FÞdselsdags bookning. Maden var prisen vÊrd, lydniveauet var hÞjt men til at overleve. HÃ¥ndteringen da et glas Irsk kaffe sprang og flÞd ud over et jakkesÊt var under al forventning. Kun kaffen b... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En restaurant som skal vurderes i prismÊssig kontekst. Forret, hovedret, velkomstdrink, rÞdvin og Þl til maden for 2 personer - 600 kr. Du fÃ¥r rigtig meget for pengene. Bestil flere retter. rette... ãã£ãšèŠã
Min ven og jeg gik forbi restauranten, da jeg tidligere har haft gode oplevelser her. Vi bemÊrkede, at kun omkring 20 % af lokalet var fyldt, og klokken var blot 16 pÃ¥ en hverdag. Det virkede derf... ãã£ãšèŠã
Helhedsindtrykket var ok/middelmÃ¥dig. PÊn restaurant, men en balsal hvor man sidder tÊt. Gode lave priser - men dine forventningerne skal ogsÃ¥ vÊre lave for ikke at blive skuffet. Alt virker lidt "s... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg kommer ikke tilbage.
Anmeldelse af Restaurant Bouillon
Min veninde og jeg gik forbi restauranten og spurgte, om der var et bord. Vi fik at vide, at der snart ville blive et ledigt bord udenfor, hvilket vi selvfÞlgelig sagde ja til â det var helt fint for os.
Problemerne startede dog allerede der. Vi sad over 20 minutter udenfor uden at nogen tjener kom ud til os. Ingen spurgte, om vi ville bestille noget, ingen forklarede noget â vi blev bare glemt. Til sidst mÃ¥tte min veninde selv gÃ¥ ind for at bestille, fordi der simpelthen ikke skete noget.
Efter vi havde bestilt, begyndte den nÊste lange ventetid. Der gik omkring en time, fÞr vi fik vores mad. Det er simpelthen ikke i orden. Jeg kan godt se, at restauranten er travl og at der er mange bookinger, men så må man vÊre Êrlig og sige, at der ikke er plads til flere gÊster. Som gÊst betaler man jo det samme som alle andre, og så forventer man også at blive behandlet ordentligt.
Som âkompensationâ fik vi tilbudt en kaffe. Det er selvfÞlgelig pÊnt tÊnkt, men det fÞles Êrligt talt lidt som en billig lÞsning, nÃ¥r man har siddet og ventet sÃ¥ lÊnge pÃ¥ sin mad.
Det mest mÊrkelige ved oplevelsen var dog det, der skete, da min veninde stod inde ved disken for at bestille. Mens hun var i gang med at bestille hos en tjener, sagde en manager eller ansvarlig bagved, at tjeneren skulle tage betaling for vores mad med det samme. Tjeneren virkede selv forvirret og spurgte hvorfor, fordi de andre gÊster udenfor ikke var blevet bedt om at betale på forhånd.
Det var ret ubehageligt at opleve, og det fik os Êrligt talt til at undre os over, hvorfor vi skulle behandles anderledes end de andre gÊster. Jeg håber virkelig ikke, at det havde noget at gÞre med, at min veninde ikke har et klassisk dansk udseende, for så er det både pinligt og dybt problematisk.
Det er virkelig Êrgerligt, fordi maden faktisk var fin, men hele serviceoplevelsen trak besÞget helt ned. Man fÞler sig simpelthen ikke sÊrlig velkommen, når man bliver glemt udenfor, venter en time på mad og samtidig bliver behandlet anderledes end andre gÊster.
Jeg kommer ikke tilbage.
Ekstremt koldt i restauranten
Jeg giver kun 2 stjerner pga. den manglende varme i restauranten (spiste der i september 2025). Det er ikke hyggeligt at skulle sidde med overtÞj på. Advarede nogle venner om dette, og selvom de tog ekstra trÞjer med frÞs de også (det trak fra dÞren), da de besÞgte restauranten for et par dage siden (feb 2026).
Maden var god, men jeg hvis jeg skal spise der igen vil det vÊre når det er mere lunt vejr.
Alvorlig fÞdevareforgiftning og manglende ansvarlighed
Jeg har besÞgt Bouillon Frederiksberg omkring 10 gange og har anbefalet stedet til diverse venner. Derfor foreslog jeg også restauranten til min studiegruppe mandag d. 19. januar kl. 15.15 efter vores sidste eksamen. Vi bestilte alle tartar, som jeg selv tidligere har fået uden problemer.
Ca. 24 timer senere blev vi alle syge med symptomer på alvorlig fÞdevareforgiftning. I mit eget tilfÊlde udviklede det sig med vedvarende opkast, feber og andre detaljer jeg sparer jer for, som fÞrte til markant dehydrering. ForlÞbet var så voldsomt, at jeg måtte indlÊgges og have vÊske i drop, og jeg har efterfÞlgende vÊret sengeliggende og ude af stand til at passe mit studiejob i nÊsten en uge. Vi delte ingen anden mad den dag, hvilket peger på restauranten som kilde.
