レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een klein onderdeel van een product nodig wat ik al jaren geleden gekocht heb. Waarde; een paar euro. Maar de behandeling van de servicedesk was daar niet minder om. Mijn verzoek werd snel en a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik bestelde gisteren mijn Speedpedelac helm en volgens mij is ie ook per Speedpedelac bezorgt want ik heb hem nu al voor me liggen en precies zoals beschreven. Ik ben zéér tevreden en ga nu lekker ee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een hardloopvest gekocht bij R2B waarvan ik dacht toen ik hem ging gebruiken, het aanzuigventiel voor het drinken werkt niet. Gemaild naar R2B en gelijk een hele vriendelijke mail terug ontvan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tevreden met mijn artikel. Mooie kwaliteit. Oponthoud in de levering , wat kan gebeuren maar... waarop snel reaktie kwam. Heel goede en oplossingsgericht contact met de klantendienst. Vriendelijk e... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話アクセサリ店

圓該䌁業による蚘述

In deze winkel vind je kwalitatieve en duurzame accessoires voor mobiele telefoons en laptops. Je vindt in deze online shop een ruim assortiment producten, zoals telefoonhouders voor in de auto, telefoon houders voor op de fiets, hardloop telefoonhouders, laptopstandaarden, tablethouders, telefoonhoesjes en meer! Klanttevredenheid staat in deze winkel altijd centraal. Dit wordt gerealiseerd door een aantal handige beloftes, zoals: - Snelle levertijd van één werkdag binnen NL en BE - Gratis bezorging binnen NL - Eenvoudig retourneren binnen een zichttermijn van 30 dagen - Duurzaamheid in het gehele proces - Vlotte en meedenkende klantenservice Steeds vaker is er behoefte aan goede kwaliteitsaccessoires voor telefoons, laptops en tablets. Veel telefoonhouders voor in de auto vallen bijvoorbeeld van het raam tijdens het rijden, wat veel ergernis oplevert bij automobilisten. Het doel van R2B Store is om dit te voorkomen door wél telefoonhouders te verkopen die goed blijven plakken aan het raam of blijven klemmen in het ventilatierooster. Vanuit deze basis is besloten om uit te breiden naar laptop accessoires. Nu er steeds meer wordt thuisgewerkt is er een grote behoefte aan ergonomische laptopstandaarden om de werkhouding te verbeteren en nare rug- en nekklachten te voorkomen. Naast laptopstandaarden en telefoonhouders voor in de auto worden nu ook sportarmbanden, telefoonhouders voor op de fiets en laptoptassen verkocht. Zoek nu jouw ideale accessoires op "www.r2bstore.nl"!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 83ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, goede verpakking, goede bijgaande informatie.

2025幎10月11日

R2bstore からの回答

Wat leuk om te horen dat alles naar wens was! 📊🙌 Fijn dat je tevreden bent over de levering, verpakking en informatie. Dankjewel voor je review!

5぀星のうち5の評䟡

Vandaag besteld en morgrn in huis klopt

Vandaag besteld en morgen in huis klopt en je word netjes op de hoogte gehouden van je bestelling

2025幎10月10日

R2bstore からの回答

Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen! 🚚😊 Goed om te weten dat je tevreden bent over de communicatie en snelle levering. Dankjewel voor je review!

krachtige powerbank

De aangekochte powerbank van R2B was zeer snel geleverd en mooi op tijd voor mijn vakantie in de bergen.
De powerbank was zeer krachtig en heb dus verschillende malen mijn telefoon kunnen opladen vooraleer die leeg was.
Was heel handig met een wandelapp die enorm veel energie verbruikte.
Aanrader!

2025幎10月1日

Hoi Eric,

Wat een geweldige timing dat je powerbank precies op tijd voor je vakantie binnen was! ⛰🔋 Super dat hij je zo goed geholpen heeft tijdens het wandelen en dat je volop gebruik kon maken van je app zonder zorgen. Bedankt voor je enthousiaste aanrader! 🙌

Snel en gemakkelijk gevonden

Snel en gemakkelijk gevonden. Bestelling keurig netjes binnen 2 dagen ontvangen. Mariaal is prima.

2025幎9月26日

R2bstore からの回答

Fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat je tevreden bent met het materiaal! 🙌 Dankjewel voor je review!

R2B Zeist het perfecte hoesje voor de iphone 16 pro

ik heb sinds half aug een iphone 16 pro max.
en wilde er graag een hoesje om waar ik mijn credit kaart en nog wat pasjes in wilde opbergen.
ik heb er wel geteld 6 gekocht.
en niet een waar ik tevreden over was.
tot ik weer aan het zoeken was en de R2B Zeist voorbij zag komen. wat een fantastisch hoesje is dit stevig licht in gewicht mooi afgewerkt en ik heb er 5 pasjes in. eigenlijk is hij ontworpen voor 4.
een ding wat ik jammer vind is dat ik hem niet in de oplader in de auto kan opladen en het moet doen kabeltje

2025幎9月15日

R2bstore からの回答

Wat een uitgebreide en mooie review, dankjewel! 🙌 Superfijn dat je na zoveel zoeken eindelijk hét perfecte hoesje hebt gevonden met ons model Zeist. Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de stevigheid, afwerking en het gebruiksgemak met je pasjes. 📱✚

5぀星のうち4の評䟡

Alles goed verlopen op één opmerkkng na

Alles goed verlopen op één opmerkkng na !heeft wat langer geduurd dan vermeld !

2025幎9月10日

R2bstore からの回答

Fijn dat alles verder goed verlopen is! 🙏 Jammer dat de levering wat langer duurde dan verwacht — dat nemen we mee om te verbeteren. Bedankt voor je feedback en je geduld! 😊

5぀星のうち3の評䟡

Goede service, maar trage levering

Ik heb een bestelling geplaatst bij R2B, maar na een week wachten had ik nog steeds niets ontvangen. Ik heb zelf contact moeten opnemen met de klantenservice voor een update.

