Min sÞns iPhone havde pludselig mistet touch-funktion, selvom skÊrmen var helt intakt og aldrig tabt. Vi tog derfor til QuickPhone i Kolding Storcenter for at fÃ¥ en vurdering og evt. reparation.... ãã£ãšèŠã
Ekstrem slÞv betjening, har fÃ¥et skiftet batteri i Iphone i lÞrdags og mobilen har allerede svÊrt ved at holde strÞm, her to dage senere, gav 799kr og pÃ¥ vej ud af forretningen fÃ¥r jeg besked pÃ¥, at... ãã£ãšèŠã
Hvis du gerne vil yderligere ÞdelÊgge din telefon, sÃ¥ er Quickphone perfekt. Kom med en flÊkket skÊrm og gik med manglende touch ID, frontkamera smadret plus dÃ¥rligt batteri. Da jeg sÃ¥ prÞver, at fÃ¥ f... ãã£ãšèŠã
Quickphone Silkeborg. Fantastisk imÞdekommende service til sÊrdeles billige penge. Kommer helt klart igen og anbefaler alle dem, der gider hÞre pÃ¥ mig! Min bror, der pÃ¥ grund af et par blodpropper gl... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tilbyder skarpe assistenter, som kan hjÊlpe med at aflÞse problemer med jeres smartphones og tablets. Udover dette har vi måske landet stÞrste udvalg af tilbehÞr i fysiske butikker. Vi er beliggende i Jyllands stÞrste shoppingcenter; Kolding storcenter og storcenter nord à rhus.
Skovvangen 42, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
- mr@quickdrive.dk
- quickphone.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hurtig service iPhone 11, skÊrm
Hurtig service, god betjening over forventet. UdfÞrt opgave under prisniveau fra andre udbydere..
Har kÞbt som ny iphone til 7500kr
Har kÞbt som ny iphone til 7500kr
Og efter 5 måneder er batteri sprunget og pustet sig op som ballon
Og presser på skÊrmen til den også snart flÊkker
Og idag besÞger jeg butikken
Hvor melding er din telefon sprÊkker snart udtaler sÊlger
Men der er desvÊrre ingen garanti på batteri ??
Jeg må desvÊrre nu kÊmpe og videre til forbrugerloven og lave en sag
Da sÊlger er ligeglad
Med kunderne. âš0 stjerner herfra
Really a brilliant experience I had byâŠ
Really a brilliant experience I had by Quickphone. They provide a very good service. I happily recommend them to everyone
God, hurtig og imÞdekommende personale
HÞfligt, venligt og smilende personale, hurtig betjening, god til at guide vedrÞrende de forskellige produkter (panserglas).
Skulle have ny skÊrm + panserglas pÃ¥ min sÞn's mobil og min egen skulle ogsÃ¥ have panserglas pÃ¥. Det hele tog "kun" 1 times tid, det er bare top dollar ðªð,derfor fÃ¥r de âïžâïžâïžâïžâïž.
Det er ikke sidste gang vi handler der.
DÃ¥rlig service.
DÃ¥rlig service.
Fik den 3/7 monteret panserglas. VÊlger denne butik, for at få det gjort ordentligt og vÊlger deres dyreste produkt, som de monterer. Det limes på og varmes efterfÞlgende. Bliver anbefalet dette produkt af butikken som et bedste.
Efter ca 14 dage kommer der bobler under glasset, de spreder sig og fylder nu ca 4 x 1 cm i den ene side.
Jeg tager ud i butikken og reklamerer over det. får at vide at det er jo noget der sker. Og der er kun 1 dags garanti på montering af glas.
Det er ikke noget de fortÊller ved kÞbet, og det står heller ikke på bonen.
Bruger aldrig dem igen, så kan jeg selv montere det med bedre holdbarhed
Har fået nyt batteri i iPhone.
Har fået nyt batteri i iPhone.
Da de havde sat det i, gjorde de mig opmÊrksom på, at jeg havde bestilt et uoriginalt, så der er konstant fejlmelding fra Apple. Men batteriet skulle efter sigende vÊre ligeså godt som originalt.
