Vi var 4 personer, der bestilte stegt flÊsk ad libitum med persillesovs. DesvÊrre var oplevelsen meget skuffende. Det Þverste lag flÊsk var nogenlunde, men det nederste var meget tÞrt og nÊsten... ãã£ãšèŠã
Mange besÞg, - skiftende oplevelser. Denne gang lunkne tarteletter, og flere ting, der skulle sorteres fra i biksemaden. Ingen tjener kommer og spÞrger, om alt er ok, - de er meget fravÊrende, n... ãã£ãšèŠã
SÞd og venlig betjening, men elendig mad. Bestilte Wienerschnitzel, fik et ligegyldigt hÃ¥rdt stykke kÞd, man Ã¥benbart ikke gad banke lidt fladt, underlig dobbelt panering, der faldt af i store flag... ãã£ãšèŠã
Kedelig burger , tÞr og idé forladt , Vegan bowl sejlede i senneps agtig dressing , slidt lokale ... Genopfind jer selv .. ansÊt en kok , personalet virkede ikke interesseret eller service mindet... ãã£ãšèŠã
Stegt flÊsk ad libitum
Det Þverste lag flÊsk var nogenlunde, men det nederste var meget tÞrt og nÊsten sort, hvilket gav indtryk af, at det var blevet genopvarmet flere gange. Samtidig var både sovs og kartofler delvis kolde ved servering, hvilket bestemt ikke er acceptabelt.
Alt i alt en dårlig madoplevelse, som ikke levede op til forventningerne til en klassisk dansk ret. Vi håber, I vil tage det til efterretning og forbedre kvaliteten fremover.
Vi fÞler ikke, vi fik vÊrdi for pengene, og det er ikke et sted, vi vil anbefale til andre.
Har lige besÞgt denne restaurant i dag
Har lige besÞgt denne restaurant i dag, og har vÊret der mange gange og har vÊret meget begejstret. I dag var den stegte flÊsk varmet op, og var tÞr og kedelig. FÞrste gang i mange år det har vÊret så dårligt. En super restaurant så stram op i kÞkkenet. Personalet fejler ikke noget, så glÊder mig til at komme igen.
Ãv for en oplevelse..har spist der etâŠ
Ãv for en oplevelse..har spist der et par gange hvor det har vÊret fint ..men det var det sÃ¥ ik i dag ..bestilt stjerneskud..den ene fisk der var pÃ¥ et stykke franskbrÞd var skÃ¥ret i flere stykker sÃ¥ alle kanterne var helt tÞrre og seje .og fisken var helt kold ..og der var tÞmt en hel flaske dressing ud over sÃ¥ fisken og brÞdet hade noget at svÞmme rundt i..og sÃ¥dan var de andre stjerneskud ogsÃ¥ ..og det stegt flÊsk var koldt og sejt ,eller fuldstÊndig gemme stegt ..kartoflerne var ikke fra i dag ,eller ogsÃ¥ var de fra et glas eller spand ..piv Êrgerligt nÃ¥r man har gÊster med
Vi havde en deal til stegt flÊsk adâŠ
Vi havde en deal til stegt flÊsk ad libitum. Vi venter lidt pÃ¥ maden, men det er fint. Derefter gÃ¥r den bare ned ad bakke. Vi fÃ¥r et fad med rigtig mange kartofter, 13 stykker flÊsk til den fede side og nogle meget blÞde udskÃ¥rne rÞdbedestykker. Der er ikke bestik til at tage med pÃ¥ fadetâ men ok vi har selv kniv og gaffel.
På intet tidspunkt bliver vi spurgt om maden smager, om vi Þnsker varm sovs eller om vi Þnsker mere mad. Selv ikke da vi har spist og fad og tallerkner er tomme kommer der ikke en tjener. De går nok forbi vores bord 10 -12 gange og skÊver hen til os.
Efter vi har siddet i et godt stykke tid måske 10 minutter, tilkalder vi en tjener og igen ikke et spÞrgsmål om hvordan det var, om vi er mÊtte eller Þnsker mere at spise/drikke. Da vi gÞr opmÊrksom på at vi finder det mÊrkelig at vi ikke bliver spurgt, er svaret blot det er vi da kede af....
Ãv en kedelig oplevelse, der kommer vi IKKE igen.
Rigtig godt
Stegt flÊsk på sweet deal - fantastisk - velsmagende og en rigtig positiv oplevelse
Havde en sweetdeal pÃ¥ stegt flÊsk adâŠ
Havde en sweetdeal på stegt flÊsk ad libitum.
Var noget sejt og blÊvret, blev ikke spurgt om man ville have mere, så no go herfra
Fik stegt flÊsk,totalt uspiseligt--
Fik stegt flÊsk,totalt uspiseligt--, tÞrt discount flÊsk -melede glas kartofler og klam kold tyk persillesovs til 200 kr,om jeg fik 200 kr for at spise det,ville jeg klart sige nej
Afvist med smartbox
Vi oplevede at blive afvist uden nÊrmere forklaring, med smartbox. Resturant Clara står opfÞrt med frit valg på menu kortet.