Communicatie: Ik kreeg heel snel antwoord dat het product niet op voorraad was. Ik kon kiezen tussen annuleren of wachten, wat ik erg prettig vond.
Levering: Uiteindelijk heb ik gewacht en de bestelling ontvangen.
De communicatie was uitstekend, maar het is jammer dat ik zelf contact moest opnemen over de vertraging.

2025幎9月6日

R2bstore からの回答

Dankjewel voor je uitgebreide review! 🙏 Fijn om te horen dat je onze service en communicatie waardeert. We snappen helemaal dat het vervelend is dat je zo lang moest wachten en zelf contact moest opnemen voor een update — dat had beter gekund van onze kant. We nemen je feedback zeker mee om dit in de toekomst te verbeteren. 💡

Prima ervaring

Ik had een vraag over de accuduur en die is snel beantwoord. Al is het misschien handiger om de accuduur gewoon op de site zelf te zetten. Het antwoord was in elk geval naar tevredenheid en daarna is er keurig op tijd geleverd.

2025幎8月1日

ChatGPT zei:

Wat fijn om te horen dat je vraag snel en naar tevredenheid beantwoord is! 🙌 Goede tip ook om de accuduur duidelijker op de site te vermelden — die nemen we zeker mee. Dankjewel voor je review!

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk te monteren en eindelijk eens

Makkelijk te monteren en eindelijk eens een telefoonhouder die echt stevig is en goed vastzit.
Ook kan de telefoon er niet uitschieten. Mede dankzij de vergrendelknop.
Minpuntje is dat de houder niet de volgende werrkdag werd geleverd zoals beloofd. Beloof het dan ook niet.

2025幎8月29日

R2bstore からの回答

Super om te horen dat je zo tevreden bent over de stevigheid en montage van de houder! 💪 Dankjewel ook voor je eerlijke feedback over de levering. We streven ernaar om altijd “vandaag besteld, morgen in huis” waar te maken, maar soms lukt dat helaas niet door omstandigheden. We nemen je opmerking zeker mee! 🙏

5぀星のうち5の評䟡

Super snel en zo prachtig verpakt ( het

Super snel en zo prachtig verpakt ( het leek wel designer tas)

2025幎8月25日

R2bstore からの回答

Wat een geweldig compliment, dankjewel! 😍 Superleuk om te horen dat je zo blij bent met de snelle levering én de verpakking. Daar doen we het voor! ✹

Geweldig product en service

Mijn nieuwe telefoon paste niet meer in mijn oude houder. Omdat ik de volgende dag naar ons hotel ging om de dagen daarop te gaan fietsen, gebeld of de nieuwe fietshouder naar het hotel kon worden gestuurd. Iskeurig op tijd geleverd. De fietshouder is werkelijk fantastisch. Snel en makkelijk te monteren en zit muurvast evenals de telefoon. Ik raad iedereen dit product aan.

2025幎8月20日

R2bstore からの回答

Wat een prachtig verhaal, dankjewel voor het delen! 🙌 Super dat we je nog op tijd konden helpen voor je fietstrip en dat de houder zo goed bevalt. 🚎‍♂ Heel veel plezier ermee en bedankt voor je enthousiaste aanrader! 😃

Snelle bezorging

Ondanks vakantieperiode volgende dag al in 🏡

2025幎8月12日

R2bstore からの回答

Wat fijn dat je bestelling zo snel binnen was, zelfs in de vakantieperiode! 🌞 Dankjewel voor je leuke review! 🙌

Aanrader!

Heel mooi en goed product. Stevig, goed te monteren en ook heel snel geleverd

2025幎8月7日

R2bstore からの回答

Wat leuk om te horen, dankjewel! 🙌 Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, montage én snelle levering. Veel plezier met je aankoop!

Zéér tevreden!

Onlangs kocht ik, voor het eerst, een drietal artikelen bij deze webwinkel. Ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling en de feedback die ik van een van de medewerkers kreeg. Ben, met name over de aangeschafte powerbank, zéér tevreden. Aanrader!

2025幎7月24日

R2bstore からの回答

Wat een mooie review, dankjewel! 🀩 Superfijn dat je eerste ervaring met ons zo positief is verlopen en dat de powerbank zo goed bevalt. Aanrader terug: wij zien je graag nog eens terug! 😉

5぀星のうち5の評䟡

Vlotte en vlekkenloze afhandeling en

Vlotte en vlekkenloze afhandeling en bezorging van bestelling!

2025幎7月17日

R2bstore からの回答

Wat fijn om te horen, dankjewel! 😊 Altijd mooi als alles soepel en zonder gedoe verloopt. Geniet van je aankoop!

Een R2B telefoonhouder type Leiden voor

Een R2B telefoonhouder type Leiden voor op de electrische fiets besteld inc. een extra bevestiging voor op een 2e fiets.
Communicatie over de bestelling was prima. Snelle reactie op het door mij vergeten huisnummer. Bestelling was binnen 24 uur geleverd. Hoesje ziet er goed uit. Bevestigen was eenvoudig te monteren en is draaibaar. Binnenkort ga ik hem testen tijdens een fietsvakantie langs de Elfstedentocht.

2025幎7月2日

R2bstore からの回答

Wat een mooie voorbereiding voor je fietsvakantie! 🚎‍♂ Superleuk dat je kiest voor onze telefoonhouder type Leiden, en top dat alles soepel is verlopen met bestellen én leveren. We zijn benieuwd hoe hij je bevalt tijdens de Elfstedentocht – alvast heel veel plezier gewenst! 😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。