Min sÞns iPhone havde pludselig mistet touch-funktion, selvom skÊrmen var helt intakt og aldrig tabt. Vi tog derfor til QuickPhone i Kolding Storcenter for at fÃ¥ en vurdering og evt. reparation.... ãã£ãšèŠã
Ekstrem slÞv betjening, har fÃ¥et skiftet batteri i Iphone i lÞrdags og mobilen har allerede svÊrt ved at holde strÞm, her to dage senere, gav 799kr og pÃ¥ vej ud af forretningen fÃ¥r jeg besked pÃ¥, at... ãã£ãšèŠã
Hvis du gerne vil yderligere ÞdelÊgge din telefon, sÃ¥ er Quickphone perfekt. Kom med en flÊkket skÊrm og gik med manglende touch ID, frontkamera smadret plus dÃ¥rligt batteri. Da jeg sÃ¥ prÞver, at fÃ¥ f... ãã£ãšèŠã
Quickphone Silkeborg. Fantastisk imÞdekommende service til sÊrdeles billige penge. Kommer helt klart igen og anbefaler alle dem, der gider hÞre pÃ¥ mig! Min bror, der pÃ¥ grund af et par blodpropper gl... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tilbyder skarpe assistenter, som kan hjÊlpe med at aflÞse problemer med jeres smartphones og tablets. Udover dette har vi måske landet stÞrste udvalg af tilbehÞr i fysiske butikker. Vi er beliggende i Jyllands stÞrste shoppingcenter; Kolding storcenter og storcenter nord à rhus.
Skovvangen 42, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
- mr@quickdrive.dk
- quickphone.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Skulle have skiftet en skÊrm
Skulle have skiftet en skÊrm. FÞrste gang virkede home knappen ikke sÊrlig godt bagefter. Tog den ind igen og bagefter sad skÊrmen ikke ordentlig fast. De foreslog at de kunne lime den hvilken er et helt tåbeligt forslag. For skÊrmen sad jo fint fÞr? Han mente rammen kunne vÊre blevet skÊv. Men som sagt, så sad skÊrmen fint fÞrste gang. Bragende useriÞst at fraskrive sig ansvaret.
Quickphone Kolding
Vi fik skiftet en skÊrm på en Ipad mini i Kolding i går, det tog kun 1 time. Vi havde tidligere haft Ipaden til reparation et andet sted i Kolding, hvor de bare gjorde tingene vÊrre. Quickphone rettede også op på de fejl den tidligere butik havde lavet. Virkelig sÞd, venlig og kompetent betjening.
Jeg var inde hos QuickPhone idag
Jeg var inde hos QuickPhone idag, hvor jeg bliver mÞdt af en ung fyr, som spÞrger hvad han kan hjÊlpe med. Jeg forklare ham, at efter aftale med dem, ( Jeg skrev med dem over facebook i sÞndags ) skal jeg have rettet fejlene pÃ¥ min kÊrestes iphone 7, og min iphone 6s. Jeg var inde hos dem i uge 26, hvor jeg fik skiftet skÊrme pÃ¥ begge telefoner. Efter vi kom hjem med telefonerne, fungerede de ikke optimalt. Min kÊrestes kamera blev dog rettet. Derudover âfryserâ vores telefoner konstant, gÃ¥r ud og ind af programmer, uden vi rÞre ved skÊrmen. Manden bag disken idag, bad mig om at nulstille iPhonen, hvilket jeg ikke ser noget grund til. Han vil gerne kigge pÃ¥ telefonerne, MEN IKKE RETTE OP Pà FEJLENE? Jeg har det pÃ¥ besked, hvor de skriver, at de vil rette op pÃ¥ det, og at jeg bare skal komme ind med telefonerne. Manden nede i Holstebro, ville IKKE! Han kunne godt se i systemet, at jeg havde vÊret inde i butikken med 2 telefoner, men han kunne ikke vÊre sikker pÃ¥, at det var de telefoner jeg kom med???? JEG Mà TTE KÃRER HJEM IGEN, MED 2 TELEFONER, SOM STADIG IKKE FUNGERE, EFTER DE HAR SKIFTET SKÃRMENE Pà MIN KÃRESTES IPHONE OG MIN EGEN! FÞj siger jeg bare. Jeg anbefaler IKKE Quikphone til nogen!!! De lyver, og udfÞre ikke deres arbejde ordentlig! Ps, jeg har hÞrt om andre, som har haft akkurat samme problem med dem.......