Kombinationen af feber og den tidsmÊssige forsinkelse af reaktionen tyder ifl. lÊgerne på Bispebjerg Hospital på, den bakterielle fÞdevareinfektion salmonella, hvilket også passer med den type rå ret vi fik serveret. En studievenindes bekendte oplevede en lignende episode få uger tidligere samme sted, hvilket gÞr hÊndelsen endnu mere bekymrende.
Da vi kontaktede restauranten telefonisk, blev vi mÞdt af en afvisende holdning og fik blot at vide, at âdet mÃ¥tte vÊre noget andet madâ, uden interesse for symptomer, tidslinje eller mulige konsekvenser. Der blev ikke tilbudt opfÞlgning, dialog eller kompensation for retten.
På baggrund af sygdommens alvor, restauranten afvisende respons og manglende ansvarlighed kommer jeg ikke til at besÞge Bouillon igen eller anbefale stedet til andre.
Forkert uhelds håndtering.
FÞdselsdags bookning.
Maden var prisen vÊrd, lydniveauet var hÞjt men til at overleve.
Håndteringen da et glas Irsk kaffe sprang og flÞd ud over et jakkesÊt var under al forventning. Kun kaffen blev fjernet fra regningen. Ingen rengÞring tilbudt.
Very good experience
We had ordered a New Year's menu for 4 people. When we picked it up, we were met by staff who explained the concept and gave us instructions for the food. Champagne and a cake were also provided for free use. The food was super delicious and there was plenty of it, very easy to prepare. We would gladly do it again.
Jeg har svÊrt ved at dÊmpe min begejstring.
Tak til personale, og ledelse, for en fantastisk nytårs take away menu 2025-26
Fra start var det en positiv oplevelse bare at hente maden.
Jeg blev gjort opmÊrksom på, at hvis der manglede noget ved udpakning, skulle jeg bare ringe inden kl. 16, så ville det blive efterbragt.
Der blev budt på champagne, og kransekage i ventetiden, hvilket kun drejede sig om få minutter.
En super anvisning, gjorde at det var nemt at kontrollere om alle vare var med, og en god vejledning om hvad der skulle bruges af kÞkkenredskaber, og hvordan maden skulle tilberedes.
Så var der lige en god vÊrtindegave med i pakken
Alle retter sad lige i skabet, jeg blev som kok, rost til skyerne af mine gÊster, selv om jeg kun var tilbereder.
Der var rigeligt med mad, selv om gÊsterne, nÊrmest slikkede deres tallerkener, i fryd over hvor godt det var.
Jeg kan ikke sÊtte en finger på noget, der ikke var super godt.
Det er svÊrt at forestille sig at man selv kan lave en tilsvarende mad, for samme pris.
Det er bestemt ikke sidste gang med take away fra denne gode restaurant.
Godt Nytår.
PS. Take away er en god ide, forsÊt gerne.
God mad og fin betjening
God mad og fin betjening. Man sidder tÊt men det er en del af oplevelsen (og den lave pris)
Fremragende mad til billige penge
Fremragende mad til billige penge og betjeningen i top på restauranten på Frederiksberg.
Hvis du vil have god mad skal du ikke spise på Bouillon
Du får meget bedre mad for pengende steder som Bones og Jensens BÞfhus. Maden var smagslÞst og deres steak laves kun well done og har pålÊg tykkelse. Sodanvand var uden brus. Selvom det ikke er så dyrt så passer pris og kvalitet ikke sammen.
Uspiselig steak!
Min sÞster og jeg bestilte steak og frites. Vi har aldrig smagt så dårlig en bÞf fÞr. Den var uspiselig og smagte ikke som oksekÞd. Men decideret som om det var fordÊrvet. Vi klagede til tjeneren og han tog vores bÞffer med og lovede at sige det til kokken, men pga travlhed, ville det fÞrst vÊre når vi har gået. Vi måtte betale fuld pris og kommer der aldrig igen,
Klaustrofobi og tidspres
Var inviteret til en fÞdselsdagsfrokost. Stod i kÞ i noget tid fÞr vi kom til - ingen foran os havde bord og blev afvist, men vores tid var jo allerede begyndt at âtikkeâ fÞr vi overhovedet var kommet ind. Sad alt for tÊt og med tjenere lÞbende lige bag nakken hele tiden. Det var faktisk bare klaustrofobisk fra alle leder og kanter og mindede om et vejkryds uden trafiklys og hvor ingen kendte vigepligten. Indledende betjening lod vente lidt pÃ¥ sig, forretterne kom forholdsvis hurtigt, hovedret mÃ¥tte vi vente pÃ¥ (kartoffelgratin mindede mest af alt om de der flÞdekartofler man kan kÞbe som fÊrdiglavet i en pose i supermarkedet) og desserten blev ikke aktuel, da der ikke var tid nok tilbage til at nÃ¥ det (i en ikke sÊrlig pÊn tone heller).
