Det koster selvfølgelig noget, men vi er godt tilfreds, da vi kan lave os en god kop kaffe, som altid smager perfekt og ikke efterlader en halv kande, som alligevel står og bliver kold (som skete med... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Real Coffee er kaffe af høj kvalitet og jeg nyder smagen hver gang jeg drikker den. De har et glimrende sortiment med flere forskellige smagsvarianter. Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge. Le... もっと見る
Udover at det er god kaffe, så er det nemt at ændre på mine bestillinger, hvis jeg ønsker mere i en. Det er enkelt og tilgængeligt at justere leveringsintervaller - særligt fordi der altid kommer en r... もっと見る
Min erfaring: Bare bløff. Hvorfor må du binde deg til abonnement hvis produktet er så fantastisk? Og tvinge deg til å betale selv om du sier det ikke virker og ønsker å avvikle? Fordi du har gjort tab... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Kendt fra bl.a. "Bedst i TEST" i Politiken og tv-programmer på Danmarks Radio bl.a. Spis & Spar med tidligere kok i Kongehuset Jesper Vollmer.
Vestre Paradisvej 1, 2840, Holte, デンマーク
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ringe kakao kapsler
Jeg købte stort set kun fra Real Coffee for at få kakao kapslerne. Disse er ikke blot kedelige i smagen, men har beskadiget vores maskine, som nu er begyndt at lyde helt mærkeligt (også når den brygger andet end kakao) og har flere gange lækket ved brug af kapslerne eller lavet bitte små kopper.
Det har den altså aldrig gjort før..
Så nu er alle kapslerne smidt ud. Hold da op et fejlkøb

Skuffer med uønsket levering
Har prøvet realcoffee i oktober 2019 men var ikke særlig glade for smagen og har derfor sæt kaffeaftalen inaktiv.
I slutningen af november - mere end et år senere - få jeg lige pludselig en mail, at min bestilling er på vej og penge er blevet trukket.
Troede det må har været en software fejl men supporten svarede at det var rigtig og at jeg blevet informeret i forvejen (har aldrig modtaget nogen mails, hellere ikke i spam) og at det ikke er længere mulig at sætte aftalen på pause (hvad!?).
Vi blevet enig om at jeg ikke afhenter pakken og dermed få pengene retur. Det er nu 4 uger siden at pakken gik retur men jeg har ikke fået penge. Kundesupport har ikke svaret på mine sidste 2 emails.
Så noget "tricks" til mere omsætning er en absolut no-go og skader bar mere end det gavner. Håber at jeg få pengene tilbage, ellers må jeg overveje at kontakte tænk eller lignende med denne oplevelse.
Meget skuffende oplevelse!
15. Januar: har nu fået penge retur +1 stjern

Real Coffee からの回答
God kaffe, hurtig levering og fantastisk kundeservice
Jeg havde bestilt kaffe fra Real Coffee én gang før, og var ved at læbe tør. Støder ind i en reklame på Instagram, hvor de reklamerer med at man kan få en ‘cube’ med, såfremt man bestiller. Jeg skynder mig ind at bestille mere kaffe, hvor jeg desværre glemmer et sætte rabatkoden ind, og får dermed ikke min cube. Ringer til kundeservice dagen efter, og det var det mindste problem at smide sådan i min levering.
Fantastisk service!

Real Coffee からの回答
Har stadig ikke modtaget min kaffe
Bestilte kaffe i søndags - idag, torsdag, er det stadig ikke modtaget.
Har tidligere benyttet mig af Real Coffee og har altid haft min ordre dagen efter.
De undskylder sig med Black Friday i sidste uge og systemnedbrud i mandags, men der er ingen info om dette på hverken hjemmeside eller Facebook - det kunne have været rart at være blevet informeret om den ændrede leveringstid (fra 1-2 dage til nu 5 dage), så man selv kunne have valgt om man gad at vente på kaffen så længe.
Har tidligere været tilfreds, men må indrømme at det nok er sidste gang jeg handler her. Både grundet den alt for lange leveringstid og manglen på info om dette.

Bedømmelse af kakaokapsler
Kan absolut IKKE anbefales.
Den tyndeste kop kakao, jeg nogensinde har fået virkelig virkelig elendig.
Der skal laves en halv espresso kop, for at det smager af bare lidt.
og nu også ulovlig spamming!
Spammer via SMS uden opt-in og det er mig bekendt ulovligt. Møg irriterende ringe og nu også ulovlig kunde oplevelse.

Utroligt irriterende firma
Utroligt irriterende firma. Bliver spammet ned på både e-mail og telefon!

