Ik had een klein onderdeel van een product nodig wat ik al jaren geleden gekocht heb. Waarde; een paar euro. Maar de behandeling van de servicedesk was daar niet minder om. Mijn verzoek werd snel en a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik bestelde gisteren mijn Speedpedelac helm en volgens mij is ie ook per Speedpedelac bezorgt want ik heb hem nu al voor me liggen en precies zoals beschreven. Ik ben zéér tevreden en ga nu lekker ee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik had een hardloopvest gekocht bij R2B waarvan ik dacht toen ik hem ging gebruiken, het aanzuigventiel voor het drinken werkt niet. Gemaild naar R2B en gelijk een hele vriendelijke mail terug ontvan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tevreden met mijn artikel. Mooie kwaliteit. Oponthoud in de levering , wat kan gebeuren maar... waarop snel reaktie kwam. Heel goede en oplossingsgericht contact met de klantendienst. Vriendelijk e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
In deze winkel vind je kwalitatieve en duurzame accessoires voor mobiele telefoons en laptops. Je vindt in deze online shop een ruim assortiment producten, zoals telefoonhouders voor in de auto, telefoon houders voor op de fiets, hardloop telefoonhouders, laptopstandaarden, tablethouders, telefoonhoesjes en meer! Klanttevredenheid staat in deze winkel altijd centraal. Dit wordt gerealiseerd door een aantal handige beloftes, zoals: - Snelle levertijd van één werkdag binnen NL en BE - Gratis bezorging binnen NL - Eenvoudig retourneren binnen een zichttermijn van 30 dagen - Duurzaamheid in het gehele proces - Vlotte en meedenkende klantenservice Steeds vaker is er behoefte aan goede kwaliteitsaccessoires voor telefoons, laptops en tablets. Veel telefoonhouders voor in de auto vallen bijvoorbeeld van het raam tijdens het rijden, wat veel ergernis oplevert bij automobilisten. Het doel van R2B Store is om dit te voorkomen door wél telefoonhouders te verkopen die goed blijven plakken aan het raam of blijven klemmen in het ventilatierooster. Vanuit deze basis is besloten om uit te breiden naar laptop accessoires. Nu er steeds meer wordt thuisgewerkt is er een grote behoefte aan ergonomische laptopstandaarden om de werkhouding te verbeteren en nare rug- en nekklachten te voorkomen. Naast laptopstandaarden en telefoonhouders voor in de auto worden nu ook sportarmbanden, telefoonhouders voor op de fiets en laptoptassen verkocht. Zoek nu jouw ideale accessoires op "www.r2bstore.nl"!
Polderweg 7, 1446AA, Purmerend, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Snelle levering, goede verpakking, goede bijgaande informatie.

R2bstore ããã®åç
Vandaag besteld en morgen in huis klopt en je word netjes op de hoogte gehouden van je bestelling

R2bstore ããã®åç
De aangekochte powerbank van R2B was zeer snel geleverd en mooi op tijd voor mijn vakantie in de bergen.
De powerbank was zeer krachtig en heb dus verschillende malen mijn telefoon kunnen opladen vooraleer die leeg was.
Was heel handig met een wandelapp die enorm veel energie verbruikte.
Aanrader!

R2bstore ããã®åç
Snel en gemakkelijk gevonden. Bestelling keurig netjes binnen 2 dagen ontvangen. Mariaal is prima.

R2bstore ããã®åç
Heel snel en vriendelijk geholpen met een probleem.

R2bstore ããã®åç
ik heb sinds half aug een iphone 16 pro max.
en wilde er graag een hoesje om waar ik mijn credit kaart en nog wat pasjes in wilde opbergen.
ik heb er wel geteld 6 gekocht.
en niet een waar ik tevreden over was.
tot ik weer aan het zoeken was en de R2B Zeist voorbij zag komen. wat een fantastisch hoesje is dit stevig licht in gewicht mooi afgewerkt en ik heb er 5 pasjes in. eigenlijk is hij ontworpen voor 4.
een ding wat ik jammer vind is dat ik hem niet in de oplader in de auto kan opladen en het moet doen kabeltje

R2bstore ããã®åç
Alles goed verlopen op één opmerkkng na !heeft wat langer geduurd dan vermeld !

R2bstore ããã®åç
Goede service, maar trage levering
Ik heb een bestelling geplaatst bij R2B, maar na een week wachten had ik nog steeds niets ontvangen. Ik heb zelf contact moeten opnemen met de klantenservice voor een update.
Communicatie: Ik kreeg heel snel antwoord dat het product niet op voorraad was. Ik kon kiezen tussen annuleren of wachten, wat ik erg prettig vond.
Levering: Uiteindelijk heb ik gewacht en de bestelling ontvangen.
De communicatie was uitstekend, maar het is jammer dat ik zelf contact moest opnemen over de vertraging.

R2bstore ããã®åç
Ik had een vraag over de accuduur en die is snel beantwoord. Al is het misschien handiger om de accuduur gewoon op de site zelf te zetten. Het antwoord was in elk geval naar tevredenheid en daarna is er keurig op tijd geleverd.

R2bstore ããã®åç
Makkelijk te monteren en eindelijk eens een telefoonhouder die echt stevig is en goed vastzit.
Ook kan de telefoon er niet uitschieten. Mede dankzij de vergrendelknop.
Minpuntje is dat de houder niet de volgende werrkdag werd geleverd zoals beloofd. Beloof het dan ook niet.

R2bstore ããã®åç
Super snel en zo prachtig verpakt ( het leek wel designer tas)

R2bstore ããã®åç
Mijn nieuwe telefoon paste niet meer in mijn oude houder. Omdat ik de volgende dag naar ons hotel ging om de dagen daarop te gaan fietsen, gebeld of de nieuwe fietshouder naar het hotel kon worden gestuurd. Iskeurig op tijd geleverd. De fietshouder is werkelijk fantastisch. Snel en makkelijk te monteren en zit muurvast evenals de telefoon. Ik raad iedereen dit product aan.

R2bstore ããã®åç
Ondanks vakantieperiode volgende dag al in ð¡

R2bstore ããã®åç
Heel mooi en goed product. Stevig, goed te monteren en ook heel snel geleverd

R2bstore ããã®åç
Onlangs kocht ik, voor het eerst, een drietal artikelen bij deze webwinkel. Ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling en de feedback die ik van een van de medewerkers kreeg. Ben, met name over de aangeschafte powerbank, zéér tevreden. Aanrader!

R2bstore ããã®åç
Vlotte en vlekkenloze afhandeling en bezorging van bestelling!

R2bstore ããã®åç
Goede en snelle levering en product goed beschreven zoals het in werkelijkheid is
Een R2B telefoonhouder type Leiden voor op de electrische fiets besteld inc. een extra bevestiging voor op een 2e fiets.
Communicatie over de bestelling was prima. Snelle reactie op het door mij vergeten huisnummer. Bestelling was binnen 24 uur geleverd. Hoesje ziet er goed uit. Bevestigen was eenvoudig te monteren en is draaibaar. Binnenkort ga ik hem testen tijdens een fietsvakantie langs de Elfstedentocht.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã