A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb Croatia レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Iskustvo voznje Tesle je nama Bilo super. Sve sto smo mislili o tome autu ispalo je netocno , a dozivljaj je bio super. Auto odusevljava apsolutno svime. Vozac nam je sve detaljno objasnio na simpati... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. レンタカヌ 代理店

圓該䌁業による蚘述

We are an electric, eco-friendly, tailor-made, Luxury car rental service in Zagreb, Croatia, and Slovenia. We hold Tesla Test Drives, Tesla Ride Events, and rides for fun and pleasure. We also offer Luxury transfers and Team Buildings. ASR Rent-a-tesla Zagreb Croatia Rent a car in Zabreb, Rent a car in Slovenia Our offices and locations in Croatia: ASR Rent-a-tesla in Zagreb ASR Rent-a-tesla in Split

連絡先

(29)

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Od samog starta je komunikacija tekla

Od samog starta je komunikacija tekla glatko i apsolutno sve je bilo super! Vozač je bio iznimno ljubazan i simpatičan, super je prezentirao i objasnio sve i imali smo osjećaj kao da se već dugo znamo. Cijelo ovo iskustvo je zapravo bio poklon tati za rođendan od njegovih kćeri i on je bio jako sretan i zadovoljan - a to je najvaÅŸnije. :) JoÅ¡ jednom, veliko hvala!

2025幎10月11日

Rodendanski poklon

Voznja je bila za nećaka za 30-ti rodendan,bio je odusevljen poklonom jer je naravno i on vozio. Svaka pohvala i za instruktora koji je bio zanimljiv i sve je objasnio i odgovarao na sva nećakova pitanja. Svakako preporucujem kao poklon za bilo koju prigodu

2025幎7月28日

Predivno iskustvo

Predivno iskustvo. Vozac Davor je stvarno bio pristupacan i uljepsao je kompletan dojam cijelog Ride Eventa svojom pricom i osobnoscu. Saznali smo sve sto nas je zanimalo cak i vise od toga. Tople preporuke

2025幎6月3日

Great experience

Guy who was giving us tour was awesome! Great experience driving a tesla and 2h of fun passed really fast.

2025幎3月8日

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb Croatia からの回答

Dear Mateo, Thank you for the visit, and the nice review,

Jako zanimljivo iskustvo

Jako zanimljivo iskustvo. Instruktor je jako detaljno objasnio što je više mogao o samom automobilu te odgovarao na sva dodatna pitanja, a voşnja Tesle Y je definitivno nadmašila moja očekivanja. Svakako preporuka.

2024幎7月13日

Odličan poklon

Odličan poklon, suprug i ja smo uşivali. Za početak velike pohvale gospodinu Davoru na iscrpnim informacijama o Tesli, mogli bismo i cijeli dan razgovarati s njim. Tesla nas je oduševila, doslovce sa svime. Iskustvo za preporučiti.

2024幎6月30日

Tesla wooooooooooo

Iskustvo voznje Tesle je nama
Bilo super. Sve sto smo mislili o tome autu ispalo je netocno , a dozivljaj je bio super. Auto odusevljava apsolutno svime. Vozac nam je sve detaljno objasnio na simpatican nacin, covijek bi s njim mogao cijeli dan pricati o Tesli. U svakom slucaju sve pohvale , jako ugodno iskustvo koje nas je sada dovelo do velikih razmisljanja o kupnji

2024幎6月8日

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb Croatia からの回答

Hvala na lijepom osvrtu, Andrea, bas nam je drago da ste uÅŸivali i bili zadovoljni nasim Ride eventom..,

Odlično iskustvo!

Odlično iskustvo!! Preporuka svima koje zanima takva vrsta auta.

2024幎5月25日

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb Croatia からの回答

Hvala na lijepoj recenziji, Matej, drago nam je da ste bili zadovoljni.

5぀星のうち5の評䟡

Profesionalnost u poslovanju i ugodna atmosfera

Malo kasnim s osvrtom, ali osjećam se duÅŸnom napisati ga jer imam samo riječi hvale za cijelu ovu ekipu!

Od samog dogovora, uljuđene i profesionalne komunikacije i istinske ljubavi prema ovom brendu automobila i nevjerojatne volje da u vremenu koje nam je na raspolaganju doznamo, iskusimo i čujemo Å¡to viÅ¡e o Tesla automobilima... Gospodin Davor je super, moj je suprug uÅŸivao u probnoj voÅŸi, doznali smo mnogo o prednostima i minusima voÅŸnje ovakvog automobila, a vrijeme je doslovno proletjelo.

