Min sÞns iPhone havde pludselig mistet touch-funktion, selvom skÊrmen var helt intakt og aldrig tabt. Vi tog derfor til QuickPhone i Kolding Storcenter for at fÃ¥ en vurdering og evt. reparation.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ekstrem slÞv betjening, har fÃ¥et skiftet batteri i Iphone i lÞrdags og mobilen har allerede svÊrt ved at holde strÞm, her to dage senere, gav 799kr og pÃ¥ vej ud af forretningen fÃ¥r jeg besked pÃ¥, at... ãã£ãšèŠã
Hvis du gerne vil yderligere ÞdelÊgge din telefon, sÃ¥ er Quickphone perfekt. Kom med en flÊkket skÊrm og gik med manglende touch ID, frontkamera smadret plus dÃ¥rligt batteri. Da jeg sÃ¥ prÞver, at fÃ¥ f... ãã£ãšèŠã
Quickphone Silkeborg. Fantastisk imÞdekommende service til sÊrdeles billige penge. Kommer helt klart igen og anbefaler alle dem, der gider hÞre pÃ¥ mig! Min bror, der pÃ¥ grund af et par blodpropper gl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tilbyder skarpe assistenter, som kan hjÊlpe med at aflÞse problemer med jeres smartphones og tablets. Udover dette har vi måske landet stÞrste udvalg af tilbehÞr i fysiske butikker. Vi er beliggende i Jyllands stÞrste shoppingcenter; Kolding storcenter og storcenter nord à rhus.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
*Quickphone Herning*
*Quickphone Herning*
Har desvÊrre måtte Êndre min anmeldelse af jer.
Min telefon driller ved bogstaverne; C V B N M, der skal ikke meget til, fÞr telefonen TROR at jeg vil taste på mellemrumstasten.
Ydermere, sluger den strÞm på kort tid og det er til trods for, at jeg har sat den på energibesparende, altid lukker alle programmer ned og har skruet HELT ned for lys styrken, alligevel skal telefonen oplades mindst 3 gange om dagen.
HOLSTEBRO BUTIK = PERFEKT SERVICE -> ANBEFALES!
HOLSTEBRO BUTIK = PERFEKT SERVICE -> ANBEFALES!
Jeg havde en smadret skÊrm på en iPhone 6S Plus og et lidt "trÊt" batteri. Det fÞrste blev skiftet den ene dag, på under 1 time, jeg nÞd en kop kaffe på en Cafe, og dagen efter blev batteriet udskiftet da det skulle skaffes hjem. Der kom også Panserglas på, og faktisk var der en lille fejl på skÊrmen, og den skiftede de igen uden at stille spÞrgsmål. Pris var god og servicen helt i top af den altid smilende og sÞde Cecilie i butikken :-)
Handel aldrig i den shop i Kolding âŠ
Handel aldrig i den shop i Kolding Storcenter. Bryder lovgivningen m.h.t. forbrugeres reklamationsret. 2 dumme mÞrklÞdede mÊnd, der trak "udlÊndinge kortet" - da de ikke lÊngere magtede at argumentere.
Rent jammer og helt utilstedeligt!
2 iPhones Þdelagt
Afleverede 2 stk iPhone. En skulle have nyt lade stik, den anden et nyt batteri.
Begge telefoner blev Þdelagt af deres vÊrksted i Kolding.
Bare Êrgerligt, jeg måtte kÞbe 2 nye telefoner.
super god service og fremragende âŠ
super god service og fremragende kvalitet, glad for at vÊre kunde hos dem. De tager imod dig med et smil på lÊben
det er en vild nok butik
Prisforskel
På deres facebookside havde jeg set at skift af iPhone 6s skÊrm kostede 650 kr (et tilbud lige nu) hvor jeg i butikken i Kolding storcenter får at vide at det kun er i Silkeborg.
Min veninde har ugen forinden benyttet sig af netop det tilbud til samme telefon i butikken i Kolding. Det undre mig med denne prisforskel da dette tilbud åbenbart slet ikke har kÞrt i Kolding. Jeg kom istedet af med 977 kr.
De bryder loven
Gang på gang har quickphone lavet det ene tilbud efter det andet, uden at nÊvne, hvornår tilbud udlÞber, samt hvad besparelsen er. Dette er i modstrid til markedsfÞringsloven! De sidste måneder har deres reparationer ikke vÊret på normalprisen, men i stedet vÊret meget svingende pga alle de tilbud de har. Det er super forvirrende og misvisende at finde ud af som kunde!
Hvis du gerne vil yderligere ÞdelÊgge âŠ
Hvis du gerne vil yderligere ÞdelÊgge din telefon, så er Quickphone perfekt. Kom med en flÊkket skÊrm og gik med manglende touch ID, frontkamera smadret plus dårligt batteri. Da jeg så prÞver, at få fikset min telefon ved hjÊlp af mit garanti, giver de skylden på en lille skramme, der var der fÞr jeg fik fikset telefonen. GÞr jer selv en tjeneste og ikke indlevere jeres telefoner hos de svindlere.
Aldrig har jeg oplevet dÃ¥rligere âŠ
Aldrig har jeg oplevet dÃ¥rligere service. FÃ¥r skiftet helt ny skÊrm til 2999 pÃ¥ min Samsung s7 edge nu buler skÊrmen plus er gÃ¥et op i limen og derved dannet sig en lyserÞd streg henover hele skÊrmen. Henvender mig og fortÊller min situation. Blir sendt hjem med beskeden. Det min egen fejl jeg mÃ¥ ha tabt den. ÃH JA LI EFTER JEG HAR BETALT 3000 KR FOR AT Gà DEN LAVET. Aldrig sÊtter jeg mine ben der igen. Plus skÊrmen er fake !
Quickphone Kolding Storecenter
Jeg har aldrig oplevet en dårligere kundeservice end den jeg fik quickphone i Kolding storecenter.
For ca. et halvt år siden kÞbte jeg et Pierre Cardin cover til min Samsung s7 edge men da jeg var inde for at klage over at hjÞrnerne på det stykke plastik som skal holde mobilen fast var begyndt at gå i stykker fik jeg bare at vide at jeg har mishandlet det og at de ikke ville bytte det til et andet. Det skal lige tilfÞjes at jeg aldrig har haft det tabt eller haft det i en bukselomme ej heller hoppet på det eller tÊsket lÞs på det med en hammer.
Jeg vil ikke anbefale nogen at handle med quickphone.
Silkeborg
Silkeborg
Får sat ny skÊrm og hÞjtaler i min iphone 6, da den har vÊret tabt, og kun er 12 mdr. gammel så jeg mener det må kunne svarer sig.
6 uger efter klager jeg over at skÊrmen er gået op i limningen, det bliver fikset men allerede 3 uger, efter er den helt gal igen skÊrmen er gået op i limningen igen og sidder ikke fast på chasiet, opdager at der også mangler en lille skrue der skal holde sammen på den.
Nu får jeg Pludselig at vide at tlf. er skÊv hvorfor man ikke kan forvente at en lige skÊrm vil passe på chasiet??
Hvorfor ikke fortÊlle mig det inden jeg bruger nÊsten kr: 1500,- på at få den repareret? Nu må jeg så kÞbe mig en ny tlf.
Det er okay (Holstebro)
Fik lavet skÊrm hos dem i starten af året, uden nogle problemer.
Dog fik jeg lavet opladerstik/hÞretelefonstik hvor der derefter kom et problem med batteriet. Hvis det nu var på 100% og der gik 10 min ville det vÊre nede på 50%. Kom så ind med den nogle dage efter (pga de ikke havde flere på lager) Men fik til gengÊld en låne mobil til min egen var lavet. Det blev så fixet dog skulle jeg betale 200,- ekstra fordi de mente batteriet og lader porten ikke har noget med hinanden at gÞre. Men efter to måneders tid begyndte batteriet på det samme igen. Så jeg gik ind med den og så sagde ham bag kassen det kunne vÊre de blev nÞd til enten at sende den til Kolding eller Holland, ved ik om de også har noget i Holland. Så nu har jeg en låne mobil indtil det bliver lavet.
Kolding Storcenter ð
FÞrste og sidste gang jeg bruger det sted. Hold da op en klam service. De lyver så det driver og holder ikke hvad de lover. Skod sted
Svindel på hÞjlysdag
Svindel på hÞjlysdag!
