werd me gezegd en uiteindelijk heb ik na bijna 2 weken wachten nadat ik besteld heb mân lenzen binnen gekregen.. eens maar nooit weer bestel ik daar nog eens..
Top aankoop
Top ! Snelle en korrekte levering en bovendien de goedkoopste.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã