Real Coffee レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det koster selvfÞlgelig noget, men vi er godt tilfreds, da vi kan lave os en god kop kaffe, som altid smager perfekt og ikke efterlader en halv kande, som alligevel stÃ¥r og bliver kold (som skete med... もっず芋る

Real Coffee er kaffe af hÞj kvalitet og jeg nyder smagen hver gang jeg drikker den. De har et glimrende sortiment med flere forskellige smagsvarianter. Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge. Le... もっず芋る

Udover at det er god kaffe, sÃ¥ er det nemt at Êndre pÃ¥ mine bestillinger, hvis jeg Þnsker mere i en. Det er enkelt og tilgÊngeligt at justere leveringsintervaller - sÊrligt fordi der altid kommer en r... もっず芋る

Min erfaring: Bare blÞff. Hvorfor mÃ¥ du binde deg til abonnement hvis produktet er sÃ¥ fantastisk? Og tvinge deg til Ã¥ betale selv om du sier det ikke virker og Þnsker Ã¥ avvikle? Fordi du har gjort tab... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. コヌヒヌ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Kendt fra bl.a. "Bedst i TEST" i Politiken og tv-programmer på Danmarks Radio bl.a. Spis & Spar med tidligere kok i Kongehuset Jesper Vollmer.

ほが満足

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Super kvalitet og den bedste service

Super kvalitet og den bedste service - hver gang!!

2021幎8月5日

Hej Michael,
Mange tak for din gode anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på! Det varmer rigtig meget og hÞre at du er en glad og tilfreds kunde.

Så nöjd

SÃ¥ nöjd, gott kaffe, lÀtt att bestÀlla, lÀtt att avbestÀlla, lÀtt att Àndra leverans och bra med pÃ¥minnelse via sms! ☕☕☕☕☕

2021幎8月5日

Hej Carina,
Det er bare så nemt at modtage sin lÊkre kaffe med sit EASY abonnement. Tak for dine rigtig fine ord og din anmeldelse!

Fungerer perfekt

Fungerer perfekt. Dejlig kaffe til en super pris. Intet bÞvl med abonnement eller noget ! Jeg er fast kunde :-)

Hej Brian,
Fantastisk, tak fordi at du kÞber din kaffe hos os🀩☕

Leveranserna kommer alltid pÃ¥ bestÀmd

Leveranserna kommer alltid på bestÀmd tid utan krångel. VÀldigt enkelt att skjuta upp leverans dag eller Àndra i bestÀllningen. VÀldigt gott kaffe. Extra plus för att det nu går att återvinns kapslarna på enkelt sÀtt genom företaget. Vi Àr supernöjda!

Hej Ninnie,
Mange tak for din anmeldelse. Det er skÞnt og hÞre at du er glad for dit EASY abonnement. Vi vil gerne have at det er sÃ¥ nemt som muligt for vores kunder at fÃ¥ sin kaffe hjem. EASY skulle gerne vÊre easy😁 Vi er ogsÃ¥ selv rigtig glade for at vi nu kan genanvende vores kapsler, og endnu mere glade for at du vil hjÊlpe os med det. Tusinde tak!

Jeg er super glad for at handle med

Jeg er super glad for at handle med Real Coffee!
Deres kaffe er klart den bedste, vi har prÞvet (og vi har vÊret igennem flere udbydere af kapselkaffe). Kvaliteten er i top, og hvis der en sjÊlden gang skulle vÊre problemer med f.eks. beskadiget pakke, er der ingen vrÞvl med dem. De bytter uden brok.
Jeg har henvist flere af mine venner og familiemedlemmer til RC, og de er helt enige med mig.

Hej Anette,
1000 tak for din rigtig fine anmeldelse. Vi gÞr vores allerbedste for at gÞre vores kunder glade, og vores kundeservice sidder altid klar til at hjÊlpe. SÃ¥ det er sÃ¥ dejligt at det ogsÃ¥ den oplevelse du har🀩 Vi er glade for at i er lige sÃ¥ glad for vores kaffe som vi er, og sÃ¥ varmer det rigtig meget at i har henvist os videre. Tak!

Dejlig kaffe og hurtig levering

Dejlig kaffe og hurtig levering. Rigtig god ordning.