Ville jeg gerne havde vidst inden, da jeg så havde valgt originalt batteri.
Nu efter 2 uger kan batteriet ikke holde strÞm. Efter 4 timer og begrÊnset brug er jeg på 70%
I butikken fik jeg en nedladende forklaring, at det må jeg regne med for et uoriginalt batteri. Ikke lige samme besked som den dag de satte det i.
Så nej tak. SÊtter aldrig mine ben i den butik igen
Ãrlig kundeservice
Havde bestilt tid til skift af både glas og sikkerhedsglas og var klar til at betale for det, da jeg kom for at hente tlf. Men de havde konstateret, at kun sikkerhedsglas var i stykker og nÞjedes med dét. Det er god kundeservice! Og i Þvrigt meget hurtigt. Anbefaling herfra
Perfekt qvik
Venlig og forstående betjening
Venlig og forstående betjening! Jeg fik ny skÊrm og rep. ladestik på min iPad - Fair pris og kvik service!
Fantastisk service
Fik en tid hvornår min mobil hvar repererad .og det var den .super mig tak.
Servicen var helt i bund da min sÞnâŠ
Servicen var helt i bund da min sÞn idag kÞbte et cover- men fortrÞd 2 min senere. Bare Êrgeligt - pengene gives ikke retur, og det bliver fÞrst oplyst efter kÞbet er gennemfÞrt. Altså ingen oplysning i butikken eller fÞr handlen om at pengene ikke gives retur. Dårlig forklaringer fra ekspedienten, om at det står på bunden af bonnen. Ja men den får man også fÞrst når kÞbet er gennemfÞrt. Tilbage står vi med et tilgodebevis - til en butik der har fået vores penge, men som vi ikke Þnsker at stÞtte.
God service er super tilfreds
Fik monteret forkert stÞrrelseâŠ
Fik monteret forkert stÞrrelse panzerglas. Glasset var for stort, og hoppede derfor op da der blev sat cover på.
Tilbage i butikken blev der sat nyt glas på i korrekt stÞrrelse med sure miner. Ingen undskyldning.
Der var adskillige luftbobler under det nye monterede glas, men fik besked på at det da ikke var deres problem, selvom de havde monteret det, og at jeg kunne jo bare kÞbe et glas og selv sÊtte det på.
Totalt uforskammet og dårlig service.
Very quick and kind service. Price for reparing is ok
I have lost My i pad and the glas brok.
The man offered to put in a New glas in 2 hours for a god price.
It was done in 1 1/2 hour and it is looking as if it is New.
Quickphone lever op til deres navn
Quickphone lever op til deres navn. Meget hurtig og professionelt. Jeg blev glad for resultatet, og det håber jeg også min far bliver.
Der blev lovet, at den er fÊrdig efter 2 timer, men det gik hurtigere end det.
Tager derhen igen, hvis jeg skal have lavet telefonen!
Har i dag vÊret forbi Quickphone
Har i dag vÊret forbi Quickphone, hvor jeg har fået lavet min hÞjtaler og Þresnegl. Servicen har vÊret i top siden jeg ankom i butikken og min hÞjtaler samt Þresnegl virker så godt igen. Helt klart en butik, som jeg vil besÞge igen samt anbefale til andre heraf.
Vi fik skÊrmen skiftet
Vi fik skÊrmen skiftet. Den virkede ikke optimal. Klagede men de sagde at den virkede. Tog derud 14 dage senere da skÊrm billedet Êndrede farve. De ville stadigvÊk ikke dÊkke noget. 1095 kr spildt.
Hold jer fra det
De fiksede min vens skÊrm og et panserglas for 400kr men så da vi afhentede den var batteriet helt fÊrdig 70% -10% på 5 min så skulle han betale yderlige 300kr for nyt batteri. Dårligt

Quickphone Kolding Storcenter ããã®åç
Super god service og produktviden ð