Fint koncept hvis det fungerede - det gjorde det desvÊrre bare overhovedet ikke.
Gluten allergi
BesÞgte Bouillon Odense en lÞrdag aften, en i selskabet har gluten allergi, og ingen menuer er glutenfri, men ved alle menuer undlader Bouillon at servere f.eks brÞd til pågÊldende (så er det jo glutenfri), men i og med at vi måtte vente 45 minutter på hovedret, betÞd det, at pågÊldende stort set intet havde fået at spise (brÞdet til forret var stadig ikke glutenfri), det er meget lÊnge at vente på maden, hvilket Bouillon også beklagede.
Bouillon har et fint skema over allergener, men de gÞr ikke meget ved det.
LÊkker mad til billige penge
LÊkker mad til billige penge. Smagte dejlig.
Spisning i diskoteks larm
Maden pÃ¥ Bouillion Frederiksberg er fint men vi spiste kl. 21 lÞrdag aften og der var der gang i klubben ved siden af som har floor under restauranten. Det var totalt umuligt at tale sammen og ens ânervesystemâ blev bombet af bassens toner. Er normalt ikke sart men ikke en hyggelig oplevelse at spise ovenpÃ¥ et diskotek. Vi kommer ikke fremover torsdag, fredag og lÞrdag.
FÞj FÃJ FÃJ
Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte⊠Denne ârestaurantâ (hvis man overhovedet kan kalde den det) var en katastrofe forklÊdt som et spisested. Allerede ved bordet blev vi mÞdt af bananfluer, som flÞj rundt som om de var stamgÊster â jeg begyndte nÊsten at tro, at de havde reserveret bord fÞr os.
Servicen var ikke bare dÃ¥rlig â den var som en kombination af glemsomhed, ligegyldighed og ren fjendtlighed. Vi ventede en halv time, fÞr nogen gad kigge pÃ¥ os, og da vi endelig fik kontakt, fÞltes det som om vi afbrÞd deres meget vigtige opgave med at stÃ¥ og glo ind i vÊggen.
Maden? Lad mig sige det sådan: jeg ville have fået en bedre oplevelse ved at spise en papkasse bag et supermarked. Tallerkenen lignede noget, der havde overlevet en mindre naturkatastrofe, og smagen bekrÊftede kun, at kokken tydeligvis hader både madlavning og menneskeheden.
Kort sagt: bananfluerne nÞd oplevelsen mere end vi gjorde. Jeg ville hellere spise en uge gammel banan på et busstoppested end nogensinde sÊtte mine ben her igen.
Semi okay mad
Semi okay mad, men mig og veninde var der inde med nogle venner, vi bestille vin til deling de andre holdet sig til sodavand og vand. Dog valgt personalet at komme hen og informere om vi ikke må give vores drikkevarer til personer under 18 ( de er 23 ) og at det skulle stoppe. Udover det var der en voldsomt mÊnge af fluer. Vi delte ikke vores vin? Og fÞlte de var meget over os grundet dette.
BesÞg pÃ¥ Boullion Frederiksberg enâŠ
BesÞg på Boullion Frederiksberg en lÞrdag aften. Vi bestilte forret, hovedret, dessert og lemonade drikkelse , og alt var virkelig lÊkker gourmet-mad til meget billig priser. Vi kommer igen! En stor og flot restaurant og god betjening
Det er lÊnge siden jeg har fÃ¥et sÃ¥ godâŠ
Det er lÊnge siden jeg har fået så god mad, og så til så billige penge. Jeg er helt vÊltet bagover.
Ja man står ude for og venter til (holdskifte/bordet et ledigt) og bordene står måske lidt tÊttere en på de dyre restauranter (intet problem for os) men jeg har intet negativt at sige om stedet, andet end at maden smager så fantastisk at portionerne sagtens kunne vÊre stÞrre (med fare for mave mavepine)
Maden var meget middelmådig
Maden var meget middelmådig - ikke noget at råbe hurra for. Og forlange 18,- for œ l. postevand. Vi kÞbte 2 retter og vin. Så plejer vand at vÊre gratis, men ikke her
Du får hvad du betaler for
Du får hvad du betaler for. Borderne står tÊt sammen, så man skal tale hÞjt for at hÞre hinanden. Maden blev serveret hurtigt, mindede mest om samlebånd, jo flere der får spist og kommer ud jo hurtigere kan man få ny kunder. Ikke et sted jeg vil komme igen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