レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een klein onderdeel van een product nodig wat ik al jaren geleden gekocht heb. Waarde; een paar euro. Maar de behandeling van de servicedesk was daar niet minder om. Mijn verzoek werd snel en a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik bestelde gisteren mijn Speedpedelac helm en volgens mij is ie ook per Speedpedelac bezorgt want ik heb hem nu al voor me liggen en precies zoals beschreven. Ik ben zéér tevreden en ga nu lekker ee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een hardloopvest gekocht bij R2B waarvan ik dacht toen ik hem ging gebruiken, het aanzuigventiel voor het drinken werkt niet. Gemaild naar R2B en gelijk een hele vriendelijke mail terug ontvan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tevreden met mijn artikel. Mooie kwaliteit. Oponthoud in de levering , wat kan gebeuren maar... waarop snel reaktie kwam. Heel goede en oplossingsgericht contact met de klantendienst. Vriendelijk e... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話アクセサリ店

圓該䌁業による蚘述

In deze winkel vind je kwalitatieve en duurzame accessoires voor mobiele telefoons en laptops. Je vindt in deze online shop een ruim assortiment producten, zoals telefoonhouders voor in de auto, telefoon houders voor op de fiets, hardloop telefoonhouders, laptopstandaarden, tablethouders, telefoonhoesjes en meer! Klanttevredenheid staat in deze winkel altijd centraal. Dit wordt gerealiseerd door een aantal handige beloftes, zoals: - Snelle levertijd van één werkdag binnen NL en BE - Gratis bezorging binnen NL - Eenvoudig retourneren binnen een zichttermijn van 30 dagen - Duurzaamheid in het gehele proces - Vlotte en meedenkende klantenservice Steeds vaker is er behoefte aan goede kwaliteitsaccessoires voor telefoons, laptops en tablets. Veel telefoonhouders voor in de auto vallen bijvoorbeeld van het raam tijdens het rijden, wat veel ergernis oplevert bij automobilisten. Het doel van R2B Store is om dit te voorkomen door wél telefoonhouders te verkopen die goed blijven plakken aan het raam of blijven klemmen in het ventilatierooster. Vanuit deze basis is besloten om uit te breiden naar laptop accessoires. Nu er steeds meer wordt thuisgewerkt is er een grote behoefte aan ergonomische laptopstandaarden om de werkhouding te verbeteren en nare rug- en nekklachten te voorkomen. Naast laptopstandaarden en telefoonhouders voor in de auto worden nu ook sportarmbanden, telefoonhouders voor op de fiets en laptoptassen verkocht. Zoek nu jouw ideale accessoires op "www.r2bstore.nl"!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 83ä»¶

レビュヌを曞く

Snel bezorgd

Snel bezorgd. Goed en duidelijk contact met klantenservice.
Goed product.

2025幎7月1日

R2bstore からの回答

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! 🙌 Blij dat je tevreden bent over de levering, het contact én het product. Dankjewel voor je review!

5぀星のうち5の評䟡

Zeker de after sales van R2B was perfect!

Zeker de after sales van R2B was perfect, heel snel en vriendelijk gereageerd en daarna ook snel tot een oplossing gekomen!

2025幎6月24日

R2bstore からの回答

Wat fijn om te horen, dankjewel! 😊 We vinden het superbelangrijk dat je ook ná je aankoop op ons kunt rekenen. Blij dat we je snel hebben kunnen helpen!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Duidelijke webshop.

2025幎6月26日

R2bstore からの回答

Top om te horen dat alles soepel verliep! 🎉 Fijn dat je tevreden bent over de levering én de webshop. Bedankt voor je review!

5぀星のうち3の評䟡

Dus niet de dag erna geleverd.

Product nog niet binnen, die review volgt later. Waar ik wel onwijs van baal, is dat er uitdrukkelijk staat: voor 23:59 besteld, morgen gratis geleverd.

Ik bestel om 19:30 en dan komt de bestelling dus niet de dag erna. Ik heb geen haast met mijn producten, maar als je iets hard roept, maak het dan ook waar. En ja, het betrof 2 artikelen waarbij werd aangegeven dat ze de dag erna zouden worden geleverd.

2025幎6月25日

R2bstore からの回答

Hey, bedankt voor je bericht!

We willen je graag laten weten dat jouw pakket wél op tijd door ons is verzonden. Helaas zijn er door de NAVO-top in Nederland vertragingen ontstaan bij vervoerders zoals PostNL, en daar hadden we helaas geen invloed op. Dit soort externe omstandigheden vallen echt buiten onze macht.

In 99% van de gevallen lukt het ons om "vandaag besteld, morgen in huis" gewoon waar te maken, maar soms heb je nu eenmaal te maken met overmacht – zoals in dit geval de NAVO-top, die voor flinke vertragingen in de bezorgingen door heel Nederland heeft gezorgd.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het gerust weten!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

2025幎6月19日

R2bstore からの回答

Top om te horen dat alles vlot en goed is gegaan! 👍 Bedankt voor je review en graag tot de volgende keer!

