レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Min søn 5 år og mig var "kørt gal" med vores legetøj 😉😉og skulle bruge stumper med det samme.. inden får to dage var vi oppe og køre igen det er helt igennem fantastisk service de lever op til de... もっと見る
Har handlet via webshoppen tre gange den seneste måned og besøgt butikken en enkelt gang. Fornuftige priser og hurtig levering. De svarer hurtigt på spørgsmål via chatten, hvilket kan være en stor hjæ... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
HVEM ER RC KONGEN ”RC” står for radio control, altså fjernstyring. Og ”Kongen”? Det er fordi, det er os, der regerer, når det gælder fjernstyret RC legetøj. Vi er Kongerigets mest engagerede RC hobbybutik, webshop og fællesskab. RC Kongen har alle de populære mærker og hjælper dig gerne med at finde netop det mærke og den model, du vil få mest køreglæde af. I alt har vi over 80 forskellige modeller på lager, klar til lynhurtig levering til dig. Vi lagerfører også reservedele, så du altid kan få reservedele til de produkter, du køber hos os.
Rebslagervej 6, 5471, Søndersø, デンマーク
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig ekspedition.
Skulle bruge et par smådele til en bil vi havde købt sidste år. Siden var super nem at gennemskue. Jeg bestilte onsdag aften. De var pakket torsdag morgen og leveret med GLS fredag frokost. Det virker! Godt arbejde!
Virkelig god oplevelse at handle hos RC Kongen.
Hurtig levering, virkelig god kundeservice. Her handler jeg bestemt igen. Kan anbefales!
Delays and wasted my time
Ordered part from their show, got automatic confirmed order. Days passed, my order wasn't sent. After 7 days i mailed them asking when my order will be sent. Responded that next day or Monday. Ok, waited more. Nothing from them. On Monday without any following email or explanation money i payed returned to my card.

Rc Kongen からの回答
Jeg havde bestilt en rc crawl
Jeg havde bestilt en rc crawl, den var ikke udsolgt, de skriver 2-5 hverdagen leverer men da jeg spurgte til den var først på lager til september, handle aldrig der mere

Rc Kongen からの回答
Bedste Rc shop
Der kan kun gives 5 stjerner, havde ellers gerne givet 6! Har handlet hos dem 6 gange nu, og der har da været enkelte små udfordringer, men der hvis Rckongen skiller sig ud, er deres kundeservice, den er fantastisk! Har får man god service, og løsninger med det samme, og så er de bare, på mange af deres produkter, absolut billigst her i landet. Og deres leveringstid er næsten altid fra dag til dag. Her vil jeg forsat pleje min nye interesse for Tamiya, og handle hvad jeg end skulle bruge, og selv hvis de ikke har det man mangler, hjælper de gerne med at finde det. Tak
Lynhurtig forsendelse!
Jeg kan virkelig anbefale RCkongen. Det tog kun halvanden dag at få den leveret på tværs af hele landet! Lynhurtig og god service!
Fantastisk service og skøn butik
Jeg købte en bil i foråret 2024 og havde stor fornøjelse af den, samtidig med at jeg løbende opgraderede den med bedre batteri og hjul.
Men det måtte gerne være endnu sjovere, hurtigere og vildere.
I julegave fik jeg derfor en Traxxas Maxx V2 af mine børn og min hustru – komplet med oplader og batterier.
Desværre revnede dækket allerede efter første tur. Jeg tog straks kontakt og forklarede forløbet, og inden for blot 15 minutter lå der et gavekort til nye dæk klar. En virkelig positiv oplevelse.
Efterfølgende har jeg opgraderet og forbedret bilen yderligere med forskellige dele.
Både i butikken og via mail mødes man altid af høj professionalisme og en imponerende nørdet viden – i ordets absolut mest positive betydning. Der er sjældent spørgsmål, der ikke kan besvares, og eventuelle udfordringer bliver løst til perfektion.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super god service! Jeg fik hurtige og klare svar på alle mine spørgsmål, og personalet var virkelig hjælpsomt hele vejen igennem. Leveringen var hurtig, og jeg følte mig tryg hele vejen fra bestilling til modtagelse. Kan varmt anbefales til alle, der handler RC-udstyr!
Hurtig respons.
Jeg er først begyndt at handle med Rc Kongen for nylig... Må sige at der er god support. Bestilte en vare som jeg fik hurtigt, men desværre var det en fejlvarer med forkert label på. Altså var det ikke Rc Kongen skyld. Men ingen problemer der. Der blev hurtigt sendt en ny med det samme selvom butikken var lukket. Det er noget jeg kan lide. Er kommet tilbage igen efter flere års pause, og Rc kongen bliver min fortrukne pusher fremover.
Superprofessionel butik
Superprofessionel butik, hvor alt bare spiller, og kundeservicen er i absolut topklasse!!
TOP $$$$$$$
Alles Perfekt
Alles Perfekt
Habe nur nicht verstanden warum ich es nicht direkt geliefert bekommen habe. Musste das Paket beim Pick Up abholen
Det blev desværre kun til 3 stjerner.
Det blev desværre kun til 3 stjerner.
Bestiller lagervare fredag en time før frist for afsendelse samme dag hvilket ikke sker, spørgsmål til RC, hvorfor den ikke er afsendt blir ikke besvaret, mandag blir min ordre så afsendt, og har stadig over en uge efter ikke modtaget svar på mit spørgsmål om hvorfor de ikke afsender når fristen er overholdt.
Modtager den forventede vare og i forventet kvalitet.
Hurtig levering og fair pris
Hurtig levering og fair pris. Fik også hurtigt svar på spørgsmåls. Anbefaler.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。