Qlima レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

de Qlime SplitFlex airco does a excellent job in cooling down my living room area (40 m2) from a 35 degree outside temperature to a comfortable 27 degree inside. The split concept is very efficient in... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De Qlima SRE 8040TC laserkachel aangeschaft om de woonkamer te verwarmen. Na de handleiding én Youtube filmpjes bekeken te hebben is de ingebruikname makkelijk. Na enkele minuten! was de kamer van 16... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Het gedeelte ‘klant is koning’ heeft dit bedrijf niet begrepen. Klachten rondom kachel die vanaf moment 1 niet loopt zoals die had moeten lopen, steeds met andere redenen komen Ipv dat er iemand komt... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 空調システム提䟛業者
  2. 燃料提䟛業者
  3. 暖房噚具提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Kwaliteit van lucht in huis zorgt voor welzijn van jou en je gezin. Expert in klimaatbeheersing en comfort in huis. Ruim 20 miljoen producten verkocht

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

ik heb de qlima airco SC5248 en de SC5232 maar ik kan geen verbinding maken met mijn wiffi ik heb alles geprobeerd het toestel staat op AP de app vind wel de smartlife maar kan niet verbinden

werkt zeer goed maar wiffi werkt niet ook de toestel QR codes van de binnen units ontbreken ik kan deze ook niet scannen als de app deze vraagt kan mij iemand helpen
Ps:de wiffi staat op 2,4 GHz

2025幎1月11日
5぀星のうち1の評䟡

Consument word niet serieus genomen

Consument word niet serieus genomen. Mijn Petroleum kachel qlima is binnen 1 week stuk gegaan met verschillende foutcodes en ik wil eigenlijk afzien van de hele Petroleum kachel. De klantenservice is afhouden, brutaal, niet meehelpen en creëert allerlij voorwaardes. Koop geen qlima want je hebt echt een probleem. Inmiddels al 1 maand bezig met deze klacht

2024幎11月22日

Lucht ontvochtiger D 825 PA Smart uitstekend

We hebben de lucht ontvochtiger D 825 PA Smart aangeschaft en die werkt nu uitstekend.
Het water reservoir wilde niet vol lopen, maar er zat wel water in de machine. Na contact met Robert van de support desk bleek dat er twee reservoirs zijn, waarvan de interne gebruikt wordt door de machine zelf voor o.a. koeling.
Als deze vol is wordt het uitneembare reservoir pas gevuld. Let op, dit staat niet in de handleiding.
Nu een paar dagen in huis en de D 825 voldoet aan onze verwachtingen. Plus goede service en adviezen van de Qlima support desk ontvangen

2024幎12月5日
5぀星のうち1の評䟡

ha alord qlima veut plus d informationa

ha alord qlima veut plus d informationa mon sujet alord je teins a dire que je n ai dit rien que la veritÚ et que le veritÚ ticket de caisse de bricomarchÚ et auchan dattant de 1 mois a l appuie et reponse de QLIMA copier dans mon pc ensuite faudrait que qlima apprenne a repondre poliment au clients pas les envoyer dans les rose directement ca ca s apprend (ya des stage d entreprise pour ca )puis ensuite s il veule me faire un procÚe pour diffamation ca tombe bien ma belle soeur et avocate au barreau de la 2eme ville judiciaire de france ... et je le repÚte LA POLITESSE et primordial dans le commerce MEME si on et basÚ sur que sur le net ,,, enfin il on mes info je peu leur envoyer les photo des bidon des video des ticket de caisse avec les ect ect ect aller salut

2024幎11月27日

Vervangen van wiek

Heb kachel gebruikt en voor het nieuwe seizoen moest ik wiek vervangen. Dit is zulk een moeilijke klus, zelfs met hulp van YouTube filmpje, dat onze uiterst handige klusjesman er na een uur de brui aan gaf. De kachel werkte niet.
Dan terug gebracht naar de winkel voor het vervangen van de wiek (kachel was nog onder garantie - 2 jaar oud). Toch krijg ik een rekening gepresenteerd van 102,20 euro omdat er aan de kachel "geprutst" was.
Terug thuis blijkt de kachel nog steeds niet te werken!