Real Coffee からの回答
Pas på med denne abonnementsløsning
Selve produktet er ikke imponerende, der findes andre kapselprodukter, som efter min mening er bedre kaffe end Real Coffee.
Som kunde skal man være opmærksom på, at en inaktivering af abonnementet på et tidspunkt udløber og derefter starter de bare med at sende kapsler igen. Så en inaktivering er dermed ikke en aktivering - man skal slette sig helt som kunde før det virker. Husk at få en bekræftelse fra dem på det.
Jeg har konstateret, at generelle informationer fra Real Coffee lander i spam mens deres mails med fakturaer ikke gør. Man ser derfor ingen beskeder fra dem først når man pludselig bliver faktureret - og så er det for sent.
Jeg bruger nu en anden kaffeløsning, hvor man ikke er bundet på hænder og fødder.
Bestilte deres kakao kapsler
Bestilte deres kakao kapsler. Og har da aldrig i mit livs smagt en så tynd og vandet kakao. Det er bare vand med farve. Så ikke køb det, det er spild af penge !!!

Real Coffee からの回答
Odrickbara budget produkter !!
Odrickbara budget produkter !!
Kaffet vattnigt och smaklöst
Ville returnera pga av dålig kvalitet men Dom ville jag som kund skulle stå för returfrakt !!
Kan inte rekomenderas !
God kaffe, dårlige kapsler
Kaffen smaker godt, men kvaliteten på kapslene er dårlig. Det medfører mye vann før kaffen endelig kommer. Nespresso er bedre og dyrere

Real Coffee からの回答
I have recently ordered coffee for the…
I have recently ordered coffee for the second time from
Real coffee.The first occasion was fine as was the coffee.The second occasion I ordered coffee on Wednesday received an Email from carrier to say it would be delivered on Saturday.On Saturday I tracked the coffee on the carriers website and it said delivered the previous day as I was at home all day I know this to be untrue.I Emailed Real coffee and was basically told as the carrier stated it was delivered it was my problem and should contact the carrier.I certainly would not recommend Real coffee as I am now out of pocket and have no coffee.Jeremy Sonnex

good delivery
good delivery, well packaged got really excited about new flavours but the tastes can only be described as flat/bland to the point im sure half the pods were the same mix. contacted real coffee and they said everyone's tastes are different so was a little disappointed ..we have gone back to costa pods, Starbucks pods and genuine more expensive Nespresso pods, looking at the glowing reviews perhaps our taste buds are too basic? or the local tap water ruins any flavours?
Æv,jeres kakao er virkelig skuffende.
Æv,jeres kakao er virkelig skuffende.
Det var penge lige ud af vinduet.
Smagen kan man ikke klage over - for der er ingen.
Jo, hvis man bruger 5-6 kapsler, men så bliver det en dyr kop kakao.

Real Coffee からの回答
God kaffe, hurtigt levering, elendig kakao
Har nu købt derfra to gange.
Hurtig levering, god kaffe til en fair pris.
Deres kakao koster dem en stjerne. Den købte jeg første gang og kun når jeg bruger espresso (40 ml) eller ristretto (25 ml) er der ordentligt smag i. Dvs at jeg skal bruge 8-10 kapsler for at få en kop kakao af normal størrelse. Det bliver for dyrt i længden.

Real Coffee からの回答
Jeg er fast kunde og er super godt…
Jeg er fast kunde og er super godt tilfreds. Kaffen smager også fantastisk og vores gæster roser den altid.
I dag slog de alligevel rekord :-)
Jeg bestilte 12.41 hvor jeg også fik en ordrebekræftelse.
12.48 fik jeg så endnu en e-mail med besked om at min pakke nu er afsendt
Anbefaler til alle

Real Coffee からの回答
I use several companies for my nescafé…
I use several companies for my nescafé Dolce gusto but Real coffee have the best coffee capsules delicious coffee taste and smell and a really professional customer service

Real Coffee からの回答
God kaffe men Real Coffee's EASY…
God kaffe men Real Coffee's EASY abonnement burde være nemt, så man se kan udsætte eller fremskynde levering.
Det lyder fint hvis det virkede. Jeg udsatte min levering til august da jeg er på ferie og derfor ikke bruger kapsler-men de har sendt kapsler som ligger i pakkeshop og pengene trukket. Jeg har fået oplyst at jeg først får pengene retur når pakken ryger retur fra pakkeshop og jeg får pengene slut juli/start august-Det er BARE IKKE GODT NOK

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。