Hej Karin,
Hvor er vi glade for at du kan lide vÊre lÊkre kaffe, og at du er tilfreds med vores levering. ☺☕

hÊver ulovligt på visakort

Jeg har vÊret kunde i 3 år.
Startet med positiv og nem kontakt til firmaet, men er endt med katastrofal kundebehandling.
Om det er mine smagslÞg eller om der er sket Êndring i kaffen, siden politiken skamroser deres kaffe, er svÊrt at sige. Men efterhånden er kaffen blevet så udrikkelig, at jeg vÊlger at opsige mit abonnement for 10 dage siden. Jeg får en bekrÊftelse på, at min opsigelse er modtaget. Men Realcoffee, mener at jeg skylder dem en forklaring på, hvorfor jeg Þnsker at opsige mit abonnement, og vÊlger derfor ikke at handle på min opsigelse. Istedet trÊkker de direkte ulovligt 449 kr på mit visakort dags dato. Flere af deres telefonnumre er udgået, men de reagerer heldigvis på mail. De beklager men vil ikke returnere pengene fÞr de har modtaget den sendte pakke igen. Og dette på trods at at de oplyst at kunne bremse pakken i udbringningscentret ( den er fÞrst sendt i dag ) Det er meget utrygt at de har mine visakort oplysninger, når disse bliver misbrugt.

2021幎7月26日

Real Coffee からの回答

Av - det er ikke nogen god oplevelse Heidi. Heldigvis kan jeg se at der er kontrol over tingene. Din opsigelse og afsendelse af ny pakke faldt oven i hinanden. Og derfor kunne vi ikke nå at stoppe afsendelsen af din pakke. Du får naturligvis straks dine penge retur når vi modtager din pakke retur fra transportfirmaet. Vi overholder alle regler til punkt og prikke.

Kapsler eksploderer

Americano kapsler til Dolce Gusto eksploderer. Har prÞvet at ringe men Ingen tager telefonen.
Har sendt adskillige mails uden at få svar.
KÞb ikke kaffekapsler hos Real Coffee hvis du vil undgå at blive snydt!

Tak for Jeres svar.
Jeg har ringet mindst 20 gange, hvor man ikke kan tage telefonen men skal lÊgge en besked. Det har jeg gjort uden respons.
Jeg har skrevet til Jer flere gange uden respons.
Jeg har sågar besÞgt Jer på Kongevejen. Der var hermetisk lukket og slukket.
SÃ¥ det med, at det er en smutter, er ikke rigtigt.
Jeg fÞler mig til grin.
I har mit telefonnummer, så hvis I vil rette bare lidt op på renoveret, synes jeg det er på sin plads, at I griber knoglen og ringer til mig, når I har tid.
😚☹

Aage Nielsen
Herlev Ringvej 8A 2.sal th
2730 Herlev

2021幎7月7日

Real Coffee からの回答

Det beklager vi meget. Vi plejer ellers at vÊre gode til at besvare telefonen. Men det kan vÊre en smutter. Skriv gerne ind på kundeservice@realcoffee.dk og så er jeg sikker på at du får svar indenfor 24 timer på hverdage.

DÃ¥rlig kakao

Kaffen er ok, men deres kakaokapsler er mildest talt udrikkelig. Smager slet ikke af kakao, er virkelig skuffet.

2021幎6月12日

Real Coffee からの回答

Tak for din anmeldelse - godt at hÞre kaffe falder i smag. Hvad angår vores kakao så er det i hÞj grad afhÊngig af din maskine og hvordan den fungerer med vores kakao. Vi har rigtig mange kunder som elsker vores kakao. Men - jeg vil bede dig kontakte vores kundeservice vedr. kakao og så er jeg sikker på at I finder en god lÞsning.

I har sÊnket mÊngden af kapsler i mit

I har sÊnket mÊngden af kapsler i mit abonnement (altså gjort pris pr. kapsel dyrere) uden at informere om dette.
Prisen jeg betaler pr. kapsel som medlem, er nu dyrere end hvis jeg kÞber de samme kapsler som ikke-medlem, hvilket virker ekstremt ulogisk.
Det er sgu en mÊrkelig måde at drive forretning på!

2021幎6月9日

Hej Mads,
Jeg er ked af at vores e-mail vedr. prisjusteringen ikke er nået ud til dig.
På alle mails, der sendes ud til kunderne 7 dage inden at vi sender kaffe, så skriver vi meget tydeligt at prisen er Êndret.

Alle vores kunder, ligegyldig om det er abonnement eller kunder i vores alm. shop, kÞber til samme priser. Så det er ikke korrekt, at der er forskel.

Du må meget gerne uddybe ved at skrive til vores mail kundeservice@realcoffee.com så hjÊlper vi dig gerne.

Jeg har EASY abonnement hos og blev

Jeg har EASY abonnement hos jer og blev noget forbavset da jeg modtog pakken igår istedet for de sÊdvanlige 34 Êsker så var 30 Êsker prisen var godt nok faldet fra 599,00kr til 589,00kr
Det havde vÊret rart om der var blevet informeret om at antallet var Êndret
Erik C

2021幎5月8日

Real Coffee からの回答

Vi beklager at du ikke har bemÊrket prisÊndringen. Vi har skrevet på alle ordre at pga. overgangen til aluminiumskapsler så vil der desvÊrre også vÊre en mindre prisstigning. Fremadrettet vil vi forsÞge at gÞre det endnu mere synligt og tydeligt.

sms spam

Har ikke handlet der et stykke tid - får så nu sms spam, hvilket jeg ikke har tilmeldt mig

2021幎5月5日

Hej Stig,
Det er vi kede af. Beklager - vi har allerede sikret at du ikke får noget fra os igen.