For cirka 2 måneder. beslutter jeg mig for at reparer min Iphone 5S, da den har vÊret godt forbrugt - Bettarieret svigtede i tide og utide og skÊremen havde fået revner.
Jeg vurdere at udskiftning af batteriet og skÊrmen vil kunne betale sig, istedet for at investere i en helt ny mobil telefon. Da jeg dengang for cirka 2 måneder siden, trÊder ind i forretningen mÞder jeg to personer - ejeren af forretningen samt dennes medarbejder.
Jeg bliver betjent af medarbejderen, hvor jeg forklarer min problemstilling. Jeg spÞrger medarbejderen om det var muligt at få et samlet pris, på henholdsvis skÊrm og batteriudskiftning - hvortil medarbejderen rÞdfÞre sig med ejeren af forretningen fÞr jeg får den endelige pris.
Jeg får oplyst af medarbejderen at jeg vil få et samletpris på 600 kr.
hvor 400 kr er for skÊrmudskiftningen samt 200 kr batteriet. Jeg spÞrger ejeren - som er igang med at betjene en anden kunde - om han kan bekrÊfte prisen, hvilket han gjorde mundtligt.
Jeg går med til aftalen, og de ber mig at vende tilbage om 30 min. Da jeg vender tilbage, får jeg betalt og får min mobil tilbage. Jeg bemÊrker ret hurtigt, at batteri niveauet på telefonen, forsat er det samme, som da jeg forlod forretningen - jeg gÞr medarbejderen opmÊrksom på dette, og jeg spÞrg indtil om de har husket at udskifte batteriet - hvortil medarbejderen svar, ja. Og fortÊller ydermere at jeg kan vende tilbage, såfremt der skulle vÊre et problem med batteriet.
I min godetro stoler jeg på medarbejderen - dummeste beslutning - og gÞr ikke mere ved det.
Jeg forlader forretningen og får min kvittering. På vej ud af forretningen, bemÊrker jeg at der fremgår i kvitteringen at jeg KUN får udskiftet skÊrmen for 600 kr - det rene vandvid for iphone 5S, markedspris er 399 kr - Jeg ligger ikke mere i sagen, eftersom jeg i godtro regner med at de 600 kr - som vi aftalte klar og tydeligt, ville indgå i prisen!
Jeg vender hjem, og begynder at kunne se de tegn på svigt som min Iphone plejede at lave - lÞb tÞr for strÞm på ingen tid.
Jeg henvender mig til forretningen, noget tid efter, og gÞr dem opmÊrksom på problemet. De bekrÊfter overfor mig at batteriet ikke er udskiftet og jeg forklar hele sagen. De fortÊller at eftersom, batteriudskiftningen ikke fremgår i kvitteringen, kan de ikke gÞr noget! derudover forsÞger han er bilde mig ind at det kostede 600 kr for blot 1-2 måneder siden.
Jeg forklarer at prisen i hans forretningen lÞd pÃ¥ 399 kr tilbage i slut januar og det er DIREKTE LÃGN at sige det kostede 600 kr dengang.
Jeg spÞrg indtil hvorfor prisen på nuvÊrende tidspunkt lyder på 399 kr for skÊrmskiftning på Iphone 5s, hvertil svar han at de har lavet en prisÊndring! til 399 kr siden slut januar! - DET må vÊre det vÊrste lÞgn, som man kan finde på at sige, for at undgå at tilbage betale mine penge.
sommer summarum - Quickphone i Kolding STORECENTER - er direkte svindel og fup af det vÊrste skuffe!
Fantastisk service i Quickphone Kolding
Fantastisk service og billigt at få sin mobil lavet i Quickphone Kolding :) Kan helt klart anbefales!
Service i top
Der skulle ikke engang gå en halv time, fÞr min mobiltelefon var klar igen
Hurtigt, nemt og billigt!
perfekt service og super hurtigt levering! og så er det helt fair priser! kan helt klart anbefale 5/5!
Perfectico
Fantastik service, smilende medarbejder og snaksaglig chef.
Det tog knap 10 minutter at få skiftet skÊrmem på min iphone 7.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