2024幎11月9日

emptying with tube

Only very little experience to submit a thorough review of 2 devices bought. Up tl now it seems a device of quality that works fine, also with remote control.
Just one remark:
Very little information on the way and functionîng of emptying the water container with the plastic tube. I am still puzzeled to find the possibility to connect to the container.

2024幎10月10日

Qlima からの回答

Thank you for your response. Should you have any questions regarding the use/installation of your product you may always contact our inside sales department.

Vervangen.

Hoi , mijn bijna 2 jaar oude airco buiten unit maakte nogal wat herrie als ie draaide . Zowel met koelen als verwarmen . Een monteur is geweest tot 2 maal toe en het probleem was niet op te lossen , dus heeft Qlima de complete unit gratis vervangen door een nieuwe.
Klasse van Qlima !!!

2024幎8月2日

Qlima からの回答

Dank voor uw reactie. Wij wensen u veel gebruiks plezier toe!

Very good airconditioner

Very good airconditioner for my caravan. Kept it realy cool during my holidays in Spain. The instructions how to use the machine could, in my opion, be more specific in how to use the water draintube. When using the airco for the first time I got my seatings very wet. Overall I'm very satisfied and so is my partner; "a happy wife is a happy life!". 👍🏟🙃

2024幎7月1日

Qlima からの回答

We wish you much pleasure in using

De Qlima D820 A Smart waarvan ik 2

De Qlima D820 A Smart waarvan ik 2 toestellen heb aangeschaft voldoen aan al zijn voorwaarden die ik voorop gesteld had. Ik vind het spijtig dat je niet rechtstreeks bij Qlima kan bestellen en dat het via dealers moet gaan en dan moet je constateren dat je een verschil hebt van 60 € op de advies prijs.

2024幎6月18日

Qlima からの回答

Goed om te horen dat de ontvochtiger aan uw verwachting voldoet. Wij zijn een groothandel en leveren onze producten alleen aan onze verkooppunten. Wij geven onze advies prijs door aan de verkooppunten waardoor zij zelf de verkoopprijs bepalen. Wij wensen u veel gebruik plezier toe.

5぀星のうち2の評䟡

Split airco 5001

1 week geleden een nieuwe splitairco gekocht de qlima 5001.
Er zit een afvoerslang bij maar NERGENS staat in de beschrijving wat je daarmee moet.
Er zit zowel op de buiten als de binnenunit een stop aan de onderkant.
Teruggeweest naat de winkel en die wisten het ook niet echt....waarschijnlijk voor het aftappen van het water bij verplaatsen.
Goed ik heb de airco aangezet en na een half een begon hij te brommen en kreeg ik een foutcode FL.
Waterbak vol en ik moet contact opnemen met de leverancier.
Ik heb toen de binnenunit met de slang afgetapt en de slang er maar aan laten zitten.
Sindsdien doet ie het prima.
Gelijk woensdag qlima support gebeld en gevraagd hoe het nou precies zit.
De vriendelijke dame aan de telefoon snapte er volgens mij ook niks van en zei dat ik maar via de site mijn verhaal moest doen.
Ga ik naar de site staat mijn split airco er niet eens tussen.
Ik vind het een hele slechte zaak dat je gewoon niemand kan spreken die er verstand van heeft en mij kan uitleggen hoe het nou allemaal zit.

2024幎5月18日

Qlima からの回答

Wij vinden het vervelend dat u niet goed geholpen bent met uw vraag.