A.S.R. Rent-a-Tesla je zbilja za svaku preporuku, bez obzira koju vrstu usluge u njihovoj ponudi trebate. Veliki pozdrav cijelom timu!

Lidija

2024幎1月6日

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb Croatia からの回答

Bas ste nas lijepo pohvalili, Lidija, drago nam je da ste uzivali, radi ovakvih osvrta i vozacima je svaki puta ponovo veselje sve pokazati i pojasniti gostima., Hvala sto ste odvojili vremena za ovako lijepu recenziju.,

5぀星のうち5の評䟡

Perfektan dan za voÅŸnju!

Vozili smo Tesla Y i auto je super. Saznali smo puno, voditelj g. Davor je bio ugodan i zanimljiv, vrijeme sunčano. Kako je bila nedjelja dopodne, nisu bile guÅŸve na cestama, a u jednom trenu je u suprotnom traku prolazila kolona oldtimera pa je bilo interesantno promatrati vozila proÅ¡losti iz vozila budućnosti.
Vrlo interesantan doşivljaj, preporučujemo svima!

2024幎4月14日

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb Croatia からの回答

Hvala na lijepom osvrtu, te odvojenom vremenu da nam napišete lijepu recenziju., hvala na dolasku..,

exelent

G-din Davor je bio profesionalan, vrlo ugodan i zanimljiv.
Automobil mi se svidio odmah na prvi pogled, a kasnije u samoj voÅŸnji se obistino i opravdao moj osjećaj.
Svima toplo preporucam da isprobaju Teslu i uvjere se u voşnji električnog automobila.
G-dine Davor hvala Vam lijepo.

2024幎5月4日

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb Croatia からの回答

Hvala Vama na dolasku Thomase, i na lijepoj recenziji, drago nam je da ste bili zadovoljni.,

Vrijedilo je.

G. Davor je bio profesionalan i vrlo ugodan.
Automobil je ispunio moja ocekivanja pa cak i vise od toga.
Voznja i upotreba tehnologije koju nudi je nadmasila sve dosadasnje spoznaje o tom automobilu. Svima koji budu citali ovaj review toplo preporucam da isprobaju Teslu i uvjere se koliko smo tehnoloski otisli u tom svijetu.

2024幎4月27日

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb Croatia からの回答

Hvala na lijepom osvrtu, drago nam je da ste uÅŸivali.,

Model 3

Gosp. Davor nam je profesionalno i entuzijastično objasnio i demonstrirao sve upite i mogućnosti vozila Tesla model 3.
Samo iskustvo je bilo izvanredno i iznimno brzo prošlo.
Samo najbolje preporuke imam za ovo iskustvo i svima koji nisu bili.

2024幎4月20日

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb Croatia からの回答

Hvala na dolasku i lijepoj recenziji, Zvonimire, drago nam je da ste bili zadovoljni uslugom ASR-a.

Sve pohvale

Sve pohvale, nadmaÅ¡ilo je očekivanja! Vozač Davor je izrazito simpatičan i objasnio je sve Å¡to nas je zanimalo! DoÅŸivljaj za pamćenje! Hvala Davoru!

2024幎3月16日

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb Croatia からの回答

Hvala na dolasku i lijepoj recenziji., drago nam je da ste bili zadovoljni.., Lp

Zanimljivo iskustvo

Auto je prekrasan, a Davor nam je na vrlo zanimljiv način priblişio Tesline prednosti. Pokazao nam je i spričao sve što nas je zanimalo, pa i više od toga, jer kad neki auto prvi put vidiš, ni ne sjetiš se što bi sve mogao pitati. Sve pohvale vozaču Davoru. Moja şena je uşivala u voşnji.

2024幎3月16日

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb Croatia からの回答

Hvala na lijepoj recenziji Tomislave., Drago nam je da ste bili zadovoljni i uzivali

Zabavno iskustvo!

Odlična voşnja, "host" Davor drag, uljudan i zabavan. Hvala i Moniki na poklonu i iskustvu. : D

2024幎3月3日

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb Croatia からの回答

Hvala na lijepoj recenziji, Vangelis :)

Odlično!

Super iskustvo, iskusan i drag mentor. Poklon voÅŸnja je bila pravi pogodak

2024幎1月27日

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb Croatia からの回答

Drago nam je čuti da ste uÅŸivali, hvala na dolasku i lijepoj recenziji 😀

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。