Quickphone - Holstebro
Da jeg havde en Þdelagt skÊrm gik jeg i quickphone for at få den skiftet. De skiftet skÊrmen, men da jeg kommer hjem og tager filmen af telefonen opdager jeg at den nye skrÊm har en dyb rids..! Jeg henvender mig dagen efter til quickphone for at gÞre dem opmÊrksom på at den nye skÊrm har en rids. FÞrst svarer de at de i deres system ikke kan se handel og bede mig sende en kvittering. Det gÞr jeg med det samme. Dagen efter får jeg så en henvendelse fra dem om at de ikke mener det er deres skyld og ikke vil dÊkke det,
Jeg sidder tilbage med en skÊrm som stadig har en dyb rids som ikke er min skyld og 700 kr mindre..! Vil anbefale andre at gå et andet sted hen med deres Þdelagte skÊrm og vil bestemt IKKE selv bruge dem igen.
Ikke tilfreds med forlÞbet....!
Jeg indleverede to Huawei P8 til reparation i Qickphone i Herning. Jeg fik en fast pris på begge og betalte med det samme. Den ene P8-Lite skulle have ny skÊrm den og det blev fixet med det samme (1 timer) - FINT!
Den anden havde mistet forbindelsen til kameraet og blev afleveret med HELT fladt batteri. Den kunne de ikke nå at se på og vi aftalte at jeg kom ugen efter. Jeg var ikke blevet lovet at de kunne lave den, men at prisen dÊkkede fejlsÞgning og evt. tilkobling af kameraet hvis ledningen blot var faldet af.
Da jeg kom for at hente mobilen, fik jeg at vide at de havde kÞrt en diagnose-test på telefonen der ikke havde vist fejl på softwaren. Ekspedienten fortalt at de havde fået slettet den gamle fejltekst, men at der nu kom en anden. Det ville han vise mig, men der var ingen strÞm på telefonen, og teksten var den samme, som da jeg indleverede den. Jeg blev heller ikke prÊsenteret for en fejlrapport..... Han opladede telefonen og fumlede herefter lidt med telefonen og tjekkede diverse opsÊtninger.... Êrgerligt tÊnkte jeg, men da jeg var på vej hjem, gik det op for mig, at de ikke havde testet mobilen, for så havde der jo vÊret strÞm på da jeg hentede den. Hvis de havde kÞrt en test og lavet deres arbejde grundigt, var der ingen grund til at finde på at fejlteksten var Êndret og tjekke opsÊtningen igen...... Jeg sendte derfor to mails hvori jeg gjorde mine betragtninger gÊldende og bad om at få mine kr. 150 retur - ikke for belÞbet skyld, men af principielle grunde. Dem har Quickphone desvÊrre ikke Þnsket at svare på.
Ãdelagt skÊrm og forkert skÊrm..
Jeg Þdelagde min skÊrm og kÞrte op til quickphone i Kolding. De sagde at de havde en original skÊrm til min oneplus, så de fik den til reparation. Kom så tilbage efter en time, hvor jeg fik afvide at de ikke kunne lave den, men satte den gamle skÊrm på igen så jeg kunne komme tilbage om yderligere 30 min.
Da jeg så kommer tilbage, har de fået den lavet, og der er kommet ny skÊrm på hvilket jeg selvfÞlgelig bliver glad for.
Da jeg kommer hjem, og bruger den igen, finder jeg ud af at skÊrmen ikke er den samme. Den de har sat pÃ¥ er MEGET mere mat i det, og er slet ikke ens at kigge pÃ¥ i forhold til den gamle.. Det. Ãrver mig rigtig meget.
Desuden, er det lidt som om skÊrmer er "forskudt" jeg skal nogen gange trykke ved siden af det jeg skal ramme, fordi ellers rammer den noget andet... Det er virkelig trÊls... Har også nogle gange nogle punkter på telefonen som jeg slet ikke kan trykke på... Godt nok lidt skuffet da det var en dyr omgang.

Quickphone Kolding Storcenter ããã®åç
Har fÃ¥et lavet en skÊrm og fundetâŠ
Har fået lavet en skÊrm og fundet billederne på en smadret iPhone frem.