Personalet oplyste at chefen havde sagt, at de skulle afvise kunder der kom for at indlÞse en smartbox. Personalet havde ikke fået en forklaring. Virkelig dårlig stil overfor kunder
Mange besÞg af skiftende kvalitet
Mange besÞg, - skiftende oplevelser.
Ingen tjener kommer og spÞrger, om alt er ok, - de er meget fravÊrende, når maden er bestilt.
Hvorfor kommer vi der så? Jo, der er plads, - også når indkÞbsvognen skal vÊre med.
Som regel er toiletterne fine, - men i dag skulle de deles med herretoiletterne, - det mÊrkes!!!
Der var et nyere menukort, dog uden den store forandring. Aioli kunne vÊre fint til pommes frittes, - som denne gang var bedre end vort forrige besÞg.
Betjeningen var fin derfor 3 stjerner maden elendig
Betjeningen var fin derfor 3 stjerner
Vi kÞbte Stjerneskud , var så elendig tÞr og tynd og brÞdet var hård ..en kedelig oplevelse
Stjernerne kom ikke og spurgte om maden var i orden
Sidste gang vi kommer der
Ved ankomst venligt modtaget.
Ved ankomst venligt modtaget.
Maden serveret på opvarmet service
Servisen smuk af bedstemor typen
OpmÊrksom betjening
Maden rigeligt og velsmagende ð¥°
Stegt flÊsk ad libitum
Stegt flÊsk ad libitum - der var rigeligt og det var velsmagende
Hurtig og venligt personale
Restauranten kan absolut anbefales
Vi var tre der fik stegt flÊsk adâŠ
Vi var tre der fik stegt flÊsk ad libitum. Virkelig lÊkkert. Der manglede ikke noget. Alt var lÊkkert. Lidt dyre sodavands priser. Derfor fire stjerner.
Har i aften vÊret hos restaurant ClarasâŠ
Har i aften vÊret hos restaurant Claras og få stegt flÊsk. Virkelig lÊkkert mad og utrolig venligt personale, selv om de kun var to på arbejde og der var travlt, var de smilende og hÞflige. Vi kom fra HillerÞd og var spÊndt på om det var turen vÊrd, det må jeg sige det at det var. Ikke sidste gang vi kommer der.
Super lÊkkert smÞrrebrÞd og dejlig koldâŠ
Super lÊkkert smÞrrebrÞd og dejlig kold fadÞl. Store stykker smÞrrebrÞd.
God oplevelse kan anbefales
Var der og fik stegt flÊsk a' libitum, en oplevelse vi meget gerne gÞr om og kan anbefale.
FlÊsket var lÊkkert stegt ikke for meget eller for lidt,sovsen dejlig varm og kartoflerne alt lÊkkert og fint serveret.
Store gode personer noget af maden varâŠ
Store gode personer noget af maden var stegt for meget ellers sÃ¥ var det godtð
FÞrste besÞg pÃ¥ Clara bliver ogsÃ¥ detâŠ
FÞrste besÞg pÃ¥ Clara bliver ogsÃ¥ det sidste! Stegt flÊsk..mÃ¥ske stegt mere end en gang, sÃ¥ tÞrt, hÃ¥rdt og smagslÞst som det var. Kartoflerne var lune, hvis man skal sige det positivt, og sovsen var simpelthen iskold! Det bedste ved det mÃ¥ltid var de syltede rÞdbeder ð Vi endte med kun at betale for drikkevarerne, hvilket selvfÞlgelig lunede lidt pÃ¥ humÞret. Men det er da rigtig Êrgerligt, at man ikke gÞr sig mere umage, for portionerne er store, sÃ¥ det er meget mad, der bare bliver kasseret!
DÃ¥rlig service
Vi kom 3 personer for bare lige at få en drink eller to men blev lidt sultne og ville bestille 2 hovedretter og dele dem, tjeneren tog imod vores bestilling men kom tilbage og sagde at chefen ikke ville give os lov til at dele 2 retter, det skal lige siges at vi er stamkunder og har delt retter fÞr. Men pludselig havde de opdigtet en regel om at man ikke måtte dele en ret, vi bad derfor om at se hvor det stod men det kunne ikke fremvises da det er en opdigtet regel.
De har nu mistet 3 stamkunder grundet dette.
Enten find ud af om man må dele eller ikke dele og få det dog skrevet i menukortet!
FuldstÊndig latterligt regel når man generelt går så meget op i madspild.
Svineri og total dårlig service.
Vi kommer aldrig igen!
Vi bestilte platte med lune retter
Vi bestilte platte med hÞnsesalat, fiskefilet og flÊstesteg.
Stor forbavselse. Da maden kom var den allerede smurt på store stykker brÞd. Der var intet smÞr under, dvs det var skrabet af igen. Fisken var ikke lun og da vi nåede til stegen var den kold.
Overvejer om det var sidste gang vi kom der ð€