Skulle bruge et par smÃ¥dele til en bil vi havde kÞbt sidste Ã¥r. Siden var super nem at gennemskue. Jeg bestilte onsdag aften. De var pakket torsdag morgen og leveret med GLS fredag frokost. Det virker... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ordered part from their show, got automatic confirmed order. Days passed, my order wasn't sent. After 7 days i mailed them asking when my order will be sent. Responded that next day or Monday. Ok, wai... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har handlet via webshoppen tre gange den seneste mÃ¥ned og besÞgt butikken en enkelt gang. Fornuftige priser og hurtig levering. De svarer hurtigt pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l via chatten, hvilket kan vÊre en stor hjÊ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HVEM ER RC KONGEN âRCâ stÃ¥r for radio control, altsÃ¥ fjernstyring. Og âKongenâ? Det er fordi, det er os, der regerer, nÃ¥r det gÊlder fjernstyret RC legetÞj. Vi er Kongerigets mest engagerede RC hobbybutik, webshop og fÊllesskab. RC Kongen har alle de populÊre mÊrker og hjÊlper dig gerne med at finde netop det mÊrke og den model, du vil fÃ¥ mest kÞreglÊde af. I alt har vi over 80 forskellige modeller pÃ¥ lager, klar til lynhurtig levering til dig. Vi lagerfÞrer ogsÃ¥ reservedele, sÃ¥ du altid kan fÃ¥ reservedele til de produkter, du kÞber hos os.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Flot udvalg
Flot udvalg, gode produkter, rimelige priser samt hurtig leveringðð
Kan kun anbefales
Rigtig god service og man er i gode hÊnder Kim og holdet fra rc kongen står altid klar til at hjÊlpe jeg har flere gange ringet med spÞrgsmål hvor de har hjulpet mig har handlet der flere gange og det er helt klart min fortrukket rc butik hvis man har spÞrgsmål kan man altid skrive til dem får til tider svar efter lukke tid også super god service kan kun anbefales
god service
Har på kort tid lavet 3 ordrer, alle afsendt samme dag som bestilling (inden kl 14), og modtaget dagen efter.
Til en af ordrerne havde jeg behov for hjÊlp, og fik en god snak med kim? inden jeg lavede ordren.
Helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til
Ordre annulleret. Ingen forklaring.
Bestilte en reservedel for 3 uger siden, angivet til at ligge på fjernlager. Nu er ordren imidlertid annulleret, uden nÊrmere forklaring. Jeg antager at butikken ikke kan skaffe delen alligevel.
Hvis i havde beklaget via mail eller telefon, og kommet med en reel forklaring, havde i fået 5 stjerner for god kundeservice.
En standard copy/paste mail med "Din ordre er annulleret" og intet andet, giver 1 stjerne.
SlÞj kundeservice.

Rc Kongen ããã®åç
Super service!
Som nybegynder ud i Tamiya biler, har RC Kongen vÊret fantastiske med hjÊlp, hurtig levering og svar pÃ¥ mine ânybegynderâ spÞrgsmÃ¥l.
Jeg håber en dag at kunne besÞge butikken, men indtil videre må jeg nÞjes med online!
Tak for hjÊlpen!
Jeg ringer ovenikÞbet for at fÃ¥ hjÊlpâŠ
Jeg ringer ovenikÞbet for at få hjÊlp til at bestille delene til min arrma blx de beder om billeder for og se hvilken model det er som de for og aligevel for jeg ikke den motor jeg bestiller og ikke de rigtige pakninger til mit differentialetandhjul hvor svÊrt kan det vÊre når de arbejder med det til hverdag
Den bedste kundeservice!
Den bedste kundeservice!
Lyn hurtig levering.
Og billigere end de fleste andre rc butikker!
Hvorfor handle andre steder?
Helt fantastisk sted at handle!!
Helt fantastisk sted at handle!!
Varene kommer hurtigere end de siger, og alt spiller bare 100%
Deres priser er tilmed helt nede i den billige ende, hvilket jo bare er skÞnt.
Kan varmt anbefales-
DÃ¥rlig kommunikation og vildledende lageroplysninger
DesvÊrre har jeg haft samme oplevelse som mange af de andre utilfredse kunder.
Jeg har bestilt flere varer, hvoraf nogle var angivet som vÊrende pÃ¥ fjernlager â hvilket jeg var opmÊrksom pÃ¥ ved bestillingen.
Der gik et godt stykke tid, hvor nogle af varerne blev leveret, mens andre udeblev. PÃ¥ kvitteringen fremgik det, at eventuelt manglende varer ville blive eftersendt.
Derfor gik jeg ud fra, at resten af ordren blot ville blive sendt senere. Da jeg ikke hÞrte noget yderligere, kontaktede jeg kundeservice, hvor jeg fik oplyst, at de ikke kunne skaffe den manglende vare â til trods for, at den fortsat er angivet som tilgÊngelig fra fjernlager pÃ¥ deres hjemmeside den dag i dag.
Det er Êrgerligt, når man gerne vil stÞtte danske forhandlere, men ender med en bedre og mere pålidelig service hos forhandlere i Tyskland og Finland.
Det er endnu mere trÊls, at den vare jeg ikke modtog, var hele årsagen til, at jeg bestilt ordren i fÞrste omgang. De andre varer havde jeg reelt ikke brug for, men bestilte dem udelukkende for at spare på leveringsomkostningerne.
Min sÞn 5 Ã¥r og mig var "kÞrt gal" medâŠ
Min sÞn 5 Ã¥r og mig var "kÞrt gal" med vores legetÞj ððog skulle bruge stumper med det samme.. inden fÃ¥r to dage var vi oppe og kÞre igen det er helt igennem fantastisk service de lever op til deres navnð da vi forgÊves forsÞgt og op stÞve dele i de lokale rc butikker kom i os til undsÊtning tak for det ðªðªðª
Bedste i Danmark
StÞrste udvalg i Danmark, flinkeste kundeservice, hurtig levering, laveste priser. Alt er fedt.
Izdelek je kvaliteten in sledenjeâŠ
Izdelek je kvaliteten in sledenje pošiljki je bilo super.
Lp
Super hurtig behandling og fineâŠ
Super hurtig behandling og fine produkter ð
Det er meget meget dårlig serivice
Det er meget meget dårlig serivice, jeg bestilte noget for 3 måneder siden og har ik fået det og så skriver de at de slettet min ordre men jeg har ikke fået mine penge tilbage og Kim bendiksen er så dårlig til service han burde fyres.

Rc Kongen ããã®åç
Super kundeservice ud over hvad man kanâŠ
Super kundeservice ud over hvad man kan forvente og hurtig leveringð
Fantastisk sted at handle.
Mange ting på lager og utrolig hurtig forsendelse.
Kan kun anbefales, da de har ALT :-)
Brugte deres chat til vejledning
Brugte deres chat til vejledning