Renoa レビュー

354
TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ennen remonttipäätöstä esiteltiin hyvin mitä tehdään ja miten. Myös videoesitys. Tarkka hinta sovittiin ennen remonttia ja se myös piti. Kohteliaita ja ahkeria työmiehiä. Kaikki jäljet siivosivat ja m... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meillä oli korkea aika tehdä putkitemontti. Myös lämminvesi varaaja uusia. En ollut kuullutkaan Renoasta, en tiedä muitakaan. Enää ei tarvtai muita. Olen niin tyytyväinen remontti, että voin rehelli... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Tämä yritys jaksaa soittaa koko ajan, asuntoomme on tehty kaikki jo vuosia sitten, minäkin vastannut kummeniin puheluihin , että eikö mene jakeluun kaikki on kunnossa, niin jatketaan vaaan juttua...... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Olivat tulleet iäkkäille vanhemmilleni tyrkyttämään käyttövesiremonttia. Sovittiin päivämäärä milloin tulevat käymään ja arvioimaan tilanteen. Halusin osallistua käyntiin ja äitini mainitsi asiasta... もっと見る

企業情報

1. 配管工

当該企業による記述

Olemme omakotitalojen ja taloyhtiöiden korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Olemme kasvaneet suomalaisissa kodeissa jo yli 15 vuoden ja 50 000 remontin ajan. Teemme kodin remontteja huolettoman asumisen puolesta. Tarjoamme enemmän kuin putki-, viemäri-, sähkö- ja lämmitystekniikan kunnossapitoa. Luomme työllämme Kotimielenrauhaa.

連絡先

(354)

過去12か月のレビュー数: 36件

レビューを書く

Aggressivista ja epäeettistä…

Aggressivista ja epäeettistä puhelinmyyntiä tuntuisivat harjoittavan. Suoramarkkinointikielto tai tietojenpoistopyyntö ei kiinnostanut, vaan vielä jaksoi soittaja kysellä vesiputkien ikää...

2024年11月27日

Jumalan terve!

Tämän uskonlahkon kaikki toiminta pitäisi kieltää lailla. Näin epäeettistä toimintaa on vaikea kenenkään normaalin ihmisen edes keksiä. Vanhukselle myydään toistakymmentätuhatta maksava remontti ja sopimuspaperissa lukee, että sitä ei voi perua (laitonta!!). Uskonlahkon näkemyksen mukaan jokaisella heihin kuuluvalla on oikeus antaa kaverinsa synnit anteeksi, joten ei siinä sitten paljon omatunto edes kolkuta.

2024年11月23日

Tyrkyttävää myyntiä

Tyrkyttävää myyntiä, ensimmäisessä puhelussa sanottiin ettei halua sopia mitään tapaamista ja ei olla kiinnostuneita. Soitti muutaman päivän päästä, että tapaaminen oli ”sovittu” ja on jo tulossa kotiovelle!! Välttäkää.

2024年11月19日

LVIS-remontti sujui yllättävän hyvin

LVIS-remontti sujui yllättävän hyvin. Sekä putki- että sähköasentajat olivat ammattitaitoisia ja käyttivät omaa harkintakykyään tehden oivallisen lopputuloksen. Tähän mennessä olemme varsin tyytyväisiä, vaikkakin vielä odotamme sähkökaapelin vetoa maahan.

2024年11月14日

Puhelinmyyjä soitteli…

Puhelinmyyjä soitteli sähkösaneerauksista ja yritti varata myyntiedustajien tapaamista huomiselle päivälle. Sanoin heti alkuun, että asia on kunnossa eikä ole tarvetta kartoittaa ja etten ehdi puhumaan, kun olen kokouksessa. Näitä kieltoja ei noteerattu mitenkään, myyjä yritti konemaisesti toistelemalla saada minua suostumaan tapaamiseen. Sanoin ei kiitos ainakin 5 kertaa todella selkeästi.

Lopulta en enää tiennyt mitä sanoa, kun viesti ei mene perille, yritin selittää että tässä hukataan kaikkien aikaa. Vasta kun rupesin kyseenalaistamaan tätä myyntitaktiikkaa, suostui mies lopettamaan puhelun.

Paha mieli jäi tästä, toivoisin että tuo tallennettu keskustelu tosiaan käydään läpi Renoan myyntijohdossa ja tehtäisiin vähän itsetutkiskelua.

2024年10月30日

Kattilaremontti, ilmavesilämpöpumppu

Kattilaremontti, ilmavesilämpöpumppu korvasi öljylämmityksen. Työn suorittajana Renoa Putkipalvelut Turku

Myyntitapahtuma antoi meille vakuuttavan ja kokonaisvaltaisen kuvan järjestelmän toiminnasta. Tiesimme hyvin mitä olimme ostamassa. Asennus eteni sujuvasti ja nopeasti. Jäljet siivottiin asianmukaisesti ja laite toimii hyvin. Apua on aina saanut nopealla aikataululla. Palvelu oli rentoa ja ystävällistä. Suosittelen lämpimästi, jos etsitte lämmitysremontin suorittajaa Varsinais-Suomen alueella!

2024年5月31日

Huonoa palvelua!

Naapurissamme tehdään sähkösaneerausta ja meidän tontilla on sähkötolppa. Mitään ilmoitusta ei etukäteen saatu että energiayhtiö tulee kytkemään sähköt pois meidän pihalle. Meillä on kolme saksanpaimenkoiraa vapaana aidatulla pihalla, ja nyt kävi tuuri että satuin olemaan kotona, vaikka kylläkin harmittaa että otin ne sisälle...
Kun tein reklamaatio asiasta sanotaan että asentaja ei ole tavoittanut meitä kertoakseen asiasta, hups olen vaan koko tämän ajan kun asentajat ovat olleet naapurissa ollut kotona ja suurimman osan ajasta pihalla, joten olis voinut huikata asiasta ihan helposti.Postilaatikkoon olisi myös voitu pistää lappu ajankohdasta! Nyt vaan kehotettiin olemaan yhteydessä energiayhtiöön joka on ihan syytön, Renoahan heidät on paikalle tilanneet tiettynä päivänä ja aikana!! Ei edes pahoitellut tämä asennusjohtaja asiaa.

2024年10月17日
5つ星のうち1の評価

Epäeettistä toimintaa ja huijausta!

Yritys painosti naapurimme 85v. rouvan tilaamaan tarpeettoman, erittäin kalliin remontin hyvin epäeettisin keinoin. Nimi paperiin heti ja allekirjoitus siihen, että työt voidaan aloittaa vailla peruutusehtoja. Kuka tahansa näkee, ettei rouva ole enää siinä kunnossa, että pystyisi tällaisia sopimuksia tekemään. Harmi, että asia paljastui muille liian myöhään.
Minulle ovat soitelleet nyt muutaman viikon aikana useamman kerran niin sähkö-, ilmastointi- kuin viemäriremonttitarpeesta. Markkinointi on hyvin päällekäyvää. Soittajat sanallisesti aggressiivisia, kun totean, etten ole vanhus, ei kannata yrittää tätä huijausta. Asiakaspalvelutaidot katoaa heti. Eivätkä tunnusta mitään yhteyttä kaatuneeseen Kotisun-yritykseen 😂
Viimeisimmäksi totesin, että nyt teen jo ilmoituksen puheluista, kun soittelu jatkuu kielloista huolimatta. Ei ole nyt viikkoon soiteltu heiltä, toivottavasti loppuu. En ikinä olisi missään tekemisissä tämän yrityksen kanssa. Täällä sivustolla positiiviset palautteetkin on todennäköisesti heidän omiaan tai sukulaisten kirjoittamia.

2024年10月11日
5つ星のうち2の評価

Tyhmältä rahat pois

Pyysin tarjouksen sähkökeskuksen uusimista. Myyjä kertoi hinnaksi reilu 4000€ josta työn osuus olisi 60% josta voisi tehdä kotitalousvähennyksen. Työhön menisi n. puolikas työpäivä. Työn osuis olisi siis reilu 2400 ja tämä jaettuna neljälle tunnille, olisi tuntiveloitus sellaiset 600€! Sanoin, että mietin asiaa jolloin myyjä sanoi luulleensa, että olen jo tilaamassa. Vasta tässä vaiheessa sain sopimuspaperit luettavakseni. Myyjä oli mm. ehtinyt rastittaa sopimuspohjasta kohdan "Haluan, että työ aloitetaan ennen peruuttaamisajan kulumista ja olen pyytänyt sitä erillisellä lomakkeella" vaikka tästä ei ollut mitään puhetta saati, että olisin sitä jollain lomakkeella pyytänyt.
Pyysin paikalliselta toimijalta arvion samasta työstä johon hän arvioi hinnaksi 1000 - 2000€.
Yhteenvetona toteaisin, että myynti on melko tyrkyttävää ja hinta aivan käsittämättömän kallis