Super venlig og hurtig service til billig penge i Holstebro
Kan klart anbefales
Har fået skiftet skÊrm
Har fået skiftet skÊrm, batterier og rettet telefonen op efter teenage-brug og har kun oplevet kompetent og venlig service i Kolding!
quickPhone i Silkeborg
quickPhone i Silkeborg. Der bruges uoriginale reservedele, hvilket man ikke bliver oplyst om. Han siger at man kan få penge tilbage, hvis det ikke virker. Det passer heller ikke.
Han står og lyver en lige op i hovedet uden at blinke
Bliv vÊk fra den butik.
En rigtig god oplevelse.
God service og skÊrme der virker
Hurtig ekspertise, fantastisk service, gode priser og skÊrme der virker. Har benyttet butikken i Kolding Storcenter.
Quickphone Silkeborg!
Har lige fået lavet Min Iphone i Silkeborg, og da den både skulle have ny skÊrm, batteri og panser glas, sagde butikschefen at han nok skulle lave en god pris på det, og det gjorde han i den grad også! Han fortÊller mig at der vil nok gå 45 minutter fÞr den er fÊrdig, og jeg siger så at hvis den er fÊrdig fÞr, så kan han bare ringe. Det ender så med at han ringer efter 20 minutter og siger at den er fÊrdig og at den kan hentes med det samme. jeg kommer ind i butikken til en smilende chef, der har monteret skÊrm, batteri og panser for mig, giver mig en rabat, og sender mig afsted fra butikken med et "Hav en rigtig god weekend". Sikke en helt igennem fantastisk service, kan varmt anbefale stedet til alle jeg kender.
HERNING - BAD
I put one star because thats the only option I had. this company is an absolute disgrace. handed my phone in, BROKE it , then blame it on me saying it was broken before I gave it to them even though they were looking in my settingS to check the model number. not only that they put my girlfriends I phone 6 screen completely wrong which looks barbaric. and now they are trying to charge me for the damage THEY HAVE CAUSED. complete waste of my time and money. NEVER AGAIN... oh p.s. thanks for making us drive back and Forth 3 times for nothing and not even paying for petrol. literally the worst company I have ever had to deal with.

Quickphone Kolding Storcenter ããã®åç
Jeg ville ikke engang give den en âŠ
Jeg ville ikke engang give den en stjerne. ForfÊrdelig service og reparation i butikken i Herning gågade. Min telefon havde fået en vandskade, og jeg spurgte om de kunne fikse den. De ville gÞre et forsÞg og gav mig et tilbud, som jeg sagde ja til. SkÊrmen var dårligt sat på, kunne se mellemrummet nede i hjÞrnet, og hjÞrnet sad også lÞst. Efter de sagde til mig, at de var repareret testede jeg den, for det fÞrste havde de så Þdelagt hÞjtaleren, som sidder oppe ved kameraet i toppen af skÊrmen - fortalte det til butikkens medarbejdere, de sagde at det var fugten der havde Þdelagt den hÞjtaler, fair nok. Efter en uge, er selve hÞjtaleren nede i bunden så også Þdelagt, så nu har jeg betalt 380 kr., for at min telefon har mistet endnu mere i vÊrdi, end hvad den havde fÞr jeg gik ind til Quickphone. De havde ikke oplyst mig noget som helst omkring garanti og reklamationsret, og der står heller ikke noget om vandskader inde på deres hjemmeside. Medarbejderne i butikken svarer flabet tilbage og hjÊlper på ingen måde, enormt dårlig service..

Quickphone Kolding Storcenter ããã®åç
Quickphone Silkeborg - reklamationret er INTET vÊrd!
Quickphone Silkeborg - reklamationsret er INTET vÊrd!
Har for 3 uger siden fået skiftet skÊrm i en iPhone 6. Da jeg får den med hjem flimrer den periodisk ved de sorte farver. Her 3 uger efter gÞr den det permanent, hvorfor jeg får ned i butikken i Silkeborg.
Ekspedienten siger, at han tror på mig, når jeg fortÊller at den var defekt da jeg fik den. Men da der er kommet nogle ridser i skÊrmen, kan jeg ikke gÞre brug af deres 2 års reklamationsret. Han medgiver, at ridserne ikke kan vÊre skyld i at skÊrmen flimrer og at det stadig er meget sandsynligt, at skÊrmen er defekt og at han tror på mig, når jeg siger det ikke er sket ved en skade, men fastholder at det ikke kan laves på reklamationen.