Super snelle levering

Super snelle levering, zeer goede kwaliteit! Complimenten.

2025幎6月4日

R2bstore からの回答

Wat een mooie woorden, dankjewel! 🀩 Super dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en levering. We hopen je snel weer terug te zien!

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

2025幎5月31日

R2bstore からの回答

Kort maar krachtig — daar houden we van! 💪 Fijn dat alles naar wens is verlopen. Dankjewel voor je review!

5぀星のうち5の評䟡

Snel, duidelijk en goede website

Snel duidelijk en goede website

2025幎5月31日

R2bstore からの回答

Yes, dat klinkt als muziek in onze oren! 🎶 Superfijn dat je zo positief bent over de site én de service. Thanks voor je review!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, prima prijs!
Heb het artikel nog niet uitgeprobeerd, omdat het een verjaardagscadeau voor mezelf is. Heb het wel even uitgepakt en het zag er prima uit!

2025幎5月26日

R2bstore からの回答

Wat leuk dat je jezelf binnenkort gaat verrassen! 🎁 Superbedankt voor je vertrouwen en alvast een hele fijne verjaardag gewenst! Laat je ons weten wat je ervan vindt als je 't hebt uitgeprobeerd? 😊

5぀星のうち5の評䟡

Goede info en vlot geleverd

Op zoek naar een telefoonhouder, kwam Gemini met model Alkmaar als eerste keuze. Van R2Bstore kon ik meteen de handleiding downloaden. Daarna besteld en volgende dag geleverd.

2025幎5月22日

R2bstore からの回答

Wat tof dat je via ons zo snel bent geslaagd! 📱 Extra fijn dat je de handleiding meteen kon downloaden – zo hoort het! Veel plezier met je nieuwe telefoonhouder en bedankt voor je uitgebreide review 🙌

5぀星のうち5の評䟡

Helemaal zoals het hoort bij online

Helemaal zoals het hoort bij online bestellen. Makkelijk bestellen, goede communicatie en snelle levering.

2025幎5月17日

R2bstore からの回答

Wat fijn om te horen dat alles soepel is verlopen! 🙌 Daar doen we het voor. Superbedankt voor je fijne review en graag tot de volgende keer! 😊

5぀星のうち5の評䟡

Een snelle levering: de houder was er volgende dag

Een snelle levering, makkelijk te bevestigen op stuur, en telefoon blijft veilig zitten bij het rijden.

2025幎5月15日

R2bstore からの回答

Wat leuk om te horen, dank voor je review! Fijn dat de levering snel was en de houder goed bevalt. Veel veilige kilometers gewenst! 🚎‍♂📱

Groet,

5぀星のうち5の評䟡

Correcte en snelle levering van een top

Correcte en snelle levering van een top product

2025幎5月8日

R2bstore からの回答

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de levering als het product. Veel plezier ermee, en mocht je nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!

5぀星のうち5の評䟡

Snel goed en zelfs persoonlijke

Snel goed en zelfs persoonlijke elvering in de avond.
TOP!

2025幎5月1日

R2bstore からの回答

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat alles snel en goed is verlopen – en leuk dat de persoonlijke levering in de avond zo gewaardeerd werd. We helpen je graag weer een volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Goed product, voor normale prijs en wordt snel afgeleverd bij de bezorgers.

2025幎4月27日

R2bstore からの回答

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product, de prijs én de snelle levering. Daar doen we het voor!

Goede productdsta

Op de site waren de productdata (zoals formaat) en gebruiksaanwijzing aanwezig wat de keuze makkelijker maakte.
Product voldoet aan de verwachtingen.

2025幎4月24日

R2bstore からの回答

Heel erg bedankt voor je mooie review! Super fijn om te horen dat de duidelijke productinformatie je geholpen heeft bij je keuze en dat alles naar verwachting is.

Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Prima product

Goede website, eenvoudig te bestellen, snelle levering,prima product.

2025幎4月27日

Hoi Florian,

Dankjewel voor je leuke review! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website, het bestelproces en natuurlijk het product zelf.

Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer! 🙌

5぀星のうち3の評䟡

Levering was op tijd

Levering was op tijd. Verpakking vond ik niet geweldig. Fietspomp in een soort van plastic zak verstuurd, zonder ook maar enige bescherming tegen beschadigingen. Was dus niet verpakt in een doos of wat dan ook.

2025幎4月22日

Hoi Lammert,

Bedankt voor je beoordeling en je feedback!

Fijn om te horen dat de levering op tijd was. Wat betreft de verpakking: de fietspomp wordt in een stevige verzenddoos verstuurd. Omdat het om een wat groter product gaat, verpakken we de pomp zelf in een lichtere beschermverpakking binnen de doos om het verzenden efficiënter en milieuvriendelijker te houden.

We nemen je opmerkingen zeker mee om te kijken hoe we dit verder kunnen verbeteren. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te delen!

Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! 🙌

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。