2024年10月3日

Eläkeläisen saneeraustyö

Isälle tarjottiin sähkösaneeraustyö, missä kaikki vanhat johdot/jakorasiat/pistorasiat/valot vaihdetaan uusiin. Noh, lopputulos oli aivan kauhean näköinen ja eivät edes vaihtaneet kaikkia osia, vain kaikki maadoittamattomat uusiin maadoitettuihin, eli paljon jäi vielä tekemättä. Ollakseen vajaa 7000e työ, jälki oli alle 1000e arvoinen.

2024年8月13日
5つ星のうち1の評価

Huijaa vanhuksia, välttäkää ihan moraalisista syistä!

Huijaa vanhuksia tietäen varsin hyvin, että heidän mahdollisuutensa tai kykynsä vastustaa myyjää ja lähteä haastamaan yritystä myynnin jälkeen on usein rajallinen, varsinkin jos läheisiä tai muuta asianhoitajia ei ole. Esimerkkinä mainittakoon 90-vuotiaan rouvan taloon reilusti yli 20 000 e remontin myynti, vaikka talo on lähes purkukuntoinen eikä siellä ole juoksevaa vettä. Vastenmielistä, vastenmielinen yritys. Monien muiden arvioiden perusteella täysin tarkoitushakuista toimintaa...

2024年8月26日

Moraalitonta toimintaa.

Kartoittajien kyselyt jo riapoo. .... Olemme tulossa alueellenne...... Onko talossanne vanhanaikaiset sulakkeet?.... Kuinka vanha talonne on? Vastakymyksinä voi kysyä, että "mihin kaupunginosaan", tai "mitä vikaa tulppasulakkeissa on", tai mitä mieleen vaan tulee.

2024年8月25日

Varokaa tätä yritystä

Vanha isäni houkuteltiin ostamaan muutamia vuosia sitten viemärisukitus kolminkertaiseen ylihintaan talossa, jossa viemärisukitukselle ei ollut edes todellista tarvetta. Asia selvisi meille omaisille vasta jälkikäteen kun hämmästyneenä näimme maksetut laskut. Kyselimme muilta firmoilta ko. vedätyksen hintaa ja selvisi että saman työn olisi saanut muualta kolmasosalle näiden huijarien hinnasta. Äsken ko. firman edustaja yritti kaupata minulle samaan taloon (isäni on jo kuollut) käyttövesiputkien saneerausta. Kun aloin puhumaan edellisen remontin hinnasta, niin myyjä lopetti puhelun nopeasti. Suosittelen välttämään tätä firmaa kuin ruttoa.

2024年8月15日

Asiakasta epäkunnioittavaa markkinointia

Yrityksen edustaja soitti minulle ja tuputti kotikäyntiä, vaikka kieltäydyin kohteliaasti pari-kolme kertaa. Sävy oli päällekäyvä ja epäkunnioittava edustajan painostaessa minua vastaamaan kysymyksiin, varmistellen vastauksia (talon tiedot olivat heillä väärin... oliko tämä sitten keino saada oikeat tiedot?) ja "ei" ei mennyt perille, vaan edustaja koetti kieroilla käynnin siitä useasti kieltäydyttyäni.

Lopulta ainoa keino päättää puhelu oli sanoa vielä viimeisen kerran, ettei minulla ole tarvetta käynnille, toivottaa hyvät päivänjatkot ja katkaista puhelu siihen.

Palveluista minulla ei siis ole kokemusta, enkä haluaisi niitä koskaan käyttääkään näin epäkunnioittavan markkinoinnin takia.

2024年8月9日

Trustpilot エクスペリエンス