De MS AC 5001 binnenunit is uitgerust met een vlotter en waterpomp. Deze pomp pompt het water naar de buiten unit die het water hergebruikt om de elementen af te koelen. De foutcode FL kan door diverse oorzaken komen. Graag wil ik u vragen om uw reparatie aanvraag op onze website in te vullen. De Qlima MS-AC 5001 kunt u bij wandsplit units aanmelden.

Wij kijken graag met u mee.

Very positive experience with Qlima

Very positive experience with Qlima, after my gas heater broke down just after 2 years. They replaced my unit with a new one since the old heater couldn't be repaired anymore. Polite helpdesk and aiming to find a solution. Well done guys!

2024幎5月21日

Qlima からの回答

Thank you for your message.
Glad to hear we were able to help you well

Nooit meer qlima

3 jaar geleden een zware airco van qlima gekocht bij warmteservice dacht de s 5248 na een jaar haalde de airco 18 graden koelen al niet meer en nu 3 jaar na aanschaf hangt die voor de sier aan de muur spijt van deze dure aan/miskoop, bij warmteservice nog geprobeerd verhaal te halen maar helaas niets wel viel mij op dat warmteservice die destijds qlima de hemel in prees het merk qlima niet meer in de winkel hebben zij geven nu de voorkeur aan mitsubishi

2024幎5月15日

Qlima からの回答

Beste, vervelend om te horen dat uw airco niet meer koelt. Graag wil ik u vragen om contact op te nemen met onze afdeling aftersales om uw klacht te bespreken zodat we met u kunnen bekijken welke oplossingen er zijn. U kunt contact opnemen middels onze website www.qlima.nl

5぀星のうち3の評䟡

Qlima split airco MS-AC 5001

Qlima split airco MS-AC 5001 gekocht voor in de caravan. Mooi en eenvoudig apparaat. Koelen doet hij goed en is echt stil wat betreft de binnenunit. Hij is makkelijk te monteren in de caravan, al gaat het met 2 man net iets makkelijker. Wat erg fijn is, is dat de de binnenunit los van de beugel geplaatst kan worden.
Behoorlijke tegenvaller is de buitenunit. Deze maakt zeer veel geluid en wordt op de camping zeker niet getolereerd. Zelf dan maar gekozen om hem aan de luifel zijde te hangen. Maar dit is zeer storend!! Jammer van zo'n mooi apparaat maar ik had hem niet nog eens gekocht.

2024幎5月15日

Qlima からの回答

Beste Sil, Goed om te horen dat u tevreden bent over de montage en werking van de Qlima MS-AC 5001. Het klopt dat de buitenunit 52,3 dB produceert, zie specificaties. U mag altijd contact met ons opnemen m.b.v. filmpjes/foto's zodat we kunnen kijken of we nog tips hebben m.b.t. de montage.

Apparaat na 1,5 jaar een foutmelding

Apparaat na 1,5 jaar een foutmelding moest koelmedium vervangen worden, echter dit moet door de leverancier gebeuren. na ongeveer 3 weken hebben wij een nieuwer model ontvangen.
PRIMA

2024幎4月23日

Qlima からの回答

Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel gebruikplezier toe

5぀星のうち2の評䟡

Good devices, but poor after service and parts availability

Vlotter van luchtontvochtiger (minder dan 1 jaar oud) was het magneetje lost gelaten van het piepschuim, enige wat de klanten service doet is een onderdeel nummer geven en zeggen dat je het bij een 3e partij (ze verkopen geen onderdelen aan consumenten) moeten kopen voor veel te veel geld (26 euro for een stukje piepschuim met een magneet er ingelijmd).

Jammer want we hebben deze luchtontvochtiger en een airco van dit merk die beiden solide aanvoelen, alleen blijkbaar als je een onderdeeltje nodig hebt is dit erg lastig te verkijken en behoorlijk prijzig.

2024幎4月2日

Qlima からの回答

PVG is een groothandel waardoor wij enkel alleen aan onze verkooppunten kunnen verkopen. Zij kunnen voor u altijd dit onderdeel bestellen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。