Har handler der 2 gange nu og 2 gangen

Har handler der 2 gange nu og 2 gangen har der vÊret fejl i leveringen, tror det er noget de gÞr bevist eller også er der personale der ikke gÞr deres arbejde godt nok, tjek nu Jeres ordre en gang for meget end en gang for lidt. Men der findes jo heldigvis andre der lever kaffekapsler.

2021幎4月27日

Real Coffee からの回答

Hej Bo, - det er jo mennesker der pakker vores kaffe og vi fÞlger op på hver pakkefejl. Men når det er sagt - så kan det smutte. Og du har så bare vÊret rigtig uheldig. Det må du undskylde. Jeg håber at du har fået en god behandling fra vores dygtige kundeservice og at problemet er blevet lÞst.

Rigtig god kaffe-med flere varianter!

Rigtig god kaffe-med flere varianter!
Levering som fungerer rigtig godt!
Klart anbefales og har et Easy-abonoment.

2021幎4月22日

Real Coffee からの回答

KÊre Thomas, 1000 tak for dine dejlige ord. Det er rart at kunne gå på weekend med fÞlelsen af at vi har nogle så loyale kunder. Tak for at du har taget dig tid til at give os et ord med på vejen.

Fine prices, fine espresso, but godawful flavored espresso.

Fine prices, fine espresso, but godawful flavored espresso.

I like this company's espresso and I bought a big package. Their espressos named after different italian cities are great and even their decaf has a great taste.

But their flavored vanilla and flavored caramel espressos are awful. They doesn't taste anything like their flavor and it has a very unpleasant taste in general. Bad coffee taste and awful flavor. I tried both dry and with milk and both were disgusting! I threw away 26 capsules because it wasn't worth drinking.

2021幎4月12日

Real Coffee からの回答

Thanks for your time and review. I am glad that you like our standard coffees. Regarding our vanilla and caramel flavored coffees - we are sorry that you donÂŽt like them. Many of our customers love these variants, but there are also customers who donÂŽt like the idea about coffee with a twist.

Elendigt

Jeg kÞbte kun kakaokapsler, så kaffen kan jeg ikke udtale mig om, men holy c**p en skuffelse. Er så Êrgerlig over at jeg sprang på tilbuddet med fire pakker, i stedet for kun at kÞbe en, for de bliver ingenlunde drukket. Det smager af en kop vand, der har husket at overholde Corona afstandskrav til den kop kakao den muligvis har kigget på.
I forhold til levering modtog jeg en mail hvor I understreger at der går max to dage (ikke hverdage, bare dage) til jeg får min pakke. Da der er gået to dage får jeg en mail om at den er sendt og at jeg kan fÞlge den via linket nedenfor. Der var ikke noget tracking link og alt i alt gik der to helligdage plus fire hverdage fÞr jeg fik min elendige kakao.

2021幎4月10日

Real Coffee からの回答

Tak for dit review. De fleste af vores trofaste kunder elsker vores kakao, men der er også forskel på hvor godt at de enkelte Nespresso maskiner er i stand til at udnytte kakaoen. Det er forskelligt fra maskine til maskine, og her har du altså vÊret meget uheldig :-( Men - fortvivl ikke. Jeg vil bede dig om at skrive til kundeservice@realcoffee.dk og så finder vi en god lÞsning, som du bliver tilfreds med. Vi lever jo af tilfredse kunder som kommer tilbage til os.

Rigtig god kaffe med super nem levering.

Det er super nemt at modtage den mÊngde Real Coffee kapsler jeg har brug for. Mulighederne er mange og jeg er ved at finde frem til mine favoritter.
Nemt at Êndre i ordre og leveringsdato. Hurtig og nem levering. Kan kun anbefales.

2021幎2月24日

Real Coffee からの回答

Vi er vilde med glade og tilfredse kunder, så er det skÞnt at du er glad for dit Easy abonnement hos Real Coffee!
- Held og lykke med at finde din favorit, der er mange gode! ☺

Jeg er glad for vores abonnement.

Jeg er glad for vores abonnement.

Det fungerer rigtig godt og kaffen smager fint

Nemt at rette til og fra på bestillingerne.

Duften og smagen er ikke helt på hÞjde med hvis man selv laver den , men det er heller ikke min forventning. Så jeg godt tilfreds

2021幎2月22日

Real Coffee からの回答

Mange tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at du er glad for dit abonnement hos os!
- Smagen og duften af kaffen er en smagssag, men det dejligt at du er tilfreds!