Det er fuldstændig umuligt at opsige…
Det er fuldstændig umuligt at opsige abonnementet igen. Køb aldrig noget her!!
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Det er fuldstændig umuligt at opsige abonnementet igen. Køb aldrig noget her!!
Havde man kunne give 0 eller minus stjerrner, havde de fået det!
Totalt useriøst, når man vil ud af deres abonnement igen.
Den kode de vil "sende" på mail, som man skal bruge til log ind, dukker aldrig op uanset hvor mange gange man prøver.
Jeg tænkte at det nok bare var min profil det var galt med, men da jeg læste alle disse anmeldelser omkring samme problem, fik jeg tanken at det nok er forretningsmodellen..
Super nemt at oprette, men lige så sandsynligt at få opsagt, som at der er 2 torsdage i næste uge.
Det er simpelthen så useriøst, at en så hypet og omtalt radio kanal, kan slippe afsted med sådan noget bondefangeri.
Super elendigt har opsagt igen , ville kun høre Kirstens korte Radioavis, ærgerligt hun er stoppet..alt der pjat uden for radioen er sygt ..håber ikke de får skattepenge også ...
Fuldstændig håbløst at komme ud sf aftale. Har dokumentation på opsigelse af abonnement et halvt år tilbage. Festen fortsætter. Jeg informerer når der er nyt i sagen.
Det er nemt at blive medlem, men umuligt at komme ud igen. Jeg har skrevet til customer support og de hjælper ikke, bliver ved med at sende den samme uduelige besked.
Nu kan jeg se frem til at betale abo. i månedsvis - for ingenting.
De har gjort login besværligt ved at bede om mailadr. og de vil sende en kode, som de så ikke gør.
Meget dårlig oplevelse med webshoppen. De sælger åbenbart ting, de slet ikke har på lager. Og uden at informere om det. Venter stadig på at de sender min ordre.
r8dio skulle holde sig til at drive radio.
Kundeservice er ikke eksisterende.
Købte ét årsabonnoment da jeg gerne ville støtte fortaget, og fik bekræftet at mit abonomment var sat til at skulle udløbe året efter. Men bliver alligevel trukket for endnu ét år, og får så svar fra "kundeservice" at de ikke kan refunderer automatisk fornyelse (som jeg fik bekræftet var slået fra).
Vil så sætte mit abonomment på pause og refunderet for den tilbageværende periode, men den feature er selvfølgelig i stykker og giver fejl.
Jeg skrev til dem på dagen hvor jeg fik en regning for fornyelsen, men har ikke hørt mere.
Det er vitterligt noget af det ringeste service jeg nogensinde har oplevet!
Købte et månedsabonnement på R8dio.dk' s hjemmeside og bliver bedt om at logge på og oprette mig som bruger på deres app. Herfra starter et Kafkaskt cirkus. Appen genkender ikke mine oplysninger. Jeg skriver til R8dio.dk ( man kan nemlig ikke ringe til nogen hjælp - belejligt nok). Jeg får de følgende dage en del autogenerede mails og et par gange en personlig mail, der hver gang indledes med " kære kommende ven..." og derefter en slet skjult kommentar om, at jeg har gjort noget forkert og det har man sørme aldrig oplevet før. Sidste mail bliver jeg direkte opfordret til at oprette et nyt abonnement!!. Jeg tror ikke, jeg har oplevet mere nonchalant og arrogant service.
Jeg så TV Avisen den anden dag. og blev sygt deprimeret over krig vold og mord og modbydeligheder. Det er der det giver god mening at tage en tur til skuldborg. Der hvor det store problem er at få budgettet til at hænge sammen. Eller ikke have nået at få noget morgenmad. På den lidt mere seriøse del har jeg hørt en del Vandvognen. Da jeg selv har haft problemer med alkoholen. Det er vildt spændende og inspirerende. at høre hvordan andre har sluppet af med den byrde det kan være. at være afhængig af alkohol. Tak R8DIO.
Et er at have deres såkaldte “satire” i radioen. Men at der skal decideret angribes andre på sociale medier udenfor deres egne kanaler er sq for uprofessionelt.
0 stjerner hvis det var muligt for dårlig opdragelse og uprofessionalisme.
Indhold i gulvhøjde, live-live, direkte fra Skuldborg. Så bliver det bare ikke bedre! 👍👍👍
De er f..... så pisse dygtige. Jeg er 100% tryg ved kulturkonge Klavs Bundgaards forvaltning af vores allesammens skattekroner gennem Slots- og Kulturmidler.
Det sjoveste . . . 😂
Er helt vild med r8dios univers, fede karakterer.
jeg har betalt for et år men de har blot stjålet pengene og når jeg vil downloade appen så vil de have at jeg skal betale igen, - og når man klager får man mailen retur, - "kan ikke afleveres"
og en fyr der kalder sig Claus sender smiskende mails for at man skal betale endnu mere, - rent fake
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。