䌁業情報

1. 仕出し業者

圓該䌁業による蚘述

Mad ud af huset. Vi bruger kun de bedste råvarer, Þkologi, - og alt er naturligvis lavet fra bunden. Vi har sammensat en del menuer, men har man selv i tankerne hvad man vil have, så finder vi ud af det, intet er umuligt. Bestil festmad fra Reerstrupgård.

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

7件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Bestilte kagebord nr.2

Bestilte kagebord nr. 2 til 10 personer.
Lagkagerne og bollerne og Êblekage var rigtig fin.
MEN brunsviger var så tÞr at ingen ville spise den.
Der skulle have vÊret cheesecake men det var der ikke. Der var noget der skulle forestille en jordbÊrtÊrte. JordbÊrrene var sÃ¥ smattede at man havde forsÞgt at “gemme” med flÞdeskum? Bunden var fuldstÊndig vÃ¥d og der var vÊde hele vejen rundt om. Ikke sÊrlig lÊkkert.
Vi var heller ikke blevet informeret om Êndringen - det måtte vi selv opdage.
Vi skrev til firmaet og fik bare svar at brunsviger sandelig var bagt sammen dag, jordbÊrkage var mere i sÊson og mÃ¥tte have flydt lidt fordi det varmt (10. september) og den ikke havde vÊret pÃ¥ kÞl
 vi serverede kagerne straks efter afhentning, sÃ¥ hvis det ikke havde opbevaret korrekt var det hos virksomheden.
SÃ¥ ikke meget imÞdekommenhed. Åbenbart er det os og alle vores gÊster der tager fejl!
Vi kommer ikke igen og det gÞr vores gÊster heller ikke.
DesvÊrre ikke pengene vÊrd.

2025幎9月10日

DÃ¥rlig kvalitet til prisen

Vi bestilte Det Gode Salatbord til 20 personer som tilbehÞr til grillen til min mands 50 års fÞdselsdag og desvÊrre blev både vi selv og vores gÊster virkelig skuffede.
Maden fremstod ikke i en professionel kvalitet, men som noget man selv kunne have lavet derhjemme, hvis man ikke har sÊrligt meget flair for madlavning og har gået efter de billigste råvarer man kunne finde i supermarkedet:
Taboulehsalaten var en stor bleg klump af våd couscous som overhovedet ikke havde nogen smag udover en meget gennemtrÊngende styrke fra frisk chili.
Pastaen i en anden salat var helt udkogt, pinjekerner og valnÞdder var ikke ristet af, kyllingen lignede de der strimler man kan kÞbe på frost og olivenerne var af den allerbilligste slags, som dem man får på en billig pizza.
Generelt smagte salaterne ikke af noget og der var helt utroligt meget icebergsalat på hvert fad inkl. en stor humpel af bunden fra et salathoved i den ene salat.
Dressingerne var stort set bare mayonnaise og smagte heller ikke af noget sÊrligt.
VÊrst var nÊsten brÞdet. Det skulle vist forestille foccacia, men det var bare hurtigthÊvet, undersaltet, tÞrt gÊrbrÞd med tÞrrede krydderier strÞet ovenpå. Da vi hentede maden allerede kl 12 (fordi de ikke havde tid til at bringe ud) burde brÞdet have vÊret friskbagt, men det var med blÞd og mat skorpe og kunne sagtens have vÊret dag-gammelt.
Hele herligheden var pakket ind i store plastikÊsker, som jeg mistÊnker at have betalt ret meget for. Ville hellere have haft en mere beskeden indpakning og mere fokus på smag og råvarer af en bedre kvalitet.
Vi vender ikke tilbage og det gÞr vores venner heller ikke. Virkelig Êrgerlig oplevelse.
En stjerne for at de er nemme at kommunikere med.