Jeg har svÊrt ved at se, hvad reklamationsretten kan bruges til, da en iPhone er en brugsgenstand og vil få lidt ridser. Derudover er det useriÞst at give 2 års reklamationsret - såfremt den ikke er ridset. Skulle defekten opstå efter 1,5 år, er det jo umuligt at have en telefon som står spritny.
Vil på ingen måde anbefale Quickphone i Silkeborg - synes det er bondefangeri.
God butik i Herning
God butik i Herning. Jeg har fået skiftet skÊrm på en iPhone 6. 3 kvarter, så var den klar igen. Hurtigt og prÊcist. Var så afsted igen 3 uger senere, hvor skÊrmen ikke fungerede ordentligt - man kunne se silhuetter fra flere apps samtidig. Selvom der kunne vÊre tvivl, om det var udskiftningen, der var skyld i det, eller om det var noget tilkommet, blev skÊrmen skiftet uden tÞven. God oplevelse.
Quickphone kunne klare jobbet pÃ¥ under âŠ
Quickphone kunne klare jobbet på under en halv time.
Fik lavet min mobil i torsdags, og de sÞde ekspedienter viste stort overskud, selvom de havde en del at se til. Da jeg afleverede min mobil, sagde de at det ville tage en halv time at skifte skÊrmen. Wow, det er god service.
Kolding.
Kolding.. KÞbte beskyttelses glas som jeg selv monterer. Glasset slipper både i top, bund og sider. Det er ekspedienten faktisk fuldstÊndig ligeglad med, han mener det er min egen skyld fordi det sidde skÊvt. Eller jeg har vÊret for lang tid om at sÊtte det på.. Jeg har tidligere sat glas på uden problemer. Der kommer jeg ikke mere....
Ordre
Ordre: 3945
Quickphone Holstebro!
Jeg ventede med at lave en anmeldelse til der gik en uges tid, så jeg kan se hvordan den nye skÊrm fungerede. Jeg fik skiftet skÊrmen på min iphone 6s mandag i sidste uge, og er meget tilfreds med resultatet. Jeg har lÊst der har vÊret et par problemer med nogle kunder inde på trustpilot, men må Êrligt indrÞmme at den nye skÊrm bare spiller! Tak!
Kommer helt sikkert igen, når jeg skal have lavet min mobil
MVH Marcus
Fra fb
Fra fb :
Jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignene. (Herning)
Fik lavet min Tlf. SkÊrm for to uger siden. På vej hjem, opdager jeg at keg nu KUN kan tale i TfL på hÞjtaler, da den normale funktion ikke fungere. - Da jeg har planer må jeg kÞre hjem og vende retur... Jeg bor i Stoholm og kÞre til Herning = 40 km hver vej. !
Jeg kommer igen og får fikset problemet, og tÊnker fejl jo selvfÞlgelig kan ske..! Men NEJ ikke her! EfterfÞlgende, går min TfL i sort. ! Jeg kontakter firmaet, men for dog efter meget forsÞg selv liv i skÊrmen. - Firmaet beklager dog, og jeg bare skal skrive.
NU står jeg her så IGEN! SkÊrmens touch kan SLET ikke reagere, jeg kan hverken det ENE eller det andet med MIN telefon. Altså Jeg har betalt 1299 for og få Þdelagt min tlf. Derfor 1 stjerne.
JA jeg kunne vÊlge og kontakte firmaet igen. Men fra og ha skiftet skÊrm, til og fÃ¥ den re-fikset og til og blive endnu vÊrre Þnsker jeg nu heller ikke dette firma skal RÃRE mit elektronik Igen!!!
nu må jeg så håbe jeg kan betale mig fra et andet firma vil lave den...! Så jeg ikke skal ud og investere i ny tlf.!
Desuden!!! - har de tilbudt jeg til samme pris (betale igen) ka få en ny oem original skÊrm til samme pris. - efter jeg gav udtryk for de ikk sku rÞre min tlf igen .
Jeg har mistet /betalt: 1299 for at De Þddelagde min tlf. Ãddelagt bateri, touch og lader . - og kompensationsn er jeg mÃ¥ kÞbe en oem original skÊrm for samme pris ! - synes nÊrmere jeg sku ha mine penge tilbage. Men det ka jeg leve med hvis bare andre slipper for denne behandling. !
Fusk !