2025幎8月16日

Hejsa

Ærgerligt, at jeres forventninger ikke levede op til vores levering.
Mht. salaterne:
Pinjekernerne i denne salat er ikke ristede, - ligesom ValnÞdder rent faktisk slet ikke er anfÞrt nogle steder, som en del af en salat, og man rister ikke valnÞdder iÞvrigt.
RÃ¥varer er ikke de billigste, og aldrig fra et “supermarked”
ALT var frisklavet, sat pÃ¥ kÞl, ca. 2 timer fÞr afhentning.
Kylling kommer fra filet, som blev helstegt og derefter skåret ud, og lagt i salaten.
Oliven er de ganske almindelige, - ikke noget “specielt”, - men gode smagsfulde oliven. - TÊnker at “billige” pizza oliven er i tynde skiver ???
Dressinger er altid lavet på 9% cremefraiche. - Vi bruger slet ikke mayonnaise.
Alt vores brÞd bages om morgenen, og kÞles af, derefter lagt i poser. - Man kan så få et fint brÞd, hvis man selv varmer det op, enten på grillen, eller i ovnen.
Der er mange “opskrifter” pÃ¥ Tabuleh, og vores bestÃ¥r af Bulgur, smÃ¥tskÃ¥ret grÞnt, hvidlÞg og chili.
De fleste plejer faktisk at sÊtte pris på pÊne sorte fade, lige til at sÊtte på bordet.
At vi sÃ¥ er heldige at fÃ¥ 1 stjerne, for god og let kommunikation, - burde mÃ¥ske have gjort, at man havde gjort sig den ulejlighed at ringe til os i stedet for denne lidt “besvÊrlige “kommunikation.
Vi har intet fortsÊt med at lave “elendig” mad
Mange hilsener
Monica
Reerstrupgaard Catering

Fantastisk og rigeligt mad

Vi havde 40+ gÊster til vores 2x60 års fÞdselsdag.
Vi har kun rosende ord, om både service, levering, pris samt fantastisk og rigeligt mad.
Det bliver ikke sidste gang vi bestiller hos Reerstrupgaard, og vi anbefaler bestemt alle at gÞre det samme.

2025幎8月9日

reerstrupgaard.dk からの回答

Jeg takker ydmygt for de fine ord, - og er glad for at I havde en dejlig fest, - sådan een kan jo ikke lige laves om.

Fantastisk mad

Hold nu op, hvor utrolig lÊkker mad, frisk og nylavet. Alt spillede. Kan kun anbefale. Vi fik en buffet (frokost). Det er ikke sidste gang.
Det var meget klassisk - men hvem kan ikke lide det, når det er godt?

2025幎8月11日
自発的なレビュヌ

Vi bestilt PÃ¥ske buffet 2 til 14.

Vi bestilt Påske buffet 2 til 14. Maden var rigtig god, og mÊngden var perfekt, ligesom vÊrdien for pengene var. Ville bestille fra Reerstrupgård igen!

2024幎3月3日

reerstrupgaard.dk からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse, det betyder meget for os. Mange hilsener
Monica

Fik leveret julebuffet til

Fik leveret julebuffet til firmajulefrokost - det var virkelig lÊkkert. Der var rigeligt med mad og det smagte utroligt godt. Maden blev leveret til tiden og det var rigtig pÊnt anrettet. Kan virkelig anbefales - det er ikke sidste gang vi bestiller derfra.

2023幎12月8日

reerstrupgaard.dk からの回答

TUSIND tak for de fine ord, - glÊder mig til at servicere jer en anden gang.

Fik igÃ¥r leveret smÞrrebrÞd og kagebord

Fik igår leveret smÞrrebrÞd og kagebord til min mors 90 års fÞdselsdag, det var virkelig flot og lÊkkert altsammen, og kan kun anbefales, vender helt sikkert tilbage.

2023幎11月21日

reerstrupgaard.dk からの回答

Ydmyg og glad for at I var tilfredse, håber din mor fik en uforglemmelig dag. Tusind tak for de fine ord, det betyder virkelig meget for mig.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。